Ongeverifieerde reviews Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een kastinterieur besteld en maanden later pas geleverd en dan ook nog eens incompleet wat natuurlijk kan gebeuren maar met de klacht word niets gedaan. Men zou het oppakken, regelen en met spoed... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze behandeling van klanten! Het duurt eeuwig voor er geleverd wordt en er wordt niet over gecommuniceerd. De klantenservice is slechts 4u per dag telefonisch bereikbaar. Mai... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongekend slechte service. Meerdere keren foute of kapotte producten geleverd. Geen reactie op klantenservice na 10 mails, ook niet na 3 weken. Al sinds april standaard berichten dat tekort aan mensen... Mehr ansehen

1. Haushaltswarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij vinden reviews belangrijk, daarom tonen wij ze ook op onze website. Platforms als Trustpilot kunnen wij niet beheren, deze reviews zijn daardoor niet geverifieerd. U kunt betrouwbare reviews lezen op Kiyoh: www.kiyoh.com/reviews/1041771/kastengigant_bv. Ook kunt u daar een review achterlaten. Daar zullen wij ook op reageren.

Mangelhaft

Zeer ontevreden / geen contact

Zeer ontevreden
Op 9 mei 2022 de inmeetservice gehad
25 euro betaald waarna meteen de offerte kwam
1/3 van het aankoopbedrag moest ik aanbetalen. Dit gedaan en pas bij de betaalbevestiging per mail las ik dat ik het restant dien te betalen aan de chauffeur!!!en dit terwijl ik de order inclusief montage heb besteld
Ik ben zeer zeker niet bereid te betalen voordat de kadt goed en deugdelijk conform afspraak is gemonteerd.
Dus probeer ik nu al weken te bellen met de klantenservice maar zelfs na ruim 1 uur het geduld op te brengen om in de wacht te staan wordt er niet opgenomen. Totaal geen contact meer met het bedrijf te krijgen en niets meer vernomen over de status van mijn order.
IK WIL DE ORDER ANNULEREN EN MIJN GELD TERUG !!!

20. Juli 2022

Beste Thea,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te lezen dat het niet lukt om contact te krijgen met onze collega's van de klantenservice. Wij zijn benieuw via welke telefoonnummer u ons probeert te bereiken. Via uw naam kunnen wij helaas geen informatie vinden in het systeem. Wij willen u vragen om een e-mail te sturen naar info@kastengigant.nl onder vermelding van uw ordernummer en uw klacht zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Onze collega's van de klantenservice kunnen u verder helpen.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor herhaling vatbaar

Voor het inmeten is de tijd genomen. Kleur model er is veel mogelijk.

Kwam op de afgesproken tijd.
Via de e-mail werd er duidelijk vermeld wanneer de deuren werden geplaatst

De monteur heeft keurig werk geleverd. Kwam keurig op tijd.
Ziet er keurig uit. Mooie kwaliteit. Vakwerk!

Als mensen mindere ervaringen hebben gehad hebben ze hier zeker wat mee gedaan.

Ik raad ze zeker aan.

10. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al een week iedere dag meerdere keren…

Al een week iedere dag meerdere keren gebeld maar er wordt nooit opgenomen.

31. Mai 2022

Beste Jolanda,

Bedankt voor het plaatsen van een review. U geeft aan meerdere keren per dag telefonisch contact te zoeken. Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via 085-2102350. We willen u vragen om naar het gegeven telefoonnummer te bellen voor telefonisch contact.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou hier geen kasten kopen

Ik zou hier geen kasten kopen. Heb een heleboel kasten gekocht. Eerst werden ze niet geleverd en nu zijn ze allemaal gebrekkig gemaakt. Als je belt over oplever punten krijg je niemand te pakken. Een absolute afrader.

13. April 2022

Beste Micha,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien in het systeem dat er een aantal keer telefonisch contact is geweest met de klantenservice. Ook hebben wij navraag gedaan bij onze afdeling Service en Herstel, welke aangeeft contact met u te hebben gehad. Zij zijn in afwachting van antwoord van de leverancier. Wij zien in ons systeem dat u een e-mail heeft gestuurd. Wij hebben deze doorgezet naar de juiste afdeling. Zij nemen binnen drie werkdagen contact met u op.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lees even goed voordat je besteld

Wij hebben ergens in december een bestelling geplaatst via het internet. telefonisch contact gehad voor een afspraak voor het inmeten. gevraagd of ze ook voorbeelden mee konden nemen.
Er is een medewerker geweest voor het inmeten. hierna aan tafel gezeten om de opties te bespreken.
( geen voorbeelden gezien ).
Wij hebben een kast met schuifdeuren gekozen. aangeven dat we rijboring willen om later eventueel legplanken in te zetten.
Kast bestellen, leveren en montage duurde niet lang maar was ook niet snel.
Het leveren van de spullen ging via een bezorg bedrijf. Al die zware kasten binnen zetten over de drempel lukte niet door de bezorger. Wij moesten meehelpen anders konden de kasten niet geleverd worden ! aandachtspuntje ! stel wij wonen 3 hoog zonder lift?
De volgende dag kwam de monteur. Vriendelijke vent. die zou het niet voor elkaar krijgen om alleen alles in zijn eentje naar boven ( 2e verdieping ) te sjouwen. je bent genoodzaakt om ook hier mee te helpen. de avond ervoor had ik al de spullen omhoog gehaald met een vriend omdat ik reserve stond op het werk en zo opgebeld kon worden.

Nu komt het. Monteur is bezig met de kast. ik zie geen rijboring. ik geef dit aan. monteur belt met zijn collega en wordt beloofd dat ik gebeld zou worden. Kast is verder afgemaakt. Ik ben niet gebeld. Na 3 dagen neem ik zelf contact op met kantoor. Ze maken een notitie en weer wordt ik niet teruggebeld. Ik heb gemaild en kreeg gelijk een telefoontje. medewerker zegt dat hij mij gebeld heeft en niet kon bereiken. Ik heb geen gemiste oproep op mijn telefoon ook heeft hij niet op een latere tijdstip of dag weer gebeld.

Rijboring staat niet in het offerte. is het antwoord van de medewerker. Volgens hem had ik de offerte goed moeten doorlezen. Wij hebben tijdens ons gesprek aangegeven dat we rijboringen wilden en gingen er van uit dat deze erop zaten.
Ik kan nu wel planken bestellen. die komen dan vast in de kast. ik moet dus extra betalen voor montage. en als ik de plank later op een andere hoogte wil?
Ik heb voorgesteld om paar gaten op verschillende hoogtes te laten boren. hier moet ik extra montage kosten voor betalen en zijn er helaas niet uitgekomen.
hoofdpijn dit. Ik had eerder op het internet moeten lezen naar de recensies van dit bedrijf. Wij hebben eerder een kast laten plaatsen door een ander bedrijf omdat die te duur waren hebben we kastengigant genomen. Jammer hoe dit nu afloopt. Erg teleurgesteld in de service alles draait om geld.

Owja. Ik had een hoge plint. waarschijnlijk monteur perongeluk meegenomen. rest allemaal laten staan.

22. Februar 2022

Beste Yasin,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het niet is gelopen zoals verwacht. Een rijboring is geen standaard keuze en dient op de offerte te worden geplaatst. Dit komt omdat een rijboring tijdens de productie van de kast wordt toegepast.
Wij raden een klant altijd aan om een offerte te controleren voordat deze wordt omgezet in een bestelling. Uw feedback over het meehelpen van het verplaatsen van de producten en de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij hopen dat u ondanks deze ervaring wel heel veel plezier heeft van de kast.

Koop hier je deur niet

Koop hier je deur niet. In augustus hebben we besteld nadat we telefonisch contact hebben gehad en ons was toegezegd dat de deur in oktober geplaatst kon worden. Toen we na de inmeetafspraak de deur hebben besteld en we eind september nog geen indicatie van levering hadden gekregen heb ik weer gebeld. Deur zou pas in APRIL 2022 geleverd worden?!?!

Vervolgens is de deur toch eerder geleverd. Namelijk 17 januari 2022. Op 20 januari zou de deur geplaatst worden. De Timmerman kwam keurig optijd aan maar kon de deur niet plaatsten want de afmetingen waren FOUT.

Vervolgens heeft de timmerman contact gezocht met Gigantisch en heb ik ook zelf nog gebeld (om 9:30). Ik zou die dag nog gebeld worden door degene die de opmeting had verricht en zou ook gebeld worden door de afdeling planning. Na 15:00 heb ik weer gebeld. Toen werd gezegd als ik die dag niet gebeld zou worden dat ik de volgende dag terug moest bellen en dan zouden ze de zaak escaleren.

De volgende dag bel ik en eene Nathalie(?) neemt op. Ik leg weer uit wat er is gebeurd met de deur en vervolgens geeft zij aan dat zij aan dat ze de zaak heeft doorgezet maar niks verder te kunnen doen en dat ze niet kon “toveren”.

De enige persoon die in dit proces empathisch vermogen heeft getoond is Iris van Klantenservice. Dankje daarvoor maar helaas is 1 goede medewerker niet genoeg om mij als klant te behouden.

Uiteindelijk kwam de adviseur en gaf aan dat hij niet goed had opgelet en dat hij de type deur die wij nodig hebben helemaal niet kan leveren. Dus dat was dat. De deur zou die week nog worden opgehaald (tegen de tijd dat het echt opgehaald werd zat ik al 2 weken met een voordeur in mijn woonkamer) en we zouden over anderhalve week ons geld terug krijgen.

Fast forward naar vandaag – ik heb NOGSTEEDS mijn geld niet terug. Toen ik er achteraan belde kreeg ik op de mail dat het kredietverzoek net pas gestuurd was naar de administratieve afdeling en dat we binnen 10 werkdagen ons geld gestoord zouden krijgen. Wat een oplichterij.

7. Februar 2022

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het heel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Zou u misschien uw ordernummer kunnen sturen naar info@deurengigant.nl? Dan kan ik kijken wat er aan de hand is.

Deurengigant.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uitermate onvriendelijke man op bezoek…

Uitermate onvriendelijke man op bezoek om in te meten. Kwam al geïrriteerd aan. Er stond nog een oude inbouwkast maar hij weigerde in te meten. Zelfs na het aanbod van ons dat wij zelf monteren en de kast gewoon betalen liep hij geërgerd terug naar zijn auto en vertrok. Nog nooit zoiets onbeschofts meegemaakt. Ik geef mijn geld wel ergens anders uit.

19. Januar 2022

Beste Marcel,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over een van onze inmeters. Graag horen wij van u wat de naam van de inmeter is zodat wij hem hier op kunnen aanspreken. Zou u ons de naam van de inmeter willen mailen naar info@kastengigant.nl?

Wij horen graag van u.

Kastengigant.nl

4 eetkamerstoelen besteld

4 eetkamerstoelen besteld. 1 van de stoelen heeft het binnen de 6 maanden begeven en is als Bambi op het iks door de coorpoten gezakt. Op mijn 1e mail is geantwoord. Echter op het verzoek om telefonisch contact op te nemen om een en ander ivm het defect te bespreken wordt niet gereageerd. Slechte service en moeilijk te bereiken…

6. Januar 2022

Hoi Shirley,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over eetkamerstoelen. Helaas verkopen wij geen eetkamerstoelen maar kasten op maat. Ik denk daarom dat deze review niet voor ons geschreven is.

Kastengigant.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

indeling van de kasten slaat echt nergens op

indeling van de kasten zou op maat gemaakt worden maar waren gewoon standaard. Kast is zeer slecht en moeilijk in elkaar te zetten. toen ik aangaf of ze het dan toch maar voor mij moesten doen omdat het zo moeilijk was, verleenden ze deze service niet meer omdat ze zelf niet hadden ingemeten. dus ze laten je dan stikken met een zogenaamde kast speciaal voor jou gemaakt die bijna 2000 euro kost en die je dus niet in elkaar gezet krijgt. nu ben ik echt niet onhandig want heb 2 jaar geleden geheel zelfstandig een huis gebouwd dus ik kan best wel iets. maar deze kast is gewoon een rot kast. dit is dan nog zacht uitgesproken. we hebben hem samen met 2 andere mensen met veel moeite in elkaar gekregen. deze kast is dan ook echt zijn geld niet waard en ik raad dan ook iedereen aan hier geen kast te kopen. echt een kast van de ikea is beter en veel makkelijker om in elkaar te zetten.

7. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Even gecheckt of dit een betrouwbaar…

Even gecheckt of dit een betrouwbaar bedrijf is, dus niet. Artikel wel geleverd maar het duurde wel even. Vervolgens artikel terug gestuurd, maar terugstorten van het bedrag laat op zich wachten. 21 mei teruggestuurd, maar na het versturen van een kopie van mijn verzend bewijs nog niets terug ontvangen. Inmiddels 3 maanden verder. Zie dit als een waarschuwing en bestel hier niet!!!!

13. August 2021

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Helaas kan ik aan de hand van uw naam geen order terugvinden. Wij storten binnen 10 werkdagen het geld terug. Als dit niet is gedaan, denk ik dat er iets niet goed is gegaan. Ik zou u daarom willen vragen ons een mail te sturen naar info@gigantisch.nl met het ordernummer zodat onze klantenservice dit kan oppakken.

Gigantisch

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Schuifdeuren

Schuifdeuren besteld moest 2maanden op wachten en de kastgrepen zat een deel over de groef heen is geen gezicht maar ze willen niet aanpassen het hoort zo volgens de Kastengigant
Ik vind dat ze beter na moeten denken ik ga daar niet meer kopen en trouwens de prijs was veel te hoog voor deze kwaliteit

20. Juli 2021

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, schandalig hoe ze daar met de klanten omgaan voor je dure geld heb een half jaar op me kasten moeten wachten elke keer was er weer wat stuk een gat in een paneel lades kapot en planken beschadigt, dit is ook heel slecht opgelost en heb uren lang aan de telefoon moeten wachten om überhaupt iemand te spreken te krijgen. Nadat alles geleverd was waren er heel veel dingen niet eens op maat daardoor heb ik voor het rails setje een speciale zaagblad moeten aanschaffen van €75 om aluminium te kunnen zagen en zelfs dat vergoeden ze niet een lullig excuus is wat we kregen! Rond uit gewoon een flut bedrijf!

16. Juni 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positieve ervaring kastengigant

Ben zeer tevreden over de inmeting tot en met de plaatsing en montage van de kast. Tijdens de inmeting werd goed meegedacht over de mogelijkheden, kleurstelling, en uitvoering. Uiteraard had ik zelf al een beeld van het type kast, de plaatsing op zolder ..etc...maar zijn advies heeft tot betere keuzes geleid. De montage is perfect gedaan door de andere heren, waarbij alles naadloos aansluit op de 2 muren waar de kast tussen is geplaatst. Kortom ik ben zeer tevreden over de service. Ramon uit den haag

22. April 2021

Waardeloos

Heden (14 april 2021) zou de kast worden geleverd en gemonteerd. De monteur was keurig op tijd maar helaas geen kast geleverd. De monteur heeft 1 uur op levering van de kast gewacht maar helaas geen levering. Vervolgens is de monteur (na plegen diverse telefoontjes) vertrokken.
Enkele dagen eerder had ik kastengigant nog een mail gestuurd met de vraag wanneer de kast geleverd wordt. Hier hoor je dus niets op en telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. Ik heb wel een aanbetaling gedaan van €600,= en de inmeetservice van €25,= betaald maar afspraken komen ze niet na. Echt waardeloos!!!!
Ga nu proberen mijn aanbetaling terug te krijgen want in dit bedrijf heb ik echt geen vertrouwen meer.

14. April 2021

Beste meneer Franse,

Bedankt voor het plaatsen van een review. Helaas is er wat misgelopen met de transport waar wij te laat van op de hoogte zijn gesteld. Ik zie dat de kast twee dagen later is bezorgd en gemonteerd. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe kast.

Groeten,

Eline - Kastengigant.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie kast, goede kwaliteit

Prettig contact met adviseur. Kast besteld en deze was binnen 3 weken binnen.
Zelf in elkaar gezet via de handleiding op de site, wel even een paar keer nalezen maar de kast zat eigenlijk zonder problemen snel in elkaar. Precies zoals afgesproken en zonder problemen. Staat top en we zijn er erg blij mee.

9. April 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Deuren sneller dan verwacht binnen

Deuren sneller dan verwacht binnen. Maar niet echt een update na aanbetaling wanneer en waar.
Maar je zou denken bij de inmeet service dat ze de juiste maat rails leveren. Helaas was een rails 0.5 cm te lang. Ni
Ook geen duidelijke handleiding bij monteren van de deuren
Deuren tot nu toe goede kwaliteit en mooi.

21. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga NIET met dit bedrijf in zee

Ga NIET met dit bedrijf in zee.
Koop NIET!
Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Het duurt heel lang voordat de deuren geleverd zouden worden. Toen ze uiteindelijk aan de deur waren, moesten we eerst betalen voor de deuren voordat ze de deuren uit hun bus wilde halen. Toen ik vroeg of ze eerst de deuren binnen wilde zetten zodat ik de deuren kon zien, weigerde hij. Ik moest eerst betalen, voordat hij ze uit de bus wilde halen. Toen ik zei dat ik het bedrijf wilde bellen hierover vertelde de bezorger dat hij daar niet op wilde wachten. Hij vertelde ook dat als hij wegging zonder het af te leveren, dat de transport kosten verhaald zou worden op ons (de klant). Wat heeft het bedrijf te verbergen, dat ze de deuren niet eerst uit de bus wilde halen, voordat alles betaald was. Uiteraard heb ik hem teruggestuurd, aangezien dit echt een hele rare gang van zaken is. En dat hij niet wilde wachten totdat ik het bedrijf hierover kon spreken, geef een heel slecht gevoel.

16. März 2021

Medewerkers willen graag verkopen

Medewerkers willen graag verkopen. Bij plaatsen van mij kast is er schade aan de nieuwe parketvloer gemaakt. Heb dit meteen gemeld. Eerst werd de monteur hier persoonlijk voor aan aansprakelijk gesteld door Kastengigant,(Gigantisch). Na contact met consumentenbond heeft Kastengigant toch de verantwoordelijkheid op zich genomen...formulieren ingevuld, foto’s opgestuurd, offerte parketschuurder opgestuurd, eindeloos gemaild en gebeld...ben nu half jaar verder, nog steeds geen stap verder richting vergoeding van de schade.
Consumentenbond neemt het van me over.
Wat een GIGANTISCH slechte service!

8. März 2021

Koop hier NOOIT een kast

Koop hier NOOIT een kast, diverse fouten van hun kant in showroom, van inmeetservice. Vervolgens niet de hand in eigen boezem steken maar schuld volledig bij de klant leggen, lekker makkelijk!!! Vervolgens zou deel van ons geld terug gestort worden, moet je ook weer achteraan bellen/mailen. Amateuristisch zooitje, heb er geen andere woorden voor

5. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr