Yderst yderst dårlig service. De var ubehøvlede, langsomme og ikke mindst utrolige sure. Bedst som jeg troede det ikke kunne blive værre, så kom maden som både var kold og smagløs (ikke helt sandt man... Mehr ansehen
Der er kommet ny ejer og maden er nu fantastisk Spiser der ofte med mine venner. Decer lige så begejstrede. Flinke og venlige personaler/ejere. Tak for dejlig mad. Vi føler os velkomne.
Min søn og jeg synes det kunne være sjovt, at prøve en megarulle til aftensmaden. Selve brødet var lavet så tyndt, at rullen faldt helt fra hinanden, da den smule brød der var sad fast i staniolen. Fy... Mehr ansehen
Kan ikke anbefales! Jeg bestilte en ordre med to bestillinger til 1 times forventet leveringstid. Maden dukkede dog først op efter 2 timer og 15 min. Da maden var et kvarter forsinket, ringede... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ringer ned til kebabhouse kl 2202
Ringer ned til kebabhouse kl 2202, da de har lukket for online bestilling.
jeg spørger vedkommende i telefonen om de har åbent. Manden svarer: "ja vi har åbent, men kun for afhentning".
Så siger jeg super! Så vil jeg gerne bestille en kebab pizza m ost, kebab & bacon. Ovenpå vil gerne have salat & dressing.
En ekstra ting jeg fortalte ham, var at jeg i bunden ikke ønskede deres pizzasovs.
Da jeg nævnte at jeg ikke ville have deres pizzasovs, så ændrede han ligepludselig attitude.
Så siger han: "vi har lukket. Ingen ordre. No order. I flere sprog."
Det virkede som om han blev fornærmet.
Jeg forstår ikke hvordan man kan blive så fornærmet og ændre attitude så kraftigt som ham der. Når jeg blot skal have 1 pizza & 1 pommesfrit. Han kan da være ligeglad? Det er ikke ham der skal spise den?
De har åben 58 minutter endnu, jeg skal blot have 1 pizza & 1 pommesfrit. Det går op for mig at de ikke kan klare det, da det blev for uoverskueligt for dem. 1 pizza & 1 pommes frit... Det var alt. Men fordi der kun var 58 minutter til de lukker, så var det ikke muligt for dem og lave 1 pizza med ost,kebab,bacon m. salat & dressing. & friturestege nogle pommesfritter...
Det kan tydeligt mærkes at ham der tydeligt var den tidligere ejer ikke er der længere...
Jeg bestiller aldrig længere mad her fra. Sikke en måde og være på over for sine kunder. Så er man ikke villg til at tjene penge.
FIND ET ANDET PIZZARIA. DET HER ER EN FLOK AMATØRER
Har altid været godt tilfreds.
MEN!
Her til aften bestiller vi 3 pizzaer via Just Eat, og de bekræfter levering indenfor 1 time.
Der går 1,5 time, og ingen mad er kommet frem. Vi ringer til dem 50+ gange, men hver gang ringer telefonen ud, og man får en telefonsvarer som siger, at de holder sommerferie.
Vi kører så ned til dem for at høre, hvor vores mad bliver af.
Der får vi at vide, at de er underbemandede, og slet ikke er begyndt på vores ordre.
SÅ LUK DOG FOR BESTILLINGER, HVIS IKKE I KAN FØLGE MED!!!!
Det er ALDRIG sket med den oprindelige unge ejer. Så jeg kan kun gætte mig til, at han ikke er i biksen mere.
Sidste gang, der blev forsøgt at købe mad fra dem.
Jeg kan desværre ikke give mindre end 1…
Jeg kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne men godt nok skuffende bestiller kl 17:33 kl 20:07 kommer maden og så er den kold.
Bestilte med ekstra fyld og har intet fået virkelig dårlig service
Ikke engang en salat pizza kan de lave ordentligt
Trels oplevelse
Jeg bistilte 1 “stor” pomfrit til 29 kr, og der var nærmest INGEN TING i, og jeg bestilte en durum rulle og den var knas tør.. og så bestilte jeg en pizza og jeg betalte flere penge for at få Champion på min pizza, men jeg oplevet kun en champion.
Kort sagt, skuffende oplevelse.
Strange that on their main webpage they…
Strange that on their main webpage they kept only the good comments, which I could not agree with.
Lately, the orders are late 30min or even 1 hour. Food also is not always at its best: dry, tasteless or even making you sick.
Hope those guys read some of these comments, cause they highly need some changes.
Gotta find another place tho.
mig og nogle venner kom og bestilte…
mig og nogle venner kom og bestilte durum og det tog over 30 minutter og da vi fik maden var den kold.
Ringe kvalitet
Kold mad. Og man skal købe fyldet i en standard kebab til....
Kold mad
Kold mad. Tog næsten to timer for at få to rullekebab.
Kold mad
Kold mad, alt for sen levering. Kan ikke anbefale dette sted.
Vi har egentlig altid været glad for…
Vi har egentlig altid været glad for det sted, men de sidste måneder er det gået helt galt. Denne gang mere end en halv time forsinket og iskold mad. Tredje gang dette sker på 14 dage :( så vi har nu besluttet at finde et andet sted at støtte.
Kan ikke anbefales!
Kan ikke anbefales!
Da maden var et kvarter forsinket, ringede jeg for at forhøre mig, hvornår maden ville blive leveret, hvortil jeg blev lovet levering indenfor en halv time. Til den store skuffelse var maden endnu engang forsinket - og blev altså leveret 1 time og 15 min forsinket! Der var ingen kompensation eller beklagelse...
Derudover var maden heller ikke noget at være begejstret over. Bløde og smagløse pomfritter - og generelt to kedelige retter!
Har aldrig været tilfreds!
det dårligeste service
det dårligeste service. og ingen respekt . ringer for at hører om det okay de har lagt kebab istedet for oksekød i min pizza. plus de er 1 time forsinket. beløbet passede heller ikk.. den er nok vejles dårligeste pizzaria .. plus hans far havde paradiso før, men solgte det og åbne op som nabo å en vens navn .. må gud retlede jer. kiss emkon .
Tager uden tvivl titlen som den…
Tager uden tvivl titlen som den dårligste service vi har oplevet ved et pizzeria i Vejle!
Vi bestiller maden 17.25, hvorefter vi hurtigt får besked på at ordren er bekræftet med levering til 18.37 - et godkendt tidpunkt.
Kl.19.00 ringer jeg for at høre om vores mad snart kommer, da vi også har et barn som skal spise inden vi skal i seng. Bliver venligt mødt med at der er en bil på vej og der går nogle minutter..
Kl. 19.30 er der stadig ikke blevet leveret noget mad og jeg ringer endnu engang, hvor jeg igen får besked på at det er på vej og at det er varmt..
Det kommer nogle minutter senere, “kun” en time for sent og med slattent mad. Vi får en ubrugelig cola som undskyldning...
Vil ikke anbefale det til nogen, med mindre de bestiller maden tidligt på eftermiddagen.
Så meget for at støtte lokalt!
Anbefales ikke
Vi er en flok der ringer klokken 18 og bestiller mad. vi får at vide at det kommer klokken 19. Klokken 19:15 ringer vi igen for at høre hvor langt de er, hvor vi får at vide at de er i gang med at pakke vores mad. Vi ringer igen klokken 19:30 hvor vi får at vide at de er der om 2 min. Vi får så først maden 19:50 og maden er kedelig og ikke bagt ordenligt.
Kan ikke anbefales
Jeg bestiller mad kl 18:00 og får at…
Jeg bestiller mad kl 18:00 og får at vide at maden kommer kl 19:00.
Jeg står klar kl 19:00 og venter på min mad, der kommer ingen kl 19:15 ringer jeg og spørge til hvor langt de er, dertil får jeg svaret “vi har lige pakket din mad, vi er der om 5 minutter”
Kl 19:30 ringer jeg igen for at høre hvor lang de er, der får jeg svaret “vi er der om 2 min” hvor jeg vælger at tro på dem og vente.
Først kl 19:50 kommer han med maden som ikke er bagt ordentligt, næsten ingen fyld har på. Oven i det er maden også kold.
De skal siges at vi bestiller til Vejle Idrætshøjskole som lægger under 5 km væk far stedet.
Fik leveret helt kolde og tørre pizzaer
Vi har i dag fået leveret 2 pizzaer der begge var helt kolde og tørre ved levering.
De blev kun mere tørre af at jeg måtte lune dem i ovnen.
Meget dårlig oplevelse der kun kan give max. 1 stjerne.
Har i dag bestilt på kebabhousevejle.dk…
Har i dag bestilt på kebabhousevejle.dk og regnet med at da jeg kom 1,5 time senere at det var klart, men nej de var ikke engang begyndt, jeg ventede i 30 min på min mad dernede. EKSTREM SKUFFENDE SERVICE!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.