Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie kwaliteit sieraden. 2 jaar geleden een ketting gekocht die draag ik nog dagelijks nog steeds super mooie kwaliteit. Laatst een piercing besteld niet helemaal tevreden over 1 steentje dat n... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben dit merk tegengekomen toen ik op zoek was naar 14k goud sieraden op de website van de Bijenkorf, ben verder gaan kijken op de website van Jackie Gold. Allemaal hele leuke minimalistische sierad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een ringetje gekocht waar ik eerst wat vragen over had gesteld via de mail. Daar had ik binnen enkele minuten al reactie op en ben goed geholpen! Bestelling snel verzonden en zeer netjes verp... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit. Ring ging kapot toen ik mijn haren deed, bleef haken achter elastiekje en brak. Aangegeven dat ik de ring wil omruilen, geen vertrouwen meer in de ring en bang deze kwijt te raken w... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Voor de collectie van Jackie heb ik mij laten inspireren door vrouwen in de meest bruisende steden van de wereld. Of ik nu naar het straatbeeld kijk in Amsterdam, Milaan of Los Angeles: goud is en blijft een populaire trend. De wonderen die ik onderweg tegenkom zijn de mooiste! Al deze indrukken zijn terug te zien in mijn 14 karaat gouden sieraden collectie.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

52 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte kwaliteit en service!

Een armband die binnen een week al kapot is gegaan.. Gelukkig ben ik hem toen niet verloren en heb ik dezelfde armband opnieuw ontvangen waarna ik de nieuwe armband met een paar dagen wel echt verloren ben, had alleen nog 2 ringetjes die aan het einde van de armband zitten teruggevonden. Ik kon de armband dus niet opsturen ter beoordeling en heb dus tot op heden ook geen geld terug gekregen.. Bij een merk dat zulke dure sieraden verkoopt zou je verwachten dat ze een nette oplossing zouden bedenken wanneer dezelfde armband tot 2x toe binnen enkele dagen al kapot gaat.

We kunnen dus ook stellen dat de prijs-kwaliteit verhouding en de service zeer teleurstellend is. Absoluut een afrader en zonde van het geld maar ook zeker van de emotionele waarde van het cadeau!

2. April 2026

Matige kwaliteit

Matige kwaliteit. Piercing lijkt niet op de foto, steentjes zijn veel kleiner dan hoe het op de site staat. Schroef ook scheef en daardoor voelt minder stabiel

20. Dezember 2025

Super

Super, heel erg blij met m’n aankoop. Super kwaliteit en super goed geregeld. Betrouwbaar.

16. Oktober 2025

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering. Had een vraag over een sierraad wat ik voor mijn vriendin kocht. Werd goed en vriendelijk geadviseerd door iemand die er gelukkig meer verstand van had dan ik.

2. Oktober 2025

Nieuwe fan

Meerdere malen wat gekocht voor mijn vrouw. Ze is inmiddels Jackie fan geworden.

29. August 2025

Tevreden!

Bestelling snel verzonden en zeer netjes verpakt. Ik ben tevreden!

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moederdagcadeau verpest door loze beloftes en slechte service”

Ik heb op 3 mei een bestelling geplaatst voor Moederdag. Op de website stond dat het binnen 1-2 werkdagen geleverd zou worden. Op 7 mei is het pakket digitaal aangemeld bij PostNL, maar het is nog steeds niet fysiek gescand of verzonden. Nu zeggen ze dat het op 12 mei geleverd zal worden — als het niet weer wordt uitgesteld.

Elke dag werd ik aan het lijntje gehouden met “het komt morgen wel”. Toen ik wilde annuleren, werd mij verteld dat dat pas kan zodra het pakket is geleverd. De verantwoordelijkheid wordt op de vervoerder afgeschoven, maar tot het pakket geleverd is ligt die bij de verkoper.

Toen ik mijn klacht op sociale media wilde delen, werd ik geblokkeerd. Voor een bedrijf dat professioneel overkomt, is dit een enorme teleurstelling.

10. Mai 2025
Jackie-Logo

Antwort von Jackie

Hi

Wat ontzettend jammer dat jouw ervaring met ons niet naar wens is verlopen.

Zoals eerder al aangegeven begrijpen we je teleurstelling en hadden we jouw Moederdagcadeau ook graag sneller geleverd gezien. Helaas hebben we te maken gehad met overmacht bij de vervoerder, die de beloofde levertijd niet heeft kunnen waarmaken door uitzonderlijke drukte.

Wij hebben je hierover steeds eerlijk geïnformeerd en blijven in contact met PostNL om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Wat we jammer vinden, is dat je ervoor gekozen hebt om dagelijks herhaaldelijk hetzelfde bericht onder al onze social media posts te plaatsen. Wij staan altijd open voor feedback, maar spamgedrag helpt helaas niet om jouw situatie sneller op te lossen — integendeel. Daarom hebben wij ons genoodzaakt gevoeld om hierop in te grijpen.

Wij blijven als verkoper verantwoordelijk voor een goede oplossing en zodra je bestelling is geleverd, staan we uiteraard klaar om samen te kijken naar een passende nazorg. Wij doen er alles aan om je vertrouwen terug te winnen, maar vragen daarin ook begrip voor de beperkingen die wij zelf bij de koeriersdienst ervaren.

We hopen dat je alsnog een hele fijne moederdag hebt gehad en je moeder blij gaat zijn met de sieraden.

Team Jackie Gold

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr