Hurtig levering, fin side - ingen anmærkninger. Grunden til, at jeg kun giver 4 er grundet den høje fragtpris - det jeg bestilte kunne faktisk ikke betale sig, før jeg bestilte 2 - og så var det sm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Har efterhånden købt på ifume.dk nogle gange og der er altid hurrtig levering og aldrig fejl i bestillingerne... D. 28.12.10 fik jeg tilsendt endnu en pakke hvor ejeren (Harry) også havde skrevet en... Mehr ansehen
5 min efter min bestilling på en Flowerbomb parfume ringede Hanne fra ifume, og spurgte om hun ikke skulle pakke den ind for mig. Fantasktisk service. Levering skete selvfølgelig dagen efter som lov... Mehr ansehen
Køb billige mærkevare parfumer. Vi er E-handelsgodkendt for sikker handel. Spar op til 70% på:BURBERRY - CHANEL - CK - DIOR - D&G - GUCCI - GIORGIO ARMANI - HUGO BOSS - LACOSTE
Søndermosevej 1, 6330, Padborg
Super hurtig levering - fra dag til dag. Rigtig god service. Kan kun anbefales.
Ja, der er ikke så meget andet, at skrive, alt var super.
Hej Ifume.
Det er første gang jeg har handlet hos jer, og det er ikke sidste gang, jeg bestilte Issey Miyake og 2 dage efter havde jeg den. Ifume svarede også på mail ang. levering, hvor man tit andre steder oplever de svarer hvis de gider. Men her hos Ifume synes jeg absolut det fungere i topklasse og jeg ser frem til flere handler. Stor tak til Ifume.
Med venlig hilsen Michael
Ja så er jeg her igen og da jeg ikke lige kan hitte ud af hvordan jeg opretter et nyt indlæg bliver det på denne måde, jeg har igen handlet hos Ifume.dk og fået en utrolig lækker behandling, bestilte 3 parfumer og fik dem 3 dage senere, dejligt det går så hurtigt, jeg kommer klart igen, Tusinde tak for jeres hurtighed og sikre forsendelser og ikke mindst fine priser.
Har så handlet her igen, og det er bare så dejligt at det hele går så hurtigt og nemt, masser af ros til Ifume
Vi har kun god erfaring med Ifume, hvor vi har handlet 2 gange, men det bliver bestemt ikke den sidste.
Varen er altid fremme dagen efter bestillingen, så vi kan kun varmt anbefale at handle med Harry.
Første gang jeg har handlet der men absolut ikke sidste.
Havde først bestilt i god tid ved en konkurrerende virksomhed, men de kunne ikke tage sig sammen til at overhovedet at svare på mine mails. Men så faldt jeg over ifume.dk og der skal jeg love for der kom skred i tingene, bestilte mandag, modtog varerne tirsdag.
Super kundeservice, det kunne andre firmaer lære noget af. Så alt i alt meget stor tommelfinger opad fra mig:-)
Efter at have ledt land og rige rundt efter mine favorit parfumer, lykkedes det mig at finde dem hos Ifume.dk til billige penge og godt sortiment (godt betalingssystem). Pakken blev afsendt samme dag og alle parfumer dukkede op intakte.
Derfor kan jeg godt anbefale Ifume - et super sted at handle.
5 stjerner herfra
Efter svigt fra anden leverandør faldt jeg over Ifume.dk som have nogle rigtig gode priser og en hurtig leveringstid! ***** her fra! Har dog et lille forslag til at gøre Ifume.dk endnu bedre.. Savnede en (dine varer er nu afsendt) mail, for da man ikke kan se ordrestatus på hjemmesiden, har man jo ingen idé om hvornår man skal være klar til at tage imod posten..

Antwort von Ifume
Skulle finde en parfume billigt for kæresten, denne kom hurtigt og uden problemer = )
Handler bestemt hos jer, næste gang jeg skal have noget nyt til toilethylden...
bestilte mandag morgen, og fik leveret tirsdag.
gode priser.
bedre kan det ikke gøres !
Jeg bestilte søndag en parfume og tirsdag havde jeg varen, dejlig hurtigt. Og endnu bedre at det var muligt at købe denne parfume jeg havde ledt efter i flere år.
Hey Ifume og kunder...
Bestilte min parfume i forgårs og fik den idag altså to dage efter. Parfume er orginal og dufter som jeg forventede eftersom jeg har haft den parfume før. Til alle andre kunder, som gerne vil købe parfume hos dem, s¨å vil jeg bare sige at det er et rigtig godt sted, og i kan positivt se frem til det.
For at være ærlig så troede jeg i starten at de måske ville snyde mig eftersom der forgår så meget snyd over nettet. Men ifume.dk er til at stole på og servicen er helt i top, fik endda en lille besked fra ifume, det så fedt at der bliver táget fantastisk godt i mod en.
Er helt sikkert stamkunde efter mit første køb. det er PERKEFT...
Tak Infume.dk Love ya
Jeg bestilte 3 parfumer til favorable priser hos Ifume.dk, og jeg havde dem allerede 1 1/2 døgn efter, jeg havde placeret ordren. Endvidere har jeg fået den mest fremragende behandling, jeg nogensinde har oplevet - det være sig både på online shops og i fysiske butikker. Jeg har aldrig før oplevet en forretning, der i dèn grad sætter service og kundepleje i højsædet som Ifume.dk gør det. Jeg vil helt sikkert handle her for fremtiden, og jeg vil klart anbefale Ifume.dk til alle, jeg kender.
Karina fra København
Ved at søge på nettet efter en bestemt parfume, "faldt" jeg over Ifume og de er langt billigere end de andre netbutikker jeg fandt med samme parfume. Ifume har levet 100 % op til mine forventninger. De har god service, god pris og hurtig levering - 2 dage efter bestilling, stod postbudet med varen i hånden. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Ifume. Tak for handlen.
Min levering, kom inden for forventet tidshorizont, yderst tilfreds.
Jeg bestilte en parfume hos Ifume på deres let overskuelige hjemmeside.
Det jeg specilt faldt over var at de var meget billigere end mange andre hjemmesider med parfume. Hurtigt og effektiv service, allerede 2 dage efter
min bestilling havde jeg varen med posten.
M.v.h en meget tilfreds kunde
Jeg bestilte parfume hos Ifume og fik leveret kun to dage efter. Det er nemt og perfekt. Og billigt. Vil helt klart vende tilbage.
5 min efter min bestilling på en Flowerbomb parfume ringede Hanne fra ifume, og spurgte om hun ikke skulle pakke den ind for mig. Fantasktisk service. Levering skete selvfølgelig dagen efter som lovet.
Kan kun anbefale andre at handle her, og vil helt sikkert selv gøre det fremover.
Mvh en meget tilfreds kunde
Har nu købt parfume to gange hos Ifume, levering allerede efter 1 dag begge gange, det må siges at være i top :-)
Kan kun anbefale andre at handle her, super service og billigt.
En meget tilfreds kunde, der helt sikkert vender tilbage :-))
Dejligt at handle et sted med god service, stort udvalg og ekspress levering.
Vender helt sikkert tilbage.
Nethandel er kommet for at blive ;-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.