Jesperhus Bewertungen 1’324

TrustScore 3 von 5

2.9

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi var afsted i september og havde en virkelig god oplevelse til trods for at vi boede i en mikroskopisk hytte uden toilet og det regnede under hele opholdet. Den oplevelse var 5 stjerner værd! D... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig oplevelse og et ophold vi ikke vil anbefale til nogen.. Vi valgte et ophold udenfor skolernes ferie. Dog havde ca 200 unge mennesker (7. Klasse ish) valgt at tage på overnatning i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er lige kommet hjem fra Jesperhus. Det var ikke den gode oplevelse som vi havde forventet ( vi var i Jesperhus i september og det var virkelig godt ) vi havde glædet os til at komme igen men de... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har lige lejet et feriehus nr 203 og var 5 voksne og 3 børn. Dejligt hus og ramme om ferien Børnene er vilde med stedet både Blomsterparken, legeland, badeland og spillerummet. De nød i fu... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

JESPERHUS - Camping- og Feriecenter med tilhørende forlystelsespark, Badeland og Zoo

2.9

1 Stern

Hat 21 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ferien, der heldigvis fik en ende….

Min familie og jeg har lige afsluttet 5 dage på Jesperhus Camping i et Hugo-Telt.

Vi havde store forventninger, eftersom det er vores tredje gang på campingpladsen. Første gang i 2022, herefter 2023 og så nu i 2025…. Alle gange på akkurate samme tidspunkt i uge 29. Vi har måtte erfare, at oplevelsen er gået fra god, til ringe og nu til utilstrækkelig.

Vores første besøg var rigtig fint. Vi kom til imødekommende personale med overskud. Vi fik malebøger med skattejagt, hvor vi løste opgaver og samlede guldmønter. Toiletterne var rene og fine. Vi fik massere af muligheder for at kramme alle de skønne karakterer og gik beundrende rundt i den smukke blomsterpark.

Kontrasten mellem vores første oplevelse og den vi lige har haft, er desværre så stor, at vi ikke længere synes, at pris og kvalitet er forenelig.

Det har udviklet sig fra et paradis for børn- til en pengemaskine. Der er ingen skattejagt, men man kan nu købe plastikmønterne for en mindre formue. Karaktererne laver mest events, hvor de fungerer som en reklamesøjle for merkøb af bamser, tøj, vandpistoler og aktiviteter.

Toiletterne rengøres ikke ofte nok, til at kunne opretholde en god standard. Man bevæger sig lidt nervøst rundt for at finde en bås, som ikke er maltrakteret af toiletpapir, har tis på brættet eller hvor kummen ikke er farvelagt med l***.

Det eneste som lugter mere af l*** end toiletterne, var serviceniveauet. Ved indtjek, som først foregår kl. 16, var udlejningshytter, telte, mv., endnu ikke klar. Vi blev modtaget af en ansat, som var yderst påståelig og ikke havde styr på, hvilken dag det var. Samtidig stod en ældre dame fra personalet og gav voksen-skældud, til enhver, som fortvivlet spurgte ind til, hvor lang tid, man skulle vente på at få sin nøgle, efter retmæssig ankomst.

De ansatte, som ikke var heldige nok til kunne gemme sig i receptionen, var så travle og uerfarne, at de ikke fik et ben til jorden. De stakkels unge mennesker, havde absolut ingen overskud eller synlig oplæring indenfor servicefaget. De var så underbemandet, at der hverken var tid eller overskud til at håndhæve parkens egne regler- hvilket gjorde det ulideligt at deltage i aktiviteterne.

Skuespillerne stod alene med både musik, iscenesættelse og skulle selv kæmpe sig væk fra den horde af vilde, sukkerhøje børn, som overfalder dem både under- og efter deres optræden. Musikken fejlede til alle de shows vi så og børnene fik lov til at løbe rundt på legetårn og balkon, imens showet foregik- Også selvom det blev sagt mange gange på en båndet optagelse, at legepladsen, ikke måtte anvendes under et show.

Jeg erhvervede mig et velplaceret trælår, da jeg, i god tro, havde sat mig på rutchebanen. Børn er naturligvis børn og den stakkels dreng, så meget beklagende ud- indtil hans far højt erklærede, at det skulle han ikke, for han måtte gerne rutsche… det er her, jeg tænker, at der er behov for, at der findes personale, som kan håndhæve parkens regler, for tænkt hvis det havde været et barn, som midt i en wullewap, var blevet fældet af et af de mange børn, som tilsyneladende er hævet over reglerne.

Jeg skal også være taknemmelig, hvis mine børn undgår fodvorter, roskildesyge eller lignende, efter deres besøg i zikogzak-land, hvor omkring 33% af både forældre og børn nægter at tage sokker på- også selvom det står på et kæmpe skilt ved indgangen. Samtidig var trampolinerne fyldt med bræk i længere tid, da der ikke er ansat nok personale til at holde tilstrækkeligt opsyn.

Vi deltog også i piratshow og dinos morgenmad, hvor jeg desværre må konstatere, at maden nærmede sig det uspiselige. Det var simpelthen så ringe. Kaffen til var inkluderet i prisen til morgenmaden, men maskine var ide af drift- tilgengæld kunne jeg købe en kop i baren, som ligger lige ved siden af restauranten.

Vi købte også deres refill-sodavandskop, som i teorien er rigtig fin. Den virker i 24 timer, hvor man kan tappe hver halve time. Så langt, så godt… efter to påfyldninger, ca. kl. 13, var der kun en tredjedel af drikkevarerne tilgængelige. Ved sådanne problemer, er det åbenbart parkens praksis, at når man først har købt katten i sækken, så fanger bordet. Man får altså på ingen måde, det man betaler for- og man kan glemme alt om falsk markedsføring og returret.

Badelandet er for småt til det antal gæster, der har adgang. Der var samtidig et hul i poolen, som blev dækket med en kæmpe betonfod, som lignede noget, som kun bør findes på en byggeplads.
Samtidig var der ikke plads til forældre i vandet- vi blev henvist til kanten. For mine børn var reglen reelt udemærket, da de kan begå sig i vandet, uden mig. Men den sammen regel gjalt også for forældre til spædbørn. Der skal naturligvis være plads til børnene, men det burde også være en prioritet, at ingen drukner.

Konklusionen er, at opholdet ikke er pengene værd.

17. Juli 2025

Har tildelt Jesperhus 2-3 stjerner

Har tildelt Jesperhus 2-3 stjerner. Vil gerne sige børnene ser det ikke og er glade og det er meningen men set fra mine øjnen er det vildt at sådan et stort konsept kan være så ned slidt og mangel på wc’er der virker, øj det er slidt, vi har været her for 17 år siden og er vildt at se at badelandet/omklædning mm.. er uændret. Det er fedt I kan sælge konseptet så godt folk bare betale. Hatten af.

19. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fedt børneunivers, men en lunken campingoplevelse

De fire stjerner er for shows, aktiviteter, universet og rigtig mange gode oplevelser set med børneøjne - ungerne synes det er fedt, og det er jo dem vi er der for!

Derudover er det lidt en sløj omgang: Et lukket badeland pga. kapacitet (jeg er med på uge 29 er travl, men vi har jo trods alt betalt bl.a for at kunne komme i badeland, så det er da øv) og en servicebygning, hvor man skal flere brusere og ovne igennem for at finde noget der virker nogenlunde.

Min samlede vurdering bliver, at vi nok kommer igen for universet og aktiviteterne, men at vi håber at campingfaciliteterne og badeland får en opdatering.

14. Juli 2025

Tak for en god ferie

4 dages ferie er nu slut og ungerne er lykkelige.
Vi har set alle shows, leget, spillet og virkelig hygget.

Vi forældre er også generelt tilfredse, men mødte også lidt "udfordringer"

Mandag da vi ankom, var udleveringen af hytterne forsinket - hvilket er 100 % fair. Vi får nøglerne og får pakket ud og var klar til ferie. Da vi ville over for, at bestille mad, var det helt umuligt. Man kunne ikke bestille take away og man kunne slet ikke få et bord.
Jeg tænker ikke at man som feriested blive overrasket over, at man får lidt mere travlt på indtjeks dage i højsæson.

Vi købte de smarte kopper til drikkelse og betalte hver dag for opfyldning. Flere steder mødte vi desværre udfordinger, med at der manglede Sodavand- især med sukker.
Personalet gjorde alt hvad de kunne, men 500 kr om dage, er mange penge når man ikke får det ud af det, som man havde betalt for.

1 udaf mine 3 børn har nogle udfordringer og har solsikkesnor. Dette tog alle ansatte stor hensyn til og da vi var ovre i blomsterparken og skulle møde Hugo og vennerne, kunne min søn ikke overskue begge køer, men Hugo kom ovre og hilste trods vi stod i den anden kø. Dette bragte kæmpe glæde og reddet hele ferien 😅.

18. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var en ret skuffende oplevelse

Det var en ret skuffende oplevelse. Der var ret lang ventetid på de få forlystelser. Vi gik prøvet 2. Vi nåede aldrig at se hugo eller nogen af de andre figurer, da det ikke var til at finde på programmet i appen. Personalet var meget lidt behjælpelige. Vi kørte derfra efter 3 timer, noget fattigere og med en skuffet 3 årig, der bare gerne ville have set nogle af figurerne, i så smart har lavet youtubevideoer med. Det er helt sikkert ikke et sted vi besøger igen.

16. Juli 2025
Jesperhus-Logo

Antwort von Jesperhus

Kære Spici
Det er naturligvis beklageligt, at i er skuffet over besøget. I vælger at komme i uge 29, som er den største uge i sommerferien. I de midterste uger har vi altid mange gæster, og som i alle andre forlystelses parker er det forventelig med længere kø end i lavsæsonen.
Mht. Hugo og de andre figurer, så har vi hver dag 3 shows, hvor man har mulighed for at møde figurerne og dette står i vores app. I går var der:
Kl. 10.45 - Syng med Dino - morgenshow.
Kl. 13 - - Det store Vandkamp
Kl. 15.30
Alle show på vores store nye scene, hvor der kan sidde 1500 gæster.

Så hvis har været der i denne periode, så har der være 3 muligheder for at se shows og møde vores figurer. Dette er programmet hver dag i højsæsonen og er og har været oplyst i vores app i lang tid.

Så beklager meget at i ikke oplevede vores figurer, men vi er nødt til at sige, at muligheden helt klart har været der i løbet af dagen, så rigtig ærgerligt at i har det nogen af gangene.

Ha´ en god dag.

Mvh Karin/Receptionen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin underholdning til børnene men den er også velbetalt.

Massere af fin underholdning til børn, så længe vejret er godt.

Vi boede i en hytte A, og må sige at prisen er i anelse i overkanten, så vi kommer nok først retur når prisen finder et mere realistisk niveau.

Drop eventuel de store møbler så man kan bevæge sig rundt inde i huset.

Vandlandet bør lukkes og renoveres og måske udvides, så der er plads til flere, stier sad løst og bolte var rustne, vi turde ikke at benytte det igen.

Det eneste takeaway mad der var godt var deres Pizza, alt andet var noget af en skuffelse.

Dog var konceptet med Hugo, Dino og Dr. Træls helt i top og fungere bare hos børnene, det er klart noget som gør Jesperhus helt unik og også derfor vi nok kommer igen engang i fremtiden, men priserne skal ned på et mere realistisk niveau, også selvom man inkludere underholdningen i denne beregning.

9. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fint for børn – men med plads til forbedring

Vi startede i et familietelt, som ikke kunne lukkes ordentligt – hverken selve teltet eller sovekabinerne. Der var mange frøer udenfor om aftenen, så vi gik i receptionen. Personalet var virkelig søde og fandt heldigvis en ledig hytte til os (mod merpris). Hytten var slidt, hovedpuderne elendige og toiletbørsten væltede, så der kom toiletvand ud over hele gulvet – ulækkert! Badelandet var fedt for børnene, men gulvene i omklædningen var møgbeskidte og bruserne virkede dårligt. I restauranten var der MANGE fluer – også ved pizzadisken – og vores mad kom først efter næsten en time. Butter chicken var smagløs og akustikken elendig. QR-bestilling virkede ikke og vi måtte i stedet bestille ved disken. Blomsterparken var et lyspunkt – virkelig hyggelig og med den bedste franske hotdog længe! Legepladser og legeland var også fine, og freestyle-konceptet med drikkedunke fungerede super godt. Alt i alt en blandet oplevelse.

13. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har spist i restauranten 2 gange…

Vi har spist i restauranten 2 gange siden vi kom, første gang til aftensmad og dagen efter til morgenmad. Kvaliteten er noget af det ringeste længe, burgerne er helt udtørret, udvalget i buffeten er elendig i forhold til pris. Vi købte en dessert bestående af 3 kugler i bære, fik hvad der svarede til en spiseske af hver smag.
Morgenmaden…. Det vælter med fluer i al maden, og der er ingen tegn på at der bliver gjort noget for det, andet er brændt på og uspiseligt. Kaffe er inkluderet i prisen, men maskinen er i stykker så personalet siger man må købe kaffe ved siden af…

11. Juli 2025

Den sjove aktiv ferie

Superoplevelse, pris og kvalitet hang sammen, god oplevelse for børn, var der med en på 8 og 11 år, var bange for at de er blevet for stor til Jesperhus, men de havde på ingen måder følt sig for gamle til oplevelsen.

2. Juli 2025

Kæmpe anbefaling

Jesperhus er ikke bare en ferie – det er et sted, hvor man føler sig hjemme.

Vi har været gæster gennem mange år og vender altid tilbage med følelsen af, at her bliver både børn og voksne set og mødt. Der bliver gjort noget særligt ud af detaljerne – og endnu vigtigere: man kan mærke, at der bag kulisserne er mennesker, der lytter og handler, når det gælder.

Jesperhus udvikler sig hele tiden med nye oplevelser, uden at miste den trygge stemning, der har gjort stedet unikt for os gennem årene. Vores børn elsker det – og det gør vi voksne også.

En kæmpe anbefaling herfra 🌼
Vi glæder os allerede til næste ophold!

21. Juni 2025

Vi har besøgt

Vi har besøgt stedet mange gange, men desværre synes jeg prisen stikker af.
Kvalitet hænger overhovedet ikke sammen med prisen.
Der mangler også en dagstur billet til senere brug som før, hvis parken har været lukket og dyr har holdt vinter pause.

10. Februar 2025

Familietelt på campingpladsen

Vi havde booket et familietelt i 3 dage (2 dage var ikke en mulighed).
Familieteltet bar præg af, at være meget nedslidt. Sengene var godt brugte og når man lå der, kunne man mærke jermederne under madrassen. Bordet, hvor kogepladen stod, var så skæv, at man ikke kunne sætte en flaske vand der, uden at den væltede. Vi gjorde opmærksom på bordet, da vi ankom og vi fik at vide, at der ville komme en tekniker, men der kom aldrig en.
Nogle af faciliteterne på campingpladsen, i badelandet og i Blomsterparken bærer præg af, at være godt slidte.
Vores børn var vilde med piratshowet, os voksne kunne godt have ønsket, at maden havde været af højere kvalitet.
Generelt syntes vi, at prisen var for høj i forhold til kvaliteten.

14. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et sted vi aldrig sætter vores ben igen

Vi tog hjem en dagen efter vi ankom, før tid, da vi ikke orkede flere dårlige oplevelser der oppe. Bare lige for at nævne nogle:

- En hytte der ikke lignede den på billedet. Den afbilledet var der en sofa i. Her var der en hård bænk hvor man ikke ønskede at sidde og hygge sig i om aftenen når ens børn var lagt i seng. De lægger op til at det skal være en børneferie, men der er ingen steder for forældrene at opholde sig når børnene sover. Tv’et kunne nærmest ikke drejes ud fra væggen så man kunne se det fra den pågældende bænk. Man kunne kravle på himsen, men det system den er sat op med, larmer så meget at man ikke kan undgå at vække dem der sover.

- Sengene var meget små og hårde at ligge på.

- Deres udendørs legeland var vådt og glat.

- Der stod at der ville komme morgenshow, men vi ventede og ingen kom.

- Meget lille udvalgt i deres kiosk og meget høje priser.

- Et legeland hvor to børn kom til skade pga deres mekanik.

- Men dråben var badelandet og omklædningsrummet hertil. Det er under al kritik! Det var alt for smalt og der var slet ikke plads til alle de folk de lukkede ind. Så omstændigt at komme igennem med små børn og oprette koder i alt for små rum, som man er nød til at kunne huske numrene på. Man kunne ikke undgå at røre andre mennesker af begge køn i badetøj når man skulle forbi. Og man nåede at blive kold inden man både kom igennem på den ene side eller når man var så heldig endelig at få en brusekabine når man var færdig med at bade. Selve badelandet var så fyldt at man ikke måtte opholde sig med sine små børn i det eneste lille bassin hvor de var gamle nok til at kunne opholde sig i. Men ikke på egen hånd! Der var nærmest ikke noget legetøj de kunne underholde sig med og kun en lille rutsjebane til deling. Forældrene måtte sidde kolde på kanten og vente. I de større bassiner var der alt for koldt til små børn, så vi gik efter 10 minutter. Omklædningen var et stort skrig af børn der var kede af det og frustrerede forældre. Der sad flere hold familier udenfor badelandet og var frustreret og kede af oplevelsen de havde været igennem.

- Meget meget uhøflig kundeservice!

Vi sætter aldrig vores ben der igen.

21. April 2025

Prisudvikling

Vi har lige været afsted for 2. År i træk, børnene elsker Jesperhus, det gør jeg egentlig også.
Men hold nu op hvor er det blevet dyrt, hvad sker der Jesperhus?
45kr for ét glas rødt saftevand, til piratshow som man i forvejen har givet kassen for at komme ind og se, det er simpelthen alt, alt for grådigt, hvad er jeres bruttosvance på sådan en rødspætte drik? I må som minimum grine hele vejen ned i banken.
I forhold til sidste år, hvor vi besøgte jer i højsæsonen, så savnede jeg underholdning på scenen om aftenen.
Toilet bygningen er fin, den blev gjort ren hver morgen, men allerede op af formiddagen bar den præg af folk der ikke kan ramme toilettet med papiret, trække ud efter sig selv og bruge en toilet børste, det er ret klamt og uhygiejnisk, I kunne godt smide 1-2 ekstra rengøringer ind i døgnet.
Den 16 årige knægt der spiller romkugle i piratshowet, og også er i nogle af maskotterne, han er virkelig dygtig og lever sig godt ind i rollen, pas godt på ham, og giv ham en lønforhøjelse, han er pengene værd!
Som sagt så elsker vi Jesperhus, men kan nok ikke følge med prisudviklingen, så det er ikke sikkert vi ses igen.

2. Juni 2025

Alt alt for dyrt

Vi havde glædet os til vores ophold i jesperhus med barn og bedsteforældre 4 voksne og 1 barn i alt. Vi havde lejet en A hytte, som åbenbart er beregnet til 6 voksne og det har simpelthen været de værste penge jeg har smidt efter et ophold. Billederne af hytten snyder helt vildt!

Man kan lige akkurat dreje om sig selv i hytten, den var total slidt og lugtede. Køleskabet var for småt til at have mad nok til os alle (til trods for at vi spiste ude nogle af dagene). Madrasserne var ikke til at sove på og vi gik alle derfra med ondt i ryggen og resten af kroppen. Al inventar er gammelt og slidt og har ikke alle de artikler man ellers bruger til madlavning.

Selve parken er ok. Abeland er fint, men ikke stort nok til at rumme alle gæster som jo flokkes dertil når det regner hele dagen. Alle "voksen aktiviteter' kostede ekstra. Alle varene i kiosken var 3x dyrere end normalt. Det eneste som var oplevelsen og pengene værd var blomsterparken og den lukkede simpelthen for tidligt.

Med alle de penge vi endte med at bruge, kunne vi ha' fået en charterrejse sydpå. Aktiviteterne var der for få af, især når man er der en hel uge. Badelandet er nærmere bare en svømmehal. Personalet var dog rigtig søde og hjælpsomme. Det er nok første og sidste gang at vi kommer derop, grundet de afsindigt høje priser.

6. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jesperhus er en fin oplevelse for børn…

Jesperhus er en fin oplevelse for børn under 8 år..
Pæn og ren park.
Dog syntes jeg ikke om virksomheder, som ikke vil stå ved deres tilbudsfejl..
I deres app står det hvis du køber en pizza, kan du tilkøbe bowling for 50kr.
Dette tilbud kender ingen til..
Vi har været i receptionen, og svaret har bare der må være en skrive fejl, men det står under alle deres pizzaer🤔🫣🥲
Selv chefen benægter at der står der..
Jeg stod med app’en klar til at vise det, men de var bare helt afvisende..
Få det nu rettes eller stå ved det, og giv kunden tilbuddet😁😁
Hvis du er uvenner med dine penge, så er det en oplevelse værd😁😁

5. Juni 2025

VARM anbefaling..

Absolut en fantastisk, hyggelig ferie😃 (især for de mindste børn 2-6 år, varm anbefaling herfra)
Massere af aktiviteter og muligheder.
Vi har haft en tur her fra man-onsdag (imorgen) vi afsted tre stks. Jeg selv (32 år). min søn (lige fyldt 4 år) år samt oldemor (på 76) Der har været noget for os alle.. og en mase for os i fællesskab.

At stedet ikke er helt “handicap venigt” som nogen skriver i en dårlig anmeldelse, det syntes jeg IKKE helt passer, på mange områder er det. Oldemor er meget gangbesværet og falder meget NEMT især når hun bliver træt.. det kommer sig af hun sidste år fik en hjerneblødning) MEN hun kunne nemt komme i badeland, abeland og ned til scenen med shows med min søn, i blomsterparken og alle andre steder. På toget og rundt i parken.

Der er mange bænke rundt omkring hun kunne tage en pause ved. Derudover er der toget som køre jævligt både på pladsen og ved blomsterparken. På ruten kan man stige af og på flere steder. Det brugte vi meget. De har også elscootere til låns til gangbesværede i blomsterparken og rampe til toget til evt kørestolsbrugere. Der handicap venlige toiletter og bad i både hytter og på pladsen.

På trods af vi har haft bil med, så stod den primært stille de her dage pga muligheden for det lille tog som køre en rundt overalt.

Vi boede /bor i nr 201 lige ved minigolf banen. Min søn havde selv bold og køller med og spillede derovre mange gange (så hvis man tænker sig om er der en del at spare) Vi handlede i netto 4 km herfra og så spiste vi i blomster parken til frokost samr fik kaffe flere gange den dag vi var der. Der var meget rimlige priser på kaffe mad og sodavand. Derudover så var Blomsterparken bare ET KÆMPE HIT. Vi brugte næsten hele tirsdagen der. Og badeland om aftenen. Samt abeland er skønt “de voksen for en pause” og ungerne har frit spil helt sikkert uden man skal “holde øje konstant”. Der ingen skarpe kanter eller genstande at komme til skade på. Det stor åbent og kan ses fra hvor man sidder med sin kaffe.
Engangs Strømper kan købes til 5 kr hvis man har glemt at få et par med.. Så en dårlig anmelde længere nede der skriver hun måtte skuffe sine børn og de ikke kunne komme ind uden, det da så meget selvforskyldt når det kan tilkøbes ved indgangen til legeområdet. De udemærkede til leg nogen timer (min søn bruger 26, minimums str er str 33 de sad fint nok og blev da på alle 3 timer vi var der uden at ryge af) medarbejdere oplyste endda om de kunne gå nemt i stykker. Så hun var da ærlig hvis det sku være tilfældet så ingen klager der. Det ens eget ansvar at huske men unfair og uberettiget anmeldelse, for man kan tilkøbe strømper… Ville jeg lige pointere.

KÆMPE ROS TIL de opmærksomme livreddere, især den “ældre” flinke herre med briller. Jeg kan ikke tåle klor og kan ikke selv komme fysisk i vandet pga det. Min søn på 4 ville så gerne bade så jeg gik selvfølgelig med og jeg var lige ved ham fra kanten hele tiden. Men det var livredderen også. Han havde et skarpt øje på især de mindste og børnene. og han kom med gode råd og vejledning til hvordan min søn kunne bade både sikkert men have det sjovt selvom jeg ikke kunne være i vandet med ham. Han var hele tiden nær så jeg fik en større tryghed i min dreng var i vandet uden mig jeg.følte virkelig sikkerheden var helt i top.

Personalet ved blomsterparken er FANTASTISKE, Det var en dreng (10 mdr) som ville sejle de små både som de andre børn, men han kunne selvfølgelig ikke selv. Personalet ved bådene tilbød: at så længe han kunne side op selv uden besvær. Så ville hun meget gerne holde ved ham og gå med ham og skubbe båden lidt rundt så han kunne få samme oplevelse som sin storebror og de andre børn. Den lille dreng var så glad og smilede i hele hovede af grin og hun skubbede ham forsigtigt rundt i vandet hele turen men hun havde godt øje på de tre andre som også sejlede. Det var virkelig sødt. For der var mange og travlt.

Ved ankomst fik vi både et valgfrit spil og en masse små bøger om de forskellige karakterer fra parken (hugo, rita osv.) til min søn. Det er blevet spillet flere gange de her dage, Sjovt spil for både små og store og voksne, og der er læst godnathistorie begge aftner.

Aftenshowet er en super hyggelig afslutning på dagen og de bruger den korte tid showet vare så fint, børnene danser, griner og krammer.

Kiosken er dyr - men det forventligt.

Eneste lille minus er man for hytten så sent (kl 16) men skal være ude allerede kl 10. (Det burde justeres) vi havde kørt 6 timer hertil, så vi missede meget af den første dag fordi vi kørte senere hjemmefra nu vi først ku få hytten fra kl 16. Og med så lang kørsel vil man godt lige falde på plads og lade lidt op inden man “indtager” parken.

Så ville være så fint at ku få hytten fra en 12-14 tiden i stedet og afrejse hed ca 12 i stedet for 10.

Ud over det SÅ VARM ANBEFALING herfra ♥️🙏🏼 VI kommer helt sikkert igen.

2. Juni 2025

J3esperhus er ikke en børnevenlig park

J3esperhus er ikke en børnevenlig park, piratshowet er under al kritik. Maden ved buffeten er ringere end middelmådig i forhold til pris, drikkevarer er med ublu priser, konkurrencen ved showet er direkte under lavmål. Parken bestemmer hvem af gæsterne/børnene der skal være på det vindende hold. Det er altid de børn, som parken bestemmer skal være på rødt hold, som vinder. De børn parken udpeger til blå hold taber. Det er i jantelovens hjemland, den form for humor opstår. Fy for en skefuld. Det skal bemærkes at showets standard er mere end lummer, hvor prut, prut og prut er det gennemgående tema mens den middelmådige buffet sættes til livs. I parken er der opstillet såkaldte sjove plaststatuer, der kan tale når der trykkes på en knap. Den med hundehøm høm er den mest smagfulde af plastfigurerne. Hvorfor der skal svælges i det at træde i en stor hundehøm høm i en park, er kun indlysende for jantelovens håndhævere.

23. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr