Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ilonsi är verkligen ett superbra företag! Kläderna är verkligen så fint och det är verkligen så troligt att tjäna pengar enkelt genom ens egna shop! Kan däremot tyvärr inte sätta en 5/5 då det tyvärr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CAMBOTTLE Teamet- vill verkligen ta ett ögonblick för att tacka ILONSI för det fantastiska samarbetet! Ert stöd och engagemang har varit ovärderligt för oss, och vi uppskattar verkligen den passion ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt och snabbt att registrera sig och koppla sina sociala medier. En app att ladda ner, så bra. Lätt att ansöka för att dela länkar och så kul att man kan få förfrågningar från företag. Så himla... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Affiliate-Marketing-Service

Vom Unternehmen geschrieben

ILONSI is a platform that allows businesses, whether they sell digital subscriptions, products, or services, to connect with and subscribe to thousands of influencers' ILONSI shops, paying only for results. It offers a cost-effective way for companies to boost revenue while providing influencers with an opportunity to generate additional income.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevligt gäng som är snabba på…

Väldigt trevligt gäng som är snabba på att svara och hjälpa till om det behövs. Detta kommer att bli riktigt bra.

12. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket, Alper! Vi är så glada att du har haft en bra upplevelse med oss på ILONSI. Vi strävar alltid efter att vara till hjälp och är glada att kunna bidra. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta vårt samarbete och uppskattar att ha dig som en del av familjen!

Med vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra o tydlig support.

10. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd med vår support. Vi strävar alltid efter att vara så tydliga och hjälpsamma som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver! 😊

Mycket bra företagsidé

Mycket bra företagsidé! Det är riktigt spännande att följa detta.Trevlig och professionell personal. Svarar alltid mycket snabbt på frågor och funderingar jag har 🤙✨

8. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din fina recension! Vi på ILONSI Familjen är glada att höra att du uppskattar vår företagsidé och vårt engagemang. Vi strävar alltid efter att vara snabba och tillmötesgående i vår kommunikation. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta följa din resa tillsammans! 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig personal som bryr sig om sina…

Trevlig personal som bryr sig om sina kunder. Snabba svar och väldigt trevliga!

13. November 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att du upplevde vår personal som trevlig och hjälpsam. Från hela ILONSI-familjen ser vi fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga upplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har samarbetat med Ilonsi flera gånger…

Har samarbetat med Ilonsi flera gånger och det har alltid fungerat klockrent. Kan varmt rekommendera! :)

2. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Stort tack, Oscar! Vi är verkligen glada att samarbetet har fungerat så bra varje gång. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och göra ännu fler framgångsrika projekt tillsammans! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har varit en fantastisk upplevelse…

Det har varit en fantastisk upplevelse att arbeta med ILONSI. Professionella, engagerade och alltid lyhörda för mina önskemål. Samarbetet har flutit på smidigt och deras kommunikation har varit toppen från start till mål. Ett företag jag varmt kan rekommendera!!

29. November 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att ditt samarbete med ILONSI har varit en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att vara professionella, engagerade och lyhörda för våra kunders behov, och det betyder mycket att du har upplevt detta under vårt samarbete. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans och uppskattar verkligen din rekommendation!

Bästa hälsningar

Super trevliga och tillmötesgående

Super trevliga och tillmötesgående.
Svarar snabbt och är pålitliga. Det var ett nöje att jobba tillsammans mer Ilonsi!

Antwort von ILONSI

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du haft en positiv upplevelse med oss. Det betyder mycket att du uppskattar vår snabbhet, pålitlighet och vilja att vara tillmötesgående. Det har verkligen varit ett nöje att jobba tillsammans med dig, och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i framtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjukt engagerade och trevliga personer…

Sjukt engagerade och trevliga personer som driver Ilonsi. Fortsätt som ni gör så kommer ni hamna bland stjärnorna👏

Mitt samarbete tillsammans med dem gick smidigare än något annat samarbete jag gjort som UGC kreatör. Inget företag har svarat så snabbt som dem har gjort.
Det är väldigt uppskattat att få svar lika snabbt som en själv svarar när det gäller samarbeten.

Kommer definitivt att samarbete med Ilonsi igen utan tvekan 💫

23. November 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din fantastiska recension! 🙏 Vi är så glada att höra att ditt samarbete med ILONSI har varit så smidigt och att du uppskattade vår snabbhet och engagemang. Det betyder mycket för oss att få så positiv feedback. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta arbeta tillsammans och skapa fler framgångsrika samarbeten! 💫✨

Så nöjd med ILONSI!!

Så nöjd med att ha samarbetat med ILONSI. Snabba svar, bra feedback, förstående, väldigt proffsiga.
Rekommenderar 100% att jobba tillsammans med ILONSI och jag kommer absolut göra det igen.
Så nöjd!

Antwort von ILONSI

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt samarbete. Det har varit ett nöje att arbeta tillsammans med dig, och vi ser fram emot fler framtida projekt! Tack för din rekommendation – vi ser fram emot att samarbeta igen snart. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magiskt samarbete med ILONSI!

Mitt samarbete med ILONSI har varit helt magiskt! De har varit så proffesionellt i kommunikation och allt runtomkring det. Positiv överraskad blev jag även av hur tillmötesgående de var. Snabb leverans på produkten jag skulle marknadsföra och återigen kommunikationen var 100%!

Jag vill verkligen fortsätta jobba med ILONSI och rekommenderar att många kreatörer gör detsamma!

Stort tack!

Antwort von ILONSI

Stort tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att vårt samarbete har varit magiskt för dig. Det har verkligen varit ett nöje att arbeta tillsammans, och vi uppskattar verkligen dina fina ord om vår kommunikation och professionalism. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och hjälpa dig att nå nya framgångar. Tack för att du rekommenderar oss – vi ser fram emot många fler projekt tillsammans! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tre bemötande och en enkel plattform…

Trevligt och snabbt bemötande av ILONSI! 💪🏻

7. Januar 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med bemötandet från ILONSI. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 💫

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigt och prisvärt att jobba med…

Smidigt och prisvärt att jobba med ilonsi! Alltid trevligt och snabbt bemötande.

8. August 2024

Antwort von ILONSI

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du tycker det är smidigt och prisvärt att jobba med ILONSI. Vi ser fram emot fortsatt bra samarbete! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grymt företag och otrolig…

Grymt företag och otrolig kommunikation! Älskade att jobba med ILONSI!!🤍🤍🤍

4. November 2024

Antwort von ILONSI

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada att du uppskattade både vårt arbete och kommunikationen. Det var ett nöje att jobba med dig, och vi ser fram emot fler framtida samarbeten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mitt samarbete med ILONSI har varit…

Mitt samarbete med ILONSI har varit exceptionellt! Teamet är alltid vänligt och väldigt tillmötesgående, vilket gör kommunikationen enkel och effektiv. Jag blev verkligen positivt överraskad av den snabba leveransen av materialet inför projektet, samt att jag fick betalningen samma vecka. Denna nivå av snabbhet och professionalism är sällsynt i influenser-branschen och uppskattas verkligen av mig som kreatör.

23. Oktober 2024

Antwort von ILONSI

Stort tack för din underbara recension! Vi är glada att du har haft en så positiv upplevelse med vårt team. Att kunna erbjuda snabb leverans och effektiv kommunikation är något vi verkligen prioriterar. Din uppskattning av vår professionalism betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i framtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var verkligen smidigt att jobba med…

Det var verkligen smidigt att jobba med ILONSI! Processen gick snabbt och enkelt, och utbetalningen kom direkt utan problem. Jag är väldigt nöjd och kommer definitivt att jobba med ILONSI igen i framtiden ✨

22. Oktober 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du hade en smidig och snabb upplevelse med oss. Att kunna leverera en problemfri utbetalning är alltid vårt mål. Vi ser fram emot att få arbeta med dig igen i framtiden!

Bästa hälsningar

Effektiv affärsidé

Effektiv affärsidé! Ilonsi AB är ett utmärkt alternativ för att effektivisera kommunikation och affär mellan företag och entreprenörer. Vid frågor kring funktionen har jag alltid upplevt god kommunikation med det som sitter vid avdelningen för kundservice.

17. Oktober 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din positiva recension! Vi på ILONSI AB är glada att höra att du upplever vår affärsidé som effektiv och att vår kommunikation har varit till hjälp för dig. Vi strävar alltid efter att underlätta samarbeten mellan företag och influensers, och det är fantastiskt att du har haft en bra upplevelse med vår kundservice. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig – vi finns här för att stödja dig!

Tusen tack igen för ditt förtroende!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING för konsulten Inna Saxx!

VARNING för konsulten Inna Saxx!

Jag har tyvärr haft en mycket negativ upplevelse med Inna Saxx som konsult. Hon har utan grund och bevis oskyldigt anklagat en av mina kollegor, vilket är oacceptabelt och oprofessionellt. Att göra sådana påståenden utan att ha tillräckligt med fakta visar en brist på omdöme och respekt för andra människors rättigheter.

Dessutom har Inna brutit mot reglerna för konfidentiella samtal genom att sprida information som skulle ha hållits anonym. Detta är ett allvarligt brott mot integriteten och det skapar en mycket osäker miljö för alla inblandade.

Jag skulle absolut inte rekommendera att anlita Inna Saxx som konsult. Om du söker en professionell och pålitlig person att arbeta med, leta någon annanstans.

2. Oktober 2024

Antwort von ILONSI

Det verkar som att denna recension är orelaterad till ILONSI och handlar om en individ som inte har någon koppling till vårt företag. Vi vill tydligt klargöra att ILONSI AB inte har någon konsult vid namn Inna Saxx, och vi har ingen information om denna situation.

Vi tar vår integritet och professionalism på största allvar och strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ service och lösningar för våra kunder och samarbetspartners. Vi kommer nu ta detta vidare med Trustpilot för att säkerställa att felaktig information inte sprids på vår sida.

Vi skulle också uppskatta Robert, om du självmant kunde ta bort denna för att undvika fortsatt förvirring hos våra kunder och användare.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss direkt på info@ilonsi.com, så att vi kan ge dig den information och hjälp du behöver.

Med vänliga hälsningar
ILONSI AB

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra samarbete med Ilonsi!

Har haft ett gott samarbete med Ilonsi som alltid bemött mig på bästa möjliga sätt med hög servicekänsla. Kan bara rekommendera!

18. Oktober 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din fina recension! Vi på Ilonsi uppskattar verkligen ditt förtroende och glädjs åt att du har haft en bra upplevelse med oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det betyder mycket att höra att vi har lyckats. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Samarbete med ILONSI

Samarbete med ILONSI, bra strukturerat & tydliga instruktioner. Väldigt nöjd med samarbetet, hade även en väldigt trevlig kontaktperson!! Rekommenderar verkligen ILONSI🔥

15. Oktober 2024

Antwort von ILONSI

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt samarbete och att våra strukturer och instruktioner levde upp till dina förväntningar. Det är också roligt att du haft en trevlig kontakt med oss! Vi ser fram emot fler samarbeten i framtiden och tackar för ditt rekommendationsord! ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så smidigt företag att arbeta med

Så smidigt företag att arbeta med! Väldigt trevliga, förstående och snabba på att svara. Uppskattade deras snabba leverans av brief inför jobbet samt utbetalning samma dag vilket inte hör till vanligheterna hos företag och det uppskattas enormt som UGCkreatör. Kommer 100% arbeta med Ilonsi igen!

18. Oktober 2024

Antwort von ILONSI

Stort tack för din fantastiska recension Sofie! Det gläder oss att du haft en så positiv upplevelse med oss och att du uppskattade både vår service och snabbhet, både i kommunikationen och leveranser. Vi strävar alltid efter att göra samarbeten så smidiga och effektiva som möjligt, och det är extra roligt att höra att du som UGC-kreatör kände dig uppskattad. Vi ser verkligen fram emot att jobba med dig igen! 😊

ILONSI Familjen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr