Vi er lige kommet hjem fra den bedste camping ferie på jeres skønne campingplads. Vi er helt blæst bagover af de gode faciliteter pladsen rummer isforhold til prisen. Vi har været på mange andre plad... Mehr ansehen
Det er en fantastisk plads med pæne forhold og super god service. Jeg vilke give 5 stjerner. Meeeen. I har kæmpe problemer med børn på el løbehjul og el scotterer. Det er direkte ulovligt de... Mehr ansehen
Vi besøgte Kattegat strandcamping i maj 2026 og var meget tilfredse. Her er virkelig ordnede forhold,d med ‘egne små badeværelser dvs. bad og håndvask, nogle med toilet - ikke kønsbestemte ‘.... Mehr ansehen
Var sammen med mine forældre, søster og søsterens kæreste på Kattegat Stand Camping fra d. 29. juli - 4. august 2024, hvor vi havde en dejlig uge. Dog var der nogle træls irriterende små, sorte insek... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fem-stjernet familievenlig campingplads nord for Øster Hurup. Camping, hytter og tipier. Masser af aktiviteter til børn. Opvarmet swimmingpool, sandstrand, dyrepark og aktivitetshal. Fantastisk beliggenhed i Nordjylland. Wi-Fi er inkluderet i prisen. I sommerferien er der en masse daglige aktiviteter for hele familien. Kiosken, grillbaren og pizzeriaet er åbent her dag. Derudover er der en restaurant på campingplads, som også er åben i sommerferien. I dyreparken kan du finde alpaka, nanduer, kænguru, geder og dådyr. På campingpladsen finder du også en 12-hullers minigolfbane. Børnene er isæt vilde med vores trampolinpark; her finder du en stor hoppepude og en masse trampoliner. Desuden er der populære mooncars til leje på timebasis. Swimmingpoolen er opvarmet til omkring 26-28 grader, og der er omklædningsrum og sauna i poolområdet. Vi går meget op i hygiejne - rene toilet, bade og faciliteter. Vi har et rengøringshold som hele tiden gør rent i vores tre servicebygninger, samt aktivitetshallen og swimmingpoolen. Vores familiehytter er til 6 personer og er med eget toilet/bad, samt hyggelig køkken alrum. Tipierne er oppe fra sankt hans til midt august og er udstyret til 5 personer. Til hver tipi er der køleskab, strøm og terrasse. Vi glæder os til at se jer på Kattegat Strand Camping
Dokkedalvej 100, 9560, Hadsund, Dänemark
- info@922.dk
- www.kattegatstrandcamping.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk modtagelse - dejlig plads!
Fantastisk modtagelse i receptionen og positiv start på en dejlig mini-ferie! (betyder alt at blive mødt af et stort smil og god energi)
Campingpladsen er placeret lige til havet - havde udsigt fra campingvognen ud over havet :-)))
Vi kommer helt sikkert igen.
Det er min familie bedste camping plads
Alt for lidt fokus på camping delen
Alt for lidt fokus på camping delen, fremfor fester mm. Ubehøvlet værtspar.
Aldrig mere.
Uforskrammet opførsel..!!
lørdag d 11 juli var vi ude ved vores fastlæggervogn som lægger på A4 vi står og for lidt styr på vores læsejl som er væltet i blæsevejret, så kommer carmpingfar i en lille bil og holder og begynder at råbe af min kone, hun ikke kunne være det bekendt hun sagde på tv, vi prøver at forklare at der er klippe i det i forhold til hvad der er sagt og vist i tv, men han råber og skriger og ville endlig have smidt os ud fra pladsen.
Vi får ikke lov til at forklare hvad hun har sagt.
Vi har endlig ikke haft noget imod skyland, da det ikke ville påvirke os da vi ikke har ferie i de pågældende uger hvor det skulle afholdes. Der blev sagt af skyland afholdes i uge 27 og 28, vi var der i weekenden i uge 26 og lørdag kl Ca 18-18:30 var vi oppe i poolen, der sidder Ca 25 unge og drikker og høre høj musik, vi bader og vores 5 årig bader i børne poolen sammen med 2 andre minde piger fra pladsen, men Lige pludselig hopper alle de unge op i børne poolen og slå på hinanden og hopper vildt rundt i sjov. Det syntes vores datter og de andre piger ikke var sjovt og de blev bage og vi måtte stå op.
Og det var det der blev sagt på tv at så det bliver klippe i det så det lyder på en anden måde i tv kan vi godt se når nu vi har set det igen, men at komme og overfuse os på den måde er ikke okay og vi forventer en undskyldning, man kunne have sagt det på en ordentlige måde og vi kunne have forklaret os som vi har oplevet det. De omkringliggende naboer kommer over og er noget chokeret over man kan opføre sig på den måde, men flere ved temperamentet er højt.
Vi håber at høre fra jer.
Denne mail er sendt uden retur svar!!
Vores skader efter skyland på lamper er ikke dækket trods vi har sagt det flere gange.
Lige op til skyland vælger i at hammeren og banke lige bag vores vogn kl 2 om natten for at gøre street food færdig. Vi lægger faktisk at prøver på at sove og har gjort det de sidste 3 timer med mindre børn.
En sådan uforskammet opførsel burde ikke finde sted på en familie campingplads, så burde man finde noget andet at lave eller gå ud om aften at slå på et træ.
Vi har spildt mange penge på noget vi ikke har fået, Ingen erstatning for skader efter skyland, vi er blevet råbt og skreget af, blevet truet med vi kunne pakke vores ting og skride.
Vi har valgt slet ikke at bruge campingvognen hele august og til nu hvor sæsonen er slut.
Camp festival 2020.
Camp festival 2020.
Tak for en god uge på jeres dejlige plads. Fantastiske faciliteter som bliver flot holdt/rengjort. Det har været en uge med god/rigelig morgen og aftensmad serveret med god humør og smil af et personale som så ud til at nyde deres job. Ikke sidste gang vh egon andersen, holme
Dejlig campingplads
Dejlig campingplads i fantastiske omgivelser, masser af fine servicebygninger med pæne og rene bade og toiletforhold. Pæn velholdt plads. Høfligt og serviceminded personale. Masser af aktiviteter, lækker opvarmet udendørspool. Dejligt sted for børn og voksne. Helt nede på stranden og meget tæt på en hyggelig ferieby i Østerhurup. Eneste lille minus er en mangelfuld købmand/kiosk på pladsen. Her er udvalget godt nok ikke stort med mindre det er slik/chips eller drikkevarer man lige står og mangler. Vi har haft en fantastisk ferie.
!!!!
Har intet at påpege ift camping delen. Men hold op hvor er jeg skuffet over jeres buffet restaurant. At vi i skuffelse skulle forlade stedet pga personalet lukker øjnene selvom de bliver fortalt at folk bruger samme tallerken i buffen og skænker op og banker ned på deres brugte tallerkener. Personalet vil intet gøre. Eller fortælle folk at det er normal kutyme og skifte til nyt service når man henter nyt bad. Hvor er hygiejnen henne her? Hvor pokker er vi ift corona ? Er den væk ? Føj jeg kan ikke få ud af mit hoved at min famile og venner har suttet i andres savl. I burde have taklet dette på en hel anden måde da vi henvendte os til personalet og receptionen. I burde have givet pengene retur, men nej heller ikke det. Hold op hvor er jeg skuffet !!
Fantastisk sommerferie sted!
Fantastisk sommerferie sted!
Min familie og jeg har haft en uge på campingpladsen.
Utroligt pæne, rengjorte og velholdte faciliteter. Masser af gode aktiviteter for børn i alle aldre og en hyggelig streetfood område med god mad.
Super gode områder til egen campingvogn, med placeringer lige ud til vandet og den smukke natur.
Vi kommer helt sikkert gerne igen!
Skuffet
Har nu været der weekenden over og den er IKKE 5 stjerner værd. Sundhedsstyrelsens regler ang corona mener jeg ikke overholdes - beskidte toiletter, bad og sprit få steder. Legepladserne er dårligt vedligeholdt dvs med huller i hoppe pude og farlige trampoliner for små børn. Poolen er rigtig fin, men igen ingen sæbe på toiletterne. Den er super hyggelig med god stemning og tæt på stranden. Det opvejer dog ikke den ekstrem dårlige standart der er på faciliteterne. Kommer fra en 4 stjernet campingplads som overgår denne på alle punkter.
Aldrig mere
Vi er lige kommet derfra efter at have booket en hytte. Vi blev desværre meget skuffet. Der er unge mennesker deroppe endnu - måske larmer de ikke meget men alligevel.
Deres aktivitets hal er ikke god til små børn da de unge spiller vilde fodboldkampe deroppe.
Men værst af alt, der er INGEN håndsprit ved poolen og aktivitets hallen. Det virker til at pladsen lige skal klargøres inden den er klar til børnefamilier.
Vi er rejst hjem igen efter en fuld refundering.
Kommer der aldrig igen
Vi havde bestilt plads for 1,5 mdr siden. Efter vi havde bestilt opdagede vi at der skulle være Skyland festival. Det stod der nemlig inden steder. Så jeg ringede der op og spurgte ind til det og det var ikke nået problem med den plads vi havde bestilt.
Fint nok. Så køre vi 2,5 Time for at komme der op Og får afvide vi har bestilt plads midt i Skyland. Det var bare ikke det vi fik afvide da vi ringede.
Så vi får flyttet vores plads og sønnen som står for Skyland siger flabet at vi bare Kan finde en anden camping plads. Nej tak, nu havde vi bestemt os for det skulle være der.
Men der er ikke styr på nået som helst, de havde sat os på et nummer og så bliver vi vist et andet nr som vi selvfølgelig køre hen til.
Det bliver aldrig rettet og da vi skulle hjem tysser plads ejen på os fordi han ikke kan tåle og få sandheden af vide.
Vi kommer der aldrig igen. Pladsen er bestemt ikke 5 stjerner hver.
Book ALDRIG plads her
Book ALDRIG plads her. Vi booker 2,5 måneder før, hvorefter de aflyser vores reservation 1,5 uge før ankomst da de hellere vil holde ungfestival for 1500 unge mennesker. Iøvrigt midt i en igangværende Corona-epidemi. Jeg har aldrig oplevet noget så urimeligt og ansvarsløst. !
Vi var 1 uge i deres “luksushytter”
Vi var 1 uge i deres “luksushytter”
Der var nu ikke meget luksus over den hytte. Der var myre overalt i hytten. Rude i stue/køkken var revnet i gulvhøjde hvor små børn står op af. Armatur i køkkenet var ved at falde af. Vi henvendte os i receptionen med problemerne, som de allerede var klar over.
Vi blev blot lovet at vi ikke ville komme til at betale for ødelagt rude..
OBS plantegninger over hytten er ikke retvisende(målestoksforhold) den er mikro.
Selve pladsen er rigtig fin. De er gode til at lave aktiviteter for ungerne. Stranden er vildt lækker.
Fantastisk plads !!
Fantastisk plads med mange, rene og fine faciliteter samt super pizzaer og lækker mad i restauranten.
Kiosk, hvor der bl.a. er mulighed for at bestille morgenbrød og den lækreste lune leverpostej.
For det modne publikum er der Kattegat Camp Festival i uge 32 i 2019 - Woouw siger vi bare efter at have været med tidligere år :-):-)
Helt sikkert et besøg værd !!
Vi kom udefra for at spise helstegt…
Vi kom udefra for at spise helstegt pattegris. Vi kunne først få bord kl 19 da alt var optaget hvilket også var fint hvis man ikke bare følte man fik rester fra de andre. I sådan en sommervarme er det ikke lige 3 slags kartofler man har lyst til at spise, men der var kun lidt grøn salat tilbage så det var ikke alle der fik det smagt.
Så står der at det er med software ice, men når man så skal have det står der en og siger at hver person kun må få en enkelt is. Lidt latterligt når det er der de måske kunne få et par stjerner ved børnene. Ikke en buffet vi kører efter en anden gang..
Dårligste plads jeg har prøvet i…
Dårligste plads jeg har prøvet i Danmark, med en ubehøvlet leder. Ikke en femstjernet plads. Højest 3 stjerner. Havde booket en uge på Kattegatstrandcamping for er par år siden, men fik en plads ved siden af et lukket område på campingpladsen med Ungcamp med høj musik og fulde unge mennesker hele natten. Ikke specielt familie venligt. Blev afvist af lederen i receptionen, da vi bad om at blive flyttet, selvom der var mange ledige pladser. Desuden var der ingen friske varer i butikken, og masser af billig polsk medarbejdere, der ikke forstod engelsk. Børnene blev svinet til at lederen, da de havde lejet en gokart i receptionen, hvor der kun stod en polak, og der ikke havde sagt hvornår de skulle være tilbage. De kom 10 minutter for sent. Kommer aldrig mere på Kattegatstrandcamping, og vil også råde alle andre til at køre videre til en anden plads.
Forleden dag var jeg forbi Kattegat …
Forleden dag var jeg forbi Kattegat Strand og Camping's restaurant. En fantastisk idyllisk restaurant og hyggeligt sted. Venligt, professionelt og aldeles kompetent betjening fra man blev modtaget, til man gik.
Et stort udvalg af mad, lige fra tarteletter til grillmad, som altsammen smagte fantastisk. Stor ros til kokken(ene) - som jeg håber de alle modtager. Hvis ikke man bliver mæt, så er det ens egen skyld.
Jeg kommer ihvertfald igen og kan kun anbefale andre at gøre det samme. :-)
Ikke 5 stjerner værdig
Ikke 5 stjerner værdig. Det eneste der trækker op er placering tæt på strand. Kiosken er helt til grin, næsten ingen friske madvarer og ellers dårligt udvalg og sløvt personale. Poolen er ok, dog må man ikke medbringe vand og mad... og du kan så heller ikke købe noget...
Toiletter og bad er slidt. Når du tager brusebad skal du trykke på knappen for vand, hvert minut.
Slidte trampoliner og trist legeplads.
Buffet på Li i Øjet Ø hurup
Fik buffet en fredag her i ferien. maden/kødet var under al kritik når da der var noget kød på bordet, da de var meget dårlig til at fylde op. Mørbraden i en sovs var knas tør,som den var opvarmet igen, Lasagne smagte af h til. dog var pomfritter, hotvings og ølen ok
Vi kunne høre på de andre gæster, at vi ikke var de enste der havde den opfatelse som beskrevet her.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.