Tøjet var endnu flottere end på hjemmesiden (hvor det bestemt så godt ud). Priserne yderst rimelige. Levering præcis og ordentlig. Indtryk af "styr på sagerne": alle varer fuldstændigt som bestilt, ny... Mehr ansehen
Hugin Mugin
My first purchase was made last month. And I can say it wouldn't be the last. That order was cool, I received it earlier than the expected time. I think it was just 3 days after I ordered it. So every... Mehr ansehen
Super fine varer, glæder mig til at se den næste kollektion, og ikke mindst hvad I kan finde på fremover, når kollektionen bliver udvidet... Havde ikke i min vildeste fantasi drømt om, at man d... Mehr ansehen
Hugin og Munin er super kvalitetstøj til en overkommelig penge, godt design og dejlige farver, det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber. Jeg var også meget positivt overrasket over hvor hurtigt t... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Børnetøj i lækker kvalitet fra Hugin & Mugin. Vi sælger økologisk børnetøj i flotte farver og til konkurrencedygtige priser.
Vognmagervej 6, 8800, Viborg
- +45 41 11 95 26
- mail@hugin-mugin.com
- www.hugin-mugin.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Nordisk kvalitet og service hos Hugin Mugin
Hjemmesiden hos Hugin-Mugin er meget overskuelig og let tilgængelig. Man kan let og elegant sortere varesortimentet, så det passer til det man leder efter. Tøjet er af super kvalitet og ankommer til døren få dage efter bestilling. Alt i alt en super positiv oplevelse, at handle hos Hugin-Mugin.
Super lækre produkter
Rigtig lækre og eksklusive produkter har købt derfra både til min egen pige og til gaver og har KUN været MEGET positivt overrasket!
Helt i top
Den nye efterårs kollektion er helt fantastisk. Skønt med farver. Min datter elsker det. Kvalitet og service er som det plejer - helt i top!
jeg kunne ikke vente at give det købte til mit 2 årige barnebarn
Lækkert, sjovt og farvestrålende tøj, jeg helt sikkert vil købe mere af til mit barnebarn, samt til mit ventende barnebarn. Jeg har opfordret min svigerdatter til at holde et homeparty for sine veninder - og jeg ser selv frem til at blive inviteret til et og flere partys.
Jeg ser også frem til, når Hugin Mugin udvider sortimentet.
Irma Christensen
Fine varer og superhurtig levering
Tøjet vakte stor lykke, god kvalitet til fornuftig pris og leveringen var superhurtigt. God oplevelse, der nok skal gentages :-)
Super betjening
Min ordre blev ekspederet med det samme, og pakken ankom efter to hverdage. Tøjet var pakket nydeligt ind, og der var endda en lille håndfuld bolcher med.
Velfungerende og overskuelig bestillingsside - savner dog en mere detaljeret beskrivelse af varen; fx. At sommergamasher er 3/4lange...

Antwort von Hugin Mugin
Super hurtig levering
Jeg bestilte varerne mandag aften og onsdag lå de i min postkasse. Hurtigere bliver det ikke.Tøjet er smart og virker som en god kvalitiet
Jamen det er bare totalt supert
Kan ikke finde andre ord og de siger meget
super
Skulle bruge varen med det samme...hhavde den dagen efter
Super service og flotte varer!
Endnu en rigtig fin handel hos Hugin Mugin. Pakken kom frem allerede dagen efter jeg havde bestilt og varerne er bare så flotte. Så det kan varmt anbefales at handle her!
rigtig god service!
Fra bestilling til levering har jeg ikke noget at sætte en finger på. Jeg har fået alletiders service:-)

Antwort von Hugin Mugin
Profesjonelt
Profesjonelt, enkelt og greit.
Kule klær i god kvalitet.
Uovertruffen service, god kommunikation, lækre varer som forventet
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Der er en super service - de yder mere end jeg kunne forvente. Min kommunikation med dem har været god og klar. Og tøjet - som forventet i god kvalitet.
Perfekt!!
Føler mig vigtig!! Især det håndskrevne kort gjorde godt!
Super god oplevelse!
Fantastisk tøj til både mor og barn!
God service og hurtig levering! :)
Fedt at man kan betale med FF-kort.
Service og kvalitet, helt i top!
jeg vil først og fremmest sige, hvor ærgeligt det er. Jeg var ind på jeres hjemmeside, og fandt de flotteste børnetøj, til næsten minimums priser. Jeg har en søn på 2 1/2 år, så man kan aldrig få nok. Desværre synes jeg at udvalget var meget lidt både i modeller og størrelser. Vil ønske at i havde propfyldt hjemmesiden med mere af alt det fede voksen og børnetøj. Jeg har modtaget min regnfrakke og jeg super glad for den. Har allerede fået komplimenter, så jeg er kun positiv hvad angår min regnfrakke. Jeg vil dog også rose for den meget hurtige service, både bestilling på hjemmesiden som var meget simpelt og nem, men også leveringen. Så glade tanker til jer herfra, og en lille bøn. Mere tøj på hjemmesiden tak :) hav en rigtig god sommer.
flinke mennesker, godt tøj, meget hurtig levering
Der er tale om kvalitetstøj, som bevare farver facon og blødhed efter vask. Nu fik jeg præsenteret tøjet "live" og det blev gjort på en seriøs og behagelig måde. Jeg fik tøjet leveret dagen efter bestilling - kan det gå hurtigere.
KVALITET
Kontaktede Hugin Mugin da jeg var kommet til at bestille en varer forkert som skulle slettes igen. Ingen Svar! Typisk... Med 2 sek. efter havde jeg en sød kvinde i tlf. der nok skulle ordne det hele. TAK. Så ringede hun igen om at en af varerne var udsolgt og om jeg kunne bruge en anden? Super service... Modtog pakken næste dag og som bonus var der ilagt en T-Shirt. TAK.
Helt sikkert er det at jeg vender tilbage...
Altid god og hurtig service af en god kvalitets-vare!
Jeg har købt en lækker kvalitetsvare som min børn føler sig tilpasse i. Servicen er altid hurtig og god!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.