Fantastisk arbejdsplads Jeg var ansat under Hvejsel, da det var under Thortrans indtil d. 20/12-24 Hvor der var et godt arbejdsplads, et godt arbejdsmiljø i Hvidovre
Unternehmen hat geantwortet
3 friske “drenge” Mads, Marc og Oliver fik opgaven at levere vores dyreste indkøb af møbler nogensinde. De havde fuldstændig styr på hvordan alle møbler, der var i trækasser, skulle skilles ad med sk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Umzugs- und Lagerservice
- Kurier- und Lieferdienst
- Frachtspeditionsdienst
- Versandservice
- Transportdienst
- Warenlager
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Hvejsel Møbeltransport prioriterer vi vores kunders tilfredshed højt. Vi stræber efter at levere en pålidelig og professionel service til både private og erhvervskunder. Vores dedikerede team sørger for, at dine varer håndteres med omhu og sikkerhed under hele transportprocessen. Vi er specialiserede i transport af møbler, kunst, antikviteter, auktionsvarer og bohave i hele Danmark flere gange om ugen. Udover vores nationale tjenester tilbyder vi også internationale flytninger og kunsttransport til vores kunder. Vi sætter pris på dine anmeldelser og feedback på Trustpilot, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service og imødekomme dine behov bedst muligt. Tak for din støtte og tillid til Hvejsel Møbeltransport!
Frederiksdalvej 14, 8940, Randers, Dänemark
- info@hvejsel.com
- www.hvejsel.com
Fantastisk arbejdsplads
Fantastisk arbejdsplads
Jeg var ansat under Hvejsel, da det var under Thortrans indtil d. 20/12-24
Hvor der var et godt arbejdsplads, et godt arbejdsmiljø i Hvidovre
Great service
Great service! The guy was very friendly and even helped me indoors with my (very heavy) table.
Thanks!!

Perfekt levering
Perfekt levering. Ringede lidt før som aftalt, og meget søde folk, der hjalp med at bære ind.

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Super trevlig och mycket hjälpsam…
Super trevlig och mycket hjälpsam chaufför!!! Avtalade tid dagen innan, kom i tid och ringde dessutom innan för att berätta att han kom inom 20 minuter. Var noggrann och försiktig med möbeln. Rekommenderas!

Perfekt levering!
Jeg havde skrevet forkert adr., men Hvejsel kørte tilbage og ventede 10 min på min ankomst. Fantastisk service!

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
De ringer dagen før og fortæller…
De ringer dagen før og fortæller hvornår de vil være hos en, det er altid mellem to tidspunkter. De ringer lige før de kommer og siger det nøjagtige tidspunkt.
Super god service

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Fornem service ved møbellevering!
Meget fin service i forbindelse med levering af sofa. Chauffør umådelig høflig og serviceminded og havde beskyttet sofaen med plastic-wrap. Hjalp med at bære ind og på alle måder igen en fin oplevelse med Hvejsel!

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Den flinkeste chauffør kom med en…
Den flinkeste chauffør kom med en monstertung havebænk og fik bakset den på plads.

Super service af Hatem !
Fin kommunikation vedr. leveringstidspunkt.
Hatem, som var chaufføren, var yderst hjælpsom, han hjalp med at få den største af kasserne ind, selvom han ikke havde behøvet. Super venlig - rigtig god oplevelse.

Venlig og hjælpsom chauffør
Jeg har lige fået mine varer leveret af en overordentlig kompetent og venlig chauffør, der hedder Jesper. Kan kun give min bedste anbefaling.

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Mit todelte vetrineskab kom punktlig
Mit todelte vetrineskab kom punktlig - faktisk før tid, hvilket passede mig storartet. To venlige og koncentrerede flyttemænd tog hurtigt bestik af mulighederne og fik det placeret i stuen. Gav mig lige det ekstra at sætte den ene del ovenpå den anden, hvilket ikke lå i opgaven. En lille kort hyggesnak under indsamling af emballage blev der også tid til.
Kæmpe stor tak og anbefaling.

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Påliteleg og rask transport frå…
Påliteleg og rask transport frå København til Oslo til ein rimeleg pris. Eit transportfirma som eg kan tilrå andre å bruke.

Fremragende levering
Fremragende og punktlig levering af kunstværker af meget serviceminded chauffør
Mvh Lene

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Super service. Hurtigt bud på leverings pris. Fin service omkring levering. Flinke og omhyggelige folk

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Thank you for the timely delivery. Received everything in good order and driver Tommy was most cordial and helpful.

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Meget imødekommende chauffør som gav et…
Meget imødekommende chauffør som gav et nap med indbæring

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Fantastisk hjælpsom og smilende chauffør
Den sejeste chauffør kom og leverede den sidste låge til mit skab! 260cmx110cm klædeskabslåge af spejl/glas på 40kg tog han lige “under armen” og bar op til lejligheden. Tror det er den mest smooth indbæring jeg har oplevet til en lejlighed med smalle gange og snæver trappe.
Fantastisk service, hvor jeg blev ringet op cirka 25min før forventet leveringstid.
10/10 oplevelse!!

Antwort von Hvejsel Møbeltransport
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.