Jeg har skiftet tandlæge til "Hostandlægerne.dk" på Frederiksberg. Jeg fik i dag lavet tandeftersyn plus tandrensning af Lala Bensouda. Jeg giver hende og resten af personalet 10/10. Sødeste mennes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Kæmpe stor anbefaling af Hos Tandlægerne. Det var en helt igennem en rigtig god oplevelse. Jeg blev taget vel imod af personalet, som var smilende og hjælpsomme. Før behandlingen, gennemgik tan... Mehr ansehen
Hos tandlægerne ligger yderst belejligt placeret centralt på Frederiksberg. Man bliver altid modtaget med et smil og der er styr på tingene. Tandlægerne er søde og omsorgsfulde, der giver ro i mave... Mehr ansehen
Søde og profesionelle medarbejdere hele vejen rundt. Man bliver mødt med smil, og en oplevelse af at de tager deres ‘håndværk’ alvorligt. Har oplevet både at kunne få en akut tid da behovet opstod... Mehr ansehen
Vores nyrenoverede tandklinik ligger centralt på Frederiksberg. Vores fokus er kvalitet og den gode oplevelse. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller behov for information. Der er gratis 2 timers parkering på Roarsvej, og metrostation Frederiksberg samt Aksel Møllers Have ligger tæt på klinikken.
Roarsvej 2, 2000, Frederiksberg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super grundig og professionel. Føler mig fuldstændig tryg
Jeg ringede ind fordi jeg havde knækket en tand, jeg fik en tid allerede 2 timer efter.
Tandlæge Andreas fik kigget på tanden og gav sin vurdering og pris. Jeg var rigtig nervøs, både Andreas og hans rigtig rigtig sød klinik Ass. Hjalp med at berolige mig under hele behandlingen. Rigtig fin og smertefri behandling. Super god service!!
Vi ses igen d. 13/09 til en omgang tandrensning 😂
Jeg besøgte forleden Hos tandlægerne, Roarsvej 2. Det var mit første besøg, hvor tandlægen og tandplejeren sammen foretog en grundig gennemgang og vurdering af mit tandsæt. Jeg blev orienteret om udfordringer og behandlingsmuligheder på en god og inddragende måde. Alt i alt en positiv oplevelse, der lover godt for fremtiden. Tommy
Altid søde og gode til at fortælle hvordan jeg får den bedste pleje af mine tænder
Tusind tak for at i findes! Jeg har aldrig været stor fan af at gå til tandlægen, men efter at jeg fandt Hos Tandlægerne på Frederiksberg er det intet problem at gå til tandlægen. Tandlæge Anders har jeg været specielt glad for, da han har hjulpet mig med et længere behandlingsforløb. Han er rolig, utrolig dygtig og du får information om behandlingerne som du forstår. Resten af personalet er desuden også super søde og har altid et smil på læben! Med hånden på hjertet; det er denne klinik du skal vælge hvis du er i tvivl.
Den varmeste anbefaling herfra!
Er kommet der de sidste mange år.
Super sted med et meget professionelt og kompetent personale.
Altid oplevet stor venlighed og fin guidens i forhold til de behov der har været.
Kan varmt anbefale stedet, hvis man overvejer ny tandlæge!!
Grundigt og professionelt behandlingsforløb over 1/2 år. Meget kompetent personale.
Helt fantastisk oplevelse!
Da jeg lige er flyttet til Frederiksberg og skulle bruge en ny tandlæge fandt jeg Hostandlægerne. Det har jeg slet ikke fortrudt, lige fra jeg trådte ind på klinikken til jeg gik ud følte jeg mig set og hørt af det rare personale. Jeg fik en grundig undersøgelse og blev godt informerede omkring hvad der skulle laves og hvad jeg kunne forbedre.
Meget flot klinik og det skønneste personale. Man får altid den bedste velkomst og behandling. Jeg kører gerne fra jylland hver gang. De får mine bedste anbefalinger.
Rigtig flot klinik med super kompetent personale. Kan varmt anbefales.
Kvalitetsarbejde og venlig behandling. Kan anbefales
Super godt sted! Jeg havde undgået tandlæger i flere år, men fandt så dem her, efter jeg kun havde hørt gode ting om dem. Super sødt personale, som formår at tale og forklare deres processer, uden det bliver til volapyk. Og en super sød og meget kompetent receptionist som altid er klar på at trylle lidt, så man kan få tider til at passe ind i sin hverdag.
Jeg har med spænding fået lavet en ny fortand. Processen, servicen og vigtigst af alt resultatet har været fremragende. Tak !
Kan varmt anbefale hostandlægerne. Meget kompetent og venligt sted.
Jeg er selv tandlæge og kan kun varmt anbefale tandlægerne, tandplejer og klinikassistenter. Kompetent og tryg behandling.
Behagelig service og venlig omgangstone på klinikken. Går altid derfra med en god oplevelse! Kan varmt anbefales🙂
Får altid en meget venlig modtagelse på klinikken, og kan tydeligt mærke den gode stemning, Føler den faglige kompetance er høj, og alting bliver forklaret på en god og pædagogisk måde
Det tryggeste sted for ens tænder. Helt præcist arbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.