Ik heb nu voor de tweede keer besteld. Deze keer een nieuwe accu, vorige keer een nieuw scherm. Gisteravond besteld en vandaag al voor de middag in huis, klasse. Alles ziet er net als vorige kee... Mehr ansehen
RepairMonkeys
Middelmatig, reden is als volgt. Voor een iPhone 7 een voorgemonteerde complete set gekocht met de nodige tools. Na bestelling konden we al niet inloggen op het portaal noc... Mehr ansehen
Nieuwe batterij + gereedschap voor iPhone 4s besteld. Helaas was het nu geleverde niet op voorraad, maar dit werd via e-mail medegedeeld. Inmiddels zit de batterij in de iPhone, dus kunnen we er w... Mehr ansehen
In shock na een schermbreuk van mijn iPhone 5 direct online gezocht naar de beste oplossing. De Onderdelen Centrale Nederland bood uitkomst door een makkelijke online video op YouTube. Dus spullen bes... Mehr ansehen
- Mobiltelefongeschäft
- auch in
- Computergeschäft
- Fachhandel für Batterien
- Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten
Vom Unternehmen geschrieben
Repareren zonder apenstreken. Jouw eigen iPhone scherm, batterij en dock connector repareren
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Niederlande
- 085 760 07 56
- service@repairmonkeys.com
- www.iphoneonderdelencentralenederland.nl
vlotte levering, snelle reactie.
Snelle levering , super.
Snelle service, geen gezeur en rappe levering
Aanbevelenswaardig!
Aan te bevelen
Prima en snelle service. Heel duidelijke handleiding op Youtube van een aantal reparaties. Het kan bijna niet mis gaan
Snelle service!
Makkelijk, die video's op Youtube.
Goed gedaan!
Subliem
Zeer tevreden over service. Alle artikelen zaten netjes verpakt en het pakketje was zoals aangegeven de volgende dag in huis. Hartelijk bedankt voor de goede en snelle service.
Hoi
Ik ben zeer te spreken over deze webshop. Goeie snelle levertijd, kwaliteit van het onderdeel wat ik kocht ziet er goed uit. Ook de video die op Youtube stond was duidelijk, en hij legde het goed uit. Ook de reparatie schroeven waren goed, alleen de ster schroeven draaier die er in zat, die werkte totaal niet op schroeven die in mn iPhone 4 zaten. Dat was wel een tegenvaller. Voor de rest perfect
makkelijk en goed
het bestellen is makkelijk en snel geleverd
introductie filmpje laat alles goed en duidelijk zien
zeer tevreden .
Snel en erg aardig
Batterij en hulpsetje snel en goed afgeleverd,
Dankzij de video op you tube was het goed te doen. Wel goed opletten met die mini schroefjes..!!
Dankzij de IOCN mijn oude Iphone 3G nieuw leven ingeblazen
Het voelde als een heel avontuur, die iphone openschroeven en al die lipjes en schroefjes verwijderen. Dankzij de uitstekende uitleg op Youtube en de speciale gereedschapjes is het toch gelukt. Met dank aan het (gevoelsmatig kleine) bedrijf met die grote naam en uitstekende professionele dienstverlening.
Prima bedrijf en duidelijke info via Youtube
Ipod,pad of foon kapot, je kan zelf meer dan je denkt met hulp van iphoneonderdelencentralenederland.nl,
Zeer vlotte en correcte afhandeling
Perfecte levering en handeling van de zaken.
De zondag de betaling gedaan en maandag bevestiging van de betaling, het pakketje de woensdag al ontvangen.
Heb dan nog eens goed gekeken naar het filmpje hoe vervang ik een batterij bij een Iphone 4S en in een klein 1/2uurtje was het gefikst.
Als ik dan toch een kleine opmerking mag geven dan is het op het filmpje, misschien een beetje meer in detail tonen waar het kleine zwarte stukje terug moet.
Eigenlijk ook deels mijn fout had beter moeten kijken hoe het er in zat, maar voor de rest PERFECT.
Snelle levering. Helaas een fout in het geleverde onderdeel. Dode IPhone tot gevolg.
Prima levering. Prima intructiefilmpje. Alleen jammer van de 'bug' in het geleverde onderdeel. Aan/uitknopje was lam. Zowel het alu-knopje als het kabelknopje vervangen. Helaas klikte hij nu helemaal niet meer. 10x in en uit elkaar geschroefd en maar weer zoeken wat ik nu fout deed. Helaas, ik deed niks fout. Pushbutton was fout. Op het bestaande knopje zit aan binnenzijde een klein rond uitstulpinkje, maar op het nieuwe knopje zit in precies het zelfde profiel ipv een uitstulping juist n holling. En omdat t zo klein is duurde het even voor ik dáár achter kwam.
Resultaat: mogelijk door het te vaak in en uit elkaar schroeven een kabeltje of connectortje beschadigd, dus dood.
Knopje werkte weer uitstekend, echter 'appeltje' starte niet meer op... :-( Zakelijk niet meer bereikbaar, dus heeft het me uiteindelijk dus het veelvoudige gekost én deuk in mijn ego. Jammer, blijft gissen of die het wel had gedaan als t in 1x goed was gegaan.

Antwort von RepairMonkeys
En goed , vriendelijk en snel bedrijf
Een prima site en winkel, goede uitleg, snelle service en aardige mensen aan de telefoon, blijf hier zeker kijken en bestellen ..
Qua service en vriendelijkheid kan een menig bedrijf hier een voorbeeld aan nemen ,
Sanne is altijd erg vriendelijk
Top leverancier
Als je hier spullen besteld dan weet je zeker dat je het op tijd in huis hebt.
Gewoon goed.
Prima webshop. Snelle verzending. Goed verpakt. Duidelijke filmpjes met uitleg. Kortom aanrader.
helemaal goed! snelle levering en goede service
ik heb onderdelen centrale via youtube gevonden waar een goede uitleg gegeven wordt. ik hoop dat ze door gaan met deze goede service en ik beveel ze bij iedereen aan.
Groet Robert
Perfecte service
Perfecte service, alleen het gereedschapssetje was een beetje een tegenvaller. Maar, de geleverde onderdelen zijn perfect en de batterij werkt uitstekend, en de instructiefilmpjes zijn erg makkelijk
Prima service!!
Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen!! Maken waar wat ze beloven en ook uitstekende instructie filmpjes op Youtube, zodat het vervangen van onderdelen inderdaad maar een eitje is
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.