Har stadig ikke fået mine bst gummisko, idag har vi d 29.4 og penge trak de samme dag jeg bst 22.3. -288,99😡har skrevet mail flere gange og får en sang fra de varme lande🥺nu siger de at de er på vej... Mehr ansehen
En ad to glasskærme var skævt skåret og med fliser slået af. Burde være opdaget inden forsendelsen. Træls hvis man skal gennem returneringer her i julen. Kunne I evt. blot fremsende en skærm til ersta... Mehr ansehen
Det er desværre umuligt at komme i kontakt med kunderservice per telefon/mail eller chat online...Det var ærgerligt, da jeg synes Idelight kunne fortjene mindst 4 stjerner for varerne.
Desværre var den lampe jeg bestilte udsolgt...Derfor kun 1 stjerne for at de vendte hurtigt tilbage i en mail og oplyste mig dette.....
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ideLight er en webshop indenfor belysning, med lager og udstilling i Hammel udenfor Aarhus, hvor afhentning også er muligt.
Englandsvej 2, 8450, Hammel, Dänemark
- info@idelight.dk
- www.idelight.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig levering og gode priser
Siden var overskuelig og med et godt udvalg. Bestilte om fredagen, og havde varen allerede om tirsdagen.
Ekspres levering
Vare bestilt over nettet. Modtaget mail med kode til at følge leveringen. Modtaget i løbet af 2 dage lige til døren. Perfekt.
Hurtig service og god pris
Lampen var billigere end andre steder og vi havde den 2 dage efter vi havde købt den. Hjemmesiden kunne være lidt mere sexet, men hvis det er prisen for et billigt produkt, så fint med mig!
Superbe
Alt perfekt!
Fine lamper, god pris, let tilgængelig bestillingsprocedure og ekstrem hurtig levering.Bare alle firmaer kunne leve op til den kvalitet og service.
Meget tilfreds med service og indkøb.
Både bestilling, levering og selve købet har vi været meget tilfredse med.
ok!!
Leverancen bedre end denne undersøgelse, som kan få mig til at anvende et andet firma
God hjemmeside og en fantastisk hurtig levering
God hjemmeside, med godt overblik og hurtig levering
Nem og hurtig bestilling
Nem og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille. Tog dog 4-5 dage, inden pakken blev modtaget.
Fint kundeservice.
Der er fint service og varerne svare til hvad man bestiller.
snabb och bra service
Bra service och snabb leverans
Perfekt og hurtig levering
Jeg bestilte varen på hjemmesiden ved middagstid og allerede dagen efter kom varerne med posten
Alt fra bestilling til modtagelse var perfekt
Jeg bestilte 2 køkkenlamper over nettet en weekend, og modtog dem allerede mandag eftermiddag.
Prisen på lamperne var mindst 30 % lavere end tilsvarende lamper set hos 2 forskellige køkkenforhandlere.
Jeg købte 2 stk. mushroom bordlamper hos idelight. Alt gik som det skulle.
Michael
alt perfekt
Hele ekspeditionen forløb super hurtigt.
Rimeligt
Bestilt 2 lamper som gave.
1 lampe i original emballage.
1 lampe i uorginal emballage.
Suveræn service !!!
Ringede og spurgte på en reservedel til en lampe. Næste dag var varen sat ind på siden og jeg fik mail om at den nu kunne købes. Næste dag var den afsendt !
Flot og fornemt.
Nem bestilling og hurtig levering
De er ik så ringe endda :-)
nemt, godt, hurtigt
god oplevelse, tingene kommer som forventet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.