Horsens City Camping Bewertungen 17

2. Campinghütte
  3. Kiosk
  4. Blockhäuser
  5. Minigolfplatz

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi byder velkommen til en hyggelig og familievenlig turistplads beliggende i den skønne natur med gode læforhold og direkte adgang til Horsens fjord

2.9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende gæsteregistrering og andre…

Manglende gæsteregistrering og andre kritisable forhold:

Jeg kan desværre ikke anbefale denne campingplads. Min største bekymring er, at pladsen ikke overholder gæsteregistreringsloven. De registrerer ikke alle overnattende gæster, hvilket er et lovkrav i Danmark af hensyn til blandt andet brandsikkerhed og myndighedskontrol. Det skaber en utryg atmosfære, når ledelsen ikke har styr på, hvem der opholder sig på pladsen.

Derudover var der ingen ledelsesopsyn på campingpladsen om aftenen, hvilket betød, at jeg oplevede, at der på nabopladsen en aften blev spillet højt musik og hygget og sunget og grinet og snakket helt til kl 01:30.
På de fleste campingpladser er der en regel om ø, at der skal være ro kl 23:00 af hensyn til at folk skal kunne sove. Larmen fra nabopladsen gjorde, at det var fuldstændig umuligt at falde i søvn. Og jeg tænker ikke, jeg kan have været den eneste, der fik min nattesøvn forstyrret den nat.
Jeg skrev faktisk en mail til ledelsen, hvor jeg gjorde opmærksom på problemet, og fik blot det svar tilbage, at “de håbede, jeg selv havde kontaktet naboerne og bedt dem dæmpe sig”, eftersom jeg ikke havde ringet også.
DET er ikke min opgave som betalende gæst selv at skulle gå rundt midt om natten og bede nogle naboer om at dæmpe sig for at kunne få nattero. Det må være ledelsens opgave at gå/cykle/køre rundt og inspicere hele pladsen med jævne mellemrum, og dermed også sørge for at larmende gæster bliver bedt om at dæmpe sig og vise hensyn, så de ikke forstyrrer andre gæsters nattesøvn om natten.
Jeg mailede faktisk og gjorde ledelsen opmærksom på på forhånd at jeg ville gå ind og skrive denne anmeldelse på trustpilot. Den mail svarede de ikke tilbage på.
Så det korte af det lange er, at der er flere ting som jeg synes er ret kritisable på Horsens City Camping, og jeg håber virkelig, ledelsen vil tage de ting jeg nævner her til efterretning. For de har faktisk beliggenheden og rammerne til at kunne have en fantastisk campingplads som godt kunne være et besøg værd.
Men når det er sagt så levede opholdet desværre slet ikke op til den standard, jeg forventede, og jeg kan derfor pt desværre ikke give dem anden anmeldelse end denne her, og jeg kommer ikke selv til at besøge stedet igen så længe forholdene er som de er nu.

24. Mai 2026

Antwort von Horsens City Camping

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne understrege, at vi registrerer alle gæster ved ankomst i overensstemmelse med gældende regler og GDPR-lovgivning. Sikkerhed og korrekt gæstehåndtering er noget, vi tager meget alvorligt.

Vi beklager samtidig, at du oplevede støj sent om aftenen. Vi bestræber os på at skabe gode rammer og ro for alle vores gæster, og vi opfordrer altid gæster til at kontakte vores vagttelefon med det samme, hvis der opstår gener uden for vores åbningstid, så vi har mulighed for at reagere akut på situationen. Når vi først modtager information efterfølgende via mail, har vi desværre ikke mulighed for at løse problemet, mens det står på.

Vi tager dog din feedback med os, da vi altid ønsker at forbedre gæsteoplevelsen, og vi sætter pris på både ros og kritik.

Vi er glade for, at du trods alt ser potentialet i pladsens beliggenhed og rammer, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Oplevelsen er lidt som en pose blandet…

Oplevelsen er lidt som en pose blandet bolcher. Nogen er gode, andre mindre gode.
Det gode er at, faciliteterne kan man ikke pege fingre af. Pænt, nydeligt og renligt. Der er klappekaniner og ungerne forguder de små pælstotter 🐰 Der skal siges godmorgen og godnat til dem. En fast rutine hver dag. Omgivelserne er helt unikke. Natursmukke omgivelser, hvis man vil løbe, cykle eller gå en tur. Eller bare ned til stranden og nyde udsigten.

Positiv kritik - som jeg personligt syntes at der skal arbejdes mere med, hvis vi skal blive ved med at komme igen.
Så er det fremtoning i kiosken/informationen. Bevares, der kan være travlt i perioder. Men tonen til kunderne kan tolkes på mange måder. Men et par gange, har man da forladt kiosken/information, med følelsen af at man ikke er velkomne. ( Især når camping fatter står bag pulten ) Det er en ærlig fornemmelse at side tilbage med, når der betales mange penge, for en plads. Og vi vil jo gerne støtte op om jeres forretning.
Så huske blot disse ord - Et smil fra bagsiden af disken og et imødekommende personale, ville kunne give de to sidste ⭐️'er

24. August 2025

Antwort von Horsens City Camping

Tusind tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser som fastligger hos os.

Vi bliver rigtig glade for at læse, at du sætter pris på både de fysiske faciliteter, den smukke natur og de små klappekaniner, som mange børn netop knytter sig til i hverdagen. Det glæder os også, at du bemærker den renlighed og ro, vi bestræber os på at tilbyde vores gæster.

Din ærlige feedback om oplevelsen i kiosken/receptionen tager vi meget seriøst. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at alle – og ikke mindst faste gæster – føler sig velkomne og godt behandlet, uanset hvor travlt der måtte være. Vi er oprigtigt kede af, at du har forladt informationen med en følelse af ikke at være velkommen. Det skal ikke være sådan, og vi vil tage din kommentar med i vores interne dialog – både omkring fremtoning og gæstekontakt.

Et smil og en venlig tone bag disken skal være standard – og vi er taknemmelige for, at du gør os opmærksomme på, hvor det kan halte. Det er netop den slags feedback, der gør det muligt for os at udvikle os og gøre det bedre.

Vi håber, du fortsat har lyst til at være en del af pladsen og giver os muligheden for at vise, at vi lytter og lærer.

Teamet hos Horsens City Camping

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig campingplads med gode og rene…

Dejlig campingplads med gode og rene fasiliteter.
Men i får ikke den sidste stjerne, da vi betalte for en udsigts grund ud til Horsens fjor. Der ikke meget udsigt, da der er en parkeringsplads udenfor, og campister der holder foran og overnatter.
Vi køber 3 strømpakker, og derefter vil bruge vores egen forsyning, uden vi ved det tæller
strømtælleren videre, og der skulle betales for ekstra strøm. Der kom ikke sms om at strømmen talte videre.!

10. August 2025

Dejligt beliggende campingplads

Dejligt beliggende campingplads, vi troede vi havde gjort et scoop ved at leje en dyr plads lige ud til vandet, hvad vi ikke vidste var at der lå en parkeringsplads lige foran hvor der kørte biler konstant hele døgnet, så larm med larm på, ellers en fin ren campingplads

6. Juli 2025

Antwort von Horsens City Camping

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os ⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre, at du synes om vores beliggenhed og den generelle stand på pladsen – det betyder meget for os 🙏🌿

Vi forstår samtidig godt, at det kan være skuffende at forvente ro helt ned til vandet og så opleve trafikstøj fra parkeringsområdet foran. Det er en vigtig pointe, og vi beklager, at det ikke fremgik tydeligt ved booking.

Hvis du besøger os igen, vil vi meget gerne anbefale en af vores pladser i den østlige ende af campingpladsen. Her får man netop den ro og fred, mange søger – og stadig med flot, ugeneret udsigt over vandet 🌅✨

Tak fordi du valgte Horsens City Camping – vi håber at se jer igen under lidt mere rolige omgivelser 💚

Teamet hos Horsens City Camping

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må simpelthen slå et slag for denne…

Jeg må simpelthen slå et slag for denne lille perle. Vi skulle bruge en overnatning i nærheden af Kolding, og vi opdagede i den forbindelse Horsens City Camping.
Og hold nu op, et pragtfuldt sted. Alt var pænt og rent, parcellen var rummelig, udsigten var fantastisk, det var lige ud til stranden, poolen var så skøn, legepladsen var et hit, og kaninerne blev gennemnusset. Og så var der fred og ro om natten!
Vi skulle egentlig have været et andet sted i Pinsen, men det aflyser vi og kommer tilbage hertil 😍🏕️🌞🐰🤗

17. Mai 2025

Antwort von Horsens City Camping

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de dejlige ord! ❤️
Vi er så glade for, at I opdagede vores lille perle – og endnu mere glade for, at I havde en så god oplevelse hos os. Det betyder alverden at høre, at både pladsen, poolen, udsigten, legepladsen og selvfølgelig vores bløde kaniner faldt i god jord 🐰☀️

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen i Pinsen – og tusind tak for, at I vælger os til.

Dorthe, René og hele teamet
Horsens City Camping 🏕️💚

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har haft en god oplevelse

Vi har haft en god oplevelse.
Pladsen er hyggelig og velholdt, der er gode udefaciliteter og indendørs var der heller ikke noget at sige. Alt var rent og pænt.
Der kunne være lidt trængsel i kiosken på varme dage, da campingpladsen også servicerer strandgæsterne.

28. Juni 2024

Antwort von Horsens City Camping

Det glæder os at I har haft et godt ophold hos os og nydt pladsen. Når alle skal have is på samme tid i kiosken tror jeg der er trængsel overalt. Vi glæder os til at byder jer velkommen næste gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har været som gæster på…

Vi har været som gæster på campingpladsen og skulle ind og bade i swimmingpoolen 4 voksne og et lille barn på 10 md .....under alt kritik at man skal betale fuld pris for et barn 50kr når man ikke engang kan få sin klapvogn med ind iøvrigt var der ingen kontrol af dem som kom ind uden at vaske sig først og heller ingen livredder eller i det mindste en som holdt opsyn.

11. Mai 2024

Antwort von Horsens City Camping

Vi er meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse som dagsgæst på campingpladsen. Vores Swimmingpool er lavet til vores gæster der bor på pladsen og har IKKE offentlig adgang. Det er dog muligt som gæst hos en af vores campister at benytte poolen. Betalingen gælder for alle fra 0 til 100 år og uanset om du bader eller ej, da det er umuligt fo os at kontrollere hvem der bader og hvem der ikke gør det og det er desværre ofte de yngste gæster der giver os de største problemer og affaldsmængder (lort i poolen og bleer m.v.)
Poolen er under opsyn hele tiden med video og jævnligt tilsyn.
Det er altid muligt at få klapvogn/rullestol/barvogn osv med ind i poolområdet, det er blot et spørgsmål om at bede om at få lukket det med ind ved henvendelse til vores personale og i receptionen.
Horsens City Camping

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Naturskøn beliggenhed, men samtidig tæt på Horsens

Vi har haft et dejligt ophold på Horsens City Camping til trods for temmelig dårligt vejr. En dejlig campingplads, god beliggenhed i cykelafstand til Horsens C, god beplantning på og omkring pladsen, skøn vandrerute langs fjorden lige ved campingpladsen og nogle virkelig dejlige servicebygninger.

4. August 2023

Rigtigt dårligt serviceniveau

Vi ankom 6 familier og alle familier har haft oplevelser af lavt serviceniveau. Rigtig lav servicemindedhed. På trods af tre gange at påtale noget, rykkede intet. Da vi til sidst kommer og fortæller at nu tager vi afsted, men er meget kede af den behandling og opførsel, begynder de at puste sig op, og fortælle om deres store gode omsætning.
En ting er sikkert: vi kommer aldrig tilbage, og er allerede igang med at lede efter nyt sted til hele den dejligt store familie til næste år
Sjældent har vi mødt sådan en smålighed.

18. September 2022

Antwort von Horsens City Camping

Vi er kede af at I har haft en dårlig oplevelse på jeres ophold og at I finder vores serviceniveau lavt. Vi ønsker jer held og lykke fremover. I er naturligvis altid velkommen igen.

Elendig service

Vi ankom til en plads der mest af alt mindede om en byggeplads. Da vi henvendte os i receptionen var der ingen hjælp at hente og fordi vi havde bestilt plads uden afbestilling var det heller ikke muligt at få pengene retur, så vi kunne finde en anden campingplads. Alt i alt en super træls måde at starte ferien. Køb ALDRIG uden returret på Horsens city camping. Når først de har fået deres betaling så er de ligeglade med kunderne og ikke mindst standarden af de pladser de tilbyder.

Svar på svaret: Pladsen var ujævn og der lå gamle fliser fordelt på pladsen.

19. Juli 2022

Antwort von Horsens City Camping

Vi beklager, at I ikke er tilfredse med den plads I har booket. Det er rigtigt at der er en del sand på pladsen, dette er lagt der, for at kunne give jer en behagelig jævn plads. Da pladsen har været benyttet næsten konstant gennem hele sæsonen, er det svært for græsset at få ordentlig fat og gro op. Vi havde desværre ikke mulighed for at tilbyde jer en anden plads i den periode hvor I besøger os, da alt er booket resten af den tid hvor I skal ligge her. Om I havde tegnet afbestillingsforsikring eller ej, havde ikke ændret noget, da den skal benyttes inden dagen før ankomst kl. 12.00, for at indbetalt beløb kan refunderes. Det kan I læse helt tydeligt på vores hjemmeside https://www.horsenscitycamping.dk/booking/afbestilling.
Vi er bestemt ikke ligeglade med vores kunder, og havde gerne, som skrevet tidligere, tilbudt jer en anden plads, hvis bare vi havde haft noget andet at tilbyde jer.
Vi håber at I får en god ferie hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man føler sig ikke velkommen

Man føler sig ikke velkommen. Ikke særlig imødekommende og mange regler.

5. Dezember 2021

Antwort von Horsens City Camping

Vi er meget kede af at høre dette fra dig. Specielt da vi ikke mener vi har ret mange regler, ville vi meget gerne høre hvilke der du mener bør fjernes. Vi kan jo kun blive bedre hvis vi lytter til vores gæster.
Vi er desværre underlagt en del restriktioner da vi ligger indenfor strandbeskyttelseslinien og de regler kan vi ikke lave om på.
Da vi bygger vores reception om her i vinter kan det godt virke uvelkomment at blive tjekke ind midt i en byggeplads, men vi er altid til at træffe på telefon,

Virkelig dejlig plads

Virkelig dejlig plads, gode læforhold og samtidig lyst og god plads mellem campingvognene. Rene og pæne toiletter, automatisk sæbedispensor og mulighed for at tørre hænder. Dejligt med en bred hylde/karm i alle båse, så man kan lægge tøj/telefon fra sig. God legeplads/minigolf og fin badestrand.

11. Juli 2020

Antwort von Horsens City Camping

Hej Inge, det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os vi glæder os til at byde dig velkommen på Horsens City Camping igen.

Her kan man opleve

Her kan man opleve, at campingfatter pludselig trækker stikket ud midt om natten til din campingvogn, så du står uden strøm og får ødelagte madvarer, som han nægter at erstatte. En plads der er blottet for gæstfrihed.

10. Juli 2020

Antwort von Horsens City Camping

Som du også er blevet informeret om, afbrød vi strømmen ca. kl. 21 en aften med kraftig regn. Den forårsagede at HPFI relæet slå fra. Dette gjorde at 2 andre gæster ikke havde strøm.
Derfor valgte vi af afbryde strømmen til din vogn da vi kunne konstateret af den forårsagede strømafbrydelsen i de andre vogne.
Som vores procedure er, blev du umiddelbart efteriformeret via mail om dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker og hyggelig sted at…

Super lækker og hyggelig sted at campere, plads til masser af leg og sjov, søde medarbejder, og gode aktiviteter og fine pladser, jeres alm inklusive tilbud er geniale ikke at skulle tænke mere over det og bare nyder livet, dejlig strand, mini Golf, kiosk, ja alt hvad camping for min familie og jeg indebære 😁

24. Juli 2019

Antwort von Horsens City Camping

Hej Maria Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi håber I har lyst til at komme og besøge os en anden gang. Campinghilsner Dorthe og René

Afmelding/refusion ved alvorlig sygdom

Da et nært familie medlem blev alvorligt syg og vi afmeldte pladsreservation var der ingen kære mor mht. refusion. Betingelserne for online reservation er klare, at der refunderes intet de sidste 14 dage inden ankomst. Familien havde besøgt camping pladsen gennem 8 år, men der var ingen vej til det mindste refusion. Det anbefales derfor IKKE at anvende online booking, og i det mindste kun skrive een voksen på. På denne måde begrænses skaden hvis een bliver alvorligt syg. Man kan altid ved ankomst skrive flere på. Helt generelt er vi meget skuffede over Husodde Campings håndtering. Ikke nok med at familien har det hårdt pga. sygdommen, så påvirkes den også økonomisk ved denne stive adfærd. Overvej nøje andre camping pladser i området.

28. Juli 2016

Antwort von Horsens City Camping

Vi er naturligvis kede af at den pludselige sygdom.
Derfor har vi også en afbestillingstillingsforsikring som kan tegnes til formålet, denne gør at man kan få det indbetalte tilbage ved pludselig opstået sygdom.
Uanset om der bookes online, via mail eller telefon gælder de samme betingelser for bookingen.
Lejrchef René Kofoed

Snyder med rabat via ACSI Kortet

Da vi ankom til pladsen en sen fredag aften viste vi dem campingcard ACSI kortet, men det brugte de ikke der.
Men ved afregning efter opholdet kunne vi se ACSI skiltet var på deres dør og de er tilsluttet dem. Men hov, så skulle vi have vist det ved ankomsten, hvilket vi også gjorde, men såååå var det bestemte pladser, og det kunne de bare sige, da vi ikke havde bedt om bestemte pladser. Men de havde givet os nogle andre pladser, som rabatten ikke gælder på. Men der var intet at gøre, da der sad en sur kvinde i receptionen, så vi skulle bare betale.
Vi har camperet mange stedet i dk og udland, men første gang at vi blev behandlet så useriøst. Faktisk var vi der, for vurdere om vi skulle have sæson der med vognen, men det nåede vi heldigvis ikke at bestille.
Efterfølgende har vi bedt ACSI forklare hvorfor denne plads fremgår som medlem, når selve campingpladsen ikke vil acceptere deres kort.
Ellers er pladsen meget pæn og ren, dog meget dårligt belyst om aftenen. Men med så sure personer i reception, så vil vi ikke anbefale den.

23. September 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr