Kanagawasushi Bewertungen 72

TrustScore 2.5 von 5

2.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en DT voucher. Fik hurtig respons på min mail med bestilling og dertilhørende tilkøb. Stod klar da jeg kom. Og virkelig god sushi! Vil bestille derfra igen 🫶🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en 32stk menu nytårsdag og synes den gjorde lige hvad den skulle. Maden blev lavet hurtigt, rar betjening og synes prisen var super fair. Lækker tang salat med, dejlig blandet omgang sushi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant
  2. Sushi-Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Se vores lækre menukort og bestil sushi online. Restaurant Kanagawa ligger i byens centrum, tilbyder både Japansk og Koreansk mad, sushi libitum, A la carte, takeaway og catering. For et engangsbeløb kan man bestille fra hele vores a la carte menu.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Lækker sushi

Jeg brugte et værdibevis fra DT og fik meget lækker sushi. Mailen med bestilling blev bekræftet straks og bestillingen var klar til afhentning på aftalt sted. Jeg har fået sushi fra både Nordhavn og Vesterbro og det har været lækkert fra begge steder.

26. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Horrible experience with kanagawa…

Horrible experience with kanagawa Nordhavn!!! Staff unable to help with anything and we were waiting for our food for THREE hours!!! Waist of time and money! We still haven’t received the food! DONT buy from them if you want something to eat!

14. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bought a menu sushi in Nordhavn (take…

Bought a menu sushi in Nordhavn (take away ) when we got to the place we were going to eat, found out that there was no wasabi or ginger, went back later that evening to report the matter . Took pictures of the trays and the waiter said nothing. Wrote and complained and started I like some compensation. They had no empathy what happened.. CHECK YOUR ORDER!
Don’t think I be going back, lots of sushi places in Østerbro.

5. September 2025

Skuffende oplevelse

Da jeg var ude og spise sushi hos Kanagawa i nordhavn, var det en skuffende oplevelse. Stedet var super nederen, slet ikke særligt hyggeligt. Servicen var heller ikke særlig god, og man kunne ikke engang få en kande vand. Vi skulle selv finde drikkevarer, og vi fik ikke det vi bestilte. Sushien var meget skuffende også. Ikke en anbefaling herfra.

4. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedelig og næsten smagsløs sushi

Sidst vi fik sushi fra Kanagawa på Vesterbrogade (der var gået et stykke tid fordi deres smiley rapport havde været dårlig) blev vi meget skuffet. Kedelig (og varm) sushi og stykkerne smagte stort set ens.
Jeg vender ikke tilbage - og at skrive at kokken har været ansat på en Michelin restaurant er irrelevant når resultatet er dette (og det har de i øvrigt brystet sig af i mange år).
I øvrigt indløste de dealens værdibevis INDEN vi hentede sushien - det duer ikke.

25. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig ikke en god kvalitet.

Virkelig ikke en god kvalitet.. vi fik en menu på 50 stk, alle rullerne var ens med forskellig topping.. risene faldt fra hinanden, og alt i alt bare en tam oplevelse. Faktisk var det super tvivlsomt hvad vi overhovedet blev serveret..nogle af råvarerne kunne vi simpelthen ikke placere..Vi bestiller ikke herfra igen.

23. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synes det var godt engang....

Synes det var godt engang (Kanagawa Vesterbro), men de sidste to-tre gange er jeg gået derfra mindre tilfreds. Sidste gang var forårsrullerne halvkolde. Derudover er ventetiden nogle gange så lang, at man er i tvivl, om de har glemt en, eller om de bare har travlt. Ventede på et tidspunkt 40 min. på to forårsruller og to oksekødspyd.
Tjenerne er heller ikke så gode til at informere, så hvis man har bestilt to små kolde forretter, og kun en af dem ankommer, kan man godt blive i tvivl, om de har glemt ens mad, eller om det bare kommer 35 min. senere med selve sushien.

29. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke som det var engang (Kanawaga Vesterbro)

Har været fast kunde hos Kanawaga Vesterbro, men ved sidste besøg oplever vi desværre at kvaliteten på både maden, service og hygiejnen er stærkt forringet.
Sushien smagte slimet og på ingen måder frisk samt kødet var sejt og kedeligt. Det virkede til at tjenerne ikke havde styr på de forskellige retter på menuen.
Restauranten så meget slidt og beskidt ud.
Dette bliver vores sidste besøg og vi vil ikke anbefale restauranten til nogen.

1. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kanagawa Østerbro/ Nordhavn.-DÅRLIG BETJENING

Kanagawa Østerbro/ Nordhavn.
Virkelig dårlig og ubehagelig betjening af en yngre kvindelig medarbejder bag disken, der endog stod og lavede øjne af mig, da jeg var usikker på, hvad menuerne indeholdt.😫
Kan se, at jeg ikke er den eneste, som har oplevet dårligt service på stedet. Det ødelægger lysten til igen at købe sushi på det sted- en medarbejder af den kaliber burde fyres😒- god betjening har stor betydning for oplevelsen

12. Juli 2024

Bad experience

Overall very bad experience and service in the restaurant because we didn't get the sushi portions we ordered to our tables. This happened many times. We think it was intentional. Also The waiter's behavior was inappropriate because he took the menus away from our table even though we told him that we would like to keep one when we make an additional order. The waiter said that he can bring us a ”dirty menu” because he doesn't want us to dirty the new menus when foods comes.
Based this experience we will not wasting our money to Kanagawa sushi in the future.

6. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har spist på kanagawa på Vesterbrogade…

Har spist på kanagawa på Vesterbrogade flere gange, men ved ikke hvad der sket. Forretterne da de landede på 1 tallerken lignede affald og resten af maden var smagløs og kedelig. Rullerne var overdimensioneret med alt for meget ris og stiksene var ikke lækre.

5. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har været trofaste gæster / kunder…

Vi har været trofaste gæster / kunder på Kanagawa Vesterbro i mange år. Vi har altid fået den bedste betjening og dejlig mad.
Desværre er vi hjemvendt idag efter et besøg hvor vi valgte at spise på Kanagawa Østerbro / Nordhavn.
Vi er ikke mindre en rystet over den uforskammethed og dårlige opførsel vi blev mødt fra to kvindelige tjenere .
Vi var 3 voksne der hver især bestilte en menu hver samt 3 børn der fik børne ad libitum.
Da de kom med maden efter tre kvarters venten blev vi ned det samme fortalt at vi under ingen omstændigheder kunne spise fra børnenes mad. Dertil måtte vi rystet svare at vi jo havde vores egen mad.
Desværre blev vi yderlige gjort opmærksom på dette 2 gange mere, meget meget ubehageligt da ingen af os havde tænkt eller ønsket at spise vores børns mad..
Efter 1 Time manglede en af vores gæster fortsat sin mad og dette havde de glemt at lave.
Der mangler virkelig sød og behagelig stemning på dette sted som vi aldrig sætter vores ben på igen.
Fuldstændig forfærdelig og rystende oplevelse

5. Juli 2024

Meget dårlige oplevelse

Meget dårlige oplevelse, og total mangler på kundeservice, personale alt for stresset, uhøflige, ubehjælpsom og inkompetent. Der manglede halvdel af min ordre, trods henvendelse til personale som bliver spurgt 3 x om de var sikker på at det hele var med( jeg har 2 værdibeviser menu, samt en ekstra ordet som var bestilt online til afhentning det samtid som værdibevis bestilte via e-mail og personale kiggede på alle 3 kvittering. Jeg opdaget først efter hjemkomst, ringede straks, men oplevet TOTALT manglende på hjælp og en masse verbal skæld ud med beskyldning om at det hele var min skyld😳😳😳 alt forgik på engelsk idet manden jeg snakket med kun ikke et ord dansk( og hans engelsk var heller ikke optimal) efter 30 min, tirade var jeg nydt til at afbud samtale( jeg komme ingen vejen……….men penge dukket op retur via mobil pay 5 timer senere…de har nok opdaget min manglende ordre.

5. Mai 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mad til tiden.

Lækker og velsmagende sushi mm, som vi havde bestilt t afhentning . Maden var klar til aftalte tid, alt var perfekt. Min varmeste anbefaling.

3. März 2024

32stk menu nytårsdag lets go

Bestilte en 32stk menu nytårsdag og synes den gjorde lige hvad den skulle.
Maden blev lavet hurtigt, rar betjening og synes prisen var super fair. Lækker tang salat med, dejlig blandet omgang sushi med masser af soya, ingefær og wasabi (synes normalt folk sover på wasabi tbh, så super optur med masser af det).
Det var takeaway så kan kun tale ud fra det perspektiv, men synes sgu de fortjente en hurtig anmeldelse 🫡

1. Januar 2024

Bliv væk!

Bliv væk!! Bliv væk pga kvaliteten af maden og bliv væk pga af kvaliteten af service man modtager på dette sted. De giver intet service, hellere ikke da de havde lavet fejl ved at glemme halvdelen af vores bestilte menu, selvom vi havde ringet ind 30 min før for at bekræfte, sagde det ved ankomst, samt at vi viste vores værdibevis. Og der er virkelig ikke meget tidligere Michelin-kokke over den sushi!!
Nej tak!! Få jeres værdibevis tilbage mens I kan!

9. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr