IdHAIR Company A/S Bewertungen

TrustScore 3 von 5

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Din hårdag er vores hårdag, og hos IdHAIR tager vi alle hårudfordringer seriøst. Det har vi gjort siden 1986.

Akzeptabel

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Dårlig kundeservice!!!!!

Dårlig kundeservice!!!!!
Jeg købte en grøn hårfarve som blev mere mørke grøn blå og da jeg skrev til deres kundeservice at det slet ikke ligner reference billedet, siger de at det handler om grundlag men jeg skrev til dem at jeg havde HELT afbleget hår, så jeg forstår ikke hvorfor den er så meget af en blålig grøn når det ikke er det der er på billedet på kassen. Mega nedern.

15. Juni 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er nogle virkelig lækre produkter I…

Det er nogle virkelig lækre produkter I har, dog får jeg massiv øjenallergi af jeres produkter. Så hvis man i forvejen lider af pollenallergi, skal man nok være lidt påpasselig og vaske håret godt inden sengetid.

15. März 2025

Hej Lotte,

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du synes om vores produkter, men vi er selvfølgelig kede af at høre om din reaktion. Allergi kan være meget individuelt, og vi anbefaler altid at tjekke ingredienslisten, hvis man er sensitiv.

Hvis du har parfumeallergi eller sensitiv hud, vil vi anbefale vores Sensitive Xclusive-serie, som er udviklet uden parfume og med skånsomme ingredienser – måske kunne det være et godt alternativ for dig. 😊

Ellers er du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

De bedste hilsner,
Stine fra IdHAIR

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Siden hvornår er I begyndt at kræve…

Siden hvornår er I begyndt at kræve penge for emballage og miljø ??
Synes at i burde informere eller at advarsle kunder om gebyret.
Om mon pengene lander det rigtig sted ???

20. Februar 2023

Hej Samira

Vi har kørt med emballage og miljøgtillæg siden august sidste år. Det skyldes de stigende priser på forsendelser, emballering og ikke mindst den hele tiden voksende lovmæssige affaldssortering som vi jo også er underlagt.

Vi kunne have valgt at lægge disse udgifter på vores produkter, og dermed skjult dette tillæg, men vi håber at udgifterne igen falder, så vi kan reducere dette tillæg igen. Dette sker sjældent, eller hvertfald kun i ringe grad, hvis man først har lavet en prisstigning på et produkt.

Jeg håber dette besvarede dit spørgsmål.

Mvh

Kasper // IdHAIR

IDHair købte Poul M i 2022

IDHair købte Poul M i 2022, og kundeservicen er nu banket helt i bund... chokerende.
Håber karma rammer jer hårdt i 2023....

26. Dezember 2022

Hej Frank

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med Poul M kæden. Jeg vil altid opfordre til at du tage kontakt til salonen, hvis du har en konkret klage, og så er jeg sikker at de vil hjælpe dig.

Mvh

Kasper // IdHAIR

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har nu købt to gange en flaske ID…

Jeg har nu købt to gange en flaske ID Blow Fiber Foam. Produktet i flasken er meget god. Holder frisurens form uden at fedte håret. Selve flasken derimod er en STOR skuffelse. Nu er det nemlig anden flaske i træk, som ikke kan sprøjte indholdet op - og der er lidt over halvdelen af flaskens indhold tilbage i den. Det undrer mig meget. Anden flaske i træk. To forskellige leverandører. Fuldstændigt samme problem. Hmmmm.....

26. Januar 2020

Hej Amira,

Mange tak for din feedback på Fiber Foam fra IdHAIR Elements Xclusive.

Vi er glade for at høre, at indholdet af produktet lever 100% op til dine forventninger, men hæfter os også ved, at dine forventninger ikke blev helt indfriet mht. flasken. Vi har udskiftet doseringspumpen på flasken, så brugeroplevelsen forhåbentlig er bedre. Vi vil gerne give dig en chance for at prøve den nye flaske, hvor du vender tuden nedad mod din håndflade. Så er der nemlig ikke noget af det gode skum, som går til spilde. 🙂

Skriv en mail til os på social@idhair.dk og så finder vi en løsning.

De bedste hilsner,
Merve

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode voks produkter!

Der kan vel ikke siges så meget om ID voks produkterne andet end de er fantastiske og utroligt populære!

På e-voks.dk sælger vi ID voks blandt mange andre mærker!

27. Januar 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr