Jhnsport Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde 3-pack T-shirt, men färgerna stämde absolut inte med vad som visas på hemsidan, jätte bleka som att dom legat i solen väldigt länge. Ville reklamera, som man enligt hemsidan kan göra t.e... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt klart ett godkänt köp jag gjorde. Snabb leverans, en mycket bra produkt och till ett väldigt bra pris. Kanske var tröjan jag köpte aningen liten i storleken, men inte så mycket att jag int... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag fick en fleecejacka. Tyvärr så var dragkedjan dåligt sydd. Noterade att ärmarna var otroligt vida. Tänkte det kunde kvitta. Returnerade för utbyte. Den nya jackan var helt vanlig i ärmarna. Nöjd.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt oseriöst företag, jag blev blåst. Beställde ett par jeans som såg snygga ut på bilderna, fick en helt annan modell. Provade dem inte utan skickade tillbaka. Men JHNsport vägrar betala tillbaka el... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Riktigt vidrigt företag

Riktigt vidrigt företag. Lämnade in en produkt för retur och väntade i strax över sex månader på pengarna tillbaka. Kontaktar kundtjänst som berättar att produkten ej inkommit och att Postnord tabbat sig samt att JHN Sport har ett ärende hos Postnord gällande detta. Frågar då varför jag inte fått pengarna tillbaka då jag som kund står utan produkt och pengar. Då menar kundtjänst istället på att jag inte lämnat in returen, delger då kundtjänst bevis på detta i form av inlämningskvitto. Kundtjänst anklagar då mig återigen för att inte lämnat in paketet och skriver med högst anklagande ton att "bara för att få slut på ärendet så ger vi era pengar tillbaka". Dock inte före dom drog av 59kr för fraktsedeln som jag enligt dom själva aldrig använde. Oklart hur dom tänkte där, dom fick alla bevis på att produkten inlämnades för retur men vägrade ta ansvar för att ombud eller Postnord tabbat sig. Aldrig varit med om sämre, varning för detta företag.

1. Juni 2023

Totlt värdelöst

Totlt värdelöst. Köpte ett paket med boxershorts som present. Det visar sig att över hälften har hål i.
T shirten är så tunn att du kan se igenom den.
Har beställt mycket från kina men aldrig fått sånhär dålig kvalitet...
Köp ej från dessa oseriösa aktörer.

28. November 2023

Köpte 24 par kalsonger. 🤬

Köpte 24 par kalsonger 3 olika modeller i 8 pack.
Hälften av kalsongerna höll inte i sömmarna efter bara 1 tvätt.
Dom vägrade ta tillbaka eller ersätta dom.

Oerhört dålig kommunikation som drog ut långt sen ersatte dom inte trots allt och vägrade ny vara 🤬

13. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jäkla små i storleken

Köpte kalsonger där till mig. Köpte 2xl för det stod "2xl men är som xl". Men de var snarare som l eller m.. passade inte alls, jag fick bara upp dom lite över halva röven, sedan tog det stopp. Jag slängde in dom till tonårings sonen och sa testa dom för passar dom så får du dom..

7. August 2023

Vad gnäller folk om?!?

Förstår inte vad många gnäller på, fick mina kläder idag luktade inget konstigt och kvaliteten kändes helt ok för priset jag betalade.

Samtliga tröjor satt som ett smeck!

Enda ”negativa” var väl att vissa produkter som jag beställde hade längre beställningstid tog ca 1 vecka innan jag fick min order men det blir man ju informerad om på sidan då man beställer.

Kontaktade även kundtjänsten i måndags för att fråga hur det gick, fick svar efter någon timme via mail!

Inget att klaga på och kommer absolut handla där igen!

Tack!

14. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Såna här företag blir man glad av

Såna här företag blir man glad av. Bra produkter med bra kvalitet till bra priser. Lägg sedan till en mycket snabb hantering och leverans av beställningar. Mycket proffsigt och vänligt bemötande med snabb hantering även vid byte av storlek etc.
Rekommenderas varmt!

22. Mai 2023

Köpte 2 par joggingbyxor

Köpte 2 par joggingbyxor.
Å redan när jag fick dom, så var sömmen i den ena fickan kass i blåa byxorna.
Och sömmen lossnade på sidan av byxan, lossnade efter en dag.
Jättedålig kvalitet

30. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde ett par byxor i storlek…

Jag beställde ett par byxor i storlek XL, de kom i storlek XXL som var minst tre storlekar för stor. Kundtjänst skrev att en fel skylt var insydd. Fick betala retur. Storlekarna stämmer inte överens med andra leverantörers storlekar.

28. März 2023

Oerhört dålig kommunikation

Oerhört dålig kommunikation. Samt leveranstid, de skriver att produkten levereras efter 5-7 dagar och att de skickar kollinr med annat mail.. på 7dagen kommer alltså kollinr och ej paket, vilket innebär att de skickar på 7e dagen och leverans tid är uppskattatf till 11 dagar
Värdelöst kontakt med dem på mail!
Kan ej rekommenderas

9. März 2023

Dåligt rykte?

Jag tycker inte dem förtjänar sitt dåliga rykte! Inte den gången jag beställlde iallafall och jag lär beställa fler gånger!
Fungerade helt smärtfritt, tog lite tid men det stod det att de skulle göra.
Kundservicen var helt OK.
Kvalitén var okej den också!
Återkommer om det skulle förändras.

19. Januar 2023

Köpte 3 plagg

Köpte 3 plagg, 2 av de var små i storlek och den tredje som var kalsonger vågade jag inte ens testa då storlekarna var små i storlek. Nya byxorna var även de små i storlek.
JHNsport valde ändå att debitera en retur på första beställning fast de kunde ha service tänkande att man har ändå bytt 2 plagg utav 3.
Storlekarna är 2-3 storlekar för små och ingen service minded.

/Nicolay

13. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställd vara kom inom 14 dagar och…

Beställd vara kom inom 14 dagar och ändå fanns varning om att de hade hög belastning nu inför jul. Tyvärr var varan för liten så blev tvungen att skicka tillbaka. Även detta gick snabbt och bara ett par dagar senare kom slutfakturan på 59:-.

20. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr