Jeg har netop holdt min 50 års fødselsdag på Hotel Søfryd og jeg må bare sige: Sikken en oplevelse ❤️ Vi fik vores egne lokaler, med udsigt over fjorden. Maden var fantastisk. Vinen var fantastis... Mehr ansehen
Intet mindre end et luksus ophold for min kone og jeg. Der var kolde drinks, lækre vine og maden var bare vildt lækker. Personalet var rigtig høflige og imødekommende. Selve hotellet ligger perfekt... Mehr ansehen
Fint værelse men vi havde spurgt hotellet om det var muligt at komme ind på værelset om natten da vi var inviteret til rund fødselsdag. Kommer til et låst hotel og den eneste mulighed for at komme til... Mehr ansehen
Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse på det nyrenoverede og genåbnede Hotel Søfryd. De nye ejere har indrettet både restaurant, hotel og værelser i en stilren og hyggelig stil. Der er lavet m... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk bryllupsfest!
Fantastisk bryllupsfest!
Tusind tak til Malene, Tutsi, køkkenet og hele holdet bag for en ukompliceret og problemfri bryllupsfest. Vi kan ikke sætte en finger på noget, vi kunne have ønsket anderledes.
Malene var meget fleksibel og imødekommende under planlægningen, og maden og vinene levede fuldt op til vores forventninger - og der var så rigeligt af begge dele, og tjenerne var meget opmærksomme. Alt fungerede simpelthen perfekt!
Så tusind tak til Badehotel Søfryd for at bidrage til en absolut fantastisk bryllupsfest
Det er det bedste hotel og maden er…
Det er det bedste hotel og maden er helt itop personale så fantastiske dejlig sted det er ikke sidste gang jeg kommer der tak fir en helt igennem fantastisk oplevelse

TRIST sommeroplevelse!
TRIST sommeroplevelse!
Stedets beliggenhed kan man ikke tage fra dem - men restuarant, service og udvalg må desværre diskvalificere stedet. Flere af aftenens retter var taget af kortet. Tjenerne var urutinerede og havde slet ikke styr på noget som helst. Ankom kl. 19.20 til bord kl. 19.30 og fik kontakt efter 20 minutter for at bestille drikkevarer. Flere borde ventede ligeså. Den ret jeg bestilte var ikke så ikke på kortet alligevel - der blev foreslået noget andet osm jeg takkede ja tak til - men der kom noget helt andet - som var ok - bortset fra at man ikke hælder god kraftig Balcamico eddike ud over melon. Bestilte så en oksefillet - medium - men modtog så en totalt tør og gennemstegt bøf som ikke vejede de 250 gram som anvist. Fik en ny som så var rå og en skæring af kødet som nok var en straf for at reklamere - sej. God sauce, men kedelige grøntsager. Stedet er faktisk ikke så tosset men oplevelsen er desværre under alt kritik - selv som gæst med overnatning. Et nedslidt indtryk generelt af stedet og fortsat en tidslomme fra 1977 på flere måder....
Vi havde en flot fødselsdagsfest den…
Vi havde en flot fødselsdagsfest den 15. Juni med ca. 50 personer. Festmaden var lækker, og fin service af smilende og venlige tjenere. Vores gæster nød den flotte udsigt. Vi kommer gerne igen
Vildt fed oplevelse:)
Fantastisk værelse og god havudsigt. Maden kom hurtig og god service. parkering lige ude foran og vildt hyggerligt, spænende, sjovt og romantisk ophold på Badehotel Søfryd.

Antwort von Hotel Søfryd
Fantastisk dejligt hotel og service
Fantastisk dejligt hotel og service. Jeg kan varmt anbefale det til alle, som ønsker ro og idyl. God og omsorgsfuld betjening af personale, samt indehaver. Jeg kommer helt sikkert igen :)

Uanstændig behandling af 70 års fødselar
Min kone skulle have været til 70 år fødselsdag
På Søfryd d 12/ 9
Dette ikke muligt da de løb fra kontrakten og tilbød fødselaren
2 timer til velkomst frokost gaver og kaffe
Grundet de skulle bruge lokalet til en anden fest
Utilstedeligt og bør få konsekvenser for fremtidige bookninger
Læs kontrakten godt i gennem inden underskrift
Det er dyrt at afbestille
Kommer der aldrig mere med nuværende ejere
Overholdt ikke skriftlig aftale om afholdelse af 70. års fødselsdag.
I efteråret 2019 aftalte jeg med Hotel Søfryd at de skulle afholde min 70 års fødselsdagsfest den 4. april 2020. Jeg fik en skriftlig bekræftelse på at festen skulle afholdes i et specifikt lokale (”Det Nye”) som passede til antallet af gæster. Gæsterne skulle komme kl. 13 til velkomstdrink, gå til bords 13:30 til frokostbuffet, og det hele skulle afsluttes med kaffe og the. Alt skriftligt bekræftet. I forhold til sluttidspunkt fik jeg at vide at ”vi kunne blive så længe vi ville”.
Efter udbruddet af Corona blev festen flyttet til 12. september. Jeg var flere gange forbi Hotel Søfryd for at få afklaret forholdene omkring Corona og evt. indflydelse på min fest. Hver gang fik jeg at vide at alt ville blive som aftalt.
Ifølge aftalen skulle jeg en uge før festen angive det nøjagtige antal gæster. Den 5. september – nøjagtig en uge før festen - var jeg igen forbi hos Hotel Søfryd.
Her fik jeg så pludselig oplyst at (1) lokalet var ændret og (2) at vi skulle være ude kl. 15 da lokalet skulle bruges til en konfirmation.
Ud over at være meget utilfreds med ændringen af lokalet - hvor der var plads til langt flere gæster end vi ville blive - så spurgte jeg personalet om hvordan de mente at min fest med velkomstdrink, frokostbuffet, taler, gaver, kaffe og the, overhovedet kunne afvikles på kun 2 timer. Jeg inviterer da ikke til fest på et hotel til frokost og kaffe – med gæster der kommer langvejs fra - for så kun at være der to timer. Jeg var i øvrigt fra starten blevet oplyst at vi kunne blive så længe vi ville.
Hotellet forklarede at de på grund af mange konfirmationer ikke kunne afholde min 70 års fødselsdag som først aftalt. Jeg så mig herefter nødsaget til at aflyse festen.
Den eneste reaktion fra Hotel Søfryd var en kort mail hvor de skriver at ”det er deres skyld”, "2 timer er ikke rimeligt", de ”undskylder” og at de ”refunderer mit depositum” !!!
Jeg havde glædet mig til min 70 års fødselsdagsfest med mine bedste veninder – nu står jeg tilbage med en kæmpe skuffelse.

Antwort von Hotel Søfryd
Har netop overnattet to nætter i…
Har netop overnattet to nætter i forbindelse med familiebesøg.
Dejligt sted, smuk beliggenhed, flot udsigt over fjorden.
Super dejlig morgenmad.
Venlig betjening og god service.
Men
Det trænger meget til vedligeholdelse.
Badeværelset var meget lille og med gammelt linoleum. Hårtørrer var en antikvitet.
Altanen var slidt med uhumsk trægulv.
Trængte til maling alle steder.
En lille ting kunne man sagtens gøre for at Shine stedet op:
Ved indgangen.
Lidt rodet med forskellige blomster kummer, desværre med visne blomster. Øv.
Ligeledes de blå markiser ved køkkenvinduerne var meget beskidte.
Det ville være en minimal indsats med en kærlig hånd at gøre indgangspartiet mere indbydende.
Men bortset fra det slidte indtryk var opholdet dejligt.
Lækker frokost
Frokost søndag den 19. juli på terassen med udsigt over fjorden. To stykker lækker kalveroastbeef med tilhørende drikkevarer. Synd for alle de, der ikke havde tid til at komme på denne fantastiske dag. God stemning blandt personalet, der ikke stressede og havde tid til gode bemærkninger. Vi kommer igen igen igen....
Fantastisk kundepleje og hver en krone værd
Fantastisk kundepleje og imødekommenhed! Vi blev modtaget af en smilende og oprigtigt interesseret ejer i receptionen, der straks fangede vores ønsker og byttede rundt på værelser til vores fordel - formidabel udsigt! Lækker mad, gode vine men bedst bedst en formidabel service og medarbejdernes evne til at få os til at slappe af og føle os royalt serviceret! Vi kommer igen, igen! Hvorfor ikke 5 stjerne? Bygningerne trænger nogle steder til en hånd, men det betyder intet, når man føler sig fantastisk behandlet. Vi kan varmt anbefale et ophold tæt på spændende Roskilde!
Jeg elsker dette sted !
Jeg elsker dette sted !
Jeg har ikke en finger at sætte på noget - fantastisk personale og gode muligheder for at holde selskab for større grupper af mennesker.
Vi holdte min søns dåb på Søfryd og blev behandlet SÅ flot af personalet, som hjælp med oppyntning, opdækning samt sørgede for at alle navneskilte stod på rette pladser - en stor hjælp for en allerede stresset mor dagen før det går løs :)
Vi holder helt sikkert mange fester her endnu og alle fremtidige dåbslejligheder.
Mere end 5 stjerner får de fra mig, hvis det var muligt :D
Hotel Søfryds kommentar er usand
Hotel Søfryds kommentar er usand. Vinleverandørens vurdering går på en anden vin end den med hotellet skriftligt aftalte.
Jeg anbefaler Hotel Søfryd at respektere kundernes smagsløg og at overholde indgåede aftaler i stedet for at basere sig på vinleverandørens fejloplysninger.
Fødselsdag på Hotel Søfryd
Fødselsdag på Hotel Søfryd
Vi har nu afholdt to fødselsdage på Hotel Søfryd, og hver gang har vi forladt stedet med et smil på læben.
Seneste fødselsdag var lørdag den 27. april, hvor næsten 50 mennesker fik velkomstdrink, tre retters fin menu med tilsvarende fine vine samt natmad. Hertil overnatning for adskillige af gæsterne med efterfølgende morgenmad.
Hele arrangementet - fra allerførste færd - blev afholdt i en professionel og dygtig atmosfære. Intet gik galt, og tilbagemeldingen har været, at alt bare virkede så flot.
Jeg vil gerne anbefale Hotel Søfryd til afholdelse af arrangement, og særlig indehaveren og Malene er personer, som forstår at hygge om gæsterne.
Vi kommer gerne igen på et andet tidspunkt.
Vi har netop afholdt vores 2 x 60 års…
Vi har netop afholdt vores 2 x 60 års fødselsdagsdag med overnatning. Hele arrangementet - fra opstart til afslutning i formiddags - er bliver håndteret på en proffessionel og behagelig måde, så vi har følt os meget fint behandlet. Lørdag eftermiddag med kaffe, middag med tre lækre retter, kaffe mv. og mulighed for egen musik og dans afsluttende med natmad og overnatning med fin morgenmad søndag forinden afgang.
Vi kan anbefale Hotel Søfryd på det varmeste og en særlig tak til Tina og Tule og personalet for en god weekend.
En meget uheldig oplevelse på…
En meget uheldig oplevelse på restauranten.
Meget ventetid, forkerte bestillinger, glemte bestillinger og lunken mad.
Vi forventede en delikat oplevelse i skønne omgivelser, men oplevede desværre en lørdag aften blive ødelagt med denne oplevelse.

awesome location
good service and good food with beautifull coastal location .
Fin kompensation for en dårlig mad …
Fin kompensation for en dårlig mad oplevelse. Som tidligere beskrevet havde vi en knap så god madoplevelse på Hotel Søfryd.
Hotel Søfryd indså fejlsen tog ansvar for handlingen og undskylde + Kompenserede for oplevelsen fuldt ud.
Vi takke for dette. Vi har nok bare været uheldige :-)
Super godt Hotel Søfryd
Perfekt
Holdt fest 2*60 års fødselsdag med overnatning. Der var et par små fejl om blev rettet næsten inden vi havde påtalt det. De havde også givet os et andet lokale end det vi havde aftalt til eftermiddags kaffen så det blev meget bedre.
Dejligt arrangement og rigtig god service...
Afholdt mit arrangement med 15 voksne og to børn med overnatning...
Vi fik dejlig mad og velvilje overfor nogle specielle menuændringer for to deltagere og de to børn.
Disse afvigelser fra vores menu blev opfyldt uden problemer.
Hele dagen gik fint som jeg havde ønsket det.
John i receptionen gjorde at jeg som vært følte mig tryg ved det hele.
Dejlige værelser med bad og udsigt fra de fleste...
Kan anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.