Interplan Huse A/S Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt et hus bygget af Interplan, som så solgte det videre til os. Vi har således ikke været med i selve byggeprocessen. Både købsprocessen og efterfølgende smårettelser er sket til vores... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er super flinke og hurtige ude..Lige indtil de har fået pengene i kassen, vi har et nyt hus fra Interplan af fra 2016, revner i murværk ved samtlige vinduer og døre, puds der falder af i store st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop afsluttet 2. byggeri med Interplan. Jeg har kun rosende ord. Alt har fungeret. Byggeprocessen har været god, Interplan har været fleksible og informative på hele "rejsen". Vi bygge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bygget hus med dem og det har jeg været meget glad for inden Jesper stoppede nu de skal komme forbi os og ordne ting og det gør de ikke de svarer ikke når de kommer efter 3 måneder så skal du ven... Mehr ansehen

1. Hausbauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Interplan Huse tager vi udgangspunkt i din drøm og bygger dit hus. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og detaljer. Mød vores arkitekt og få tegnet dit drømmehus.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er så glade for vores hus

Vi er så glade for vores hus, som vi modtog juni 2022. Interplan Huse tegnede netop det hus, vi ønskede og drømte om. Der blev lyttet til vores ønsker, og vi har haft rigtig god dialog igennem hele forløbet.

Interplan har igennem hele processen kommet med gode løsninger, udvist stort omhu og udfordret vores egne ønsker, for at nå vores drøm. Der er tale om kompetente mennesker med sans for detaljerne.

I så krævende arbejde, som en byggeproces er, er det uundgåeligt, at der ikke vil forekomme udfordringer. Interplan har været lydhør og påtaget sig ansvaret og fik rettet op på situationerne, uden det kom os til nogen økonomisk last.

Ved afleveringen var der tale om få fejl og mangler, som byggelederen havde fokus på at få udbedret hurtigt.

På trods af de mindre udfordringer, har vi følt os trygge igennem hele processen. Vi er alt i alt meget tilfredse med Interplan Huse og vil give dem vores bedste anbefalinger.

15. Mai 2023

2. byggeri med Interplan

Vi har netop afsluttet 2. byggeri med Interplan.
Vi bygger gerne med Interplan igen (om mange år, hvis vi skal bygge igen).
Vi har en datter med et motorisk handicap.
Vi kan varmt anbefale Anders og Mikkel (arkitekt), - der har indfriet alle vores drømme i forhold til at skabe et handicapvenligt hus.
Kæmpe, varm anbefaling herfra.

9. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byg med Interplan, du vil ikke fortryde det!

Vi flyttede ind i vores nye Interplan hus i November 2022. Fra start til slut, har det været en god oplevelse, med åben og ærlig dialog. Vores byggeleder havde stor sans for detaljer og rådgav os under hele byggeprocessen og fik optimeret flere løsninger.
Efter aflevering er fejl og mangler blevet udbedredt hurtigt og effektivt.
Vi har kun haft en positiv oplevelse med Interplan - og de får vores varmeste anbefalinger og 5 stjerner!

4. Januar 2023

FANTASTISK HUS!

FANTASTISK HUS!

Vi har bygget flere gange, og jeg har været formand for en grundejerforening, hvor der blev bygget +70 nye huse - af alle eksempler jeg har har kendskab til, er Interplan absolut det bedste firma!

Nu skal jeg fortælle hvorfor:
Byggeriet havde minimale fejl og vi havde ellers en SUPER dygtig byggerådgiver tilknyttet, pga. vi ville undgå fejl og mangler.
Udover det, så er deres standard materiale meget høj standard og deres håndværkere overholder tidsfristerne og går ekstrem meget op i de små detaljer!

Nu det bedste!
Når man bygger vil man gerne undgå der kommer en twist, store ekstra regninger eller slåskampe med byggeselskabet - ved Interplan har man fra ejer/øverste ledelse et super mind set - man vil løse alle pludselige og uforudsete ting, og man går ikke på kompromis! Dvs. de få gange, der har opstået noget, ingen kunne forudse, så har Interplan lynhurtig taget ansvar og løst problemet. Dette betyder ekstrem meget, at man har sådan en idelogi i virksomheden og jeg kan varmt anbefale at bygge med Interplan. hvis man ønsker et godt og anderledes byggeri, som får komplimenter af stort set alle vi har haft på besøg.
Jeg ved, hvor vigtigt det er, at man får løst alt uden man skal kæmpe for sin ret, og det undgår man med Interplan.

Så af alle de sager jeg har været vidne til og som tidligere formand i en grundejerforeningen for et nybyggerområder, så vil jeg kun fremhæve Interplan som værende det absolut bedste sted at bygge igennem og står meget gerne til rådighed overfor andre der vil se eller høre mere til processen, så I kan se vores hus og høre om alle detaljer (jeg ved hvor meget det betyder og hvor stor en beslutning et husbyggeri er).

Er der slet ikke noget dårligt og sige om dem Dan?
-Egentlig ikke, vi havde noget af vores gulv som gav sig efter indflytning - det bliver fikset med det samme, så det kan jeg ikke brokke mig over.
Der var nogle små fejl ved indflytning, det blev løst på under 30 dage efter indflytning og tror ikke man kan forvente bedre.

Så der er kun anbefalinger herfra, hvis man vil bygge et ordentligt hus, med nogle dygtige folk, der for øvrigt har de bedste arkitekter jeg har mødt!

1. Januar 2023

Varm anbefales

Vi nyder vores dejligt hus i de sidste tre uger.
Kristoffer Wøldike Schmith (byggerådgiver), Mikkel Stewart (arkitekt) og Jesper Bjerre Jakobsen (byggeleder) har gjort vores drøm til virkelighed.
Huset var indtegnet efter vores behov, alt i huset har været planlagt meget fornuftigt, individuelt og kreativt.
Vi har haft tæt kontakt med Jesper igennem hele byggeri. Han er rigtig lydende, venlig, ansvarlig og professionel, har haft stor tålmodighed for at svar på alle vores spørgsmål.
Vi fik nøgler to uger før, at det var planlagt og har fået nogle ekstra ting i huset fra Interplan uden ekstra regning.
Vi har haft uvildig byggerådgiver ved overtagelse af huset, som har haft kun små bemærkninger og de blev rettet i kort tid derefter.
Vi kan kontakte Jesper stadigvæk, hvis vi har spørgsmål og han reagerer med det samme.
Tak til alle Interplans medarbejder. Det var fantastisk oplivelse, at bygge med jer.

Med kærlig hilsen
Irina og Alexey,
Strøby Egede.

13. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi vil bygge med Interplan igen

Vi har haft fornøjelsen af at bygge med Interplan, som har indfriet alle vores forventninger til arkitektur og kvalitet. Igennem processen har Interplan brugt egne folk og samarbejdspartnere, som har været styret profesionelt af byggeleder Jesper Bjerre Jakobsen. Det har sikret at både tidsplan og ”finish” er overholdt. Vi fik endda nøglen en uge før tid. Under hele processen har vi haft vores egen uvilidige byggerådgiver til at følge byggeriget og dets leverancer, og ved hvert tilsyn har han været meget tilfreds og rost det udførte arbejde. Som med alle større projekter er planlægning vigtigt og vi vil anbefale, at man får skrevet alt ned under diverse møder omkring materialervalg, tegninger mv. for at undgå misforståelser, når projektet går fra sælger og arkitekt til byggeleder og håndværkere. Igennem hele processen har Jesper været meget pro-aktiv, fulgt op og ligeledes sikret en pæn og effektiv byggeplads. Vores største bump på vejen har været med Interplans samarbejdspartnere: Funderingen blev dobbelt så dyr som beregnet. Vi vil derfor anbefale, at man er tilstede dagligt mens entreprenøren er på pladsen, da disse i imodsætning til Interplan, ikke nødvendigvis tænker ”finish” og det færdige hus. Og desværre ligeledes køkkenet fra Svane har været en langsommelig og krævende process (Forkert størrelse bestilt, hårdehvidevarer i restordre manglende ansvarstagen, sjusket håndværker fra Svane). Nu her 4 måneder efter nøgleoverdragelse blev Svane endelig færdig. I processen med Svane var Jesper dog endnu en gang yderst professionel og fulgte op med Svane til at alt var i orden.
Det er ikke billigt at bygge med Interplan, men man får hvad man betaler for og vi vil bygge med dem igen any day.

20. Oktober 2022

Fuldmuret drømmehus !

Vi er i sommeren 2022 flyttet ind i vores nye fuldmurede hus, som Interplan har bygget. Fordi Interplan kunne opfylde vores ønske om et fuldmuret hus, valgte vi dem til at bygge for os. Det har vi ikke fortrudt, alt ved huset er blevet fuldstændig som vi håbede på.
Interplan har været helt fantastiske i hele processen. Vi havde fra egen arkitekt fået udarbejdet skitser som Interplans dygtige arkitekt, Mikkel, tegnede færdige.
Selve byggeprocessen er blevet meget kompetent styret af byggeleder Jesper (som er virkelig god !), og som har sørget for at vi har følt os trygge igennem hele forløbet. Jesper har desuden været rigtig god til at holde vores egen byggerådgiver informeret under hele byggeperioden.
Et godt råd er at sørge for at alt er beskrevet i aftalen, så der ikke opstår flere spørgsmål end højst nødvendigt undervejs i byggeriet.
Vi har kun oplevet Interplan som et meget professionelt og seriøst firma. Alt er blevet som aftalt og vi kan derfor give Interplan vores bedste anbefalinger.
MVH Dorthe og Jørgen

1. Juli 2022

Stort Tak til Interplan

Vi er netop flyttet ind i et hus bygget af Interplan. Huset er blevet fantastisk og lige som vi ønskede os. Dette er udelukkende på grund af et fantastisk team i Interplan lige fra arkitekten Mikkel, byggelederen Jesper og til ejeren Morten og rigtig gode tømrere, murere og elektrikere. Byggelederen Jesper har lige fra begyndelsen vist stor omhu og engagement i hele projektet og har hele tiden kommet med gode løsninger når vi havde spørgsmål. Vi synes vores hus er blevet meget unikt og personligt på grund af de gode materialevalg som Interplan har og den rådgivning vi har fået. Selv i disse svære tider har Interplan leveret varen til punkt og prikke, så de kan kun få vores allerbedste anbefalinger.

4. Februar 2022

Kære Ulrik,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det har været en fornøjelse for alle i Interplan Huse at være en del af jeres super lækre projekt. I har virkelig fået et fantastisk hus som passer perfekt til omgivelserne og ikke mindst den helt unikke udsigt hvor i får havet helt ind i huset.

Vi glæder os til at se det når i er helt på plads og haveanlæg mm. også er klar.

Opførelse af nyt hus

Byggeprocessen, herunder 1 års gennemgang med Interplan har kørt fuldstændig problemfrit og til vores fulde tilfredshed. Vi vil til enhver tid bygge med firmaet igen.

17. Januar 2022

Antwort von Interplan Huse A/S

Tusind tak for jeres flotte tilbagemelding. Det har været en fornøjelse at bygge for jer og levere et rigtigt lækkert hus.

Mvh Peter Juul, Interplan Huse

Drømmehus med Interplan

Vi har bygget med Interplan 2020-2021 og har fået vores drømmehus. Overordnet har vi haft et rigtig godt forløb.

- Stor ros til arkitekten, som omdannede vores udkast af plantegning til den perfekte planløsning.

- Det håndværksmæssige arbejde er der ikke en finger at sætte på. Særlig ved murarbejdet er der kræset for detaljer.

- Vi havde en fin sparring med byggeleder, som fik sat skub i tingene. Efter overtagelsen af huset har vi følt os trygge, da vi har kunne kontakte byggeleder og fået udbedret mindre problemer meget hurtigt.

- Generelt havde vi en god dialog med sælger, men vi havde en oplevelse af at sælger havde meget travlt og derfor var der nogen gange meget lang ventetid på at få respons. Omvendt skulle det gå temmelig stærkt, da der skulle underskrives dokumenter.

Vi er enormt glade for at vi valgte Interplan, da vi har fået et unikt hus efter vores ønsker.

Christian og Christine

29. Dezember 2021

Kære Christian og Christine

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er altid dejligt at se når idéer og tanker bliver til virkelighed. Her kan vores arkitekt noget helt specielt og vi synes I sammen har tegnet et rigtigt lækkert hus.

Vi er stolte af at have bygget jeres hus og er helt enige i at det er noget helt specielt.

Vi håber også i vil nyde det fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omhyggelig og grundig 1-års gennemgang.

Vores oplevelse af 1-års gennemgangen med Interplan Huse var meget positiv og betryggende.
Positiv fordi vi blev mødt af en meget imødekommende og lyttende byggeleder, og betryggende fordi der kun var tale om helt små detaljer, som igen har understreget hvor godt et hus Interplan Huse byggede til os for lidt over et år siden.
Der var ikke nogen detaljer der var for små at snakke om. Vi fandt få små svindrevner i loftet, og et par døre der skulle justeres, samt et par afskallede felter på den hvide ydermurs filtsning.
Kort efter besøget fra byggelederen blev en dato fastlagt hvor murer, maler, og tømrer kunne være til stede samtidigt og udbedre de aftalte emner. Også mødet med håndværkerne var meget positivt. Det var oven i købet de samme personer, som havde arbejdet med byggeriet af huset, og de var glade for at konstatere hvor få ting der skulle rettes.
Håndværkernes arbejde blev fulgt op af et besøg fra byggelederen, som blot ville sikre sig at alt var blevet udbedret som aftalt, og at vi var tilfredse med resultaterne. -og det er vi. Meget tilfredse.

13. November 2021

Kære Karsten

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og derfor sætter vi stor pris på feedback. Vi er glade for jeres oplevelse og det viser at vores langvarige samarbejde med underentreprenørerne giver værdi efter aflevering af huset.

Varm anbefaling til Interplan

Vi har bygget et arkitekt-tegnet 1½ plan hus med Interplan i 2020-21, og er meget tilfredse med det færdige resultat. Vi har under hele processen haft et tæt samarbejde med Interplan, og som førstegangsbyggere har det været en stor hjælp og tryghed, at de havde overblikket og erfaringen. Specielt fordi vores ønsker har været et unik hus med mange detaljer, hvor vi dog ikke helt kunne definere detaljerne fra starten. Når der er opstået udfordringer i byggeriet, så er vi blevet prioriteret af Interplan for at løse det og komme videre. Særligt skal fremhæves vores positive oplevelser med:

· Kompetent og personlig vejledning og sparring i husets designfase fra salgschef og arkitekt.

· Arkitektens fremragende håndtering af byggeansøgning og kompliceret dialog med kommunen

· Inspirerende input og vejledning vedr. de mange materialevalg under vejs fx. ved besøg i udstillingshuse.

· Tæt personlig og åben dialog med dygtig og erfaren byggeleder, hvor vi sammen har taget vigtige valg undervejs i byggeriet.

· Stor gensidig tillid under byggefasen og efterfølgende i Interplans opfølgning på rettelse af de små fejl og mangler, som må forventes.

Interplan har været gode til ikke at slippe byggeriet efter aflevering, men holde aftaler om at udbedre småting, som kommer efter aflevering. Underleverandørerne har der også været godt styr på, dog er der efter byggeriets færdiggørelse stadig nogle hængepartier og fejl på køkkenet, som dog ikke skyldes Interplan, men køkkenfirmaet Hanstholm, som de ikke er så hurtige til at løse.

Altså hermed vores varme anbefaling til at bygge med Interplan.

Kia & Henrik, Roskilde

16. September 2021

Kære Kia og Henrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det var en fornøjelse at bygge jeres fantastiske hus. Jeg tror vi var ligeså begejstret og stolte som jer over det færdige resultat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert hus uden fejl

Vi har i dag d. 06-10-2020 haft et års gennemgang i vores Interplan hus og det var en stor fornøjelse, da det kun var mikroskopiske ting vi havde, der hurtigt er udbedret. Vi er simpelthen så glade for vores hus, kunne ikke være bygget bedre, vi nyder hver dag vi er i det og det er vi meget for tiden pga. af Covid-19 😊 Vi valgte Interplan, fordi vi kan lide deres eksklusive design, som skiller sig ud i forhold andre byggefirmaer vi har kigget på. Placering af huset på grunden, havde de også et bedre forslag til end vi selv havde. Der skal lyde en kæmpe ros til vores byggeleder Peder Sveidahl, som vi løbende har haft en god dialog med under hele processen, alle aftaler er blevet overholdt og til afleveringen stod vi med et super lækkert hus uden en eneste fejl! Hvis vi en dag skulle bygge et hus igen, skulle det helt sikkert være med Interplan/Peder Sveidahl igen.

Tusind tak Interplan!

Mvh. Jesper og Pia

6. Oktober 2020

Vores drømmehus ❤️

Kære alle jer i Interplan.
Et stort tak skal I have, for at vores drøm blev til virkelighed. En special tak til dig Morten, og Jesper for jeres altid søde og profesionelle måde at være på.
Vi tog det første spade stik d. 21 april 2020, og idag d. 16 september har vi fået nøglen og huset står færdig. Vores drømmehus ❤️
I er alle så profesionelle, på hvert Team og forstår at arbejde sammen. Planen har hele tiden gået som den skulle, uden nogen slinger i valsen.
Vi som kunder har igennem hele projektet, kunne føle os rolige. Vi kan kun sige en ting! Hvis du skal ha bygget et hus som ingen andre har, og forstår sig på de bitte små detaljer skal i vælge Interplan. De går nemlig også op i små ting. Måske Danmarks bedste bygge firma.
Mange kærlige Hilsner ogTak
Jesper og Charlotte

16. September 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skønt hus i lækker kvalitet

Alt i alt er vi glade for vores hus, som vi overtog i marts 2019. Det er god kvalitet og Interplan har øje for detaljerne. Vi talte med flere entreprenører inden valget faldt på Interplan og de var klart det firma, der var mest åbne for at indarbejde vores ønsker i udformningen af huset.

Men som i enhver byggeproces er det krævende arbejde. Der var enkelte situationer, hvor vi følte, at de ikke levede op til aftalen.

Efter overlevering har der været rigtig god opfølgning og de FÅ fejl og mangler er blevet udbedret uden problemer.

Vi vil klart anbefale Interplan.

29. August 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vores hus blev færdig i marts 2019

Vores hus blev færdig i marts 2019. Slutresultatet er rigtig fint, og vi har fået det hus vi har ønsket. Processen var dog undertiden lidt langsommelig. Vores byggeleder brugte ikke helt den tid på byggepladsen, som vi mener der er behov for. Vi havde vores egen mand, der tilså byggeriet, og det er vi glade for, da han kunne påpege manglerne. De sidste uger skulle det pludselig gå meget stærkt for at nå det til tiden, og det gik lidt ud over kvaliteten et par gange, hvor vi måtte "slå i bordet", bl.a. filtsede vægge, og en KABE spartlet væg, der ikke var pænt nok lavet. Men alt blev løst, og vi har fået det hus, vi ønskede os.

24. August 2020

Vi har fået et hus til 5 stjerner

Vi har i 2018/2019 fået opført vores drømmehus af Interplan. Grunden til at vi valgte at bygge med Interplan, var deres øje for æstetik og placering af hus på grund.
Under byggeriet var der som hovedregel god kommunikation med Interplan - dog kunne vi i perioder mærke, at de havde virkelig travlt, hvorfor deres svartid i perioder var for lang. Efter en snak med Interplan om dette, blev der rettet op den irritation.

Ved afleveringen af vores hus, havde vi to bygningsrådgivere med for at godkende byggeriet. Deres konklusion var, at der var blevet udført virkelig godt håndværk, med småting der skulle udbedres. Disse er udbedret
Ved vores 1. års gennemgang, viste der sig nogle småting. Disse er udbedret, bortset fra en eller to ting der er igang.

Så vi er glade og tilfredse.

6. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God proces og fantastisk resultat

Vi har bygget enfamilieshus med Interplan 2019/2020.

Vores oplevelse har overvejende været rigtig god, hvilket i særdeleshed skyldes samarbejdet med Interplans byggeleder Jesper. Jesper har formået at aflevere et fantastisk hus, at tage sig af alle udfordringer, som nu engang opstår når man bygger et hus, på både fair, tillidsvækkende og yderst kompetent vis, og han har også været garant for udbedring af de småting, som nu engang opstår, EFTER aflevering af huset. Selvom vi i skrivende stund mangler udbedring af nogle ting, så er vi ikke i tvivl om, at Interplan udfører arbejdet efterhånden som deres dygtige håndværkere får tid til det.

Dialogen med Jesper har, gennem hele byggeprojektet og også efter aflevering, været virkelig god, og vi ville til enhver tid vælge at bygge med Interplan igen, hvis Jesper er byggeleder.

Generelt har byggeprocessen med Interplan været god. Vi havde en lidt udfordrende opstart omkring projekteringen, bl.a. med udskiftning af personale på central post på et lidt kritisk tidspunkt, men Interplan har alligevel formået at bygge os vores drømmehus.

Som eneste kritikpunkt, kunne vi godt have ønsket os en mere gennemsigtig økonomi omkring budgetposter som ikke er faste og som bygherre selv dækker, herunder nedrivning af det gamle hus samt ekstrafundering, to poster, som begge var underbudgetterede i en grad, som man som bygherre ikke burde forvente. Når det er sagt, så har vi, under selve byggeprocessen, og så snart vi mødte vores byggeleder Jesper, følt os i yderst trygge hænder.

Dertil kommer, at Interplans håndværkere er virkelig dygtige – særligt flisearbejdet, malerarbejdet, elarbejdet samt tømrerarbejdet – har været virkelig veludført. Og har der været noget som helst at sætte en finger på undervejs i processen, så har Jesper været den evige garant for en løsning.

At bygge et hus er ikke det samme som at sy en skjorte. Efteråret 2019 (hvor vores hus var under opførelse og derfor stod åbent) var det vådeste nogensinde og den slags kan komplicere et byggeri, hvilket vi som bygherre har haft fuld forståelse for. Derfor har tørringsprocessen af huset været yderst vigtig, og her har Interplan, med Jesper i spidsen, igen udvist faglig kompetence og stor integritet, og vi har på intet tidspunkt været bekymrede for, om der blev indbygget fugt i huset, for Jesper har været meget opmærksom på at foretage fugtmålinger undervejs og har først givet malerne grønt lys, når fugtniveauet i vægge og lofter har været acceptable. En proces som kan virke banal, men som man ikke kan forvente som bygherre, og som langt fra alle byggefirmaer udfører korrekt, ofte fordi der ikke er afsat nok tid til udtørring.

Der vil altid være udfordringer undervejs i opførelsen af et arkitekttegnet hus - det afgørende er, hvordan byggefirmaet håndterer udfordringerne. Vi har på intet tidspunkt mødt "en mur af tavshed", men tværtimod oplevet løsningsorienteret dialog, og ikke mindst fair løsninger af udfordringer undervejs.

Vi har lært meget i processen og et godt råd, som vi ikke selv benyttede os af, er at udarbejde referater efter møder i projekteringen, så der er konsensus om hvad der er besluttet fra begge sider af bordet samt at sikre, at materialevalgene løbende ajourføres skriftligt.

Intet af ovenstående ændrer på det faktum, at Interplan fortjener 5 stjerner for det hus de har bygget. Så alt i alt, stor ros til Jesper og Interplan for både samarbejde og resultat – og absolut en anbefaling herfra til at entrere med Interplan.

7. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr