Kampeerdump.nl Bewertungen 188

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emuk Spiegels besteld voor ons nog te leveren Tiguan 2026 model. Ondanks dat er op de website werd aangegeven dat de verwachtte levertijd eind april zou zijn werden wij verrast met de levering. B... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na weken modderen en twee tochtstroken nog steeds geen passende tochtstrook. Daardoor ook beschadiging opgelopen aan mijn spiksplinternieuwe caravan. Ander merk gekocht en past perfect. Bij retour wor... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beide artikelen besteld TRUMA Duocontrol 30MB, HD-SLANG SBS t.b.v. Duocontrol 45 cm. Zeer snelle service. Na wat misverstanden op de site over de levensduur van de HD slangen zelfs op Zondag een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Begin dit jaar vonden wij de perfecte meubeltjes voor onze nieuwe camper bij kampeerdump.nl! Plooistoelén, eettafel, apero tafel en relax stoelen… Vlotte bestelling nog vlottere levering. Toen wij nu... Mehr ansehen

1. Campingausrüster

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Default Description

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Prima persoonlijke betrokken service

Prima persoonlijke betrokken service, ookal zat het mee met onze bestelling.

We hadden 4 campingstoeltjes besteld, 2 blauwe en 2 grijze. Een kleur was niet op voorraad, ook niet na de verwachte levertijd. Dus we kregen netjes bericht dat het langer ging duren en de vraag of de andere kleur al geleverd moest worden, danwel misschien toch alle 4 in dezelfde kleur. We kozen te wachten op de andere kleur die paar dagen later zou binnenkomen. Ook toen zijn we meteen gebeld en heeft Kampeerdump een spoedlevering aangevraagd. Die kwam heel snel en uiteindelijk een dag eerder bij ons in huis dan verwacht.

Daarna bleek de vergrendeling van 1 stoeltje niet goed te zijn. Via whatsapp de foto's doorgestuurd en daar werd direct op gereageerd. De stoel werd een paar dagen later opgehaald en we ontvingen snel een nieuwe, gelukkig nog net voor onze vakantie en daar hadden ze moeite voor gedaan.

Tijdens de vakantie bleek dat nieuwe nageleverde stoeltje (wel vreemd dat die een andere kleur logo van Bo-camp had) al snel loslatende naden te vertonen. Weer via whatsapp gemeld en snel bericht gekregen dat ze een nieuwe zouden sturen. Oude kapotte stoel hoefde niet retour. Deze is binnen enkele dagen verzonden en inmiddels ontvangen. Weliswaar weer met zo'n oud Bo-camp logo, dus hopelijk gaat hiervan niet de naad stuk.

Wat mij betreft: thumbs up voor Kampeerdump!

18. August 2020

Zeer goede service

Zeer goede service , artikel besteld was niet op stock direct mail gekregen met de vraag of ik wou wachten , maar kon niet wachten en na paar dagen geld teruf op de rekening super service aanrader !!!

11. Juli 2020

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste Frederik, Jammer genoeg hebben we u niet met het artikel kunnen helpen, wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Kampeerdump

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed advies en nazorg.

Zeer goed advies en de nazorg is ook perfect. Airco gekocht en via aangesloten monteur laten plaatsen op de caravan. Goede service en bemiddeling met de monteur. Volgende keer zeker weten weer kampeerdump.nl!

24. Juni 2020

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste Klaas, heel erg graag gedaan zeker omdat het in uw situatie om mm werk ging hebben we het toch voor elkaar kunnen krijgen, heel veel plezier met uw aankoop en wellicht tot een volgende keer. Team Kampeerdump

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We hebben een koelkast besteld voor op…

We hebben een koelkast besteld voor op onze boot, die niet, zoals vermeld, de volgende dag geleverd kon worden, maar de 2e week van juni. Gezien onze vakantie zou dat NET kunnen. Gaandeweg kregen we bericht dat het de 3e week van juni zou worden. Dit was voor onze vakantie te laat dus we annuleerden de bestelling en vonden een bedrijf die dezelfde koelkast meteen kon leveren.echter, het gaat hier wel om 639 euro en die schud je niet even uit je mouw Om de andere koelkast te kunnen bestellen wachten we nu nog steeds
(17 juni) op ons geld terug. Het rare is, als ik iets bestel en betaal is dat meteen van mijn rekening af. Om het terug te kunnen krijgen...WAAROM MOET DIT ZOLANG DUREN? Ik ben bang dat we zonder koelkast op vaarvakantie moeten vertrekken!
Als aanvulling
Van kampeerdump krijg ik steeds te horen :'Het bedrag zou vandaag op uw rekening moeten staan!"
HALLO KAMPEERDUMP...HET STAAT NIET OP MIJN REKENING!!!
De annulering was 9 juni
Het is nu 17 juni en nog steeds GEEN CENT TERUG!!!

Update : bestelling geannuleerd op 9 juni
Geld terug aan het einde van de dag op 17!!! juni
En waarom is dit niet handig om op een publiek medium te plaatsen zodat iedereen dit weet?
Beter (En vooral netter) zou geweest zijn dat het geld op 10 juni terug was !

17. Juni 2020

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste Angela Rensink, de terugbetaling is verwerkt op vrijdag 12 juni en is maandag 15 juni via multisafepay verwerkt en aan u overgemaakt en zou vandaag moeten zijn bijgeschreven op uw rekening nummer.

Helaas is het enorm druk en waarvoor onze excuus we doen echt ons best om zo snel mogelijk artikelen te leveren alleen in dit geval is het bij de importeur verlaat in binnenkomst, gelukkig heeft u het elders kunnen vinden nogmaals excuus maar heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team kampeerdump

Normaliter bij andere bedrijven is wettelijk 14 dagen om het geld van een consument terug te storten, wij hanteren een direct policy wij hebben het 10 juni bij de administratie aangegeven en deze hebben het vrijdag verwerkt deze hebben het via onze betaalprovider Multisafepay de opdracht gegeven voor terugbetaling, gezien het weekend is dit maandag verwerkt en is het op woensdag op uw rekening gestort. Jammer genoeg heb ik prive mails gestuurd en geprobeerd u hierover te bellen maar ik krijg geen reactie of gehoor, we hebben echt onze best gedaan. Gezien u graag publiekelijk reageert zie u andere alleen negatieve reviews is dit voor u de enige manier wij zullen altijd een reactie plaatsen ook als wij een fout maken, we zijn allen mensen en we doen onze uiterste best in deze drukke en rare tijd. Jammer genoeg hebben we u niet tevreden kunnen stellen hopelijk vind u de koelbox elders wel op voorraad.

Met vriendelijke groet, Team Kampeerdump

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Donderdag 4 juni houten haringen…

Donderdag 4 juni houten haringen besteld. Het was al 16:30. Ging ervan uit dat ik deze pas zaterdag zou ontvangen.
Tot mijn positieve verbazing kreeg ik ze de dag erop (vrijdag 5 juni) al.
Ze waren die zelfde donderdag nog mee gegaan met dhl.

GEWELDIG.

En kan mij ook met geen enkele manier in negatieve recensie's vinden. Werken zeer snel en goed.
Ps. Waar gewerkt word kunnen fouten gemaakt worden.

Kampeerdump ga zo door. ZEER TEVREDEN

6. Juni 2020

Top service !!!

Top service via WhatsApp gevraagd of ze het product nog hadden omdat op de site stond dat die uitverkochtwas binnen 1 minuut reactie en product was er nog 1 van gelijk besteld en volgende dag in huis 😁👍

23. Mai 2020

Kampeerdump Coleman 4

Ik heb de Coleman galliano 4 besteld met een bijl, zaag en schep in 1 besteld. Dag later melden zij dat de tent niet op voorraad is en mijn bestelling wordt geannuleerd. Verder niks meer van gehoord ook niet over de bijl, zaag en schep.

