Let op,ze zijn met vakantie,alleen krijg je dit pas te zien na het afrekenen, Dit is behoorlijk misleidend als je dacht met een paar dagen je product in huis te hebben,het staat in kleine lettertje... Mehr ansehen
Ik had blijkbaar een foutieve maat doorgegeven van mijn gewenste tafelzeil. Ik maakte een stom typfoutje bij het veld 'exacte maat'. Maar ik werd vrijwel onmiddellijk goed geholpen en kreeg erg snel e... Mehr ansehen
In eerste instantie kregen we het verkeerde type tafelzeil toegezonden. Ik heb contact opgenomen met Huistuinentafelzeil. In eerste instantie kreeg ik de vraag: heeft u het tafelzeil al in gebruik gen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering ondanks de drukte. Mooie kwaliteit zoals beschreven. Ik gebruik het nu als beschermlaag voor de salontafel bij feestjes etc.etc. Hij glanst nogal, net een glasplaat op je tafel, maar... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 13 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snel en goed
Snelle levering, prima product voor een goede prijs
snelle levering
snelle levering. Een moois stuk zeil. Keurig op rol.
Het product was zoals verwacht
Het product was zoals verwacht, mijn complimenten!
Alleen jammer dat het met DPD verstuurd wordt. Hiervan is de informatievoorziening minimaal en de bezorgers laten het pakket onbeheerd achter.
Mooi strak kleed voor op de eettafel
Mooi strak kleed voor op de eettafel
Valt mooi over de randen als ja 20cm overlengte neemt (rondom)
Snelle levering ook
geweldig tafelkleed , super
heel erg goed zijn er blij mee
prima kwaliteit mooi motief (schaapjes)
weg met die andere die we nog hadden
Het is perfect op maat gemaakt
Het is perfect op maat gemaakt. Snel geleverd. Top!
“Vandaag besteld, morgen op tafel” ??
“Vandaag bestellen en morgen op tafel” wordt niet nagekomen en communicatie over wanneer wel geleverd zou worden was niet correct en onduidelijk. Uiteindelijk heb ik pas een week later mij bestelling ontvangen.
De gegeven reactie van de leverancier is onzinnig. Het lag niet aan de pakketbezorger. Het product werd pas na ruim een week (nadat ik gebeld heb) aan de pakket vervoerder aangeleverd en daarna door DPD snel geleverd.
Gelukkig had ik het Sinterklaas tafelkleed nog wel voor Sinterklaasavond..........

Antwort von Huistuinentafelzeil
Supersnelle service en mooie kwaliteit…
Supersnelle service en mooie kwaliteit van tafelzeil.
Mijn allereerste bestelling ging fout maar is netjes opgelost
Mijn allereerste bestelling, er werd iets anders bezorgd qua grootte dan in de beschrijving stond. Ik heb hier over eenmalig contact gehad en er werd me netjes opnieuw een andere nagestuurd ! Dus duperen service, dankjewel huistuintafelzeil
Goede winkelervaring
Vlotte levering hele mooie goede kwaliteit!
Verkeerd bezorgd en geen reactie
Het tafelkleed is leuk. Maar de bezorging en de op afhandeling van die fout is nooit gereageerd.
Het tafelkleed was op een heel ander adres bezorgd. Wel een kilometer ver. Er stond afgeleverd bij de buren. Dus niet. Het is dat de bewoner het heeft gebracht. Anders hadden we het nooit gekregen.
En van huistuinenrafelkleed om hulp gevraagd. Maar niets van gehoord. Heel jammer.
Tafelzeil 2mm goede aankoop
Het tafelzeil voldoet aan de verwachting. Gebruik het al jaren maar het is wel aanzienlijk in prijs gestegen als ik de vergelijking maak. Tevens zie ik een heel groot verschil in prijs als je het via hun eigen website besteld en in dit geval bol.com daar scheelt het behoorlijk in de prijs. Misschien iets voor een koper om goed over na te denken en te vergelijken. Zoals gezegd product is prima en ik vind het erg prettig deze te gebruiken op onze eettafel!
Een geweldig op maat gemaakt rond dik…
Een geweldig op maat gemaakt rond dik transparant tafel zeil, echt top! Dank je 🥰
Fijn tafelzeil!
Op tijd geleverd, mooi stuk tafelzeil, wij gebruiken het als onderzeil bij de koffiemachine, prima!
Goede kwaliteit Tafelzeil,
Goede kwaliteit Tafelzeil,
Netjes en goed verpakt,
Supersnel bezorgd
Afmeting tafelzeil onjuist
Afmeting tafelzeil zou 245 cm moeten zijn, maar was te klein voor onze tafel van van 240 cm. Vreemd!
Kwaliteit en uitstraling zijn oké voor de prijs.
Prima zeil
Prima zeil. Goede kwaliteit en betaalbaar. Alleen versturen via DPD is geen goed idee. Pakket werd in de berm aan de kant van de weg gelegd. Kies alsjeblieft voor een goede partij om spullen te verzenden!
supersnel geleverd
supersnel geleverd , mooie beschermhoes voor mijn salontafel die mijn salontafel beschermd tegen kringen en stof, handig en eenvoudig schoon te maken. Je ziet niet eens met het blote oog dat er iets op de tafel ligt in de vorm van een transparante bescherm hoes.
ziet er heel mooi uit vooral dat het op…
ziet er heel mooi uit vooral dat het op rol zil dus geen vouwen ben er heel blij mee
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.