Hei Fikk en fin oversikt over forskjellige hoteller i svergie. Det var enkelt å bestille og flott kvalitet på hotellet. veldig bra! hvis dere har tips om et godt jakt hotell til høsten er... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fantastisk avslappende tur. Trekker litt ned da det gikk litt for lang til ved middagen, hovmesteren tok ikke unna da vi kom ned på kvelden og vi blei stående uforskammet lenge å vente. Maten, ren... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über HotelSpecials.no
Vom Unternehmen geschrieben
Oppdag våre unike spesialtilbud
HotelSpecials spesialiserer seg på å tilby det perfekte hotelloppholdet for enhver reisegruppe, ethvert budsjett og enhver anledning. Vi tilbyr unike spesialtilbud som passer perfekt til dine ønsker. Våre spatilbud inkluderer spa-inngang og med Deluxe Spa-pakken kan du nyte både spa-inngang og en god 3- eller 2-retters middag inkludert i prisen. Med vårt 3 for 2-tilbud bestiller du tre netter, men betaler kun for to, og med oppgraderingsspesialen får du en oppgradering til prisen for et standardrom.
Vi har åpent mandag-fredag 09:00-17:00
Kontaktinformationen
Flaggan 195, 116 74, Stockholm, Schweden
- info@hotelspecials.no
- www.hotelspecials.no
Likte god beliggenheten
Likte god beliggenheten. Litt vanskelig å finne resepsjonen da hovedinngangen var dårlig merket. Hyggelig personale. Minus var at frokosten ble fjernet før kl 10 og vi var ikke ferdige med å spise.

Enkel og rask bestillingsprosess

God info om hotell du er interessert i
God info om hotell du er interessert i

Rask og bra
Rask og bra - hotellet var også supert

Antwort von HotelSpecials.no
Første opplevelse med The Note!
Var heldig og fikk en alle tiders oppgradering!
Ellers - topp karakter i alle kategorier.

Svensk møkkaselskap
Dette er det mest useriøse bookingselskapet vi har vært ute for. Tilbud og priser stemmer overhode ikke overens med hva sluttprisen blir.
STAY CLEAR!!!!

Antwort von HotelSpecials.no
Anbefaler ikke bookning gjennom…
Anbefaler ikke bookning gjennom hotelSpecials.
De fremstår som service innstilte, men gjør ikke bokninger de lover, og holder ikke avtaler.
Booket rom for vår familie på fem (to voksne og tre barn) for bryllupshelg på Marstand. Ringer for å være sikker på at vi skal få et rom med plass til alle, og at alt skal være i orden, ettersom vi skal i bryllup til nær familie. Møter hyggelig person på telefon, og jeg er i god tro om at alt er i orden. Viser seg imidlertid senere, når jeg er i direkte kontakt med hotellet, at rommet som er reservert ikke har plass til våre barn.. på 7 mnd, 4 og 6 år, og at bokningen bare er til to voksne.. Hotellet har ingen andre rom tilgjengelige, og anbefaler å ikke bo fem på rommet, da de er for små til det.. Hotellet vil at vi skal booke et ekstra rom, eller betale ekstra for flere senger, og da blir prisen nesten dobbelt så mye..!! Finner ut av dette ca en uke før bryllupet, og dermed er det ingen andre hoteller ledige i Marstrand. Får lovnad om at hotelspecials skal ordne opp, men hører aldri noe mere fra de. Ender med at vi må kansellere hele reisen. Så mao, ikke book via dette firmaet om du vil være sikker på at du får det du bestiller og betaler for.

Antwort von HotelSpecials.no
Man får dårligere standard enn hva man bestiller og betaler for
Vi bruker alltid å bo på Sky rom på Gothia hotel Gøteborg, og vet godt hvilke fasiliteter vi får i tillegg til vanlig rom. Denne gangen bestilte vi Sky rom på Gothia gjennom HotelSpecials. Vi fikk langt i fra det som skal være et Sky rom med tilhørende fasiliteter. Fikk beskjed av betjening på Gothia at HotelSpecials brukte andre navn på rommene enn hva de brukte. Vi mener at et Sky rom bør være et Sky rom, uansette hvor man bestiller dette. Vi vil ikke anbefale noen å bestille rom via HotelSpecials.no.

Kjapp og effektiv hjemmeside😄
Lett og enkelt å bestille😁
Supert nettsted for hotell i Skandinavia.
De hadde 3 for 2 netter i Stockholm
- valget av hotellnettsted ble derfor enkelt:-)
Kjempegod service
En hyggelig ansatt som hjalp oss med å finne et hotell som passet perfekt til oss som hadde hund.
Ønske om Spa, hvor jeg skal dra???
Veldig hyggelig og informativ Agnes som hjalp meg å se på ulike alternativer for hotell med bademuligheter for en gravid datter og hennes lille gutt på 2,5 år!! Vi landet på Vann, som ga en rimelig pris for helgen og ikke var langt fra Strømstad :D Fine leke og turmuligheter! Det eneste triste var at det ikke var lov for barn i det hele tatt å bade i badebasseng inne!! Dette er vanligvis lov fra 07-11, men ikke denne helgen!! Da det var regnvær var det ikke særlig aktuelt å bade ute for noen og det var en stor skuffelse, men maten var god, rommet greit og betjeningen hyggelig. Jeg drar gjerne dit igjen uten barn!!
Enkel betillig til flotte hoteller!
Hei
veldig bra!
hvis dere har tips om et godt jakt hotell til høsten er jeg interesert
Vårt reservasjonsnummer NM8506GQ6555
Vi gleder oss til opphold hos dere fra 30/6-14 til 3/7-14
Bra opphold
Mottagelsen var bra, vennlig, men manglet noe vesentlig (se senere vedr. faktura/betaling). Hotellet er under renovering /ommbygging og dette var jeg klar over. Rommet var rent og det var gode senger. Maten var god.
Det som trekker ned er den serveringen av vin jeg fikk på kvelden. En ung herre fylte kun glasset så vidt til 1/4, restaurantsjefen fylte det samme glasse til riktig mengde, litt over 1/2. Betalte kr 88,- og fikk 2x 1/4 og 1x1/2, (ble dette forståelig?).
Ved avreise ble jeg gjort oppmerksom på at jeg hadde sjekkket inn til feil pris (bestilte opphold via internett), en hyggelig dame med langt mørkt hår ordnet imidlertid det hele opp, i ettertid hadde jeg forventet at dette var blitt gjort ved ankomst, men det hele ordnet seg. Ikke umulig at jeg vil komme tilbake, da stedet, rommet, maten og betjeningen var hyggelig. Er dere litt mer rause med vinen kommer jeg helt sikkert tilbake. mvh
Terje Gautefall
Raskt, rimelig og enkelt!
Dette var enkelt å orientere seg i.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.