Vi er lige vendt hjem fra Kos kipriotis panorama aqualand, efter 14 dages super ferie, må sige at alt virkelig bare har fungeret fra dag 1 da vi kontaktede Jasø rejser til den dag vi skulle rej... Mehr ansehen
Jasø Rejser
Jeg har brugt Jasø 2 gange, og jeg har været mere end almindeligt godt tilfreds hver gang. Denne rejseformidler i Sønderjylland, skaffer meget billige kvalitets rejser via tyske rejseselskaber. Se... Mehr ansehen
Første gang vi rejste på charterferie i udlandet. Vi havde fået anbefalet Jasø Rejser af familie og virksomheden levede op til anbefalingerne. Fra start til slut var informationsniveauet højt og ingen... Mehr ansehen
Da vi skulle finde en rejse for hele familien på 11 Pers. Forsøgte vi først selv via internettet men for os var det virkelige en jungle at navigere i, derfor tog vi kontakt til Jasø rejser, hvor Mie f... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rejs fra Tyskland - køb på dansk. Jasø Rejser har gennem 30 år specialiseret sig i rejser med tyske rejseselskaber. Hos Jasø Rejser tilbyder vi billige rejser, hovedsagligt med afgang fra Hamborg. Jasø Rejser sikrer dig den fordelagtige tyske pris og gode service kombineret med dansk nærvær, erfaring og tryghed.
Torvet 1, 6270, Tønder, Dänemark
- mail@jasoerejser.dk
- www.jasoerejser.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super rejseselskab
Super god betjening og flinke og velinformerede medarbejder. Kan kun varmt anbefale dem.👍
kan anbefales god srrvice…..
Fantastisk service!
De bedste anbefalinger
Lige hjemvendt efter en fantastisk ferie på Mallorca købt gennem Jasø rejser.
Fantastiske søde og enormt hjælpsomme medarbejdere.. Alt klappede som det skulle. Vi køber helt sikkert gennem Jasø igen.
super hjælp.....
super hjælp...... det aftalte var på plads
En rigtig god service !!!
Har rejst med Jasø i mange år nu
Har rejst med Jasø i mange år nu, og alt er helt i top. Kan kun anbefale alle at rejse med dem og særlig tak til Stefanie.
God personlig vejledning og løbende…
God personlig vejledning og løbende tilbagemeldning om f.eks. trafikproblemer på vejen til lufthavnen.
Som altid - Fremragende service
Som altid - en udsøgt og perfekt service fra Jasø-rejser
Supergodt tilfreds
Vores familie har rejst flere gange med Jasø rejser
og vi har været fuldt ud tilfreds hver gang.
Vi kan specielt fremhæve den gode service vi har fået
af Mie som med stor tålmodighed har hjulpet os med at finde den rigtige rejse til os. Vi rejser naturligvis med Jasø igen.
Var et suppe dejligt hotel med rigtig…
Var et suppe dejligt hotel med rigtig god mad og venlig betjening . Fin afstand til stranden , indkøb og resturranger .
Meget venlige og imødekommende
Meget venlige og imødekommende
I perioder lidt længe svartider pr mail.
Dejlig og god betjening og smilende…
Dejlig og god betjening og smilende personale👍 Helt sikkert vil jeg bruge Dem igen👏👏☀️
Professionelt rejsebureau
Professionelt rejsebureau, med rigtig god service, og rart personale.
Hvis noget går galt, er det de de rejsebureauer som JASØ rejser booker igennem.
Super service og meget høfligt…
Super service og meget høfligt personale!
Super betjening og alt var som…
Super betjening og alt var som forventet og lidt til.
Super imødekommende og god service.
Super service!
Velfungerende!
Velfungerende!! God kvalitet til fornuftige priser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.