9. Mai 2020

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste heer Kraayvanger, door meerdere bestellingen van de Galliano 4 was er geen voorraad meer na uw bestelling, helaas heeft onze voorraad status en uw bestelling elkaar doorkruist, onze excuses hiervoor. Mijn collega heeft u de volgende ochtend na uw bestelling direct u hiervan op de hoogte gesteld per email en is het door uw betaalde bedrag direct teruggestort (we proberen dit namelijk direct om de overlast te beperken) ze heeft alleen het andere artikel de "Bo-Camp Combischep 7-in-1 in tas" over het hoofd gezien en u daarover vergeten te berichten, gezien dit op vrijdag was voor gevallen en u op zaterdag deze review plaatste heeft ze u maandag hierover gebeld en haar excuses aangeboden ook zoekende naar een oplossing had u besloten dat u toch waarschijnlijk het andere artikel niet nodig had. Nogmaals onze excuses en we hopen u de volgende keer weer te mogen begroeten in onze webshop of winkel. Met vriendelijke groet. Team Kampeerdump

HOSTMANSHIP

Ik heb woensdagmiddag een Euro Trail parasol hoes besteld en heb deze op vrijdagmiddag in goed orde ontvangen.

Die zelfde woensdagmiddag ontving ik van een medewerkster van dit bedrijf een telefoontje met de mededeling dat de hoes niet op voorraad was en daardoor niet dezelfde dag verzonden kon worden. Ze vertelde dat dit een dag later zou worden.

Ik wil Kampeerdump graag een groot compliment maken voor de uitstekende klantvriendelijkheid en snelle service.Deze manier van communiceren met klanten is op en top HOSTMANSHIP !
Dank daarvoor.

Erik Rosendaal

24. April 2020

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste Hostmanship, heel hartelijk dank voor uw reactie hier doen we het voor :-) tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, team Kampeerdump

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Lisa hield heeft iets voor me uitgezocht en hield me per whatsapp erg goed op de hoogte. Super service! Een aanrader!

29. Januar 2020

Indel B 85 gekocht

Indel B 85 gekocht, zeer scherpe prijs. Kwam een dag later dan belooft. Jammer dat als je belt waar hij blijft dat ze dan niet voor je informeren. Volgende dag vertelde de chauffeur dat hij het s'morgens al wist dat hij niet zou worden geleverd. Een telefoontje na ons telefoontje was dus gewoon klantvriendelijk geweest.
Verder een prima koelkast, zeer blij mee!

17. August 2019

Fiamma F35 besteld TOP service

Fiamma F35 besteld werd ik gebeld dat de luifel er ook in het zwart is omdat de beugels die ik bestelde ook zwart zijn TOP dit gelijk alles in het zwart besteld fijn dat ze meedenken Thanks Kampeerdump

7. August 2019

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste Rob Vorm, heel erg graag gedaan hier doen we het voor proberen mee te denken met de klant Met vriendelijke groet, Maarten Kampeerdump

ontevreden

Ik bestel bij op de website van Kampeerdump een wiel voor een bolderkar conform hun afgebeelde foto waarbij duidelijk op de band van het wiel: 3.00-4 staat. Ik plaats de bestelling en betaal €14.95 voor het wiel en €5.95 aan verzendkosten: totaal inclusief BTW €20.90. Enkele dagen later ontvang ik een wiel met op de band 2.50-4.
Waar het wiel 3.00-4 een diameter heeft van 25cm, heeft dit wiel 2.50-4 een diameter van 20cm. Bovendien is het asgat anders. Hier heb ik dus niets aan.
Als antwoord op mijn mail-melding naar Kampeerdump krijg ik als antwoord dat ze dit met de leverancier opnemen voor terugkoppeling en snel daarna: “een ander wiel is er helaas niet”.
Ik heb het recht om het wiel te retourneren(?) maar wel met de verzendkosten voor onze rekening.
Ik reageer met te zeggen dit een misverstand moet zijn waarna ik telefonisch wordt benaderd. Ik krijg nu te horen dat de foto “een foto” is waar volgens hun leveringsvoorwaarden geen rechten aan kunnen worden ontleend. Het gaat maar om BTW €20.90 maar ben toch ontdaan temeer als ik in tweede instantie weer wordt gebeld en het bovenstaande herhaal. Helaas er is geen speld tussen te krijgen. Ik adviseer de man in ieder geval op hun website de juiste foto te plaatsen. Mijn vertrouwen in Kampeerdump is tot het nulpunt gedaald. Ik laat het voor wat het is en het wiel?: misschien kan ik er ooit nog iemand een plezier mee doen.

7. August 2019

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste Rob Kreupeling, we hebben hier diverse gesprekken aan gewijd en ik wil dit toch net zoals u wereldkundig maken waarop u uw beslissing heeft gemaakt en niet zoals u omschrijft. U heeft besteld bij ons dit artikel als omschrijving https://www.kampeerdump.nl/macsports-reserve-wielen.html dit betreft een reserve wiel alleen geschikt voor de bolderkar macsports die wij verkopen, nergens bij het product staat een maatvoering van het bandje aangezien deze alleen voor een macsports bolderkar is, u geeft aan dat op de foto 300 staat ongetwijfeld zal dat erop staan alleen is de leverancier de eigenaar van het plaatje en dient deze als illustratie echter artikelomschrijving moet namelijk 100% gelijk zijn met het artikel en daar staat in alleen geschikt voor de macsports bolderkar. Ik begrijp uw teleurstelling maar u gaf ook aan heel het internet te hebben afgezocht voor een bandje mijn opmerking belt u dan even was van ja ik zie toch wat ik bestel, tierend scheldend heeft u aan de telefoon gezeten met i van mijn medewerkers wat ik hooguit beschamend vind voor een klant zoals u. De voorbeelden die u aangaf ik bestel een band voor een vw golf dan wil ik die ook krijgen echter zult u altijd een maatvoering in de omschrijving moeten vinden en die is 100% bindend dus een Golf band heeft ook verschillende afmetingen. U heeft net zoals ieder consument 14 dagen om iets retour te sturen dat hebben we u ook meerdere keren aangegeven echter wit u ook dat wij de verzendkosten die u maakt naar ons toe dat we die ook moeten betalen echter hierin gaat u echt te ver, ik wil heel erg graag onze klanten helpen is het onze fout dan lossen we die op in uw geval met een bandje waarvan notabene staat dat die alleen voor de bolderkar macsports geschikt is gaat me dit echt te ver u besteld iets verkeerds prima maar stuur het dan gewoon terug dan krijgt u het aankoop bedrag gewoon terug. Wellicht een heel lang verhaal maar ik vind dat wij als ondernemers op een review platform wel erg makkelijk als slachtoffer worden neergezet, we doen echt onze stinkende best maar ons laten uitschelden en u alsnog aangeven stuur het terug daar heeft u geen boodschap aan, u geeft aan ik geef het aan een ander gisteren gaf u mij aan ik gooi het wel in de plomp wat natuurlijk ook niet goed is voor het milieu, jammer dat het voor u zo is gelopen voor ons wederom een review waar wij geen debet aan zijn geweest. Succes Maarten team kampeerdump

Campingtafel/kast besteld

Campingtafel/kast besteld. Na 3 werkdagen op vrijdag geleverd. echter bleek dat die niet compleet was, contact opgenomen met ze., Ze namen erover contact op met de fabrikant.
De dinsdag erna had ik de ontbrekende onderdelen al in de bus.
Ontzettend bij met de afhandeling, en ook zo snel.

23. Juli 2019

Op de site van kampeerdump

Op de site van kampeerdump
Handvat cadac paella pan besteld
Voor originele cadac paella pan
Blijkt niet te passen
Moet nu op eigen kosten terug sturen
Waarom verkopen jullie dan handvatten voor paella pan zet er dan type nummer bij of zoiets

12. Juli 2019

Antwort von Kampeerdump.nl

Beste John Beenen , hartelijk dank voor uw review ik begrijp dat u ontevreden bent maar op uw paella pan van cadac zitten en horen er geen handvaten te zitten dit kunnen wij natuurlijk niet weten als een klant iets besteld wij pakken deze review positief op aangezien wij helaas geen glazen bol hebben waar we aan de andere kant kunnen kijken, helaas is dan het retourrecht van toepassing en zullen de verzendkosten naar ons toe betaald moeten worden, op een artikel van 7,15 euro , nogmaals ik begrijp dat u ontevreden bent maar dit had u zelf kunnen voorkomen, klanten bestellen namelijk de handvaten voor vervanging van hun cadac en gaan niet iets nieuws erop zetten als het er nooit heeft opgezeten. Met vriendelijke groet, Team kampeerdump

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr