Ic Autoservice Bewertungen 6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wil hierbij mijn ervaring delen…

Ik wil hierbij mijn ervaring delen zodat anderen gewaarschuwd zijn.

Mijn ervaring met Autoservice Icarus is zeer negatief. Ik heb hier een auto gekocht waarvan mij werd verteld dat deze schadevrij was en geen mankementen had. Achteraf blijkt dat de auto wél schade heeft gehad (zowel voor als achter) en meerdere ernstige gebreken vertoont.

De auto heeft een olielekkage bij de schakelbak en de aandrijfassen, en lekt daarnaast ook olie bij de oliefilter. Sterker nog: er zat bij aankoop vrijwel geen druppel olie meer in de auto. Ook trekt de auto tijdens het rijden naar rechts, wat wijst op een uitlijningsprobleem.

Tijdens de bezichtiging leek alles in orde, maar achteraf heb ik sterk het gevoel dat de auto zodanig is voorbereid dat er geen waarschuwingslampjes zichtbaar waren. Mij werd bovendien verteld dat ik zonder problemen twee uur kon rijden om de auto te bekijken, wat achteraf misleidend blijkt.

In eerste instantie wilden zij de auto niet eens terugnemen. Pas nadat ik duidelijk boos werd, zijn zij in overleg gegaan en kwamen zij met een voorstel om de auto terug te nemen — maar alleen als ik de auto zelf zou terugbrengen.

Dit betekent dat ik opnieuw twee uur heen en twee uur terug zou moeten rijden, terwijl het probleem niet door mij is veroorzaakt. Ik vind het onacceptabel dat een klant moet opdraaien voor fouten die bij de verkoper liggen. Daarom heb ik aangegeven dat zij de auto bij mij moeten ophalen.

Mijn advies: koop hier geen auto en laat hier ook niets repareren. Ik ben niet de enige met slechte ervaringen — lees de reviews en trek je eigen conclusie over dit bedrijf.

Dit is mijn persoonlijke ervaring, bedoeld om anderen te waarschuwen.

21. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verkeerde informatie !!

Beste review lezer,

De ervaringen op Trustpilot hebben betrekking op IC autoservice uit Heemstede. Niet op autobedrijf I.C.cars uit Wezep !! Wij zijn in overleg met Trustpilot om dit probleem op te lossen. Excuses voor het ongemak.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top garage!

Top gozer, komt zijn afspraken na. Mijn audi had een probleem, sochtends gebeld s avonds na mijn werk heeft hij het probleem opgelost! Schappelijke prijzen. Aardige man, zeker een aanrader.

14. Juli 2025

Oplichting

Oplichting! Irvin heeft meerdere keren mijn auto gerepareerd maar achteraf bleek het niet goed gerepareerd of hij had iets anders gedaan als dat hij verteld had. Dit heeft mij veel geld gekost. Ga dus niet naar deze garage!

8. November 2024

Intensivecare oplichter met Jesus complex

Autobedrijf met haal en brengservice.
Te mooi om waar tezijn.
IntensiveCare autoservice Lombokstraat 21
De beste man Irvin Crawford is een oplichter puursang. Een parasiet van onze maatschappij. Hij haalt je auto op maakt 4 foto's en brengt de auto in de middag terug. Maaar vergeet onderhoud aan de auto en verdwijnt met je geld. Overslaan is de enige optie. Misschien een idee om hem aan te melden bij een tv programma buro onrecht. Als we onze handen ineen slaan kunnen we deze patser stoppen!!!!!

11. Januar 2025

Een foto toevoegen

Dit gaat trouwens over intensivecare autoservice in Heemstede op de Lombokstraat 21.
Maar zij noemen zich ook wel ic autoservice.

Ik probeerde een review op hun site te plaatsen.
Zoals jullie al kunnen zien wordt een review op hun site niet geplaatst als je ze niet minimaal 3 sterren geeft. We hebben eerst een review geplaatst met maar 1 ster en werd niet geplaatst. Nadat wij dit hadden veranderd naar 3 sterren werd hij in 1x wel geplaatst.
Dus waarschijnlijk plaatsen zij nog zelf deze reviews ook. Maar dit kan ik helaas niet bewijzen.

Maar de reviews op hun site zijn niet geverifieerd. Dus zegt al genoeg.

Ik ben een geverifieerd persoon hier op trustpilot dus lees aub even verder over wat mijn ervaring is met hun diensten......oplichtingen.

Mike Linden
6 minuten geleden
Nieuw
Oplichters, deze mensen verdienen hun geld door mensen op te lichten.
Ik had een afspraak gemaakt met de eigenaar om de auto professioneel te laten poetsen en reinigen van binnen en buiten.
Meneer kwam 2 uur later als de afgesproken tijd en nam de auto mee.
Toen de auto terug kwam was hij nog steeds vies en voor de helft gepoetst. De schoonmaakmiddelen van de action lagen op de achterbank.
De volgende dag contact met hem gezocht en werd zeer onvriendelijk behandeld.
Later nog app contact met hem gehad om te kijken of we toch nog samen tot een goede oplossing konden komen. Ook hier werd ik weer met een grote mond afgescheept. Zelfs drijgde hij dat hij niet wilde worden opgelicht omdat zijn vrouw rechter was. Terwijl we zelfs foto's hebben dat zijn vrouw de auto aan de buitenkant aan het poetsen was.
Zeer merkwaardig dat als jouw vrouw rechter is zij in de avonduren auto's staat te poetsen. Maar dat is mijn persoonlijke mening.
Maar het meest afstotelijke van dit verhaal is nog wel dat na zijn oplichtingspraktijken wij toch nog hem de kans wilde geven om dit probleem op te lossen.
Waarop hij met een lachende smiley reageerde en vertelde dat hij niet gediend was van oplichting praktijken omdat zijn vrouw een rechter is.
Als iemand dit bedrijf wil inhuren zou ik eerst contact met mij opnemen omdat ik alle foto's en apps heb bewaard zodat jullie zelf kunnen zien wat voor soort persoon dit is.
Mijn telefoonnummer is 06 489 64 896 5104. Ik plaats mijn nummer erbij zodat je kan zien dat dit geen wraakactie is maar wil aantonen dat dit soort zakenmensen zo snel mogelijk moeten stoppen met mensen oplichten die hard voor hun geld moeten werken.
Want een paar schoonmaakartikelen bij de action hoeft zeer zeker geen € 310,00 te kosten.

Tevens probeerde ik mijn review ook op hun site te plaatsen.
Dit was helaas niet mogelijk omdat als je ze minder dan 3 sterren geeft jouw review niet wordt geplaatst.
Ik kan dit natuurlijk niet bewijzen, maar het lijkt mij dat de reviews op hun site door hunzelf geplaatst zijn.
Dit bewijst maar des te meer wat een oplichters het zijn.

8. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr