Jesperhus Bewertungen 1'323

TrustScore 3 von 5

2.9

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi var afsted i september og havde en virkelig god oplevelse til trods for at vi boede i en mikroskopisk hytte uden toilet og det regnede under hele opholdet. Den oplevelse var 5 stjerner værd! D... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig oplevelse og et ophold vi ikke vil anbefale til nogen.. Vi valgte et ophold udenfor skolernes ferie. Dog havde ca 200 unge mennesker (7. Klasse ish) valgt at tage på overnatning i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er lige kommet hjem fra Jesperhus. Det var ikke den gode oplevelse som vi havde forventet ( vi var i Jesperhus i september og det var virkelig godt ) vi havde glædet os til at komme igen men de... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har lige lejet et feriehus nr 203 og var 5 voksne og 3 børn. Dejligt hus og ramme om ferien Børnene er vilde med stedet både Blomsterparken, legeland, badeland og spillerummet. De nød i fu... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

JESPERHUS - Camping- og Feriecenter med tilhørende forlystelsespark, Badeland og Zoo

2.9

1 Stern

Hat 21 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bedste ferie for børnefamilier

Vi har lige været i Jesperhus i en halloween weekend og det var så fedt. Nye shows og aktiviteter. Der er så mange forskellige ting at se og opleve. Piratshow var virkelig sjovt og der var fantastisk stemning. Alt personale var venlige og hjælpsomme.
Ungerne havde en fest og glæder sig allerede til næste gang. Jeg vil helt sikkert anbefale Jesperhus.

17. Oktober 2024

Fantastisk oplevelse

Jeg var der i efterårsferien, og man må sige at det var pengene værd, alt var fantastisk show, badeland, abeland og ja blomsterparken, der var kommet en del ny ting og en masse gamle ting var blevet renoveret så det bare spillede, godt at se at der bliver lavet forbedringer.

Der var ikke super overfyldt selv i efterårsferien, super gode shows specielt piratshowet som simpelthen bare var fantastisk, hvor man selv som publikum havde en indflydelse på showet,

men hvis der skulle være noget at sætte fingeren på var det kartoffelmosen til piratshowet den var sku for sløj men ellers intet andet😁

Kan 100% anbefales kommer igen snarest muligt

14. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er en grund til at jesperhus er populært

Jeg har tidligere skrevet en knap så god anmeldelse af Jesperhus, men denne weekend har været en helt anden oplevelse, og derfor fortjener de en ny med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Venligt personale, skønne oplevelser og forlystelser - især i det udendørs legeland, hvor personalet var så meget i øjenhøjde med børnene! Vil gerne fremhæve bumper bådene og ridning, hvor pigerne fortjener stor ros. Og helt fair, at der er max 1 ridetur pr barn pr dag samt at de forskellige forlystelser holder 30 min. Lukket. De fleste har jo lukket samtidig med hugo-show, som man i stedet kan tage til. Alternativt nyde en pandekage eller dino-is uden for lang kø. Til meet n' greet efter Hugo show var stemningen lidt løs og fjollet, men alt sammen i hver karakters ånd. Vores pige elsker techno prutter og Hugo, men efter at have mødt Rita, tror jeg hun har fået en lille favorit i hende.

Rengøring af hytten var upåklagelig. I øvrigt en skøn kvindelig medarbejder i billetlugen/butik til parken, som altid har stort smil på!

Piratshow var den bedste måde at slutte lørdagen; så engagerede skuespillere, det var fedt. Virkelig fint at de røde og blå pirater havde små opgaver mod hinanden og publikum blev inddraget (også selvom det var lidt små fabrikeret indtil sidste udfordring, det gør det bare spændende hele vejen for de små). Der manglede ikke mad! Meeen jeg ærger mig lidt over, at en del mad hurtigt var væk, så udvalget hurtigt var lidt begrænset, især salater, pølsehorn/pizzasnegle og dessert. Til gengæld må det hjælpe på madspildet.

Badelandet er populært, men vil nu ønske det får lidt kærlighed og en opgradering med lidt mere til de mindste. Og måske lidt længere åbningstid for aftenaktiviteterne som bowling, spillemaskiner og krea - vi har haft svært ved at nå det hele. Plads til forbedringer? Ja, men overordnet fik vi god værdi for pengene og havde en skøn ferie!

Vi kommer igen.

5. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyr og skuffende oplevelse.

Vores datter på 7 har glædet sig til hendes længe ventede fødselsdagsgave. Er ophold i Jesperhus med Piratshow, som hun har set så ofte på youtube. I hytten er der intet WiFi, trods reklame for gratis WiFi ved bookning. Fjernbetjening til tv virker ikke. Heller ikke med nye batterier. Elastik trampoliner lukker før tid på trods af solskin. I Blomsterparken er Træls Burger lukket. Piratkroen har for 2. dag i træk ingen pølser til fransk hotdog ved middagstid. Flere aktiviteter holder lukket til middag. Samtidig. Til Piratshow igår gjorde skuespillerne det sådan set godt. Men de lignede slet ikke figurerne fra YouTube. Man havde ikke gjort sig umage i det mindste en paryk til rødspætte og en pude på maven til romkugle. Hugos hoved var tydeligt ved at falde af og det hvide vat var synligt. Konkurrencerne virkede til at være arrangeret så man ikke selv havde indflydelse på, hvem der vandt. De 2 stjerner er til badeland og legeland. Det var fint.

6. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid ren lækker hus

Som altid ren lækker hus, og personalet er som altid super søde og venlige og sjove😁 deres show er altid altid gode, ja alt om alt mega go oplevelse Kh familie Schwarz

16. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk ferie oplevelse med børn

Fantastisk ferie oplevelse med børn. Der er vildt mange fede oplevelser. Vi tog afsted med tanken om at det var en engangs oplevelse vi skulle prøve men allerede på anden dagen kiggede vi på hinanden alle sammen og var klart enige om at det var flere besøg værd.
Der er sang og musik, hygge og samværd i høj klasse.

Vi kigger allerede efter en tur næste sommer igen og den går helt klart til Jesperhus igen. 👏🥰

13. September 2024

Dejlig weekendtur

Vi har haft en dejlig weekend i Jesperhus! 🌼 Imødekommende personale, pænt og ryddeligt alle steder vi var, et godt piratshow med lækker buffet, god varm temperatur i badelandet, og en rigtig god oplevelse til dyrepasserens hjælper, som imødekom alle børn! Det er ikke sidste gang vi tager en weekendtur til Jesperhus 🤩

13. September 2024

En utrolig sløv oplevelse

En utrolig sløv oplevelse
At ringe og gerne vil bestille en plads for en weekend
Først for man en i telefon der dårlig gider svare på mine spørgsmål
Og nej det kan du ikke
Det hedder fredag til mandag Ok så
Jeg vil gerne besøge min datter og famile
Det kan jeg godt men skal betale for 4 personer Ok
Jeg kommer alene
Det er bare mit problem
2139 kr
For at tage på camping for at være sammen med mit barnebarn
Sikke en familie campingsplads
I skulle sku skamme jer

10. September 2024
Jesperhus-Logo

Antwort von Jesperhus

Kære Brian
tak for din anmeldelse.
Det er meget beklageligt, at du har haft en oplevelse af, at personalet ikke gad svare på dine spørgsmål. Det er bestemt ikke normal kutyme.
Ja, vi har faste pakkeløsninger og weekenden hedder fredag - mandag. Den sidste overnatning er dog gratis, så prisen vil være den samme, hvis det var fredag - søndag.
Jesperhus ønsker at gæsterne kan bruge hele weekenden hos os, så de ikke skal være tidligt ude af pladsen kl. 12 på en fridag, hvor man ellers havde mulighed for at hygge sig i længere tid. Derfor hedder weekenderne fredag - mandag.
Mht. vores pakker, så er det inklusiv op til 4 pers., da vi har taget en gennemsnits antal i en familie.
I kom 2 personer, når du har dit barnebarn med. Det er kr. 1050 for en weekend pr. pers. eller hvis det var 2 døgn, så ca. 500,- pr. pers. pr. døgn og her har du så fri entre til alle vores aktiviteter, Abeland, badeland og blomsterpark. Derud over har du fri forbrug af strøm og vand.
Så vi synes reelt vores priser er ganske okay for en weekend, når du tænker over, hvor meget du reelt får med i prisen.
Vi er naturligvis kede af, at du kun bedømmer os på en tlf. samtale og vores pris, uden at have oplevet og bedømt vores Abeland, badeland, blomsterpark med zoo, 4d bio, legeland, junglesti og alle vores shows.
Men vi takker for anmeldelsen, og håber at du på et tidspunkt alligevel får lyst til at besøge os, så du kan bedømme alt hvad vi som familie campingplads tilbyder.
Mvh Karin/Receptionen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Danske priser og dansk service

Jesperhus er dyrt, og hvis det så bare stod mål med oplevelsen, så havde det selvsagt været acceptabelt. Men ak, servicen i parken er ringere end ringe. Fx skulle vi hente mad i en af boderne. Vi fik at vide, at maden ville stå til venstre. Det viste sig at være personalets venstre; selvfølgelig forklaret som om kunden er småtbegavet. Dertil kommer, at maden er dyr og helt igennem ringe. Buffeten fra helvedet med billige og dårlig råvarer. I Danmark har vi desværre vænnet os til det niveau, men man skal ikke tage ret langt syd for grænsen for at finde mad og service på et langt højere niveau. Vores familie kan ikke anbefale stedet; heller ikke for børnefamilier. Der findes ubetinget langt bedre alternativer til samme pris.

4. August 2024
Jesperhus-Logo

Antwort von Jesperhus

Kære Troels
Det er altid trist, når et sted ikke lever op til de forventninger, som du måtte have.
Vi kan kun beklage, at vores personale har sagt at maden stod til venstre, når det er din højre side. Det kan smutte, når man står over for hinanden, som vores gæster gør, når de står ved disken. Men beklager meget fejlen på højre og venstre.
Vi er kede af at du ikke bryder dig om vores mad og mener det er dårlige råvarer, men disse holdninger kan vi desværre ikke ændre på, selvom vi helst ville, at du synes godt om vores mad.
Din anmeldelse går på dårlig mad og service, men du har ikke nævnt vores aktiviteter, så som zoo, 4d, legeland, forlystelserne og shows, som vi dog håber på, at i trods alt nød en lille smule under jeres besøg.
Igen takker vi for din anmeldelse og ønsker en go dag.
Mvh Karin/receptionen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis man har små børn er Jesperhus et…

Hvis man har små børn er Jesperhus et oplagt sted at tage hen. Vi oplevede simpelthen at vi ikke kunne nå alle de fede ting Jesperhus kan tilbyde på 3 dage fordi der er så meget. Vi har besøgt Jesperhus 4 gange nu og i år levede bestemt op til de forrige gange. Eneste lille bitte minus er maden. Lidt dårlig kvalitet og dårligt udvalg i hvert fald i forhold til de penge vi brugte, men det er til at leve med.

2. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Børn er med garanti vilde med…

Børn er med garanti vilde med Jesperhus, - godt hjulpet af de videoer af jungledyret Hugo mv.
Dog er jeg rystet over hvor baby - og handicap fjendsk det er.
Samtid med at rigtigt meget er lidt nusset og nedslidt, når man kigger ordentlig efter.
Derudover undere jeg mig over, hvad det er for noget maling der er brugt i det udendørs badeland, man er blå på hænder og fødder efter at have brugt det.

26. August 2024

Årets højdepunkt, skuffer aldrig

Det 4. År i træk vi besøger Jesperhus. Og det skuffer aldrig. Vi har denne gang boet i et af de sorte pirathuse, og wauw en oplevelse. Det er så gennemført og børnene ELSKER det. Jeg selv som voksen bliver barn igen. Kæmpe kæmpe kæmpe ros til alle skuespillere/entertainere og figure. I gør bare oplevelsen for ungerne uforglemmelige. Vi prøvede piratshow for første gang og det skuffede på ingen måder heller ikke. Det var en kanon oplevelse.
1 ting er HELT SIKKERT.
VI SES IGEN NÆSTE ÅR.
Jesperhus er blevet vores BEDSTE VENNER

3. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode shows samt sange, halter på vedligeholdelse af huse

Vi var på besøg i Jesperhus og oplevede en ganske udemærket park, det der var aller bedst var shows, piratshow, samt de sange som de har produceret er professionelle og gode (vi voksne går ofte og nynner med på dem! )

Stor ros til produktionen af shows og sange!

Dog kunne I godt få malet/skiftet brædder på nogle Hugo huse som ser meget slidte ud!

19. August 2024

Fantastisk oplevelse!

Vi havde fire fantastiske dage i Jesperhus! Vi overnattede i Hugo familieteltet og alt spillede. Datteren var ellevild og det er absolut ikke sidste gang vi kommer!!
Godmorgen og godnatshowet var et stort hit, selv i øsregnvejr troppede vi op.
Pirstshowet kan varmt anbefale! Og blomsterparken er så smuk! Virkelig overrasket over hvor godt alt var!

Vi ses igen i sommeren 2025!

19. August 2024

Min varmeste anbefaling

Min varmeste anbefaling går til Jesperhus. Så gennemført et sted, med alt hvad børn godt kan lide. Sødt personale, rigtig mange fede aktiviteter.
Det er så fedt alle deres shows, podcast, sangene. Sikke et community at opleve. Vi kommer gladeligt igen. Vi var der med vores campingvogn.
Man kunne måske spise lidt bedre. Udvalget var ikke så stort, og synes ikke maden var så god igen. Det var fint, men har spist bedre andre steder.

10. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En blandet men god jungle oplevelse :)!

Vi besøgte Jesperhus her i sommer, vi giver dem 3 stjerner forklaring følger :)!
Plusser:
- Blomsterparken fantastisk sted
- professionelle børneshows
- fede legepladser
- gode indkøbsmuligheder, smukt dekoreret junglehus

Minusser :
- vi boede i et junglehus hvor to søm var revet sig ud på trappen til hemsen, vand var så kalket at man ikke kunne drikke det, fjernsyn var uskarpt, net i loftet var gået i stykker flere steder vi oplyste receptionen om dette og de fiksede kun trappen
- ikke så imødekommende personale

1. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr