Har bestilt Rusan adapter og eyepiece. Det er vist som lagervare, men er stadig under klargøring over en uge efter bestilling. Skriver mail for at høre om forventet afsendelse, men får ingen respon... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har bestilt en adapter fra dem og efter 3 dage sket der ingenting. Har forsøgt at tage kontakt telefonisk med dem men ingen der træffer, har sendt en email for at annullere ordren for jeg vil bestil... Mehr ansehen
Jeg bestilte varen via hjemmesiden, hvilket fungerede fint. Der var dog lidt udfordringer mht. ekspederingen rent tidsmæssigt, så jeg tog telefonisk kontakt med dem, hvor jeg blev betjent yderst prof... Mehr ansehen
Jeg købte for et års tid siden et Shotkam Gen 2, for at træne min skydning på lerduebanen og på jagt. På lerduebanen optog kameraet upåklageligt, men fik ikke en eneste film på jagt. Brian tilbød at... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Jagtkompagniet importerer førende kvalitetsmærker inden for jagtudstyr, beklædning og optik, herunder Hik Vision, Shotkam, Badlands, Spypoints, Merkel Gear, Parforce og Deerhunter. Find den perfekte julegave til under juletræet. Vi bytter julegaver indtil marts 2021.
Kontaktinformationen
Drejergangen 9B, 2690, Karlslunde, Dänemark
- info@jagtkompagniet.dk
- www.jagtkompagniet.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Bestilt vare som var lovet 2-3 dages levering. Der er nu gået fjorten dage og de svarer ikke på henvendelser. HoLD JER LANGT VÆK.
Slet ikke optimalt...
Ordre afgivet på hjemmesiden men ingen ordrebekræftelse modtaget. Der svares herefter hverken på mails eller opkald. Pludselig kommer der helt uanmeldt en pakke, hvilket lidt var en overraskelse.... den indeholdt dog en forkert vare. De svarer stadig ikke på mails eller opkald og det er helt umuligt at få kontakt.
Update: der er gået nogler uger og nu er varen ombyttet. At få kontakt er stadig svært, telefon virker ikke og mails svares sporadisk.
Reklamation og købelov ikke overholdt
Firmaet ønsker ikke at leve op til købeloven og lovgivningen omkring reklamationsret.
SPYPOINT kamera købt september 2024, reklameret 9/9 og indleverede det i butikken personligt. Trods flere henvendelser om rimelige tid og jeg vil have mine penge retur hører jeg intet fra firmaet.
Kan ikke anbefales.
Venligt og imødekommende personale
Fik en god guidning gennem telefonen omkring valg af shotkam.
Kan ikk anbefales..👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Intet svar, når man sendte mail til dem om ens ordre..🫤 Og over en uges leveringstid for en vare, som de havde på lager..
under al kritik
under al kritik, bestilte vare d 24 luli 2025 , pengene er naturligvis allerede hævet, mens det åbenbart tager noget længere tid med at afsende den bestilte vare, der således ikke afsendt endnu, måske kommer varen på et tidspunkt, hvem ved
Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid , det var jeg utilfreds med. Bestilte en simpel ting dem 6.6 og fik den først røg først til afsendelse den 13.6 og modtog den så den 14.6
Det med et forsøg på at få kontakt med dem om hvor min ordre blev af , uden svar. 8 dages levering på en simplt ting er bare ikke godt nok
Modtog forkert vare fra deres…
Modtog forkert vare fra deres hjemmeside, da de havde oprettet forkert. Ingen svar på mail. Og da jeg endelig fik fat i dem, kunne de ikke levere den vare de havde reklameret med på deres hjemmeside.
Thomas har været en god medspiller!
meget dårlig service,
meget dårlig service,de siger at varen er sendt ,så efter et par dage åhh posten har glemt pakken ,og så efter et par dage kan man ikke få et track and trace nr af dem,en uge efter har jeg stadig ikke fået hverken pakke eller track,men pengene er selvfølgelig trukket for flere dage siden,handler der aldrig igen
Det fungerede fint
Det fungerede fint, og så var i billigst. Det varede nok langtid med levering men ellers helt ok.
Jeg handler der aldrig mere
Jeg handler der aldrig mere! I guder en amatørforretning!
En mindre tovtrækkeri for at få de varer, jeg havde betalt for.
Svarer ikke på mails og efter 1 1/2 uge…
Svarer ikke på mails og efter 1 1/2 uge havde jeg ikke modtaget varen.
Hvis de nu havde fortalt at den var i restordre, eller svaret på min mail, så ville det ikke være så galt. Da ordren er over kr. 3000,-, så frygter man jo at det er fup!
Virkelig dårlig service
Jeg bestilte en ting på Black Friday. Det var en julegave. Jeg har rykket for den 3 gange, med svar om at det sendes næst kommende dag.
Jeg skriver at jeg gerne vil annullere min ordre. Og det får jeg intet svar på. Dog fik jeg besked d. 23/12 over middag, at pakken ikke når at komme til jul.
Useriøs foretningsgang
Havde 09.12.2024 bestilt en kniv over nettet, det viser sig så at de ikke har varen hjemme og de bestilte varer kan ikke nå at komme frem inden jul. Jeg har skrevet mail til dem 3 gange uden svar og ringet en gang hvor de fortalte ovenstående og ville ringe tilbage dagen efter men igen ingen ting.
Så det er endt ud med jeg annulleret ordren pr. mail og købte kniven andet sted.
Hold jer væk!
Bestilte nogle varer fra Jagtkompagniets website søndag d. 8.12.2024. Vi har nu fredag d. 13.12.2024 og den er endnu ikke blevet afsendt fra sælgeren. Har rykket 2 gange pr. mail. Men man får bare en besked retur om, at den afsendes i dag, men der sker ikke noget. Kunne man give nul stjerner, så havde de fået det.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.