IVECO Schouten Bewertungen 23

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere issues gehad met mijn Iveco daily 4x4. Iedere keer perfect opgelost door Iveco Schouten in Almkerk. Zelfs op afstand toen ik in het buitenland zat kreeg ik perfecte ondersteuning. Dank hiervo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een zeer slecht onprofessioneel bedrijf! Je betaald altijd teveel aan onderhoud, 10x hetzelfde gefactureerd kom je achter en gewoon niks van aantrekken. Auto geleverd met mankementen met onderhoud nie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We waren onderweg op vakantie en de camper stopte ermee. Door de snelle service van Iveco Schouten in Utrecht konden wij onze reis voortzetten. Nogmaals bedankt voor de goede service!

1. Autohändler
  2. Autowerkstatt
  3. Fahrzeughändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met vestigingen in Almkerk, Alblasserdam, Amsterdam, Doetinchem, Nijmegen, Spijkenisse, Tiel, Tilburg,...

3.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn Daily gaf een ad blu storing laat…

Mijn Daily gaf een ad blu storing laat in de middag onderweg van Keulen naar Rotterdam, Ik belde Schouten Iveco in Nijmegen en mocht meteen langskomen. De auto bleek een update nodig te hebben, die meteen gratis en voor niets werd uitgevoerd. Vriendelijke mensen, behulpzaam en alle hlof voor de snelle service van Iveco Nijmegen

10. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere issues gehad met mijn Iveco daily 4x4. Iedere keer perfect opgelost door Iveco Schouten in Almkerk. Zelfs op afstand toen ik in het buitenland zat kreeg ik perfecte ondersteuning. Dank hiervoor

5. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We waren onderweg op vakantie en de…

21. Juli 2025

Incapabel hufterig bedrijf

Incapabel bedrijf. Organisatie is slecht. Heb maanden gewacht op een reparatie (auto stond bij hun stil) ze hebben het uiteindelijk maar half gemaakt. maar wel een peperdure rekening (waarschijnlijk parkeergeld) die ook weer op zich liet wachten.
Al met al is het management voornámelijk verantwoordelijk is voor deze bagger; mannetjes die zich willen laten gelden. Bovendien bedienen ze zich van leugens en verdraaien van feiten zonder eigen verantwoordelijkheid te willen nemen.

7. Juni 2024

750 euro voor vervangen van een slang

Kreeg een rekening representeert van 750 euro voor het vervangen van een slang voor het koelsysteem. Materiaal was bij elkaar ongeveer 100 euro. Arbeidskosten voor vervangen van de slang met BTW was dus 650 euro. Ik wist niet wat ik hoorde. Voel me zwaar .......

3. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wilden airbagmodule niet inleren omdat ze hem niet hadden geleverd

De origineel nieuwe airbagmodule die ik in mijn camper had gezet moest ingeleerd worden maar ik kreeg eerst te horen dat er een verkeerde module in de auto zat en na wat discussie hierover werd het dat de module defect was. Moest door hen een nieuwe module laten monteren (maar eerst €85 diagnose kosten betalen) die meer dan 2x duurder was dan de andere module. Toen naar bedrijf gegaan die de module had geleverd en binnen 10 minuten werkte alles.
Voel me behoorlijk belazerd: wilden me €1000 laten betalen terwijl dat helemaal niet nodig was. Kom er nooit meer!

25. April 2024

BLIJF HIER WEG!!!!

BLIJF HIER WEG!!!!

Recent een BE combinatie laten keuren. deze werd afkeurd omdat ALLE remmen niet goed zouden zijn. (Terwijl recent de voorremmen al vervangen waren) ik kreeg een offerte van 3500-, (rond) voor de herstelling. Ik ging hier niet mee akkoord, en verteld dat ik de combinatie de volgende dag wel op kwam halen. Inees was de volgende dag de Iveco Trekker wel goedkeurd, ( de reden daarvoor was dat ze zich ergens in hadden ''vergist in de meting''. er moesten alleen wat lampjes vervangen worden wat ongeveerr 400,- heeft gekost. Terwijl ik voor het brengen had geconstateerd dat er maar 1 lampje stuk was) De trailer was nog wel afgekeurd, maar er was geen afkeur rapport. (want dan kan je de auto nergens anders laten maken was de reactie) meteen RDW gebeld, en ondervonden dat dit absoluut niet waar is, en dat ze verplicht zijn een keurings rapport erbij te leveren. Dit ruikt naar oplichting!!! GA NIET NAAR SCHOUTEN!!!!! vooral niet in vestiging Nijmegen

18. April 2024

Cowboys !!!

Met Schouten Utrecht had ik de afspraak gemaakt dat mijn camper opgehaald zou worden bij de stalling Stichtse Vecht in Maarsen voor de APK en daarna daar weer teruggebracht zou worden. Dit zou gebeuren in week 11, omdat de APK-datum op 17/3 verliep. Op vrijdagmiddag 15 maart werd ik gebeld dat men "iets" gevonden had, namelijk een defecte airbagmodule. Die moest vervangen worden, want dit was een reden voor afkeuren. Ik voelde me enigszins voor het blok gezet, want dat verwacht je niet bij een drie jaar oude Fiat Ducato, maar af laten keuren en dan weer een herkeuring moeten aanvragen etc. zag ik ook niet zo zitten. Ik moest hierbij wel even terugdenken aan een eerdere ervaring in 2014, toen bij mijn toenmalige camper bij een onderhoudsbeurt de accu's (ongevraagd) werden vervangen, omdat die niet goed meer zouden functioneren, maar waarbij later bleek dat de verwijderde accu's nog in topconditie waren. Het heeft toen heel veel moeite gekost om mijn geld terug te krijgen, na terugplaatsing van de oorspronkelijke accu's. Destijds dacht ik al, wat 'een cowboys' en dit was de laatste keer. Dat ik nu toch weer bij hen terecht kwam, was omdat dit niet anders kon vanwege de winterstalling (en ik hoopte dat er na 10 jaar wel wat zou zijn veranderd bij dit bedrijf). Helaas, kwam ik van een koude kermis thuis: de kosten van het vervangen van de airbagmodule waren ruim 650,= euro (en het is wellicht de vraag of de vervanging van dit onderdeel, dus écht nodig is geweest, wie zal het zeggen...). Gelet op de andere reviews op deze site (die ik helaas pas na afloop las) en mijn eerdere ervaring met dit bedrijf, heb ik zo mijn vraagtekens. Wat voor mij helemaal de deur dichtdeed was dat er in de begeleidende mail -waarmee de totale factuur van in totaal 870,= euro werd toegezonden- vermeld stond dat ze mijn camper pas terug zouden brengen naar de stalling, nadat ik de gehele factuur volledig betaald had. Pure intimidatie! Bij navraag werd dit vergoelijkt met de mededeling dat dit voortkwam uit de ervaring dat sommige klanten hun rekening niet wilden betalen. (Gelet op de vele negatieve reviews kan ik me daar wel iets bij voorstellen). Overigens moest ik dan ook nog een bankafschrift per email opsturen als bewijs dat ik meteen betaald had, want omdat ze een betaalrekening hebben bij de Deutsche Bank, zouden ze dit pas 2 dagen later op hun rekening zien en ik wilde mijn camper vóór het weekend, dus op 22 maart terug hebben. Kortom ik raadt iedereen af NIET in zee te gaan met dit zeer dubieuze bedrijf.

23. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Iveco Schouten waardeloos !

Wat een slechte garage die Iveco Schouten Utrecht
Ze hebben een nieuwe motor gemonteerd in mijn camper dat koste € 15.000 Maar toen ik een week later in Spanje was kon ik er niet meer mee rijden. Heb hem toen bij een Iveco dealer gebracht en die schrokken van wat ze vonden ze hadden in Utrecht een pakking op het spruitstuk passend gemaakt door het te verknippen/versnijden ongelooflijk dus daar ook weer een paar duizend euro kosten gemaakt maar erger was de ellende . Nee Schouten Utrecht moet je je camper of auto niet brengen ze zijn niet kundig genoeg .

15. Februar 2023

Helaas kan ik geen 0 sterren geven

Helaas kan ik geen 0 sterren geven. Wat een ongelooflijke @#€% garage. Bedrijfsauto (Iveco Daily) is nog geen jaar auto en al de zoveelste roetfilter melding. Auto maandag weg gebracht en dan zou het max 2 dagen duren. We zijn nu een week verder en de auto is nog niet klaar, zogenaamd omdat de onderdelen nog niet binnen zijn. We praten hier over een roetfilter en roetfiltersensor wat een groot probleem bij deze auto's is aangezien meerdere collega's er last van hebben. Je zou zeggen dat je daar dan een voorraadje van aanleg maar nee hoor, dat moet besteld worden!! Ik heb ondertussen aangegeven aan .in werkgever dat ik NIET meer naar iveco Schouten ga als er weer problemen zijn, de zoektocht naar een betere bedrijfswagen garage is begonnen!

29. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kom al jaren bij de vestiging in…

Ik kom al jaren bij de vestiging in Almkerk. Er zijn soms wat problemen met mijn auto die niet helemaal horen, maar die worden altijd netjes opgelost. Super team daar in Almkerk, ik kom er wel graag

27. Oktober 2022

Te gek voor woorden

Te gek voor woorden
Turbo kapot laten repareren
6.500 euro lichter in de btw hoor achteraf van iedereen om mij heen dat knetter gek ben om dit te betalen je bent echt opgelicht
Mijn bus verkocht en voor een ander merk gegaan jammer

22. Juli 2022

Lager kan niet

Lager kan niet, dus 1 ster!

Reparatie is zeer slecht uitgevoerd en stil komen te staan. De ANWB monteur had het probleem snel tijdelijk verholpen en had mij verteld wat er aan de hand was.

Dat klopte totaal niet met wat Iveco als reparatie opgaf. Naar andere garage gegaan en daar gerepareerd net zoals de ANWB had aangegeven.

Wel nog doodleuk een factuur sturen voor de 'diagnose'. Ik voelde me al opgelicht maar daarna nog meer.

25. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Iveco…

Zeer slechte ervaring met Iveco Schouten Utrecht. Apk gedaan, werd afgekeurd want spruitstuk pakking zou lekken, en ze hadden zonder toestemming iets gedaan met de ventilator v d kachel ( een spray gebruikt!?) omdat deze niet zou werken. De vervanging v d pakking zou erg veel werk zijn zeiden ze!
Bij mijn eigen garage gechecked en die zei dat er alleen twee bouten loszaten, vastgedraaid en lekte niet meer! Terug voor herkeuring en werd goed bevonden.
Afgemeld en toen kwam de rekening van de apk die veel hoger uitviel dan ze me door de telefoon gezegd hadden. Ze hadden een herkeuring berekend ( viel binnen 5 dagen, want Pasen zat er tussen) en… reparatie kosten voor het repareren van de kachel ventilator!!!!
Er was geen mogelijkheid om hierover te praten. Ik voelde me opgelicht en anderen die dit hoorden zijn dezelfde mening toegedaan, ze proberen het gewoon om je geld afhandig te maken! Ik raad dit bedrijf zeker niet aan om naar toe te gaan!

21. April 2022

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring.April 2021 voor keuring geweest, maar de kosten zouden op 1200,- komen voor reparatie, dus omdat de evenementenbranche stil lag hebben we gewacht en hem zonder reparatie weer opgehaald. In augustus nogmaals gebracht, toen werd er 1400,- begroot, waar een groot deel nu door een carosserriebouwer moest worden gedaan. Verder alleen lampje vervangen.Na deze reparatie van carosserie bij carrosseriebouwer a 1200,- euro weer terug naar Iveco schouten voor opnieuw keuring. Nu zou het 1400,- worden! Bij na vraag bleek dit zelfde lijstje van augustus te zijn, maar daarin was de carosserie al meegenomen. Nu dus weer hetzelfde bedrag terwijl carrosserie al is gedaan, en waren er ineens allemaal andere zaken niet goed. Bedrijf is niet betrouwbaar of moet beter communiceren.

18. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een pittige cursus communicatie zou…

Een pittige cursus communicatie zou voor de medewerkers van dit bedrijf niet overbodig zijn. Ze komen gemaakte afspraken niet na. Eveneens probeert men reparaties te laten verrichten die absoluut niet nodig zijn. Het werk dat wel nodig is, wordt slordig afgeleverd. ( Doppen vergeten, trekhaakbeugel scheef gemonteerd, etc.). En bij opmerkingen hierover: het ligt altijd aan de klant. Ze nemen geen verantwoordelijkheid. Kortom: Een bedrijf dat ik zeker NIET zou aanbevelen. NB: het gaat hier over de vestiging Alblasserdam. Met andere vestigingen geen ervaring

8. Juli 2021

Fantastisch team

Een fantastisch team heeft een probleem met de lak voor mij opgelost terwijl ik de Fiat camper in Duitsland gekocht had. Het probleem ontstond vóór het verstrijken van de garantie op de lak. Fiat deed daar moeilijk over maar door de hulp van Iveco Schouten, team Almkerk werd het probleem 100% opgelost. Top!!

12. Mai 2021

Gegokt en verloren

Mijn ervaring met Schouten Doetinchem is nogal wisselend.

Qua bedrijf ziet het er allemaal netjes uit, maar de handelswijze/afhandeling is beduidend minder.

Ik ben (of beter gezegd, was…..) 3 jaar klant……

1x factuur gekregen , die was bedoeld voor het intern magazijn ….of ik even 15000,-- euro wilde overmaken…..zelf achteraan gegaan dat dit niet klopte.

1x ontluchtingsnippel vergeten na remmen-ontluchten….kreeg de dag erna telefoon of ik even wilde kijken.

En verder vaak simpele dingen (….afspraak maken voor APK, bijvoorbeeld)…. duurt vaak weken.

Sinds een tijdje moet het geld ook overgemaakt worden op een duitse rekening…..WEER EEN NIEUWE EIGENAAR ???.....Koopman (?) – Schouten - ???....

Begin februari vlak voor de sneeuw, heb ik nog snel 6 banden onder de bus laten zetten.
Standaard komen de facturen na een maand pas binnen van Iveco….echter de laatste keer heb ik geen factuur gehad…alleen een herinnering in de mail.
Ik dacht dat het bedrag niet klopte, en heb gebeld….daarop de originele factuur gekregen via de mail, en zo kwam ik erachter dat de banden die ik anderhalf jaar geleden onder de bus heb laten zetten ineens RUIM 500 euro duurder waren dan in 2019,.. excl BTW……geen enkele reactie via mail hoe en waarom.
Betalen dus binnen een paar dagen , en geen kans gehad op weerwoord……..

Voor mij een reden (na deze GIGANTISCHE rekening)…om NIET meer naar IVECO Schouten te gaan.

“ Gegokt, en klant verloren….”

Als er reactie/coulance komt vanuit Iveco zal ik een nieuwe recensie plaatsen.
Factuurnummer 1210021

6. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr