Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ja chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem z IMBiler. MIła, bardzo miła obsługa, fachowcy znakomici, ale zawiodłem się w jednej sprawie. Ja zgłosiłem swój samochód z problemem z hamulców. Usługa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde købt en VOLVO v60, godt nok Engros, men blev lovet i handlen motor ikke brugt olie, og den ikke fejlede noget som helst, købte en tillægs forsikring på den som dækker indvendig dele i motor og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indtil nu super fin oplevelse med Imran fra IM biler. Tog fra København til Odense for at hente min fiat 500, som var blevet flot klargjort, med alle de ændringer jeg havde ønsket ved første pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har idag været hos IM Biler. Følte mig velkommen og hørt mine ønsker og behov blev indfriet til præcision. Stort udvalg af biler samt god kemi med indehaveren som giver en ekstra service i form af... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Blev godt behandlet

Blev godt behandlet, og holder hvad der er blevet lovet i købsaftalen.

Hej,

Det er vi glade for at høre og tak for anmeldelsen.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

rigtig god behandling,100% garanti i 6…

rigtig god behandling,100% garanti i 6 mdr.
real behandling.
jeg er godt tilfreds med handlen
og vil gerne anbefale på de varmeste at handle her.
med venligste hilsner
ove hansen

Hej Ove Hansen,

Tak for handlen og hvor er det rart at læse. Mange tak for dine pæne ord og din anbefaling, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastik service 🙂

Fantastik service 🙂, vi vil aldrig køber brugt bil andre steder fra end IM biler.Vi købte tre biler fra IM biler, og vi er meget tilfredse. Vil helt klart anbefale IM-biler til alle der er på jagt efter en ny bil.

Hej Jurate,

Hvor er det skønt at høre og at I er tilfredse med jeres tre biler! Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trygt og god service

Købte Ford Fiesta sidste år, og jeg er ovenud tilfreds med købet, samt den service som IM Biler har leveret efterfølgende. Kanon service og flinke mennesker.

13. Mai 2021

Hej Helle,

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med købet af Ford Fiesta'en og ikke mindst, at du har fået en god service hos os - det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt en mercedes c220 i november…

Har købt en mercedes c220 i november 2020 ved om biler
Der har været lidt problemer med den ang håndbremse og utæt turboslange som blev løst uden problemer så inter at brokke sig over herfra😀vil klart anbefale at købe bil ved om biler og når jeg skal skifte bil er det det første sted jeg vil kikke efter ny bil
Kim

6. April 2021

Hej Kim,

Tak for handlen og vi håber, du stadig er glad for din Mercedes C220. Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi håber at få dig at se igen!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fine og pæne biler.

Super fine og pæne biler.
God kundeservice og imødekomme.
Så kun pil op her fra..

18. März 2021

Hej Thomas,

Det glæder os meget at læse! Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Hardy,

Vi er meget glade for, at det har været en god handel med god service.
Tusind tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ford

Dejlig service og alt iorden

18. März 2021

Hej Kent,

Det glæder os, at alt er i orden og servicen har været god. Mange tak for anmeldelsen.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super trygt at handle med Imran

Super trygt at handle med Imran. Bilen blev FDM testet efter handlen. Alt ok.

16. März 2021

Hej Lars,

Tak for handlen! Vi er glade for at alt er som det skal være, også hos FDM.
Tak for din anmeldelse.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Reel handel

Reel handel, ingen dikkedarer, altid flink og imødekommende. Kan kun anbefale at handle her.

14. März 2021

Hej Jesper,

Tusinde tak for anmeldelsen og din anbefaling, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service

Er meget
Tilfreds og service smilende personale

13. März 2021

Hej Ahmet,

Det glæder os, at du er meget tilfreds med servicen hos os, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kun positiv.

11. März 2021

Hej Inge,

Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tryghed og serviceminded

Virkelig god service. Som førstegangs køber og ikke særlig stor viden om biler, kan jeg kun anbefale IMbiler. Dygtig sælger, der forstår at forklare tingene, så man ikke er i tvivl om hvad der bliver snakket om.

31. Januar 2021

Hej Stine,

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og at du er blevet sat ordentligt ind i det hele.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Citroen C4 Grand Picasso

Vi købte i September 2020 en citroen C4 Grand Picasso.
Der blev skiftet vandpumpe og tandhjul inden overlevering, og alt blev gennemgået. Vi har her i dag været en tur forbi Odense fordi bilen meldte fejl på partikelfilteret, det blev skiftet og ordnet uden problemer selvom det ikke var dækket af nogen aftalt garanti, udover det så fik vi en masse kaffe mens vi ventede og låne bil. Det skal siges at vi kom fra kbh.

Fantastik service, jeg vil aldrig købe brugt bil andre steder fra end IM biler. Imran er helt fantastisk!

28. Januar 2021

Hej Mikkel,

Hvor er det dejligt at læse, tusind tak! Vi har altid en masse kaffe klar til jer og vi vil se frem til fremtidige handler med jer.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice er i centrum her

Købte en Opel Astra fra 2017 her, dog efter afhentning var der fejl på dæktryk og bilen var ikke ordenligt ren indvendigt. Jeg tog fat i Imran og vi blev enige om at jeg skulle finde et lokalt værksted som kunne kigge på det, så jeg undgik at køre fra Haderslev til Odense igen. Det blev fikset uden beregning! Derudover fik jeg bilen rengjort ved et klargøringsfirma og sendt regningen til Imran.
Det havde selvfølgelig været federe hvis det hele var i orden fra start, men den forstående og servicemindede tilgang Imran har til tingene kan jeg ikke undlade at give fem stjerner.

25. Januar 2021

Hej Jonas,

Tusind tak for din uddybende beskrivelse af handlen hos Imran. Vi er glade for, at du er tilfreds med løsningen, hvor du fik bilen til dit lokale værksted og et klargøringsfirma. Vi er glade for din positive anmeldelse, selvom bilen selvfølgelig skulle have stået tip top klar med rengøringen.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service

Fantastisk service, ihærdighed, ærlighed samt utrolig seriøs. Dette bliver ikke sidste gang vi har købt en bil ved Im-biler. Store bil firmaer i Odense ville kunne lære kunde pleje af dette lille firma !.
Tak for en super oplevelse.

15. Januar 2021

Hej Peter,

Hvor er det dejligt at høre! Vi gør vores bedste for at give kunderne den bedste kundepleje, så det er vi virkelig glade for at høre.
Vi ser frem til at se dig igen.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er altid samarbejdsvillig til at…

Er altid samarbejdsvillig til at udbedre fejl og mangler under hele garantiperioden. Har altid fået en god og høflig behandling. Vil ikke være bekymret for at handle bil her en anden gang.

22. Dezember 2020

Hej Inge,

Vi er glade for at I har haft en god oplevelse og handel hos os. I er altid meget velkomne i fremtiden og tak for anmeldelsen.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helt iorden handel

4. Dezember 2020

Hej,

Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr