1. Unternehmensdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Jobpiloterne er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed indenfor rekrutterings- og beskæftigelsesområdet. Vi beskæftiger os primært med ledige borgere, som ønsker hjælp tilbage til selvforsørgelse. Vi har dog også erfaring med personer, som ønsker elevp...

3.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i forløb hos…

Jeg har været i forløb hos Jobpiloterne, og jeg har virkelig været utrolig glad for det. De har været meget hjælpsomme hele vejen igennem, og min konsulent har været enormt forstående og støttende.

Alt er blevet håndteret professionelt, og de fandt en praktik til mig, som nu har endt i en fast ansættelse i mit drømmejob.

Tusind tak for et fantastisk forløb – jeg kan varmt anbefale Jobpiloterne.

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utilregnelig og spild af tid

Desværre en utilregnelig og nærmest bedragerisk virksomhed.

Ideen er meget god, men de lover himmel og jord, laver en masse aftaler der aldrig bliver overholdt og desværre falder det hele øjeblikkeligt til jorden, så snart man har forladt kontoret.
Det er aldrig den samme man snakker med og de aner aldrig hvad man har aftalt.

Hvordan bliver fuldtid i nærområdet, noget simpelt uden for mange mennesker - vi lover ikke at gøre noget uden at kontakte dig, til et opkald fra et legeland der forventer at man starter i 20 timers praktik hos dem, med sammenlagt tre timers transport.

Jeg er overbevist om at de får penge for at få sendt folk i praktik, om det bliver til noget eller ej. Det er grov udnyttelse af folk, der faktisk prøver at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Ikke en eneste aftale er blevet overholdt endnu.

Kommunen bør afslutte samarbejdet eller indføre skærpet overvågning af virksomheden for at sikre at aftaler og planer bliver overholdt.

20. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis du ønsker spilde din tid så er Jobpiloterne det rette sted

Jobcentret sendte mig videre til Jobpiloterne hvor jeg var fra start december til slut februar (uden rigtigt at få det afsluttet)

Indledende samtale gik godt og sådan set hele starten, så kom vi i januar og jeg afventede svar på det materiale jeg havde sendt som så skulle laves og gøres klar til at sendes videre til de rette virksomheder. Jeg bliver fortalt at inden ugen er omme så vil jeg blive ringet op, der går en hel måned uden noget kontakt også selvom jeg har prøvet at tage kontakt til dem. Så lidt efter bliver jeg helt random ringet op og spurgt “hej du har været i forløb hos os, er du færdig med forløbet og hvordan gik det?” Jeg fortæller det hele til damen i telefonen og hun fortalte hvor ked af det hun var over det hele og hun ville gøre alt for jeg blev kontaktet og det hele skulle nok gå og blive godt. Nu er der gået over en måned igen siden den samtale og intet er sket. Alt i alt en meget uprofessionel oplevelse og jeg har spildt 3 måneder af min ledighed hos dem i håb om at jeg kunne finde noget.

6. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en meget utryg situation at mangle et job. Min Jobkonsulent var utrolig god til at se mig og hjælpe mig igang igen. Super koncept og service. Jeg har ikke haft problemer med at komme i kontakt med min konsulent, som har overholdt alle aftaler og hjulpet mig til det job jeg har nu

6. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Oplevelse hos Jobpiloterne

Jobpiloterne er et fint koncept især for folk der ikke kan tale dansk

Min første dag mødte jeg receptionisten hvor hun godt kunne høre at jeg godt kan tale dansk og ikke behøvet at komme 3 gange om ugen men nøjes med 1 og det er dagen hvor man kun sender cv og ansøgninger.

På mit første møde med rekrutteringskonsulenten, lavede vi en konkret plan, hvor jeg udfyldte et skema vedr. de jobs jeg ønskede at søge, og de jobs han mente jeg kunne besidde som havde relevans for min uddannelse. Her aftalte vi at vi i første omgang “plan A” skulle koncentrere os om jobs, som var relevant til min uddannelse og hvis det var svært at finde, så vil vi gå efter vores plan b og c som var nogle andre jobmuligheder som man måske også vil have.

Der er god kommunikation når man er der henne og støtte og vejledning fra dem der arbejder der henne imens man sender ansøgninger og cv ved af Jobnet og LinkedIn, jeg synes at jeg sender flere ansøgninger når jeg er sammen med andre ledige der er i samme situation som en selv.

Kommunikation fra rekrutteringskonsulenternes var lidt op og ned. Den første svare ikke vedrørende om han har modtaget mine mails med ansøgning og cv. Men han besvare opkald især når det er omkring kl 14:30 til 15:00 man ringer.

Den anden rekrutteringskonsulent der tog mig ind til samtale, sendte jeg også mit cv og ansøgning videre til og det var kigget igennem og enda sendt videre til Rekrutterings-& virksomhedskonsulenten som samarbejder med Jobpiloterne, han har kontakt med mange forskellige virksomheder og hjalp mig med at finde en praktikplads hvor der også er planer om fastansættelse hvis alt arbejdet går efter planen.

Man er selvfølgelig ledig i et godt stykke tid men man skal ikke give op.

2. März 2024

-100 til Jobpiloterne!

-100 til Jobpiloterne!
Jeg vil ikke engang give en stjerne men var nød til at vælge en.
Jobpiloterne er et fint koncept for folk der ikke kan tale dansk og ikke har en uddannelse.
Jeg havde et fint første møde med konsulenten i jobpiloterne og han var meget optimistisk omkring min situation og fortalte om sit brede netværk.
Det som har gjort mig utroligt utryg/skuffede i mit forløb hos dem i forhold til hvad der blev aftalt, mener jeg er vigtig andre skal vide/være opmærksomme på, hvis de overvejer et forløb med dem.
Her vil jeg nævne – så kortfattet som muligt – nogle af de episoder som hobede sig op:

1. På mit første møde med "Konsulenten", lavede vi en konkret plan, hvor jeg udfyldte et skema vedr. de jobs jeg ønskede at søge, og de jobs han mente jeg kunne besidde som havde relevans for mine uddannelser. Her aftalte vi at vi i første omgang skulle koncentrere os om jobs, som var relevant til min uddannelse.

2. Mit CV er ALDRIG BLEVET KIGGET IGENNEM som ellers var aftalen.

3. Mangel på sandhed. Mangel på kommunikation fra konsulenternes side af. Og for meget opfølgning fra min side af. Hver eneste gang, jeg havde forsøgt at ringe, skrive eller lægge beskeder til ham, høre jeg aldrig tilbage fra hverken ham eller andre på hans vegne. Den historik er ganske kedeligt.

Alt i alt, en ellers MEGET kedelig, skuffende og ærlig talt uprofessionel/useriøs oplevelse - fra en, der siger, han har mange års i bagen...

Jeg vil slet ikke anbefale Jobpiloterne for nogen. De lover for meget men gør intet for en.

Det kan være andre har været heldige, og har fået noget positivt ud af at samarbejde med dem, men jeg var desværre ikke.

8. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En useriøs og uprofessionel oplevelse

Utrolig useriøs og uprofessionel. Konsulenten lover at ringe tilbage, men gør det ikke, ringer heller ikke tilbage til trods for at jeg har lagt utallige beskeder.

Alt i alt en totalt dårlig og uprofessionel oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale det til andre.

4. Juli 2019

-50/10 til Jobpiloterne!

Jobpiloterne er et super koncept. Jeg havde et super godt første møde med ham, jeg havde som "Konsulent", var meget optimistisk omkring min situation og fortalte om sit brede netværk (alt fra Svigerinden, som arbejdet i samme branche, jeg gerne ville ind på, og dem, han liiiige havde hjulpet at komme i job for blot nogle uger siden), som ligeledes kunne være en hjælp til mig. Så alt i alt følte jeg mig tryg i Jobpiloternes hænder. Set i bakspejelet, var jeg bare naïv og troede jeg var sammen med professionelle mennesker, som gerne ville deres arbejde...

1. På mit første møde med "Konsulenten", lavede vi en konkret plan, hvor jeg udfyldte et skema vedr. de jobs jeg ønskede at søge, og de jobs han mente jeg kunne besidde som havde relevans for mine uddannelser. Her aftalte vi at vi i første omgang skulle koncentrere os om jobs, som var relevant til min uddannelse og akademisk baggrund i det hele taget.

2. Mit CV er kun blevet sendt videre i alt to gange "fordi det var sommer", og så også uden at vi havde drøftet opslagene - som ellers var aftalen.

3. Han solgte mig faktisk et job, hvor han sagde at det var kontor – med lidt kundeservice. Men det viste sig, efter jeg selv tog kontakt til virksomheden, at det var ren kundeservice - som jeg sagde fra starten, jeg IKKE ville i nærheden af.

4. Vi havde to aftalte møder, hvor jeg så møder op, men får at vide at han ikke er til stedet. Der var hverken givet besked på det eller var aflyst. Begge gange, tog jeg turen forgæves - og uden at jeg blev kontaktet bagefter med en undskyldning for hvorfor...

5. Mangel på sandhed. Han bekræftede overfor mig at en hvis virksomhed (som vi havde aftalt han ville tage kontakt til) var blevet kontaktet, og at det var mærkeligt at de ikke havde vendt tilbage. Det var et job/annonce, jeg selv fandt og hvor både mine uddannelser og vores plan for mig at komme i job flettet ganske perfekt sammen. Efter ca. to ugers vente, tog jeg selv kontakt til virksomheden. Jeg fandt så ud af at de hverken var blevet kontaktet af Jobpiloterne, de tre konsulenter i huset eller havde modtaget mit CV.

6. Mangel på kommunikation fra hans side af. Og for meget opfølgning fra min side af. Hver eneste gang, jeg havde forsøgt at ringe, skrive eller lægge beskeder til ham, høre jeg aldrig tilbage fra hverken ham eller andre på hans vegne. Den historik er ganske kedeligt.

7. Mht. kurset, som vi aftalte jeg skulle igennem, for at forstærke mit CV overfor potentiale arbejdsgivere:
vi aftalte C5 kurset, men efter den første dag på kurset, kunne både jeg og Underviseren indse, at det var bedst med at starte til Del 1 først, efterfulgt af C5 (Del 2). Det havde jeg naturligvis vendt med han om, og fik grønt lys med det samme. Men så skulle Underviseren på ferie. Jeg overhørte hende fortælle en anden kursist det. Alle de gange, jeg havde drøftet mit kursusforløb med hende – eller "Konsulenten" – fik jeg aldrig at vide at hun skulle holde ferie i tre uger, for ellers ville jeg jo havde lavet om på strategien, så jeg kunne afslutte begge kurser inden for et bestemt tidsrum, og bruge viden – og beviserne - i min videre jobsøgning.

Alt i alt, en ellers MEGET kedelig, skuffende og ærlig talt uprofessionel/useriøs oplevelse - fra en, der siger, han har mere end seks år i bagen...
Det kan være andre har været heldige, og har fået noget positivt ud af at samarbejde med dem, men jeg var desværre ikke en af dem.

25. August 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr