Ik ben super tevreden over de infrarood brush en de borstels! Je creëert er heel snel een mooie blow-out look mee en je haar blijft de hele dag perfect in model. Zelf heb ik erg dik en lang haar, maar... Mehr ansehen
Ik gebruik de infrarood borstel nu een tijdje en ben er heel tevreden over. Het is makkelijk in gebruik na even oefenen en mijn pluizige haar ziet er na gebruik glanzend en verzorgd uit met meer volum... Mehr ansehen
Zo blok ermee. Ik kan Zelfstandig m’n haar stylen en het eindresultaat is alsof ik bij de Kapper ben geweest
Isayé is een innovatief haarstylingmerk dat luxe tools combineert met gebruiksgemak. Onze styling brushes zijn ontworpen om het haar te beschermen, glans te geven en salonresultaten thuis te creëren. Wij geloven dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd mag voelen met gezond, stralend haar als basis.
Niederlande
- www.isaye.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Mega blij mee, eindelijk iets dat werkt op Aziatisch haar!
Ik heb de infrarood borstel nu een aantal dagen in huis, en wat een uitvinding!! In no time ben ik klaar, volume in mijn haar, mooi gestyled, en zelfs met droog haar! Daarbij blijft t echt lang mooi en goed zitten, en met mijn stijle, gladde, zware Aziatische haar, heb ik daar vaak moeite mee gehad. Alles zakte direct uit, maar met de infrarood borstel van Isaye kan ik snel stylen en blijft het vrijwel de hele dag mooi zitten!!! Ik ben dus oprecht heel blij met deze borstel!
Fan van de infrarood borstel!
Ik heb de infrarood borstel gekocht na enkele keren proberen van een ander. Hij doet wat hij beloofd: geen pluizige haren, niet te veel gedoe en mijn haar glanst mooi. ❤️ Heel blij mee!
Ik was zo verbaast hoe goed dit werkte…
Ik was zo verbaast hoe goed dit werkte op mijn krullen. Haar wordt direct stijl plus een mooie glans en mooie afwerking in de punten. Ik ben verkocht.
Combi-deal
Ik heb de combi deal gekocht en ben er echt super blij mee! Ik had de borstel van Olivia Garden, maar ik vind deze eigenlijk beter!
WOW!!
WOW, echt boven verwachting!
Ik ben zó blij dat ik deze styling brush heb ontdekt! Mijn haar ziet er binnen een paar minuten superglad en glanzend uit, zonder dat ik er tig producten voor hoef te gebruiken. Hij warmt snel op, werkt mega fijn en mijn haar voelt daarna alsof ik net van de kapper kom. Echt… dit is zo’n tool waarvan je niet wist dat je ’m nodig had tot je ’m probeert. Absoluut een enorme aanrader!
Echt top!!
Echt top!
Ik heb de Brush nu een week en ik kan er niet meer zonder.
Glad, glanzend en gezond haar in één borstel
Ik ben echt fan van de Infrarood Warmte Brush! Mijn haar is eindelijk pluisvrij en superglad na het gebruik. Het voelt gezonder aan en ziet er mooi glanzend uit ik wil niet meer zonder! 💕
Top product
Top product, geen uren meer bezig met stylen. Goede kwaliteit. Aanrader!