Ilonsi är verkligen ett superbra företag! Kläderna är verkligen så fint och det är verkligen så troligt att tjäna pengar enkelt genom ens egna shop! Kan däremot tyvärr inte sätta en 5/5 då det tyvärr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
CAMBOTTLE Teamet- vill verkligen ta ett ögonblick för att tacka ILONSI för det fantastiska samarbetet! Ert stöd och engagemang har varit ovärderligt för oss, och vi uppskattar verkligen den passion ni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lätt och snabbt att registrera sig och koppla sina sociala medier. En app att ladda ner, så bra. Lätt att ansöka för att dela länkar och så kul att man kan få förfrågningar från företag. Så himla... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ILONSI is a platform that allows businesses, whether they sell digital subscriptions, products, or services, to connect with and subscribe to thousands of influencers' ILONSI shops, paying only for results. It offers a cost-effective way for companies to boost revenue while providing influencers with an opportunity to generate additional income.
Aschebergsgatan 21, 41127, Göteborg , Schweden
Väldigt trevligt gäng som är snabba på att svara och hjälpa till om det behövs. Detta kommer att bli riktigt bra.

Antwort von ILONSI
Mycket bra företagsidé! Det är riktigt spännande att följa detta.Trevlig och professionell personal. Svarar alltid mycket snabbt på frågor och funderingar jag har 🤙✨

Antwort von ILONSI
Trevlig personal som bryr sig om sina kunder. Snabba svar och väldigt trevliga!

Antwort von ILONSI
Har samarbetat med Ilonsi flera gånger och det har alltid fungerat klockrent. Kan varmt rekommendera! :)

Antwort von ILONSI
Det har varit en fantastisk upplevelse att arbeta med ILONSI. Professionella, engagerade och alltid lyhörda för mina önskemål. Samarbetet har flutit på smidigt och deras kommunikation har varit toppen från start till mål. Ett företag jag varmt kan rekommendera!!

Antwort von ILONSI
Super trevliga och tillmötesgående.
Svarar snabbt och är pålitliga. Det var ett nöje att jobba tillsammans mer Ilonsi!

Antwort von ILONSI
Sjukt engagerade och trevliga personer som driver Ilonsi. Fortsätt som ni gör så kommer ni hamna bland stjärnorna👏
Mitt samarbete tillsammans med dem gick smidigare än något annat samarbete jag gjort som UGC kreatör. Inget företag har svarat så snabbt som dem har gjort.
Det är väldigt uppskattat att få svar lika snabbt som en själv svarar när det gäller samarbeten.
Kommer definitivt att samarbete med Ilonsi igen utan tvekan 💫

Antwort von ILONSI
Så nöjd med att ha samarbetat med ILONSI. Snabba svar, bra feedback, förstående, väldigt proffsiga.
Rekommenderar 100% att jobba tillsammans med ILONSI och jag kommer absolut göra det igen.
Så nöjd!

Antwort von ILONSI
Mitt samarbete med ILONSI har varit helt magiskt! De har varit så proffesionellt i kommunikation och allt runtomkring det. Positiv överraskad blev jag även av hur tillmötesgående de var. Snabb leverans på produkten jag skulle marknadsföra och återigen kommunikationen var 100%!
Jag vill verkligen fortsätta jobba med ILONSI och rekommenderar att många kreatörer gör detsamma!
Stort tack!

Trevligt och snabbt bemötande av ILONSI! 💪🏻

Antwort von ILONSI
Smidigt och prisvärt att jobba med ilonsi! Alltid trevligt och snabbt bemötande.

Grymt företag och otrolig kommunikation! Älskade att jobba med ILONSI!!🤍🤍🤍

Antwort von ILONSI
Mitt samarbete med ILONSI har varit exceptionellt! Teamet är alltid vänligt och väldigt tillmötesgående, vilket gör kommunikationen enkel och effektiv. Jag blev verkligen positivt överraskad av den snabba leveransen av materialet inför projektet, samt att jag fick betalningen samma vecka. Denna nivå av snabbhet och professionalism är sällsynt i influenser-branschen och uppskattas verkligen av mig som kreatör.

Antwort von ILONSI
Det var verkligen smidigt att jobba med ILONSI! Processen gick snabbt och enkelt, och utbetalningen kom direkt utan problem. Jag är väldigt nöjd och kommer definitivt att jobba med ILONSI igen i framtiden ✨

Antwort von ILONSI
Effektiv affärsidé! Ilonsi AB är ett utmärkt alternativ för att effektivisera kommunikation och affär mellan företag och entreprenörer. Vid frågor kring funktionen har jag alltid upplevt god kommunikation med det som sitter vid avdelningen för kundservice.

Antwort von ILONSI
VARNING för konsulten Inna Saxx!
Jag har tyvärr haft en mycket negativ upplevelse med Inna Saxx som konsult. Hon har utan grund och bevis oskyldigt anklagat en av mina kollegor, vilket är oacceptabelt och oprofessionellt. Att göra sådana påståenden utan att ha tillräckligt med fakta visar en brist på omdöme och respekt för andra människors rättigheter.
Dessutom har Inna brutit mot reglerna för konfidentiella samtal genom att sprida information som skulle ha hållits anonym. Detta är ett allvarligt brott mot integriteten och det skapar en mycket osäker miljö för alla inblandade.
Jag skulle absolut inte rekommendera att anlita Inna Saxx som konsult. Om du söker en professionell och pålitlig person att arbeta med, leta någon annanstans.

Antwort von ILONSI
Har haft ett gott samarbete med Ilonsi som alltid bemött mig på bästa möjliga sätt med hög servicekänsla. Kan bara rekommendera!

Antwort von ILONSI
Samarbete med ILONSI, bra strukturerat & tydliga instruktioner. Väldigt nöjd med samarbetet, hade även en väldigt trevlig kontaktperson!! Rekommenderar verkligen ILONSI🔥

Antwort von ILONSI
Så smidigt företag att arbeta med! Väldigt trevliga, förstående och snabba på att svara. Uppskattade deras snabba leverans av brief inför jobbet samt utbetalning samma dag vilket inte hör till vanligheterna hos företag och det uppskattas enormt som UGCkreatör. Kommer 100% arbeta med Ilonsi igen!

Antwort von ILONSI
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.