Huisdierenoppastanteveerle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een warm nest voor de hond!

Op internet viel mijn oog meteen op Tante Veerle; kleinschalig, huiselijk, aandacht voor de hond op maat.
Na verschillende dierenpensions te hebben geprobeerd, zien wij duidelijk verschil. Onze hond gaat nu met plezier naar de opvang en komt opgewekt weer thuis. Je ziet dat hij zich thuis voelt en aandacht krijgt die hij gewend is. Veerle ziet wat je hond nodig heeft. En meer, hij kan spelen met andere honden en nu helemaal leuk met het speel- en trainingsveld er bij. Uiteraard moest hij zich ook een beetje aanpassen, maar hij was snel gewend.
Veerle houdt je op de hoogte van hoe het gaat. En heel leuk om te zien dat zij iets met haar hart doet, zij houdt van dieren en zij weet er veel van door haar opleiding.
Wij laten onze hond met een gerust hart achter in een warm nest, heel fijn!

14. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundig en meedenkend op alle gebied

Kundig en meedenkend op alle gebied. Alles in goed overleg. We krijgen tips en trucs mee om thuis te oefenen. Onze Podenco kruising wordt gezien, krijgt begeleiding en bijsturing waar nodig, hij kan zichzelf zijn, krijgt op tijd de rust die hij nodig heeft, lekker spelen met andere hondenvriendjes en dan zijn er ook nog de vertroetel/welnessdagjes, nieuwe dingen leren en oefenen tussen de speeltoestellen samen met Veerle. Sinds hij bij Veerle komt heb ik meer verbinding met hem en is hij zekerder van zichzelf. Kortom een blije sociale hond, daar wordt je zelf ook helemaal blij van. Wij kunnen niet meer zonder Veerle.
Maries

15. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de 2de keer onze ragdoll Lola naar…

Voor de 2de keer onze ragdoll Lola naar tante Veerle gebracht, zodat wij met een gerust hart op vakantie konden gaan. Het fijne vind ik de kleinschalige en persoonlijke setting. En dat Veerle rekening houdt met wat onze Lola nodig heeft. Qua eten, rust en de aandacht en bewegen tussen de andere dieren. De beelden die Veerle mij regelmatig stuurde werkte geruststellend en toonde dat Lola het naar haar zin heeft en dat ze gezien wordt. Kortom een hele fijne plek!!

10. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige oppas voor onze konijntjes

Veerle is een super lieve oppas voor onze konijntjes als wij op vakantie zijn. Zo fijn dat er dan iemand is die zo goed voor ze zorgt - ze worden echt verwend :) Veerle is vriendelijk en flexibel en het contact loopt heel vlot. We worden echt ontzorgd!

1. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deskundige en liefdevolle opvang met aandacht voor opvoeding

Tante Veerle is een ontzettend bekwaam en weet precies waar ze het over heeft. Ik ben Veerle toevallig tegengekomen met wandelen toen ikzelf met een oppashond op pad was, en toen gelijk een super gesprek gehad. Mijn vriendin en ik hebben beiden altijd honden gehad, en nu met onze Hovawart puppy Alba besloten dat het goed was om gelijk voor 1 dag in de week opvang te hebben. Hierbij was het voor ons belangrijk dat dit niet alleen een opvang was, maar een plek waar de opvoeding en socialisatie verder opgepakt wordt. Tijdens de verdere kennismaking met Veerle werd ik erg enthousiast over haar aanpak, met focus op vertrouwen, zelfstandigheid en rust, boven alleen maar commando's aanleren. Hierdoor hebben wij ook besloten de puppycursus met Alba te volgen bij tante Veerle. Alba is intussen 5 maanden, en doet het ongelofelijk goed, ook als ik onze vrienden en anderen tijdens het wandelen mag geloven. Ze is rustig, zelfstandig en ondanks dat ze nog maar 5 maanden is heeft ze nauwelijks opgesprongen, last gehad van puppy bijten en was ze binnen no-time zindelijk. Verder is het ongelofelijk waardevol om niet alleen tips en informatie te krijgen mbt de opvoeding, maar ook rondom voeding of het kiezen tussen wat voor tuigje of halsband. Alba wordt al enthousiast als we richting Veerle lopen omdat ze weet dat ze er weer een super leuke dag gaat hebben met Veerle en de andere honden!

4. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker meedraaien in de roedel

Lekker meedraaien in de roedel van dat moment onder persoonlijke begeleiding van Veerle, dat is wat 'ons hondenmeisje' al een paar keer heeft meegemaakt. Liefdevol, met passie en respect worden alle dieren door Veerle opgevangen en persoonlijk begeleid. En wat heeft onze knuffel al veel geleerd, wij zien al echt het verschil na slechts een paar oppasdagen en nachtjes. Een blije en sociale hond, minder onzeker en nog altijd enthousiast maar niet meer over de top. Wij brengen haar absoluut met een gerust hart naar Veerle, nu en in de toekomst!

1. August 2026

Liefdevol en kundig

Tante Veerle is voor ons de oplossing als wij op vakantie willen en onze dieren goed willen achterlaten. Super: kleinschalig, persoonlijk en met echte aandacht voor het dier. Onze katten krijgen bij haar rust, ruimte en respect. Jilzz, die normaal niemand dichtbij laat, liet zich vorig jaar zelfs aaien én kreeg goede wondverzorging ondanks zijn pittige karakter. Dat zegt alles over haar geduld en vakmanschap. Ook onze konijnen krijgen liefdevolle zorg. Met wen gerust hard op vakantie, en af en toe even een foto of filmpje van je beestjes binnen krijgen geeft een fijn gevoel op vakantie.

3. August 2026

Super katten oppas

Tante Veerle heeft op onze katten gepast toen wij op vakantie waren en dit was echt top! Ze was er steeds lang genoeg om de katten flink aandacht te geven en ze heeft elke keer ook goed gecontroleerd of alles goed met ze ging. Super fijn en leuk om foto's/updates te krijgen, zo konden we met een gerust hart weg. Ze waren zelf ook hartstikke blij met haar komst volgens mij. Zodra we onze volgende vakantie geboekt hebben, schakelen we Veerle weer in!

26. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voelt als thuis voor onze Doris

Voelt als thuis voor onze Doris. Veerle heeft op alle gebied veel kennis van zaken.
Kleinschalig in huiselijke omgeving.
Hond krijgt ook training indien nodig.
Ik kan me geen fijnere opvang voorstellen.
Geeft heel veel rust als je weet dat je huisdier gelukkig is als jij ze naar de opvang brengt.

2. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veerle heeft onze labradoodle Guusje in…

Veerle heeft onze labradoodle Guusje in de dagopvang. Het is een dag in de week, de uitlaatservice en extra opvang bij bijvoorbeeld vakanties. Guusje is dol
Op haar. Daarnaast geeft ze tips over de opvoeding die heel consistent en passend zijn bij de hond/karakter. De filmpjes van het spelen in de roedel zijn heel leuk om op je werkdag te bekijken. Het voelt daardoor vertrouwd om de hond uit te besteden. In de privé cursus heeft ze ons geleerd om de hond gereguleerd los te kunnen laten lopen. Ik vind ook haar visie op de zorg voor de hond passend. Niet overdreven maar doordacht. Wij hadden te licht gedacht over de opvoeding van een pup. Fijn om met haar te kunnen sparren. Ze geeft gevraagd en ongevraagd tips zonder drammerig te zijn. Een mooie aanvulling op reguliere hondenopvang in Maasdriel!

29. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oppas Tante Veerle!

Onze Duke is een speciale hond om het zo maar te noemen. Hij is wat angstig aangelegd en sociaal richting andere honden niet altijd even handig. Sinds hij bij Veerle komt is hij zelfverzekerder geworden. Hij leert hoe te spelen met andere honden. Daarnaast is Veerle ook heel lief voor hem en is hij blij om bij Veerle te zijn. Wij krijgen heel veel filmpjes en zeker tijdens vakanties geeft dat een heel fijn gevoel.

29. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tante Veerle is een aanrader!

Al vanaf dat Luna een pup was, breng ik mijn herder/husky-mixje met een gerust hart bij tante Veerle. Veerle ziet 'het dier achter het dier' waardoor elk dier krijgt waar het recht op heeft. Plaatsing in een bijpassende roedel met volledige aandacht van Veerle als roedelleidster. Socialisatie met andere honden en katten, maar bovenal is ze bij haar in veilige handen. Veerle heeft veel verstand van dieren, is daarvoor opgeleid en studeert daarin verder. Ze weet van wanten, is kundig en straalt liefde uit voor haar dieren! Bovendien is de service top! Ze denkt mee over voeding of als je een vraag hebt over hoe je iets moet oplossen of wat het medisch kan zijn. Erg benaderbaar en dat met de nodige humor. Kortom, een aanrader!

30. April 2026

Tante Veerle is top!!!

Tante Veerle is top!
Veerle heeft ons geholpen met onze hond. Bij sommige honden viel hij uit en wij wisten niet meer wat we moesten doen niks hielp. Daarom hebben we de hulp van Veerle gevraagd. We hebben 2 sessies gehad en dat heeft wonderen gedaan. Aan het einde van de 2e sessie liep ik met twee honden,aan iedere hand één.
Eén van die honden was onze hond die aan het begin van de tweede sessie nog uitviel naar de andere hond. En nu liep ik daar vol zelfvertrouwen, wat was dat een heerlijk gevoel. Ik hoef niet meer om te lopen om plaatsen en honden te ontwijken. Dankjewel Veerle!!! Voor je hulp en inzicht! Je bent echt top!!!
Christel

6. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr