een dikke 10, nu een week bezig op mijn DELL laptop en geen gebreken meer, Harmen is een vakman op computer gebied en altijd bereid om mee te denken.
Was op zoek naar een betaalbare 2e hands HP Elitebook laptop en via Google bij HV Computers uitgekomen. Via Whatsapp enkele vragen gesteld die snel, vriendelijk en vakkundig werden beantwoord. Oorspr... Mehr ansehen
Goede service! Dacht mee gedurende het hele proces om tot een optimaal resultaat voor beide partijen te komen. Vriendelijk, behulpzaam, hij gooit er af en toe een tal termen uit die je niet helemaal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onlangs heb ik een aantal laptops gekocht voor een practicum. Voor een aantrekkelijke prijs is het mogelijk om een zeer stevige en betrouwbare laptops te kopen. Zeker voor het practicum is het van be... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
HV Computers levert refurbished laptops voor scholieren, studenten, thuisgebruik, en MKB, goedkoop en goed met garantie.
Venuslaan 443, 5632HM, Eindhoven, Niederlande
- 0613754863
- info@hvcomputers.nl
- www.hvcomputers.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer goede laptop gekocht
Zeer goede laptop gekocht. Voor een goedkope prijs is het mogelijk om een zeer stevige en betrouwbare laptop te kopen. Je hoeft niet bang te zijn als je laptop een stootje krijgt. Geen problemen mee gehad sinds de aankoop en voelt aan als nieuw. Goede service, meestal zelfde dag nog reactie en een jaar garantie op de gehele laptop! Configuratie van de laptop (meer RAM, SSD, keuze uit besturingssysteem) was vanuit de website al geregelt.
Super computer gekocht bij HV Computers
Super computer gekocht bij Harmen. Zeer tevreden over contact en de mooie computer. Prijs en prestatie meer dan OK. Een aanrader.
Goedkoop, goede service
Harmen weet duidelijk waar hij het over heeft. De prijzen zijn laag en hij is flexibel met je je eigen configuratie laten samenstellen, en vervolgens erg snel met het klaarmaken. Daarnaast is ook de service goed en snel.
Een aanrader
Zeer betrouwbaar adres
Zeer betrouwbaar adres:
Harm weet ten eerste waar hij over praat; hij heeft enorm veel verstand van computers. Hij heeft mij goed geadviseerd over de extra opties die ik wilde bij mijn Dell laptop, zodat ik met zekerheid kon zeggen dat het apparaat aan al mijn wensen zou voldoen. Dat doet het nu dus ook!
Daarbij was hij ook nog 'ns zeer snel: binnen 24 uur kon ik mijn apparaat ophalen inclusief alle extra gemonteerde opties. En als ik had gewild, had het ook diezelfde avond nog gekund, oftewel binnen een uur of acht. (afhalen dan uiteraard, maar aangezien ik in Eindhoven woon, was dat geen probleem.)
Ik weet wel waar ik voortaan mijn basisapparatuur haal. Goed, degelijk, betrouwbaar en zéér betaalbaar.

Goede service!
Goede service!
Dacht mee gedurende het hele proces om tot een optimaal resultaat voor beide partijen te komen. Vriendelijk, behulpzaam, hij gooit er af en toe een tal termen uit die je niet helemaal snapt, gewoon ja knikken, hij weet waar hij het over heeft! Eerlijke prijzen en zo snel mogelijke service, zeker een aanrader

Antwort von HV Computers
Goede prijs en deskundig advies
Er was erg snel reactie als ik een vraag had. De eigenaar weet erg veel vanaf. Ook is de prijs goed, dus zou zo hier weer kopen.

Antwort von HV Computers
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.