Dårlig Advokat
Søren Hedegaard Frederiksen, den mest løgnagtige advokat i Silkeborg
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Søren Hedegaard Frederiksen, den mest løgnagtige advokat i Silkeborg
Extremely rude lawyer. Arrogant, insulting, disrespectful and unprofessional. She didn't even listen to me explaining the problem to her. She never agreed to talk on the phone and then started answering emails rudely.
They charged me, didn't do anything for me except for forwarding my emails to the other party and 1 hour before the meeting (after being employed for 1 month), cancelled everything. So I ended up having to attend the hearing alone.
I had been scammed before, but never by a "law" firm. I guess there is a first for everything.
Stay away from them if you like your dignity or money.
Jeg anbefaler varmt Marie Rud Hansen, partner i Kasusadvokater Silkeborg, som har repræsenteret mig i by- og landsret, og desuden rådgivet mig i håndtering af samme sagen i kommunalt regi.
Hun har rådgivet mig med klarsyn og blik for konfliktnedtrapning og fokus på bolden, så barnet kom i centrum. Stor medmenneskelighed samtidig med juridisk kompetence. Realistisk, venlig, ligetil, begavet.
God til at forklare andres perspektiver. Fx at svare på, hvordan faglige vurderinger vil blive betragtet af retten, og hvad der derfor bedst hører hjemme i hhv. partsforklaring og processkrift.
Marie var også god til at anskueliggøre for mig, hvordan sagens dokumenter kunne styrke eller svække mine anbringender.
I en skilsmisse rep. Laura Fendinge Nielsen den ene part men lyttede ikke til dennes ønsker men til en 3 udeforstående part som havde sin helt egen agenda. En skilsmisse som kunne have været afsluttet på under en måned kører nu på 6. måned. Det er bestemt ikke at varetage sin klients interesse. Skjult agenda og en pengemaskine.....
Jeg brugte Kasus advokaterne til mit første ejer-bolig køb. Det var en god oplevelse for en førstegangskøber som mig, jeg følte der var styr på tingene. De var behagelige og gjorde dres arbejde godt synes jeg.
Prisen, var et sted i midten - men fair.
Kasusadvokater har på deres hjemmeside en artikel om produktefterligninger, hvor man bliver opfordret til at skrive til dem, hvis man har spørgsmål vedr. dette. Det gjorde jeg, da jeg var i tvivl om der var grundlag for at føre en sag. Søren forsøgte så at ringe til mig flere gange, uden held. Vi skrev sammen et par gange, men blev aldrig enige om at føre nogen sag. Altså en forespørgsel, der ikke mundede ud i en aftale. Alligevel sender han mig en regning på 3125 kr for en advokattime. Det er noget af det frækkeste jeg har oplevet.
Lars Ole Frederiksen og hans folk var stor hjælp i forbindelse med en udstykning af en grund, matrikelsag og efterfølgende salg af ejendom og grund. Meget professionelt håndteret, levering til tiden og til fair salær.
Vi har benyttet Kasus Advokater, nærmere bestemt Søren Hedegaard, i en sag vedrørende markedsføringsret ved Sø- og Handelsretten.
Vi har oplevet god behandling og har følt os informeret hele vejen.
Det er ikke sidste gang vi arbejder sammen