Hurtig levering og fin kvalitet til…
Hurtig levering og fin kvalitet til prisen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig levering og fin kvalitet til prisen
Fuldt ud tilfreds!
Jeg har bestilt varer herfra 3 gange nu og det er bestemt heller ikke sidste gang!
I sidste bestilling, bestilte varerne kl 12 og modtog dem kl 13 dagen efter - og kvaliteten var i top!
Fed shop med lækre varer og priser
Uprofessionel kundeservice, som behandler kunderne som tåber. De vil desuden høre om, hvorfor kunden ikke har hentet sin pakke. Som om at det rager dem.
Så snart at de bliver konfronteret med det, benægter de deres uprofessionelle opførsel, og begynder at kalde kundens handling for unormal.
Jeg har aldrig oplevet en så fjendsk opførsel.
UVENLIG KUNDESERVICE
Meget u-imødekommende, irritabel og sur betjening når man ønsker at returnere sin vare. Jeg blev stillet kritiske spørgsmål til hvorfor jeg ikke ønskede produktet og der blev udtrykt tydelig irritation over at jeg ville fortryde mit køb.
Og husk at der er gratis levering, men når du returnerer skal du selv betale fragten - og oveni det bliver du opkrævet kr. 50.- i ekspeditionsgebyr. Muligvis fair, selvom det ikke forekommer mange andre steder med nethandel, men værd at vide, da det kun står med småt i deres betingelser...
Jeg handler ikke her igen.
Langsom levering og så har i sendt de forkerte beiser der ikke hører til den afblegning jeg har bestilt. Det står endda seriøst stadig på min ordreseddel at jeg skulle have haft ELGON beiser, og jeg har modtaget dusy. Desuden skiller den farvebombe jeg har købt hos jer, den er højst sandsynligt for gammel. Kan ikke anbefales.
jeg havde bestilt noget fra hjemmesiden, men i det betalingen skal gå igennem går siden eller nettet ned.. Jeg tjekker derfor min konto og mail og kan ikke se noget "bevis" på at handlen er gået igennem. Derfor bestiller jeg det samme igen senere samme dag. Jeg får derefter en mail på de bestilte vare og går så ud fra den første ikke gik igennem.
Da jeg modtager pakken (pakkerne) har jeg så alligevel fået dobbelt og er blevet trukket to gange på min konto... Synes det er mærkeligt at de ikke har reageret inde hos dem, når der ligger to nøjagtige varebestillinger til nøjagtigt samme adresse...
Produkterne fejler intet men ved ikke om jeg kunne finde på at handle der igen eller anbefale dem til andre...
Jeg bestilte nogle vare kl ca 14.30, dagen efter havde jeg de bestilte vare! Varerne svarede til det forventede, og var forsvarligt pakket.
Jeg har handlet der nogle gange før, og jeg har altid været tilfreds.
Kan kun anbefales! 👍🏻
Produkterne fejler intet, men kundeservice halter en del. Der er mangel på interesse for hjælp fra dem, og i sommers blev jeg udsat for at få et flabet svar tilbage, som slet ikke besvarede mit spørgsmål.
Dog er der hurtig levering.
Jeg har brugt denne hjemmeside et par gange.
Jeg vil sige jeg godt kunne tænke mig et lidt større udvalg af varer og måske også lidt mere kendte varer... men i er stadig alle 5 stjerner værd fordi tingene kommer til tiden og der er intet bøvl!
Nogle mennesker vælger dog herinde at trække en stjerne fra fordi de ikke mener varelageret er stort nok... men det fungere jo fremragende !
Hurtig levering. Flink og hjælpsom personale i telefonen.
Jo altså, jeg ledte efter noget hårfarve, og jeg fandt bare den perfekte! :D Og den var billig! Desværre er det sådan hos jyskfrisoerlager, at man skal købe for mindst 200, så jeg manglede lige at købe lidt mere, men jeg valgte noget hårolie, som jeg slet ikke har fortrudt købet af! Desuden var de på ferie, men jeg modtog mine varer 2 dage efter min bestilling! Det er bare god service. :-)
Har handlet nogle gange, og varene kommer hurtigt, priserne er også fornuftige, ved en af forsendelserne havde de glemt en vare, men efter de blev gjort opmæksom på det sendte de den straks..
jeg har en ny bestilling hvor der manglede en vare, og har lige mailet om manglen.(så jeg hører nok snart fra dem) :)
varene kommer til tiden, havde bestilt en forkert farve ved en fejl, sendte den retur uden problemer og pengene fik jeg tilbage med det samme, man får en rigtig go service og deres produkter er i top.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.