Der kommer en mand ud for at omkode min lås. Han oplyste i telefonen en højere pris end den der står tydeligt på hjemmesiden. Efter arbejdet er udført ville han have flere penge end det der var aftalt... Mehr ansehen
Sæt aldrig benene i den forretning !!! Fuldstændig ubrugelig og med den mest elendige kundeservice... De hverken aner eller forsøger på at løse kundernes problem som opstår, NÅR NØGLERNE KOMMER FRA... Mehr ansehen
Virkelig ringe information vedrørende hvor længe man skal være på "stand by" og vente på deres medarbejder. Har pt ventet i 8 timer på en simpel opgave, da skulle være klar fra kl 8 i morges. Ingen in... Mehr ansehen
Hurtigt på pletten, meget service-orienterede og god pris. Lækkert at man kunne betale med dankort. Vil helt sikkert ringe til Jahns Låseservice, hvis jeg skulle få brug for en låsesmed igen!... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Jahns Låseservice - Alt låsearbejde udføres efter Deres behov
Dänemark
- www.jahns-laaseservice.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan ikke anbefales - uprofessionel behandling!
Jeg lavede flere aftaler med en låsesmed, hvor jeg skulle komme forbi butikken om eftermiddagen for at aftale arbejdets omfang og tidspunkt. Jeg måtte køre forgæves 3 gange, da smeden ikke var tilstede til det aftalte tidspunkt. Da jeg endelig fik en aftale så får jeg en regning hvor der står at han var her i 3 1/2 t, mens han kun bruget 2 og 15 min. Jahns Låseservice holdt fast i deres monteringstimer.
Jeg føler mig snydt for mindst 600 kr.
God og hurtig service
Bestilte udskiftning af låsesystem og det blev gjort allerede samme dag.
Hurtig og god service
Se evt. anden anmeldelse på [Esktern reference] til sammenligning.
Hurtig og reel service
Har brugt dem til oplukning efter jeg havde smækket mig ude. Deres priser fremgår tydeligt på deres hjemmeside (en så simpel ting, som bare er langt fra standard). De var fremme på ca 15 min og 2 min. efter var jeg inde. Derudover er det dejlig, at man kan betale med dankort.
Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er, at jeg synes priserne er lige i overkanten (selvom de stadig er rimelige relativt til andre virksomheder).