Hugin Mugin

Tøjet var endnu flottere end på hjemmesiden (hvor det bestemt så godt ud). Priserne yderst rimelige. Levering præcis og ordentlig. Indtryk af "styr på sagerne": alle varer fuldstændigt som bestilt, ny... Mehr ansehen

My first purchase was made last month. And I can say it wouldn't be the last. That order was cool, I received it earlier than the expected time. I think it was just 3 days after I ordered it. So every... Mehr ansehen

Super fine varer, glæder mig til at se den næste kollektion, og ikke mindst hvad I kan finde på fremover, når kollektionen bliver udvidet... Havde ikke i min vildeste fantasi drømt om, at man d... Mehr ansehen

Hugin og Munin er super kvalitetstøj til en overkommelig penge, godt design og dejlige farver, det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber. Jeg var også meget positivt overrasket over hvor hurtigt t... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Babyausstattungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Børnetøj i lækker kvalitet fra Hugin & Mugin. Vi sælger økologisk børnetøj i flotte farver og til konkurrencedygtige priser.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God butik og hurtig kundeservice

Købte 5 skønne ting til min store datter. Fik ordrebekræftelse og meddelelse om forsendelse meget hurtigt.
Da varerne blev leveret manglede der dog en cardigan. Selvom den stod på ordrebekræftelsen og pengene for den var hævet.
Jeg talte med kundeservice, som hurtigt undersøgte sagen. Desværre var cardigan udsolgt og det havde hugin og mugin glemt at informere om.
Beløbet for cardigan bliver tilbageført på mit kreditkort.
Alt i alt en god oplevelse - og fejl sker jo indimellem. Vi er vel alle mennesker :-)

27. Oktober 2011

godt og inspirerende

meget hyggeligt at shoppe tøj på den måde isærmeget sødt pigetøj, men der kunne godt være mere drengetøj

26. Oktober 2011

Rigtig god service

Hurtig levering og god service. En enkelt af varerne var udsolgt, men den blev fint trukket fra fakturaen, hvilket der også blev gjort opmærksom på i ordrebekræftigelsen.
Bestiller gerne fra Hugin & Mugin igen!

26. Oktober 2011

Super kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte en fleecedragt til min søn om lørdagen til homeparty hos en veninde.
Mandag aften blev den leveret på min adresse.
Det kalder jeg hurtig levering! Og vi er SÅ glade for dragten. Meget lækker kvalitet og design.

15. Oktober 2011

hurtig og godt

Tøjet er i er skønne farver og har en god pas form.
glæder mig til næste kollektion...

15. Oktober 2011

Super lækkert børnetøj

Lækkert børnetøj i en lækker kvalitet. Kollektionerne er ikke så store men det der er, er som skrevet lækker kvalitet.

Årsagen til 4 og ikke 5 stjerner, er pga. manglende respons på email henvendelse,

14. Oktober 2011

Super handel

Har handlet for første gang, men helt sikkert ikke sidste gang.

11. Oktober 2011

Superbra!

Har bara positiva saker att säga, har handlat lite då och då genom åren och har alltid (både i "vanlig" affär och webshop) bemötts av superbra service och framför allt - top kvalitet på kläder.

10. Oktober 2011

god og venlig personale

Jeg syntes det er et godt kvalitet, Bukser er lige dyer nok men virker til at være super kvalitet.
Det er nogle friske farver.

9. Oktober 2011

Super service

Jeg holdte et homeparty, der kom en super sød og meget engageret konsulent.Bestilte varer søndag middag og fik alle varerne onsdag morgen med posten.

9. Oktober 2011

Hurtig og super god service.

Jeg har mange gange købt i butikken, da den lå i KBH. Efter de er flyttet til Viborg er det bare så let at komme forbi og afhente varen, jeg kender kvaliteten og synes virkelig, at man får fantastiskt tøj til en god pris. mine bedste anbefalinger

2. Oktober 2011