Kajdi's Algerens Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger! Har brugt Kajdi’s til både rens og imprægnering af terrassen og belægningen omkring hele huset. De er super effektive, servicemindede og der følges løbende op på det iga... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en yderst tilfredsstillende oplevelse. Kajdi’s reddede os efter vi blev brændt af af nano rens. Jeg ringede og dagen efter rykkede Morten fra kajdi’s ud og vi fik renset vores terra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom forbi en fredag cirka kl. 14.00 og virkede absolut ikke som om han skulle hjem og holde weekend hurtigst muligt. Arbejdet blev gjort til vores fulde tilfredshed inkl. rengøring. Jeg kan kun anbefa... Mehr ansehen

1. Gartencenter
  2. Reinigungsservice
  3. Graffitientfernung
  4. Imprägnierdienst
  5. Hochdruck-Reinigungsdienst
  6. Fassadenreinigung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi behandler alt fra algerens af tag, belægningsten, facader og træværk. Derudover tilbyder vi også imprægnering ved hjælp af nano teknologi.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig god service

Rigtig god service, her har man helt klart interesse for sit fag og sine kunder. Kan ikke huske hvornår jeg har været så tilfreds med et håndværksfirma. Kajdi's er meget dygtige og omhyggelige med at rense og gøre fint, de laver endda deres egne maskiner. De er også gode til at rydde op bagefter. Vi har en gammel patriciervilla, som v gerne vil passe på, og jeg var lidt nervøs for opsprøjt på de hvidpudsede facademure. Men alt var fuldstændigt ryddet på bagefter. Den varmeste anbefaling herfra.

4. August 2019

Hej Bo,

Tusind tusind tak for de rosende.
Det er fantastisk med søde og tilfredse kunder. Det er netop det vi lever og ånder for!
Rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og behandling!

Virkelig god service og behandling! Superflot resultat og rigtig god vejledning. Jeg vil virkelig anbefale Kajdi’s Algerens!

31. Juli 2019

Hej :-)

1000 TAK for din anmeldelse!
Vi er så taknemmelige for de rosende ord.

Ønsker Jer en rigtig god dag.

Rigtig god service

Rigtig god service, meget dygtig og omhyggelig rens, fornuftig pris, super flot resultat. Jeg kan kun anbefale Kajdi's Algerens.

28. Juni 2019

Hej Casper,

Tusind tak for de rosende ord.
Jeg er taknemmelig for at du har valgt os til at rense dine fliser.

Vi ses til den årlige vedligeholdelsesaftale til foråret.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlig og opsøgende, selv når det går skævt. Stor respekt.

Efter en indledende negativ oplevelse med firmaet, har firmaet igen etableret kontakt og lover at udføre opgaven.
Der er truffet aftale og firmaet lover tilligemed at udføre opgaven uden beregning grundet ovenstående!

Det viser kanon evne til kundepleje og ærlighed at der følges op, at man indrømmer når det går skævt og efterfølgende lover at udbedre! Stor respekt herfra.

Arbejdet var perfekt og veludført og der var endda blandet stenmel med den rette nuance til vores terrasse. De varmeste anbefalinger til Kajdis Algerens herfra.

7. April 2019

Fra Mørke Algeplagede Fliser til en Helt Ny Kridhvid Terasse

Vi havde Kajdi’s Algerens forbi til rensning af 300m2 fliser som trængte voldsomt til en algebehandling! Vi blev særdeles forbavset over resultatet, som gik fra mørke/snavsede og meget glatte fliser, til kridhvide - det ligner nærmest helt nye fliser uden ukrudt og nyt sand børstet imellem. De er sågar også behandlet på en sådan måde at ukrudt ikke bryder igennem. Derudover sørgede de også for at algerense vores tag, som nærmest ser nyt ud, og spulede alle vægge/ vinduer og kanter uden beregning! Vi joker med at vi kan se de hvide fliser fra månen nu! Tusind tak Steffen!

24. März 2019

Hej Dorothea,

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Jeg er glad for at måtte lave et flot resultat hos Jer.
I skal have tusind tak for Jeres gæstfrihed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig flot resultat efter afrensning…

Rigtig flot resultat efter afrensning af meget gamle slidte terrassefliser. Det ligner en helt ny terrasse. Super flot arbejde. Og det er en fornøjelse at have besøg af Steffen - flinkere mand og bedre service skal man lede længe efter. 5 stjerner her fra.

12. März 2019

Hej Mona,

Tusind tak for din rosende ord!
Jeg ønsker Jer den bedste forår/sommer.

Steffen fjerner Algen....og er grundig i detaljen! :D

Kajdis algerens får mine varmeste anbefalinger!
Er helt vildt imponeret over den grundighed, der er langt i arbejdet!
Min terasse står fuldstændig som da den for flere år siden blev lagt - fliserne ser SÅ fine og nye ud!
Ved bestilling fik jeg en rigtig sød og professionel service - jeg havde et par spørgsmål, som jeg lynhurtigt fik besvaret. Steffen (indehaver og “algemand”) er rar, imødekommende og ikke mindst meget professionel i sit arbejde! :-D Priserne er fornuftig og overkommelig. Gennemgående en rigtig god oplevelse! TAK!

31. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oversprøjter planter i haven som derefter visner!

En skøn formiddagslur på terrassen blev afbrudt af algefjerner der væltende ned over mig på min terrasse. Jeg fandt ud af at det kom oppe fra naboen havde besøg af Kajdi's Algerens. Jeg gik op of fortalte Kaidi at det væltede ned over min terrasse og alle mine planter. Jeg spurgte til hvad der var af kemikalier i det algerens, da det jeg havde fået i munden smagte dårligt. Svaret var at jeg bare skulle tage et glas vand. Han sagde at jeg skulle skylle alle mine planter bagefter. Det brugte jeg så to timer på. Desværre havde han glemt at sige det til sin kunde, så alle deres planter i haven er visnet.
Jeg har aldrig set en der renser tag på så svinsk en måde. Jeg har optaget en video hvor man kan se hvordan han oversprøjter naboens og min have og terrasse med algefjerner -der røg vores økologiske jordbær, frugt og grøntsager!

7. Juni 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget professionelt stykke arbejde der…

Meget professionelt stykke arbejde der blev gennemført med tilstrækkelig stor kvalitet og fokus på opgaven. Kommunikation og planlægning var fin om end der var en smule forvirring i timingen, som dog ikke havde stor betydning og sikkert skyldes den absolutte højsæson. 4,5 stjerne herfra

30. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr