Bestelling gedaan op een avond, zelfs na 18 uur en toch 's anderendaags al geleverd...van Nederland naar België...is voor mij niet echt noodzakelijk dat het zó vlug gaat. Duidelijke en snelle communic... Mehr ansehen
Diverse andere sites melden "niet leverbaar".De internetdrogist meldde "op voorraad". dus gelijk maar 10 stuks besteld vanwege gratis verzenden boven 75 Euro en de vermoedelijke beschikbaarheids probl... Mehr ansehen
Uitgebreid assortiment op de website, mis nog wel kruiden van vitotaal. Vlotte afhandeling van bestelling, maar duurde wel langer dan volgende dag in huis. Dat lag denk ik aan koningsdag. De korting d... Mehr ansehen
Snelle verzending en spullen lijken mij prima in orde. Dop van wasmiddel was afgeplakt met dikke tape maar denk(hoop) dat dit ter bescherming is. Zullen zien of het wasmiddel ook echt wasmiddel i... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
snelle levering
overzichtelijke website, snelle levering. Bedankt!
prijs kwaliteit en zeer snel geleverd !
prijs kwaliteit en zeer snel geleverd !
duidelijke webshop en snelle levering
Mooie en duidelijke webshop om te bestellen. Zondag besteld en maandag al in huis, super fijn!
prima!!
ik ben tevreden: mijn bestelling is snel geleverd en was goed verpakt.
Keurig netjes geholpen
Keurig netjes geholpen. Groot aanbod en correcte levering. Al met al erg tevreden
Goed meegedacht in een oplossing toen…
Goed meegedacht in een oplossing toen een product niet voorradig was.
goed en snel geleverd
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Na 3 dagen al bij mij in Duitsland afgeleverd.
Snelle levering , goed verpakt , zeer goede service m,b,t levering per mail
De vlugge bestelling
De vlugge bestelling
En de goede en veilige bezorging
TOPPIE
Ene dag besteld, volgende dag binnen!! Alles wat ik heb besteld was op voorraad..word er blij van!
Mijn pakket is niet bezorgd
Mijn pakket is niet bezorgd, terwijl post.Nl aangaf dat ik tussen 14.00 en 16.00 uur de levering kon verwachten. Na 16.00 uur gaf de pakketbezorger aan dat zending helaas verlaat was en dat deze tot 22.00 uur zou komen. Dat lukt duidelijk niet: nu wordt aangegeven dat het pakket op een postlocatie wordt afgeleverd! Dus de hele middag tevergeefs zitten wachten. Ik heb speciaal voor thuis bezorgen gekozen omdat ik slecht loop ivm beenbreuk. Alles bij elkaar bijzonder klantonvriendelijk!

Antwort von Internetdrogisterij
Tevreden vaste klant.
Scherpe prijzen, snelle levering, stipte updates over verzending... zeker een aanrader.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Dinsdag besteld, woensdag in huis.
Deze firma heeft mij een promotiecode…
Deze firma heeft mij een promotiecode per email gestuurd met een waarde van 5% op de totale aankoop, geldig op 29 februari 2024. Deze code kan je nergens bij de bestelling invullen. De link werkt ook niet. Telefonisch niet bereikbaar. Op e-mailberichten in dit verband geen reactie.

Antwort von Internetdrogisterij
Groot assortiment en snelle levering
Altijd keuze uit een groot (vaak voordeliger dan in de winkels) assortiment . Bovendien wordt het snel verzonden en altijd correct. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat je voor een erg hoog bedrag moet bestellen, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.
snel geleverd en nette website waar een…
snel geleverd en nette website waar een groot scala aan artikelen is te vinden
Super klantenservice!
Internetdrogisterei.nl heeft mijn order goed behandeld. Ze hadden niet alle producten meteen op vorraad maar hun klantenservice heeft mij heel goed geïnformeerd en begeleid. Super service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.