Det var virkelig en elendig oplevelse ! 200,- skyllet ud i ingenting ! Ventede 1 måned på at få varen, den kom aldrig og nu er deres side ishield.dk lukket ned ! Øv :( Træls at der findes den slag... Mehr ansehen
Ishield
Har väntat i snart en månad på min leverans av den invisible SHIELD jag beställde och den har inte dykt upp och har ej fått något svar från kundtjänst och går ej att ringa kundtjänst. Läser någon p... Mehr ansehen
Ingen kontakt med företaget brukar resultera i högt betyg. Först om de behöver kontaktas vet man om det är ett bra företag eller ett sämre dito. Varan levererades inom ett par dagar direkt i brevlådan... Mehr ansehen
Jag beställde fullbody-ishield till samsung wave, vilket inte fanns på hemsidan att beställa. Men efter att ha skickat en förfrågan så kom det inom ett dygn en länk till denna modell på mejlen. Är myc... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hvad enten du har spørgsmål til produkter, lagerstatus eller brug for hjælp til montering af dit produkt, så har vores kundeservice åben alle hverdage ml. 14-17 på tlf. 36965949 eller mail: kontakt@ishield.dk
Søfrydsvej 8, 2670, Greve, Dänemark
- kontakt@ishield.dk
- www.ishield.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fin og hurtig service.
Det bestilte shield, leveret til den rigtige addresse ;-) Bare super !!!
fin service
hurtig ekspedition og overholdelse af aftalerne :-)
iSHIELD er en perfekt side
Bestilte varer fra ishield og dagen efter lå de i min postkasse i et brev og pakket godt ind.
Det shield jeg bestilte sidder på min telefon nu og er rigtig glad for det så kan klart anbefale iSHIELD til andre :) De er til at stole på og en rigtig god service.
Skriv en titel der passer til 5 stjerner
Intet at udsætte på hverken service, kvalitet eller levering
Fantastisk service
Jeg bestilte en beskytelsesfilm til Nokia 5800, og det lå i brevkassen dagen efter!
Perfekt service!
Perfekt leverence og god service
Min bestilling af Ishield invisable beskyttelse til GPS, for forløb perkekt. God respons ved bestiling, afsendelse og levering. Bestilt og leveret inden for 48 timer selv om det var bestilling en søndag.
Fremragende ekspedition af ordren
I-shield til Nokia N8
Det virker!!
Kan varmt anbefales, intet problem med montering.
Vellykket
Jeg har fået mit ishield og det virker fint. Det var dog lidt svært at kommepå telefonen da jeg ikke mener at der var sprøjte væske nok. Men det gik dog og det virker meget godt. Det føles bedre end at bruge selve skærmen dog har jeg oplevet meget få gange at touch skærmen har lidt svært med at føle i gennem.
iPhone4 full protection
Nem bestilling og hurtig ekspedition.
Desværre kom leveringen ikke med almindelig post, men efter 1 uge blev der sendt en erstatning, som kom i løbet af 2 dage.
Fin service.
AMAZING!!
Dette var bare helt utrolig!! Raskt og effektivt! Annbefales på det varmeste.
MKT BRA!
jätte snabb lev. o bra vara. REKOMMENDERAS STARKT!!
Fantastiskt!
Jag mailade innan jag beställde och frågade om frakt kostnader och svaret fick jag samma dag och det var såklart gratis frakt :)
Fick varan väldigt snabbt och är nöjd som bara tusan :)
Tack så mycket!
Personlig service
Vid förfrågan om en produkt via mail kom svar snabbt. När produkten fanns i lager kom ett mail om detta och från beställning till jag hade det hemma gick snabbt. Helhetsintrycket är mycket bra, känns personligt, rekommenderas varmt.
fantastisk service.
jeg har købt shield til min datters nokia,bestilte den ene dag og kom med posten den anden dag.gratis helt fantastisk,ikke sidste gang jeg bestiller der mvh claus..
Dårlig pakning og skuffende varer
blev sendt i selve indpakningen af produktet ..
Og selve den spray jeg skulle bruge lignede ikke den jeg havde set på nettet og der var AL for lidt hvilket resulterede i at kun halvdelen af beskyttelsen kom på.
er ikke så gode til at levere ordrene til tiden
vi har haft et okay arbjede indtil videre med iShield.dk. det eneste problem vi har haft er at leveringstiden er meget dårlig. som vi håber vil blive rettet op..
Ishield til Galaxy S
Ishield til Galaxy S + Montering købt, og monteret på under 1 time.
De er super, de gutter... 5 Stjerner herfra...!
Produktet kom allerede dagen efter, hvilket er yderst hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.