IDEALservice ApS Bewertungen 35

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er LogBuy kunder hos IDEALservice og kan kun anbefale deres service. De giver god service og levererer et resultat der kan mærkes i hverdagen. Derudover har de ikke problemer med at vi har stor hu... Mehr ansehen

1. Reinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Du gør det du elsker - mens vi tager rengøringen. Få mere tid til dig og livet Noget af det sidste man tænker på, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag, er at få rengjort huset. Du arbejder hårdt, og derfor fortjener du at nyde din fritid. Med vores årelange erfaring indenfor privat rengøring, kan vi hos IDEALservice give dig mulighed for at være til stede dér hvor du vil, mens vi rengøre dit hjem. Vi skræddersyer rengøringshjælpen til netop dig, alt efter dine ønsker og behov. Vores Worry-free garanti Når du giver adgang til dit hjem og giver din tillid til teamet hos IDEALservice, vil du kunne gøre det med opløftet ro i sindet og viden om, at dit hjem er i gode hænder. Du fortjener at føle dig sikker på, at du vil modtage en ydelse og et service resultat af venlige og pålidelige fagfolk, der konsekvent imødekommer dine forventninger til den indgået aftale. Vores garanti afspejler vores vilje til at gå den ekstra længde der skal til for at sikre, at du kan prioritere din tid og dit hjem altid føles som dit fristed. Worry-free garanti er kort fortalt, din garanti for følgende: - Stabilitet i fremmøde og kvalitet. - Intern specialiseret oplæring og træning. - Tryghed for at mulige fejl/mangler kan udbedres samme dag. - Sikkerhed for godt arbejdsmiljø, gode lønvilkår og personlig udvikling. - Åbenhed og erstatning af indbo ved uheld. - Brug af miljøvenlige og Svanemærket produkter. Lad livet skinne igennem - dit velvære begynder i hjemmet

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel, omhyggelig og venlig service!

Efter at have fået flere anbefalinger fra venner og bekendte, samt læst flere positive anbefalinger på den lokale Facebook-side for vores område, var mine forventninger høje, da jeg valgte at benytte IDEALservice. Og jeg må sige, at mine forventninger blev mere end opfyldt!

For nylig skulle mine forældre, som er pensionister, flytte fra et stort hus ind i en lejlighed, hvor særligt køkkenet og badeværelset virkelig havde brug for en kærlig hånd og en omfattende rengøring, da lejligheden bar præg af at der havde boet en ældre person, som ikke havde gjort rent længe. Det var tydeligt, at personalet har en høj ekspertise, da de formåede at forvandle selv de mest genstridige pletter til skinnende rene overflader. Særligt de hårde hvidevarer i køkkenet var skinnende rene og badeværelset så næsten nyt ud efter deres besøg. Både mine forældre og jeg var imponeret over deres omhyggelige tilgang og det flotte resultat. Herudover var det en stram tidsplan inden indflytningen, som skulle hænge sammen med håndværkerbesøg fra både maler og elektriker – også her var IDEALservice fleksible.

Efterfølgende har mine forældre været i et meget positivt tilbudsforløb, som nu har brug for fast rengøring. De er gennem hele forløbet blevet mødt med en varm og venlig service, der virkelig tager hensyn til deres behov. Personalet er forstående og imødekommende, og de har udarbejdet en detaljeret rengøringsplan til deres behov, så den passer ind i deres hverdag.

Så uanset om det er enkeltstående opgaver eller fast rengøringsservice, er det min oplevelse, at IDEALservice altid leverer en pålidelig, professionel og kvalitetsbevidst rengøringsservice. Jeg har fuld tillid til IDEALservice og kan varmt anbefale dem til alle, der søger et rengøringsfirma, der leverer høj service og flotte resultater.

4. August 2023

Stadigvæk høj pålideligt

Stadigvæk høj pålideligt

Vi er stadigvæk LogBuy kunde hos IDEALservice efter snart 4 år - god service og høj effektivitet til en loyal pris - vi anbefaler altid IDEALservice, når vi høre nogen søger efter privat rengøring.

30. Juli 2023

Fantastisk service

Fantastisk service

Høj fleksibilitet og fair prissætning… vi er LogBuy kunde og får hvad vi har behov for i en skræddersyet aftale med IDEALservice.

30. Juli 2023

5 stjerner herfra og en stor anbefaling

Derudover har de ikke problemer med at vi har stor hund som er hjemme mens de gør rent. Hvilket hos andre rengøringsfirmaer ikke kan lade sig gøre.

3. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Melder afbud og holder ikke aftaler

Har har Idealservice i 5 mdr.- og de har meldt fra på dagen i 40 % af de aftalte tider ! Derudover har de 3 gange kun taget halvdelen af det aftalte og den ene gang var de endda så frække at sige de havde gjort rent selvom vi sendte billeder af beskidte områder og et badeværelse der bestemt ikke have set en rengøringsperson.
Samtidig overholder de ikke aftaler om fast rengøringsperson etc etc,
Så dette firma kan slet ikke anbefales !!!

8. Dezember 2022
IDEALservice ApS-Logo

Antwort von IDEALservice ApS

Hej John,

Vi er kede af I har den oplevelse. Det er også rigtig ærgerligt at I ikke så vores skrivelse i morges om sygdom og vi ønsket at skub servicen for at holde stabilitet i fremmøde.

Vi har tidligere 1 gang efter aftale skubbet vores servicedag og 1 gang efter aftale har vi måtte aflyse.

Har vi haft mangler eller lavet fejl har vi tilbudt at komme at rette op og de par gange det er sket har alle været glade og tilfredse.

Vi sætter stor ære i at være faglig stolte og at vi kan sige, vi giver tiden tilbage til vores kunder. Vi er derfor meget kede af det ikke er den oplevelse vi giver jer.

Det er ikke altid nemt for en kunde, der aldrig før har fået gjort rent i hjemmet af andre end dem selv. Det kræver ekstra god afstemning og en ekstra indsats i udførelsen af servicen. Vi bygger altid vores samarbejde på gensidig respekt med øje for vores kollegaer også er mennesker, der kan blive syge og lave fejl.

Det handler om hvordan vi imødekommer jeres ønsker og forventninger. Vi omfavner mange unikke oplevelser på vores rejse og det er ærgerligt I ikke mere ønsker at være en del af vores fantastiske rejse.

God vind…

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle ha ordnet hjemmet tirsdag

Skulle ha ordnet hjemmet tirsdag, afleveret nøgle som aftalt. Blot glemt at sige de var flyttet!! Til trods for navn på postkasse og reklame i starten af vejen!! Da det var lykkes af de fandt nøglen. Så gik de igang men ud af den liste som Martin og jeg havde sat X’er ved var der ca 20 som IKKE var lavet ! Gulv i stuen var vasket såen lidt og der ku man se da solen stod på. Så det med hovedrengøring første gang 🤔 da ikk her. Kan ikk være rigtigt man skulle være hjemme for at se om tingene er ordnet. Og nej skal ikk ha besøg for at rette op. Alt burde blive lavet fra starten- vel derfor man får besøg og tjekker X’er 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Svar : hvorfor bruge tid på at se X’er igennem når så medarbejder ikk bruger disse 🤔
Havde overhovedet ikk lyst til i sku komme igen, for så at bruge tid på at hive fat i jer igen.
Havde ikk regnet med at man sku igang selv når i har brugt x-antal minutter

11. August 2022
IDEALservice ApS-Logo

Antwort von IDEALservice ApS

Hej Lotte,

Tak for din besked.

Vi er kede af det og ikke mindst vores kollega, der desværre havde misforstået opgaven og sammenfald med mangler kvalitetskontrol har resulteret i din ærgerlige oplevelse - det ligner os ikke.

Jeg respektere din stærke holdning, men er ærgerlig over at et muligt samarbejde ikke vil lykkes - vi er alle mennesker og fejl sker.

Vi ønsker altid et fleksibelt samarbejde med gensidigt respekt og trygge rammer for vores kollegaer.

Jeg er mest ærgerlig over at vores “Worry free” garanti ikke kunne vise sit værd og præge muligheden for vise hvad et stærkt langt samarbejde kan bestå af og betyde for hverdagen i dit hjem.

Beklager ulejligheden.

God vind.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag for første gang haft…

Jeg har i dag for første gang haft besøg af Ideal service. Vi mødte nogle yderst kompetente og service mindede personer. de var meget opmærksomme på at vi var i fokus og min feedback var vigtig for dem. Ideal service har et fantastisk kunde system og alt der var aftalt var skrevet ned så alle ved hvad der er aftalt.
Jeg kan kun varmt anbefale Ideal service hvis du ønsker at give dig selv tid til at fokusere på noget andet en rengøring.

9. Juni 2022

Rigtig god rengøring

Rigtig god rengøring, man kan godt mærke at det er professionel rengøring, fx. holder køkkenvask og armaturer sig pæne i længere tid. De er meget lydhør og følger omgående op på ønsker og retter evt. mangler - som der nærmest ingen er af.
Varmeste anbefaling herfra.

15. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Med hjertet det rette sted

Kan anbefales til alle med et behov for at få tiden tilbage på gode måde… God og fleksibel service med hjertet det rette sted - IDEALservice ønsker virkelig man kan mærke deres passion for at gi´ før man får.

4. Februar 2022

Gode erfaringer med IDEALservice

Vi har været ca. et halvt år hos IDEALservice, hvilket er første rengøringsfirma, som vi stifter bekendtskab med. Indtil videre har selve rengøringen været rigtig god med dygtige, fleksible og imødekommende medarbejdere -- både på kontor og selve rengøringspersonalet. Vi oplever, at de brænder for det de gør, og de faktisk går op i at skabe den gode kundeoplevelse både hvad angår selve rengøringen men også alt det rundt om. Vi vil gerne anbefale IDEALservice til andre.

21. Januar 2022

Lækker oplevelse

Der er intet bedre end at blive bekræftet løbende. Jeg elsker det kærlige silke lag der lægges ud efter endt rengøring - det er en dejlig oplevelse at blive mødt med. Vi har brugt idealservice i mere end 5 år nu og hvis der er fejl/mangler så rettes der op, samt fokus sikres - så vigtigt med den tryghed. Alle mennesker kan jo lave fejl, men jeg har endnu ikke mødt andre der imødekommer det som idealservice.

9. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr