Hold jer langt væk fra dette firma. Vi havde et fyr der drillede en del. De skiftede en reservedel, men kunne ikke løse vores problem, og gav op. Til gengæld fik vi en regning på 7xxx kr - for... Mehr ansehen
Advarsel!!!! Håbløs håndværker! Jens Lassen vvs udførte en opgave med gulvvarme. Forkert installeret - Jens nægtede at udbedre opgaven. Vi fik en anden håndværker på opgaven, og han var i tvivl om... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Får et tilbud fra Jens Lassen VVS på jordvarme, biobrændsel, nyt badeværelse eller andet vvs arbejde.
Hestehavevej 4 A, 4690, Haslev, Dänemark
- www.jenslassen.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hold jer langt væk fra dette firma.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Vi havde et fyr der drillede en del. De skiftede en reservedel, men kunne ikke løse vores problem, og gav op. Til gengæld fik vi en regning på 7xxx kr - for ingen ting.
Enormt ringe kommunikation fra deres kontor dame og over montør - og samtidig flabet opførsel.
ØV.
Advarsel!!!!
Advarsel!!!!
Håbløs håndværker! Jens Lassen vvs udførte en opgave med gulvvarme. Forkert installeret - Jens nægtede at udbedre opgaven. Vi fik en anden håndværker på opgaven, og han var i tvivl om Jens overhovedet havde uddannelse til at udføre den slags opgaver. Håbløst.
Jens Lassen har lavet vores nye nus
Jens Lassen har lavet vores nye nus. Forløbet har været enestående, lige fra det første møde hvor at rådgivning , tips og ideer, til selv forløbet - alt var helt i top.
Petter og Casper (og deres medarbejdere) har været enestående, og på trods af vores “1000”vis af spørgsmål, ændringer og at vi puttede mere og mere på opgaven - faktisk har vi været død besværlige . Alligevel så var lysten til at besvare og hjælpe med et smil der altid.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jens Lassen VVS - vi er så super glade for vores nye hus. TAK
Mvh Tonny Tanev, Slagslunde
Vi havde som nybyggere i området behov…
Vi havde som nybyggere i området behov for at få installeret en quooker og kontaktede derfor Jens Lassen vvs.
Jeg fortæller omfanget af opgaven og får at vide at de ikke vil påtage sig opgaven, da den har en værdi under 10.000kr.
“Velkommen til Haslev” 🙄
Jeg har et pillefyr som ikke virkede…
Jeg har et pillefyr som ikke virkede mere og henvendte mig til firmaet Jens Lassen VVS som i tidernes morgen monterede dette. Jeg var der fuldt ud tilfreds med montagen/pris, jeg fik som aftalt. Men fyret brød ned så jeg kontaktede firmaet en del år efter og forklarede problemstillingen med fyret. Det blev her oplyst mig efter deres kontakt med Baxi at det kunne være 2 ting, en lys sensor eller styrerheden. Lyssensoren var lige skiftet uden virkning (enhedspris kr 1000) så der blev bestilt en ny styreenhed hjem (enhedspris kr 5000) og fik denne monteret desværre stadigvæk uden virkning. Jeg har efterfølgende høfligt kontaktet firmaet nogle gange og bedt om at få kontakt med den overmontør som har guidet mig. Hvor damen som har modtaget opkald hver gang vil lægge besked til pågældende overmontør om at kontakte mig Dette er aldrig sket. Jeg har nu brugt 6000 kr på et fyr som stadigvæk ikke virker.
Det skal hertil tilføjes at jeg fra start af oplyste at jeg overvejede at får anden varmekilde ind fremfor at poste for mange penge i det pillefyret. Jeg tænker ikke at det bliver Jens Lassen VVS der kommer til at stå for den opgave
Ubehøvlet medarbejder som ikke forstår straffeloven.
Dårligt firma sætter noget billigt skidt op på toilettet og når han er færdig med arbejdet tager han billeder af alt ude på badeværelset, ikke kun af toilettet men også af vask og vinduer som han ikke har laver noget arbejde på, og når man beder ham om at slet de billeder som han ikke havde fået lov til at tage, nægter han det fordi han sige han har fået ordre på at tage billeder, selv om der er ulovligt at tager billeder i en andens hjem, han må kun tager billeder af hans arbejde ikke alt andet, som det stå i straffeloven i et hjem, kræver det, at personen som bor der giver samtykker til at der må fotograferes, og medarbejder fik ikke vores samtykker, så ulovligt hvad den medarbejder gjort og medarbejder var virkelig ubehøvlet og fuldstændig ligeglad med hvad der stod i straffeloven, selvom vi forklarede ham loven.
Arbejdet udførelse var ok
Arbejdet udførelse var ok, bortset fra lidt plat med timetal for rens af silo i til Træpiller, vi havde selv udført dette arbejde, opgaven var en forsikringsskade, efter 2 1/2 år modtager vi så en rykker, den handler vi på samme dag. Dagen efter kommer der så en rykker fra et incasso firma, vi forklare dem sagen, det var tydeligt for dem at Jens Lassen havde lavet en fejl, vi havde betalt for den ydelse. Sagen stoppet, men nej nu har vi modtaget en ny rykker, denne skulle betales af Codan, de har så afvist den, pga. manglende foto af skaden, mage til amatør bogholderi samt dårlig håndtering af forsikringsskade.
Står og tisser midt i et villa kvarter…
Står og tisser midt i et villa kvarter på et fælles areal! Super ulækkert og dårlig stil!
Dygtige og venlige håndværkere
Jeg har brugt Jens Lassen et par gange nu. Først til udskiftning af naturgasfyr for 3 år siden og var så imponeret over deres medarbejdere, så jeg har hyret dem igen til mit nye hus.
De er så høflige, velopdragne og søde! Selvom jeg har været en besværlig kunde og fundet på flere ekstra opgaver til dem, så er de helt fantastiske.
Kan varmt anbefale Jens Lassen til andre - så fantastisk med dygtige folk, der rydder op efter sig
God plads til forbedringer...
Jeg har lavet 3 aftaler om arbejde med Jens Lassen VVS i løbet af 8 dage. Alle 3 aftaler er er ikke blevet overholdt. De kommer ikke på det aftalte tidspunkt, de ringer ikke tilbage og er fulde af dårlige undskyldninger...
Tænk at have et firma hvor bare det at overholde de aftaler, som de selv har indgået, er svært...... Trist!
De burde ansætte en voksen og stramme gevaldigt op.
God service👍
Fik skiftet min varmeveksler af Kasper.
Er MEGET tilfreds. Udført hurtigt og til en fair pris👍
Professionelt
Har brugt Jens Lassen VVS i forbindelse med en større ombygning indeholdende bl.a. ny fjernvarmeinstallation, 4 badeværelser, køkken og 320 kvm gulvvarme inkl. styring. Alt er udført som aftalt og i super kvalitet. Søde og professionelle folk, som har fundet gode løsninger på de udfordringer vi mødte undervejs. Pris som forventet.
Kanon service
Kanon service! Vil helt klart bruge dem igen, næste gang.
Super god til sit arbejde og kommer…
Super god til sit arbejde og kommer altid til aftalt tid og ryde op efter sig så super glad kunde her 😀
Rør arbejde i top
Har haft Vvs firmaet Jenslassen ude og lave vores rør arbejde i forbindelse med en større ombygning og det gik som aftalt.
Har fået afkalket min…
Har fået afkalket min varmtvandsbeholder uden problemer og til den aftalte pris.
Udebliver fra aftaler!
Står nu for anden gang og er brændt af på en aftale - begge gange har jeg måtte flytte rundt på aftaler for at være hjemme. Første gang havde de taget aftalen ind, men glemt at sætte en mand på den..... Idag havde de så flyttet aftalen pga sygdom, hvilket jo kan ske - men så ville jeg mene det var almindelig høflighed at kontakte kunde og sige, at man kom adskillige timer senere. Desværre kunne jeg ikke være hjemme senere, så nu må vi finde en anden VVS'er til at udbedre fejlen på installationen.
Fik en regning på over 5 timer på trods …
Fik en regning på over 5 timer på trods af de kun havde været her 1 t og 15 m ialt så tjek hvor lang tid de er hos dig , eller vælg en mere ærlig håndværker 😳
ekstraudgifter ekstraudgifter ekstraudgifter
4 år er det siden vi brugte Jens Lassen VVS i Haslev. Umiddelbart et godt tilbud, men det var en større opgave på et badeværelse som skulle ordnes ad nogle gange - og hver eneste gang sendte de en anden mand end før ´- vi oplevede mere end 1 gang at de spurgte os hvad der skulle laves, En enkelt gang kom de slet ikke som aftalt.
De holdt frokostpauser på over en time, de lukkede hunden ud på vejen flere gange, de kørte midt i opgaven ud på andre aftaler (selv når de havde slukket for vandet) - og forsøgte slutteligt at forhøje udgifterne på tilbuddet fordi de ikke selv var blevet færdige til den planlagte tid.
Nu står vi så her 4 år efter med en varsel fra fjernvarmeselskabet om, at vores afkøling er meget dårlig. En gennemgang af systemet af en anden VVS har nu vist os, at de to ventiler Jens Lassen VVS har sat på til vores varmesystemer, skal skiftes - den ene er bare defekt, den anden har de sat en helt forkert ventil på. Ikke nok med det, så har defekten betydet at både afkøling og gennemstrømning har været så dårligt fungerende at vi i de sidste 4 år kan skrive omkring 8.000 kr på i ekstraudgifter til fjernvarme og dårlig afkøling. Hertil er så ikke lagt det det har kostet, at de ikke har foretaget isolering af rør som er sat sammen på en måde, så det ikke længere er muligt at isolere ordenligt.
I alt i ekstraudgifter mindst 14.000 kroner.
Og som svar på Petter lassens mail på trustpilot:
Dine løgne er simpelthen utrolige. Måske skulle jeg tillade at minde dig om, at vi fra starten gjorde det meget klart at vi naturligvis ville betale alle de ekstraopgaver der var, og jeg kan fremvise dokumentationen for dette, men I afviste at afskrive de 2 lærlingetimer som var sat på regningen uberettiget. Derfra tog du den til advokat. Halv pris var jeres advokats tilbud som følge af forløbet, så den må du tage med dem! At du nu også lyver om mig og jeres arbejdsudførsel, se det er chikane.
Men jeg kan da ikke udelukke at jeg tager dig på ordet for en reparation af defekte dele.

Antwort von Jenslassen
De er ikke helt dygtige nok - til gengæld bruger de masser af tid, som du betaler for
Har brugt dem 2 gange, første gang var det dyrt - meget dyrt men jeg var presset på tid og de var det eneste firma der havde tid. De brugte så til gengæld også meget af den, og jeg skulle lige hilse og sige at regningen var derefter.
Da der så var en fejl på deres arbejde ringede jeg og bad dem udbedre fejlen - det håber jeg at de har gjort, for nu har jeg fået en regning på udbedringen - 6.000 hvoraf halvdelen er for udbedring af fejlen og for at klø sig i nakken og konstatere at "det kan jeg ikke løse, jeg må tale med en kollega" -
Jeg synes de burde skamme sig - men de er helt hensynsløse - du skal bare betale.. det gør jeg så og fraråder alle andre at komme i samme situation.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.