Koop hier absoluut niets! IP-Camshop komt haar leverafspraken totaal niet na. Producten die op voorraad zouden zijn, worden simpelweg niet geleverd. Als je vervolgens contact opneemt per e-mail... Mehr ansehen
Meerdere camera’s via IP cam-shop gekocht. Binnen (kinderkamers/babyfoon) en buiten hebben we camera’s + deurbel van Eufy en een buitenlamp/camera van Ezviz. Werken allemaal goed, scherp en snel! Kwal... Mehr ansehen
De kracht van deze webshop zit in het aanbieden van diverse leveranciers en hulp om deze producten te ondersteunen. Heel veel producten uit voorraad de volgende dag geleverd. De prijzen zijn goed waar... Mehr ansehen
Nieuwe camera besteld, snel geleverd. Duidelijk proces, duidelijke communicatie. Tijdens het bestellen was ik vergeten om een kortingscode toe te passen. Kwam ik achter toen de order al rond was.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ben je op zoek naar camera bewaking zodat je je huis of bedrijf ten alle tijden kunt beveiligen? Camera bewaking geeft je dat veilige gevoel, omdat je altijd, waar je ook bent, kunt zien wie er in óf om je huis of pand loopt. IPcam-shop is dé camera bewaking specialist van Nederland. Wij leveren een ruim assortiment IP camera’s en toebehoren voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij helpen je graag met het vinden van camera beveiliging dat perfect bij je past. Bij IPcam-shop vind je camera bewaking van gerenommeerde merken, zoals een Dahua, Ezviz, IMOU, Eufycam, Reolink, Hikvision of Foscam IP camera.
Cruquiuszoom 51, 2142 EW, Cruquius, Niederlande
- 023-230 2040
- info@ipcam-shop.nl
- www.ipcam-shop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 61 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel ontvangen
Snel ontvangen, duidelijke handleiding. Het geheel lijkt compleet. Jammer dat de batterijen van de gong niet zijn bijgevoegd. Geheel is van goede kwaliteit.
Het totaalpakket is top
Het totaalpakket is top . Van bestelling tot levering tot de service is er niks op aan te merken . Keep up the good work .
Mvg
Peter
Goed geholpen met de keuze van de…
Goed geholpen met de keuze van de camera ook de tip over 2,4 ghz.

Prima service
Prima service , correcte levering volgens afspraak.

Altijd de nieuwste producten
Altijd de nieuwste producten, goede omschrijvingen op de website, erg veel op voorraad, vaak aanbiedingen en een snelle levering en service. Er draaien inmiddels 19 camera's hier zonder problemen!

Goede klantenservice!!
Meerdere Foscam buitencameras besteld bij dit bedrijf, alles liep vlot. En wat ik het meeste waardeer is dat zij mijn vragen op de mail zeer snel beantwoorden. En mij advies geven over de camera’s.

Antwort von IPcam-shop.nl
Snelle levering en kwaliteits volle…
Snelle levering en kwaliteits volle producten

Antwort von IPcam-shop.nl
Goede website, makkelijk bestellen. Vragen werden snel beantwoord.

Antwort von IPcam-shop.nl
Veel keuze aan camera's en nuttige…
Veel keuze aan camera's en nuttige accessoires. Keurige en snelle levering!

Antwort von IPcam-shop.nl
Perfecte ondersteuning bij installatie…
Perfecte ondersteuning bij installatie problemen.
Ze gaan door tot het is opgelost

Top service en aanrader
Top service en aanrader
Na dat pakket zoek was geraakt door post nl, werd het toch snel weer geregeld door IPcam-shop.
Snelle respons op mail, goed duidelijk contact, snelle oplossingen.

Antwort von IPcam-shop.nl
Professioneel bedrijf met gestroomlijnde processen
Wat is het toch een verademing om bij een goede, professionele webshop te bestellen. Geen dropship-vanuit-mijn-slaapkamer shop. IPcam-shop bestaat al heel lang en heeft alles goed voor elkaar. Compleet assortiment, concurrerende prijzen, overzichtelijke website, snelle levering en een gestroomlijnd retour proces. De camera die ik besteld had werkte niet helemaal lekker met mijn bestaande setup. Geen probleem. RMA aangevraagd, werd snel goedgekeurd. Kon hem kosteloos terugsturen. Zeer coulant. Een top-bedrijf!

Aftersales en verzending slecht
Ik bestelde op zondag een 4-tal camera’s. De website schrijft dat ik op werkdagen besteld het de volgende dag in huis heb. Als je even doorklikt blijkt dit geen belofte maar een “we proberen het” verhaaltje.
Desalniettemin verstuurd men op maandag, heel netjes! Maar in plaats van naar het PostNL pakket punt te sturen, zoals beloofd, gaat het met UPS rechtstreeks naar mijn huis. Niet de bedoeling.
Telefonisch contact blijkt vervolgens moeizaam. Eenmaal een nummer gevonden hoor je alleen maar verwijzingen naar de website. Behalve verkoopadvies, dat kun je uiteraard krijgen…
De medewerker is vervolgens ongeïnteresseerd en ziet niet in wat er fout is gegaan. Na meermaals herhalen is de oplossing dat UPS maar retour moet sturen en ik het pakket pas dagen later bij het ophaalpunt kan halen…
Dit is slechte en onbetrouwbare service voor een bedrijf dat over veiligheid gaat en bestellen raad ik dan ook ten zeerste af.

Antwort von IPcam-shop.nl
Heb een Reolink 8mp de NVS8-8MB4 bij…
Heb een Reolink 8mp de NVS8-8MB4 bij Ip-cam shop besteld en 1 dag later ontvangen.
De beeldkwaliteit valt me 100% mee,
Ik zou iedereen die een basisset zoekt die niet al te duur is deze ook zeker aanbevelen.
Zeer goede service.
Zeer goede service.
Ook bij een verkeerde levering werd er direct de nodige acties ondernomen waardoor de correcte camere enkele dagen later bij mij thuis werd geleverd.
Zekers een aanrader.
Tevreden klant.
Bij Postnl is er iets fout gegaan met…
Bij Postnl is er iets fout gegaan met onze bestelling. Niks anders dan lof voor dit bedrijf. Reageren snel denken mee helemaal top.
En het belangrijkste de artikelen zijn helemaal naar onze verwachtingen. Wij bevelen de IP-campshop aan.
Nazorg kan je vergeten
Verkopen gaat ze prima af. Nazorg (net buiten garantie) kan je vergeten. Antwoord: is uit garantie, we kunnen je niet helpen. Sowieso een antwoord krijgen op je vragen duurt een eeuwigheid. Zonde van je tijd en geld. Nieuwe camera gekocht bij een andere leverancier.

Erg prettige klantenservice
Erg prettige klantenservice, correcte beantwoording op vragen en zeer duidelijke antwoorden.
Chapeeu

Antwort von IPcam-shop.nl
SNELLE LEVERING prachtig beeld snel…
SNELLE LEVERING prachtig beeld snel antwoord op vragen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.