Jysk Sikrings Service Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik installeret Ajax alarm. Alt blev leveret og installeret som aftalt. Virkelig godt og betjening venligt system. Klar anbefaling af jysk sikrings service herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kim er fantastisk god til at forklare hvad man kan få og hvad der giver bedst mening. utrolig flink mand og arbejdet er udført til ug+ en klar anbefaling herfra 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jamen Kim har måske ikke brug for flere stjerner, men jeg kan i hvert fald fortælle, at jeg er meget meget tilfreds med Kims vejledning og installering af overvågningskameraer omkring min grund. Vi fi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Einbruchalarmsysteme
  2. Fachgeschäft für Videoüberwachung
  3. Elektriker
  4. Sicherheitsausrüstungsgeschäft
  5. Installateur von Sicherheitssystemen

Vom Unternehmen geschrieben

Jysk Sikrings Service tilbyder installation af professionelle forsikringsgodkendte Ajax tyverialarmer, udvendig Ajax alarm sikring, Ajax tågekanoner, Ajax røgalarmer, Hyundai IP kamera og videoovervågnings systemer, vores løsninger er med dansk menu og uden abonnement. Køb her og bestil med montering vi kommer i hele Danmark. Ring eller send en e-mail til os for vejledning om produkterne eller for et tilbud, inklusiv montering.

Jysk Sikrings Service Garanti

Vom Unternehmen geschrieben

3 års produkt garanti.
Vi forhandler gode kvalitets produkter fra Hyundai. Ajax. Vicohome og Urfog, derfor kan vi tilbyde vores kunder, at give 3 års 100% produkt garanti. Kontakt os for et godt tilbud med installation.

Garanti

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og venlig service og meget rimelig pris

Kim har for mange år siden sat alarm op for os hvor vi også var tilfredse. Nu trængte det hele til en udskiftning til nyt og bedre system fra Ajax. Kim kom hurtigt til Sjælland og fik sat det op både i skur og lejlighed til en yders rimelig pris. Et af markeds bedste alarmer som er meget nemt i brug og velfungerende app.

14. Februar 2023

Grundigt kvalitetsarbejde

Jeg har efterhånden brugt Jysk Sikrings Service adskillige gange til opgaver af forskelligartet karakter i vores hjem. Det drejer sig bl.a. om opsætning af tyveri- og røgalarmer samt udvendig belysning Hver eneste gang er det udført med stor kvalitet og med sans for at det laves æstetisk. Derudover er Kim Hansen meget fleksibel og løsningsorienteret, hvis man som kunde har specielle ønsker.

De varmeste anbefalinger herfra.

Lars Voltelen

4. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekspert på området og er til at stole…

Ekspert på området og er til at stole på. Jeg har været meget glad for samarbejdet. Har brugt Jysk Sikrings Service i begge mine butikker.

29. November 2022

Hej Mikkel
Tak for anmeldelsen.
Dejligt at høre, du er en tilfreds kunde der har fået installeret 4K 8MP videoovervågning.

God rådgivning

God rådgivning, og professionel installation! (videoovervågning)

17. November 2022

Hej Sækko

Ok oplevelse

Købte brændalarmer. Prisen var god og kom dagen efter. Der var en detaljeret udprintet brugervejledning med.

4. November 2022

Hej Flemming
Tak for anmeldelsen.
Dejligt at høre, du er en tilfreds kunde der har fået leveret trådløse røgalarmer.

5 stjernet service

Havde for nyligt besøg af Kim Hansen fra Jysk Sikrings Service som jf. indgået aftale, kom og opgraderede mit nu 10 år gamle skal sikring alarmsystem, med et nyt og tidssvarende Ajax system. Installation blev udført med stor ekspertise og punktlighed. - Jeg kan varmt anbefale Jysk Sikring Service. - De få gange jeg har haft brug for support/service, går Kim ind i det, og løser hurtigt problemet. 5 stjerner ud af 5 herfra.

1. November 2022

Hej Lars
Tak for anmeldelsen.
Dejligt at høre, du er en tilfreds kunde der har fået installeret/ opgraderet til Ajax alarmsystem.

God service fra Kim

God service fra Kim. Han kom hurtigt ud og satte overvågning op i vores ejerforening.

25. Oktober 2022

Hej
Vh Kim Jysk Sikrings Service

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr