Inkobaby Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig vejledning! Der er absolut ingen hjælp at hente. Jeg har en Tommee tippet Twist and click, og jeg kan i hvert fald ikke gennemskue hvad de har tænkt. Så virkelig et fejlkøb herfra! Køb... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte poser til Sangenic Tec blespand og der skrives udtrykkeligt at de passer til denne blespand. Det gør de bare på ingen måde, det er så meget løgn og latin. Selve rullen hvor poserne sidder på, e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service. Jeg bestiller de forkerte varer og skriver en mail om at returnere dem (betaler 110 kr for at returnere pakken) og derefter fortæller ejeren mig at de vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har ingen dårlige erfaringer med selve firmaet, de er hurtige til at ekspedere varen, men jeg er skuffet over selve leveringen. Man kan kun vælge postnord, levering på adressen til en fast pris. D... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin og hurtig process

Jeg synes generelt at det er et dyrt produkt og at besparelsen ved at købe større mængder er for lille.

Men virkelig hurtig betjening og god levering

28. Dezember 2016

Al den emballage!! :-(

Hurtig levering. Men varen, som var meget let, var pakket ind i en alt for stor papkasse, som så var fyldt op med plastic (for at varerne ikke skulle rulle rundt, gætter jeg på). Det ærgrede mig på miljøets vegne!

15. November 2016

Antwort von Inkobaby

Hejsa, Man er nødt til at beskytte pakkerne, dermed sikrer vi kundernes
ordre levering, jeg forstår ikke helt, at du kan give produktet/firmaet en så
dårlig anmeldelse, vi har gjort vort ypperste for at du fik et godt og billigt
produkt, sendt på en forsvarlig måde, mere kan man vel ikke ønske sig.
Venlig hilsen Lamico ApS "InkoBaby"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rare mennesker, som ydede en rigtig fin service da jeg havde nogle spørgsmål omkring levering.

28. Oktober 2016

Fint

Billigt og hurtig levering👍🏼

7. Oktober 2016

Ventetid

Måtte vente halvanden uge (ferielukning) på at få mine ting - fik først besked om dette efter jeg havde bestilt min pakke... Beskeden skulle have stået på hjemmesiden.
Pakken kom hurtigt efter afsendelse og var i fin stand, så det var dejligt.

15. Juli 2016

Antwort von Inkobaby

Hejsa Caroline. Jeg er ked af at du måtte vente på dine refills, og at jeg holdt en uges ferie.
Du nævner, at det skulle stå på websiden, og at du først opdagede leveringstiden da du havde
afgivet din ordre, dertil skal jeg meddele dig, at du kunne jo bare annullere din ordre, din betaling bliver først hævet når ordren er afgået. Ønsker dig og familie EN GOD SOMMER.
Venlige hilsener Karl-Erik Wessmann Lamico ApS "InkoBaby"

Uovertruffen kundeservice

Jeg har gennem flere år, benyttet Inkobaby, når jeg har handlet bleposer "all in one refill" Produktet passer til Sangenic blespand, som vi har stående. Poserne er sikre og indelukker lugten godt, så spanden ikke står og lugter.
Ved køb over nettet er hjemmesiden let og overskuelig. Det samme er gældende med betalingen. Leveringen er super hurtig og pålidelig. Jeg har også selv afhentet ved producenten og måtte lave min ordre om, da jeg havde fået bestilt for mange. Igen var kundeservicen helt i top og der var ingen problemer i, at jeg købte et andet antal, end først bestilt.
Jeg kan klar anbefale INKOBABY.DK, hvis du skal bruge blespande og/eller refills!!

6. Juli 2016

Super god service

Kan varmt anbefale at handle ved Inkobaby.
Ved første køb havde vi et par spørgsmål i forbindelse med varen vi skulle købe, vi blev vejledt super godt og proffesionelt om forskellige varer ved henvendelse herom.
Oven i købet blev vi uopfordret vejledt om det mest økonomiske køb 😊 👍

23. Mai 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God handel med ET STORT MINUS!!!

Dejlig nem og enkel handel. Eneste minus er fragtmuligheder og pris. Hva skete der for GLS og forsendelse uden omdeling, altså til Pakkeboks som mulighed?
Postvæsnet gider ikke mere komme op med pakken, men smider bare en seddel i postkassen og går igen. Det gider jeg ikke betale 75 dkr. for at føle mig tykt til grin. 40 dkr. uden omdeling eller GLS.

Burde ikke være så svært at tilbyde

8. Mai 2016

Antwort von Inkobaby

Hej Kim. Du er blevet bekendt med vores handels betingelser, inden du afgav din ordre, vi ændrer IKKE på vores forretnings politik, beklager, at vi kan ikke tilfredsstille dine ønsker, vi har leveret til den pakkepost adresse du har bedt om, og portoen er ikke 75.00Kr men 70.00Kr. vi mener selv, at vores priser/produkter er ok, og billige, og det mener mange af vores kunder åbenbart også, selvom portoen er Kr. 70,00, du har forøvrigt en god mulighed for at spare på portoen, ved at købe flere refills end de 9 styk du købte, det kan du se på vores webside.
Venlige hilsener Karl-Erik Wessmann Lamico ApS "InkoBaby"

👍👍👍

Der gik 4-5 dage før vi fik parken,tænker at det er Post Danmark som er sløve!ville dog ønske at der var nogle andre postfirmaer at vælge imellem,for 70kr for at få bragt ud,det alt for dyrt,GLS er ihvertfald meget billigere!

30. April 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr