Ik wil hierbij mijn ervaring delen…
Ik wil hierbij mijn ervaring delen zodat anderen gewaarschuwd zijn.
Mijn ervaring met Autoservice Icarus is zeer negatief. Ik heb hier een auto gekocht waarvan mij werd verteld dat deze schadevrij was en geen mankementen had. Achteraf blijkt dat de auto wél schade heeft gehad (zowel voor als achter) en meerdere ernstige gebreken vertoont.
De auto heeft een olielekkage bij de schakelbak en de aandrijfassen, en lekt daarnaast ook olie bij de oliefilter. Sterker nog: er zat bij aankoop vrijwel geen druppel olie meer in de auto. Ook trekt de auto tijdens het rijden naar rechts, wat wijst op een uitlijningsprobleem.
Tijdens de bezichtiging leek alles in orde, maar achteraf heb ik sterk het gevoel dat de auto zodanig is voorbereid dat er geen waarschuwingslampjes zichtbaar waren. Mij werd bovendien verteld dat ik zonder problemen twee uur kon rijden om de auto te bekijken, wat achteraf misleidend blijkt.
In eerste instantie wilden zij de auto niet eens terugnemen. Pas nadat ik duidelijk boos werd, zijn zij in overleg gegaan en kwamen zij met een voorstel om de auto terug te nemen — maar alleen als ik de auto zelf zou terugbrengen.
Dit betekent dat ik opnieuw twee uur heen en twee uur terug zou moeten rijden, terwijl het probleem niet door mij is veroorzaakt. Ik vind het onacceptabel dat een klant moet opdraaien voor fouten die bij de verkoper liggen. Daarom heb ik aangegeven dat zij de auto bij mij moeten ophalen.
Mijn advies: koop hier geen auto en laat hier ook niets repareren. Ik ben niet de enige met slechte ervaringen — lees de reviews en trek je eigen conclusie over dit bedrijf.
Dit is mijn persoonlijke ervaring, bedoeld om anderen te waarschuwen.