Hotel Europa, Aabenraa Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik mad fra fox and hounds Aabenraa. Råvarerne var ok. Men kartofler til schnitzel var hårde indeni for meget panering schnitzel. Ingen smør sovs. Fik også spareribs de kunne godt have haft lidt længe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde brug for en overnatning med kort varsel og hele opholdet overgik forventningerne. Personalet var meget imødekommende, maden, stemning og service i Fox & Hound rigtig god og sengen i det lille væ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så fantastisk et hotel. Pænt og rent. Venligt personale. Gode faciliteter. Intet mangler. Virkelig et besøg værd. Desuden er restauranten/pubben fox and hound som ligger på hotellet så lækkert. Hyggel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut fuld valuta for pengene, for to par. Vi har følt os så meget velkomne, fået super service på værelserne og fået serveret den lækreste mad af kokken selv. Flot, lækker og varieret morgenma... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hotel
  2. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen På Hotel Europa Hotellet har 57 værelser, 2 restauranter, skotsk pub, hyggelig foyer, hvor der altid er frisk kaffe og hjemmebagte småkager til vore gæster. Vore værelser er moderne indrettet med aircondition, minibar samt gratis Nespress...

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bare et godt hotel

Man mødes af smilende og venligt personale, og når så service og maden også er i topklasse, bliver man glad :) Klart en anbefaling herfra.

3. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

*** stjerner fra os.

Vi tog en overnatning på hotellet, fra d.10-08 til 11-8 2024.
Værelset var meget lille ift. prisen.
Rengøringen var helt perfekt, og personaler super venligt.
Morgenmaden synes vi var dyr ift. værelsesprisen på det lille værelse. 150kr. pr. person.
Vores regelmæssige besøg på andre hoteller i hele landet, hvor morgenmaden er incl. i værelsesprisen, gør at vi vurderer opholdet til svarende til *** stjerner.

10. August 2024

Et dejligt hotel

Et dejligt hotel, god gourmet middag og dejlige cocktails i deres "ølkælder".
En meget sød og behagelig betjening.
Et rigtig godt værelse med en god seng og fri kaffe og the på værelset.
Selv om det er I centrum er der meget fine parkerings muligheder.
Vi vender helt sikkert tilbage.

24. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse i service og kvalitet

Havde købt deal med 4 retters aftensmad. Vejret var godt, så vi nød cookie og the fra carstensens thehandel gratis) på tagterrasse og et rigtig godt glas rosevin. I dealen var der en gourmet snack i fox and hound. Smagte godt og sikke et udvalg af øl, ikke mindet flaske øl. Der var live musik om aftenen på stedet. Spørg bartenderen om øl. De ved meget. Til aftensmaden valgte vi vin menu. Maden var virkelig velsmagende og vinen passende perfekt til. De var ikke nærige med vinen.
Morgenmaden var et kapitel for sig. Brød fra lagkagehuset, frisk presset juice og 10 slags the fra Carstensen thehandel. Vi blev enige om det var den bedste morgenmadsbuffet vi havde fået.
Oveni var sengene gode og personalet servicemindet som desværre sjældent set. En kraftig anbefaling herfra

6. April 2024

Føler sig som Norm i Cheers

Har boet der en del gange på forretninger det sidste stykke tid…

Altid nærværende og venligt personale (en gang ikke så godt hos Fox & Hounds), men overordnet et hotel, man følger sig velkommen hos, som Norm i Cheers. (Ja, jeg er så gammel)

Alle 3 ejere har forstået den største regel. Lyt til kunderne og få dem til at føle sig velkomne og træner sit personale ♥️

Det er lidt dyrere end andre hoteller i området, men der føles som at komme hjem hver gang 👍👍👍

10. März 2024

Tilfreds som alle andre

Virkelig hyggelig hotel, super service (bl.a. gratis opgradering af værelse), rigtig god central beliggenhed.
Kan varmt anbefales!

17. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun tilslutte mig alle de…

Jeg kan kun tilslutte mig alle de rosende ord der allerede er blevet skrevet om dette hotel.
Har været det med et vennepar fra fredag til lørdag. Er blevet betjent af det mest utrolige og nærværende personale, smilende lige fra receptionisterne til hende der ryddede af efter morgenmaden
Gratis kaffe hvornår du har lyst, lækre møbler i byggeområder og restaurant, Hyggelig bar i kælderen med dygtig fyr der vidste alt om de øl vi smagte(ølsmagning). I restauranten om aftenen, samme oplevelse… vi har gået rundt med et smil på læben og allerede aftalt, at her kommer vi hel sikkert igen🙂
Med venlig hilsen
Ingrid Hedevang

3. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle bare bruge én overnatning

Skulle bare bruge én overnatning. Det var det hele værd, der var super venligt personale, rent og pænt værelse. Morgenmaden var 5 stjerner virkelig lækkert.

13. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige været på cykelferie I…

Vi har lige været på cykelferie I Sønderjylland. Vi begyndte og sluttede turen på Hotel Europa i Aabenraa. Det kan varmt anbefales. Vi følte os så godt taget imod af det dejlige personale. Der stod kaffe med småkager til fri afbenyttelse og Coffee to go. Vi blev endda tilbudt at tage en termokande kaffe med på cykelturen. Vi fik skøn veltilberedt mad til aften og den skønneste morgenmad.

31. Juli 2023

Service og personalet

Alt var så fint. Pænt og rent over alt. Personalet var virkelig opmærksomme og imødekommende. Maden var perfekt både morgen og aften. Maskine med kaffe, the, kakao og meget andet var til vores rådighed døgnet rundt. Det var lækkert.

20. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

positivt overrasket over alt ved…

positivt overrasket over alt ved hotellet. Der kan ikke sættes en finger på noget der er alt hvad hjertet kan begære ... flot indretning ,virkelig god service, afslappet stemning, lækker mad og en fantastisk pub i kælderen med 80 forskellige øl på lager samt live musik. vi kan kun anbefale Hotel Europa.

3. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode venner mødtes fra Herning og Grindsted.

Vi havde et ophold 31.03.2023-02.04.2023. Imødekommende personale ved indtjekning med informationer. Personalet i restaurant ved menuen mestrede opgaven både fredag og lørdag med venlig og høflig betjening med hvad menuen ville bestå af. Morgenbuffet Super - med hvad man kan ønske når har ophold på et hotel. Udtjekning fra hotellet var også efter vores ønsker.

31. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været på weekend ophold og må…

Vi har været på weekend ophold og må bare sige der er god service. Receptionisten Lone fortjener virkelig en stjerne som månedens medarbejder. Hun var der da vi ankom, og var der da vi tog afsted igen søndag, men stadig med samme store smil og glæde. Værelset var pænt rent og maden rigtig god.

8. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr