JT Sport Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og varerne var pakket fint og forsvarligt ind. Har kun købt 2 typer af vaskemiddel til vandtætte tekstiler, så nok ikke det mest spændende at berette om, men produkterne virkede efter... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse! Knæbeskyttelse kom ultra hurtigt dagen efter, desvære var de for små. Jeg udfylde retur blanket og der var så en pris difference i min favør. Samme dag de modtog min retur vare,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Online chat som har længe åbent. Havde et lille problem med at betale med forbrugsforeningen, hvilket jeg skrev til chatten, men nåede ikke lige at få svar fra dem , inden jeg bar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig virkelig god service. Bestilte lidt sent torsdag aften en gave. Skrev efterfølgende en mail om at hvis det var muligt ville jeg gerne have pakken leveret lørdag. Fredag over middag blev pakke... Mehr ansehen

1. Internetladen
  2. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  3. Wintersportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

JT Sport forhandler varer indenfor f.eks. outdoorbeklædning, fitness udstyr, kompressionstøj, vintersport, svømning, slacklines og vandpolo, produkter til vask af outdoor tøj. Egen import af dommerfløjter fra Fox 40. Udforsk de godt 40 brands på hjemmesiden.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Upåklagelig kundeservice.

20. September 2023

Antwort von JT Sport

Hej og mange tak. Vi arbejder hele tiden på at gøre det så godt som muligt. God dag.

Kom hurtigt

10. September 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt en vare til afhentning på deres lager. Men en medarbejder kom og afleverede den hos mig "fordi jeg alligevel var i området". Mega god service! :-)

2. August 2023

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hjemmesiden trænger til en ordentlig…

Hjemmesiden trænger til en ordentlig overhaling - ihvertfald vis man bruger den på en iPad/iPhone.
Menuerne fungerer ikke og siden melder hele tiden tilbage, at den ikke kan finde nogle produkter under de forskellige undermenuer.
Priserne trænger også til at blive gået efter - det er dyrere at købe et sæt/par af et givent produkt end at købe produkterne hver for sig.

10. August 2023

Antwort von JT Sport

Hej og tak for tilbagemeldingen.
Du har desværre helt ret. Der er i forbindelse med nogle ændringer i shoppen, sket noget med kategorierne og det døjer vi lidt med at få rettet. Det samme er med vores sampak, som tidligere var billigere.

Bortset fra det, så håber vi at du har været tilfreds med servicen.

God dag.

Great service

Great service, came quickly and pricing was also good.

12. Juli 2023

Antwort von JT Sport

Hi and thanks, we are very happy for your nice review :-) Have a nice day.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

gode priser og hurtig levering

Jeg skulle bruge nogle reservedele til mine CamelBak vandblærer, så derfor kiggede jeg hos JT Sport.
Jeg bestilte 5 ting tirsdag aften, og torsdag middag, kunne jeg hente mine varer ved den lokale pakkeshop.
Jeg kan kun anbefale at handler her, og det er ikke sidste gang jeg gør :-)

13. Juli 2023

Antwort von JT Sport

Hej og tak for den fine anmeldelse. God dag :-)

Købte to vaskemiddel

Købte to vaskemiddel, de kommer når det passer jt sport, og overholder på ingen måde deres lovede leveringstid. Ingen kontakt eller svar kan lade sig gøre...

Handel aldrig hos dem, det er en bolchefabrik uden nogen form for kundeservice

27. April 2023

Hej
Beklager hvis du har haft en længere leveringstid end forventet. Dog kan vi ikke se nogen som helst ud fra det du skriver om hvad det drejer sig om.

Vi har kigget vores telf., telf. svarer, mail igennem og kan ikke finde nogen henvendelse om manglende levering. Vi har autosvar på vores telefon, såfremt vi ikke kan svare og der gives besked om at man bedes sende en mail. Vi har, så vidt vi kan se, ikke nogen restordre på vaskemiddel.

Du bedes venligst henvende dig med oplysninger hvilken ordre det drejer sig om. Skriv gerne på kundeservice@jt-sport.dk, så vi kan få det afklaret.

Vi sender ordrer dagligt og har de fleste varer på lager, og stort set alle vores ordrer bliver afsendt samme dag/næste dag.

PS. Vi er heldigvis ikke en bolchefabrik!

Med venlig hilen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inde på hjemmesiden stod der at jeg…

Inde på hjemmesiden stod der at jeg bestilte et premium sneakerkit men og da jeg så file pakken var det et basic kit og det stod også på kvitteringen. Få styr på tingene.

14. März 2023

Hej Tobias
Beklager du har fået en forkert vare!

Den vare du har fået svarer til den tekst der står på siden (Sneaker Lab Basic Shoe Care) og som også fremgår på din ordrebekræftelse. Der hvor fejlen opstår er, at der beklageligvis er indsat et forkert billede på varen, som viser at det er et andet sæt, og det er naturligvis vores fejl.

Det har du så valgt at skrive en anmeldelse på -og helt ok for det. Du skal naturligvis ikke skal have en vare, som ikke svarer til det forventede, så vi krediterer dig naturligvis -Du kan bare beholde varen.

God aften.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For en uge siden bestilte jeg 2 knæbind…

For en uge siden bestilte jeg 2 knæbind og betalte med mobil pay.
Fik herefter en ordrebekræftelse og har i dag 1 uge efter ikke hørt fra dem.
Har henvendt mig skriftligt og forsøgt flere gange telefonisk.
Er nu bekymret for om jeg har betalt for varer jeg ikke får.

1. April 2022

God service og 5 stjerner herfra

God ide at tjekke Trustpilot inden man handler på nettet !!!
Men for JK Sports er scoren, ud fra min oplevelse, absolut for lav. Købte et par knæbind dagen før juleferien, der desværre ikke var på lager. Ringede, men fik ikke fat i kundeservice ved første opkald. Blev dog hurtigt efterfølgende ringet op, da de kunne se at jeg havde ringet …. Det har jeg sgu godt nok ikke prøver før. Fik en forventet leveringstid, bestilte og i dag netop leveret som lovet.
5 stjerne herfra 👍

11. Januar 2022

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Var en smule skeptisk efter jeg havde læst div anmeldelser herinde, men er glad for jeg fulgte min mavefornemmelse for det har absolut været en positiv oplevelse :-). Mine varer kom 2 dage efter bestilling 👍.

9. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen vare - og intet svar på mine henvendelser

Jeg har desværre haft samme dårlige oplevelse med JT sport som flere andre her på siden.

Søndag d. 6/6 bestilte jeg en vare, som ifølge hjemmesiden var på lager og med en leveringstid på 1-3 dage. Først efter jeg har betalt, får jeg en mail om, at varen er i restordre uden nærmere tidsperspektiv. Med det samme skriver jeg en mail via hjemmesidens kontaktformular og spørger ind til dette. Jeg får ikke svar.

Onsdag d. 9/6 skriver jeg igen en mail, fordi jeg kan se, at JT Sport nu har fjernet varen fra deres hjemmeside. Jeg skriver, at jeg må tolke dette som om, at de ikke kan levere varen, og derfor vil jeg annullere min ordre. Jeg får ikke svar.

Torsdag 10/6 og i dag fredag 11/6 ringer jeg flere gange uden at komme igennem.

Det er ikke lykkes at komme igennem til JT Sport, der dog må være klar over problemet, siden de har fjernet varen fra hjemmesiden. De var de billigste - men det kan åbenbart også blive for billigt, når man hverken kan få sin vare eller svar på henvendelser.

Hvis JT Sport ser denne anmeldelse, må I meget gerne bekræfte på mail, at min ordre er annulleret og I ikke trækker penge. Jeg har købt varen hos et andet firma, der sendte dagen efter bestilling. Jeg råder andre til at vælge et andet firma til deres handel også.

OPDATERING 11/6 KL. 15.30: Jeg blev ringet op af JT Sport, og han forklarede, at de havde fået nyt it-system. De har tilsyneladende slet ikke modtaget mine mails og ordren er ikke gået korrekt igennem, da varen ikke burde være mulig at købe på hjemmesiden. Det lød troværdigt, og jeg blev tilbudt noget andet som kompensation, hvilket jeg dog takkede nej til, da jeg ikke har brug for andet. Jeg ændrer derfor min anmeldelse fra 1 stjerne til 2 stjerner - da det stadig var en dårlig webhandel-oplevelse, der gjorde, at jeg har måtte bestille andetsteds og vente længere tid på min vare.

11. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr