Vi bestilte 4 takeaway stjerneskud
Vi bestilte 4 takeaway stjerneskud, de var rigtig lækre, friske og vel tilberedte.
Jørgens Spisehus, stedet du ikke går sulten fra. Vores specialer er winerschnitzel, pandestegte rødspætter, luxus stjerneskud og dagens ret, men vi har mange
Sardinvej 7, 9990, Skagen, Dänemark
Lækker frisk mad, der var rigeligt på tallerken og en god stemning. Personalet var søde og hjælpsomme, så vi havde en rigtig hyggelig frokost.
Jeg glemte min taske, men Jørgen var så sød at kontakte mig, inden jeg opdagede det. Han sendte den samme dag, så jeg slap for at kører til Skagen igen. Super god service.
Skønt sted, venligt personale og et super lækkert stjerneskud, der dog manglede dampet fisk, røget laks og kaviar, men smagte tæske godt alligevel. Vi kommer helt sikker igen.
Meget lækker tilberedte rødspættefileter, men ikke et stjerneskud. Der mangler dampet fisk, røget laks og kaviar. Brødet er kønsløst og lidt tørt. Hurtig betjening.
Vi var i aften 40 personer der fik buffet på Jørgens Spisehus. Der var styr på både betjening og mad. Rigtig god mad og endda til en pris der var til at betale. Det er sikkert ikke sidste gang jeg spiser der!
Et Stjerneskud på Jørgens Spisehus som bestod af flere friturestegte fiskefiletter, hånsfuld rejer, dåseasparges og tørt brød.
Ingen kogte fisk,ingen laks, ingen caviar.
Altså ikke ikke et sjerneskud. Virker som et cafeterie uden charme.
Kommer ikke igen.
Anbefaler virkelig - Stjernskud - hos Jørgens Spisehus Sardinvej 7 Skagen - Vi var 3 personer der Aldrig havde fået bedre -
Havde anbefalet til venner en wienerschnitzel som jeg med stor glæde selv har spist der for et par år siden.
Så vi glædede os rigtig meget men det blev til den helt store skuffelse.
Schnitzelen var noget af det tørreste og kartofler var som lavet af gummi så nej tak vi kommer aldrig igen ej heller vores venner som var meget skuffet.
Lækker frisk fisk, rigelig mad, glade børn, virkelig god mad og meget for pengene.
Super god størrelse, af portionen, men selve maden var ikke til at råbe hurra for..
Fisken og brødet var tørt. Salaten er ikke speciel og kan laves bedre selv, eller købes i Netto.
Citronerne var i tynde skiver, så ideen med at føje det ud over stjerneskuddet, fungerede ikke (Eventuelt lav dem i både istedet)
Maden var okay, men skuffet over anretningen og smagen. Det kan de gøre bedre, især når caféen ligger ved havnen. Så burde man leve op til stedet osv.
Bestilte et Stjerneskud (ved at det et det mest misbrugte navn)
Et tørt stykke hvidt brød overlæsset med friturestegte panerede fiskefileter ,en håndfuld rejer på toppen og dåse asparges , dertil en skål Klam dressing fra en plastikbægre kr 179’
Man føler dig helt dårlig efter
3 stjerner er efter min mening ikke en fair bedømmelse af spise stedet. Se goggle for en meget mere positiv indstilling.
Jeg mener helt bestemt uden af for meget ros, at stedet fortjener mindst 4 stjerner.
Hvis du/I søger efter et sted at spise til en god pris, så er stedet meget fokuseret på at holde prisen nede uden at det skal gå ud over stemning.
Altså god hverdags mad til god pris.
Hej. Spiste igen på Jørgens spisehus i Skagen. Dejlig lækker mad, men stadig ingen brus i sodavand. Har forhørt mig på andre spisesteder, om hvor besværligt det lige er at skifte denne patron med kulsyre. De griner og siger det er meget let. De havde andre steder meget brus i deres Pepsi sodavand.
Det var så gode fisk at man skulle tro de var fanget og lavet af min far:-)
Super lækker mad gode priser og man får hvad man har betalt for 👏🏻
Ventede på maden i over en halv time, tre andre hold der var kommet efter os fik deres mad før vi gjorde. Betjeningen spurgte om vi ikke godt nok havde bestilt “nævnte så to retter” det var ikke det vi havde bestilt vi oplyser hvad vi havde bestilt og fik så maden hurtigt her efter. Fiskene var lækker og man kunne se de var friske. Desværre smagte pomfritterne af frost.
Mens vi sad og ventede kunne vi lige lægge øre til at den unge pige i køkkenet fik en ordenlig omgang skæld ud.
Dette er ikke et sted jeg ønsker at besøge igen.
Jeg har flere gange spist her. De bruger tydeligvis friske råvare og laver maden, når den bliver bestilt. Portionerne har en størrelse, som gør en voksen mand bliver mæt og skulle man have lidt ekstra sult, kan man bestille en stor portion. Jeg vil fortsat anbefale Jørgens Spisehus.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.