K.A. Catering & Grill Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service hos KA catering og grill ifm vores havebryllup. Vi og vores gæster var meget tilfredse med maden OG Conrad gjorde det rigtig godt. Sød, smilende og behagelig ung mand. Han præsen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker mad til vores firmafest. Conrad, som stod for tilberedelsen var bare en stjerne og tog fuldstændig over og sørgede for det hele mht. opsætning af borde og selve serveringen. Var der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og kokken Conrad havde virkelig styr på svinet....;) og serviceniveauet var højt og ingen gik sulten fra bordet. Det er bare fedt når det hele spiller.***** stjerner herfra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god mad - super lækre råvarer og friskt tilberedt. Alle mine gæster var begejstrede for food-trucken, der bare leverede meget velsmagende mad. Og to unge gutter der var super søde og servic... Mehr ansehen

1. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

Hos KA Catering & Grill har vi stor respekt for det ansvar som lægger i at stå for maden til ALLE de selskaber vi laver. Om det er helstegt pattegris, lækker grillbuffet eller spændende cateringmenuer. Så levere vi smagfulde menuer af høj kvalitet og i rigelige mængder. Vi har også stor erfaring i at lave store firma arrangementer, helt op til 10-15000 kuverter. Vi er tilmed meget service minded og fleksible :)

Hervorragend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt fantastisk!

Har fået helstegt gris fra K.A. Catering for anden gang, og det er helt sikkert at vi også bestiller der næste gang vi skal have stor fest.
Mikkel (kok) er garant for den lækreste møre gris med sprød svær og leverer også underholdning af gæsterne med smagsprøver på specialiteterne fra grisen.

1. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker grill menu og top service!

Jeg havde bestilt KA Tender menuen til min 50 års fødselsdag, og den var en stor succes hos mine gæster og mig (...samt hunden!!). Der var et godt udvalg af både kød, fisk og grøntsager - noget for enhver smag.
Vi var også alle meget glade for grill mester Martin - rigtig god tilberedning af mad, godt humør og super service! Mange tak til dig, Martin!!

22. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker mad og fantastisk service

Kan varmt anbefales. Vi havde bestilt grillmenuen Kalv og det var så lækkert. Fantastisk kød og super lækker laks. Alle salater var friske og havde god smag.
Vores grillmester Mikkel var så sød og hjælpsom - så mange tak Mikkel for rigtig god service.
Næste gang vi skal holde fest igen vil vi benytte KA catering.

21. August 2019

Lækker mad

Lækker mad, både kødet og tilbehøret. KA Catering kom som aftalt og gik først da de havde serveret maden.

31. Juli 2019

Top klasse

Meget fint arrangement med hyggelig grillkok og masser af mad. Særligt laksen husker vi som særskilt god.

31. Juli 2019

Helt igennem vellykket

Helt igennem vellykket
K.A. Catering leverede økologisk, helstegt pattegris m.v. til vores havefest. Alt klappede perfekt. Ankomst til tiden, maden klar til tiden, alt var perfekt stegt, selv om vi fik både oksekød, laks, pølser og pattegris. Tilbehør var ligeledes upåklageligt hele vejen igennem. Grillmesteren var venlig, høflig og super professionel. Stedet blev afleveret helt ryddet og pænt. Jeg kan kun give dette firma mine varmeste anbefalinger.

8. Juli 2019

God oplevelse

God oplevelse
Vi fik rigtig god mad til min søns konfirmation. Der var ingen problemer med at ændre på menuen da vi ønskede spare ribs istedet for svinemørbrad.
Maden var færdig præcis på klokkeslettet som lovet og kokken sørgede for at der hele tiden var rigelig mad på buffeen.
Kan kun anbefales.

4. Juli 2019

Helstegt pattegris

Havde bestilt helstegt pattegris til min søns konfirmation den 30/5-19 i Farum.
Alt var simpelthen super. Maden vildt lækker, meget af den og resten blev så fint skåret ud og pakket sammen til os.
Grill mesteren var i super humør og man følte ingen stress. Der blev ryddet pænt op.
Jeg vil helt klart anbefalde K.A. Catering & Grill og nyde at bruge dem igen.
mvh Annette

25. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr