Frisør Hos Peter Bewertungen 347

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en næsvis frisør hos frisør Peter i Næstved. Spurgte ind til tid for bundfarve og striber, fik en dato med kun tid til klip, jeg gør igen opmærksom på jeg skal have bundfarve og striber, for... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frisør hos Peter Vejlevej Fredericia Altid en glad velkomst og søde og dygtige piger . Den bedste hovedbunds massage - kan kun give de bedste anbefalinger 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos frisør "Hos Peter" i Horsens bliver man altid mødt af glade frisører. Både mine 2 unge teenagere og jeg nyder at blive frisket op af enten Maj Britt eller Sonja. De varmeste anbefalinger herfra

3.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 37 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Frisør hos peter i Ringstedet

Denne anmeldelse drejer sig om min top professionelle frisør Alessandra i frisør hos Peter i Ringstedet som altid har tid til en snak mens hun klipper professionelt. Jeg har haft Alessandra som frisør de sidste 8 år. Jeg er altid super tilfreds.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun varmt anbefale salonen i…

Jeg kan kun varmt anbefale salonen i Hobro. Man bliver budt velkommen med et smil. De er virkelig dygtige og gør ikke noget uden man selv har sagt go for det. Fx hvor meget af spidserne der bliver klippet af og hvor meget der bliver klippet af ved etage klipning. Jeg blev både klippet og fik lavet reflekser og jeg har aldrig været så glad for et resultat, som jeg er for det jeg har fået lavet hos dem 😍⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner herfra til både Majken og Mette

Stemningen i salonen er også rigtig god og man føler sig virkelig velkommen og i gode hænder

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hun er min tid som jeg har på forvejen

Jeg har bestilt tid for lang tid siden og så jeg har en tid til klokken 15.00 og der er de åbenbart ikke klar til mig jeg venter længe på det bliver min tur så du bare nogen der har Taget min tur åbenbart kan jeg så se efter klokken eller klokken bliver så mange og jeg skal også noget andet den dag det var min dårlig oplysning for mig hos Peter i Horsens

28. November 2025

Sara i Næstved

Sara i Næstved - den bedste

Med fare for at det nu bliver sværere for mig selv at få tid, så skal Sara bare have den største ros.

Hun læser sine kunder, hun kan sit kram og jeg er altid tilfreds og så går hun bare en ekstra mil for sine kunder.

Elsker også deres koncept så man ikke skal aflevere en formue for en pæn haircut og jeg har - og vil fortsat anbefale Sara til alle der gider høre på mig - TAK Sara 🙏

21. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev anbefalet at købe produkter hos…

Blev anbefalet at købe produkter hos Peter i Viborg
Blev også pænt modtaget, snakkede om styling af mit hår, fik anbefalet at købe 2 forskellige produkter, kunne komme retur, hvis jeg ikke fik den ønskede effekt.
Da jeg kom retur kunne intet lade sig gøre selvom jeg var blevet lovet ombytning til andet produkt

10. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionel håndtering af praktikant og ubehagelig oplevelse

Min datter havde praktik i denne salon i Næstved, men desværre blev det en skuffende og ubehagelig oplevelse.
Hun viste stor interesse og tog initiativ – fandt selv modeller, søgte information på nettet og gjorde sit bedste for at lære.
Hun pleasede og gjorde rent i hele butikken, fejede og alt hvad der høre sig til på helt eget initiativ Alligevel fik hun meget lidt støtte og opbakning fra butikslederen, og ved afslutningen blev hun mødt med en negativ vurdering, som ikke stod mål med hendes indsats. Tarveligt

Efter praktikken modtog hun desuden en privat besked fra en kunde, der havde været i salonen. Beskeden var ubehagelig og irettesættende og indeholdt formuleringer som, at hun burde “opføre sig mere professionelt”
Dette var en chokerende og grænseoverskridende oplevelse for en ung praktikant

Det mest skuffende var, at butikslederen ikke tog ansvar eller støttede hende i situationen, selvom der var tale om en kunde, der henvendte sig upassende.
Min datter brød grædende sammen efter denne episode og alligevel møder hun op næste dag og gør sit bedste selvom det var svært
Min datter måtte selv tage initiativ til at spørge kunderne om det var i orden at hun iagtog imens det sad i stolen - dette burde være en medarbejders job at støtte og hjælpe praktikanten især efter gårdsdagens oplevelse
Alt i alt har det været en trist oplevelse, og jeg vil IKKE anbefale stedet som praktiksted for unge. Jeg håber, salonen fremover vil blive bedre til at støtte og beskytte Hvis de får nye praktikanter, så de får en tryg og lærerig oplevelse....

Vi var ellers blevet anbefalet salonen i Næstved fordi vi har famille der kender ejeren

Kan desværre ikke besvare jeres skrivelse

Tak for jeres svar.
Jeg forstår, at I ikke ønsker at diskutere enkeltsager offentligt, men min anmeldelse handler om egen oplevelse og vi står ved det, vi har skrevet.
Formålet med Trustpilot er netop at dele ærlige erfaringer, så andre kan danne deres egen mening.
Vi har fortalt vores forløb, som vi oplevede det, og håber, at I tager det som konstruktiv feedback.

22. Oktober 2025
Frisør Hos Peter-Logo

Antwort von Frisør Hos Peter

Hej Anita.
Tak for din henvendelse.
Da vi ikke diskuterer personsager i det offentlige rum, beder vi dig rette henvendelse direkte. Du kan finde kontaktinformationer på vores hjemmeside (Handelsvilkår)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg syntes det er ærgerligt

Jeg syntes det er ærgerligt
man ikke kan have en fast frisør
jeg oplever meget udskiftning og nye frisører hele tiden

1. Mai 2025
Frisør Hos Peter-Logo

Antwort von Frisør Hos Peter

Hejsa

Du kan sagens have en fast frisør ,det er der rigtig mange der har.
Frisør faget er jo et fag hvor barsel - barn syg osv kan forekomme , men selvfølgelig er nogle af mine 20 afd hårdere ramt af udskiftning end andre, nok lidt tilfældigt hvor udskiftningen rammer.
Frisører napper også frisører fra hinanden , så udskiftning er umulig at undgå.

Fødselsdagshygge endte i tårer

Fødselsdagshygge for mig og min voksne datter endte i tårer og skævt og uopretteligt hår.
Da vi tager tilbage for at få rettet det, en halv time efter vi er kørt, møder vi klar irritation af hende der har klippet og en anden frisør. En tredje frisør forsøger at rette den skæve klipning op, men det kræver at der bliver taget endnu mere af længden, så trods forsøg , så må min datter gå med en håbløs klipning i måneder, til det er vokset nok ud til at få rettet det op.
Det er med års mellemrum, to virkelig kedelige oplevelser hos den frisør kæde i Ringstedet. Hele attituden af frisøren har været ganske øretæveindbydende, stod og smågrinede bag hende, der så fint prøvede at rette op på det og sagde “det er som at være elev igen” vanvittigt at have så uduelig en frisør, ansat. Hendes alder burde ellers have givet masser erfaring med en så simpel klipning i langt, lige hår. Det var første stop på fødselsdags listen over hyggeudflugter, så kan man selv forestille hvordan resten af hendes fødselsdag blev.

20. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Hos Peter ( Vejlevej i…

Kan kun anbefale Hos Peter ( Vejlevej i fredericia). Et meget venligt personale der er imødekommende. Der er en god stemning i salonen og kunderne roser frisørenes arbejde. Jeg er meget tilfreds med både klipning og permanent. Jeg er fast kunde Hos Peter på vejlevej.
Mange hilsner fra
Elin

17. Oktober 2025

Kører gerne fra København for at blive klippet af Maibritt

Kører gerne fra København for at blive klippet af Maibritt

Det har taget år at finde frem til Maibritt men hun er simpelthen guld værd og jeg vil ikke undvære hende!

Fantastisk sted at blive klippet. Super professionel og venlig. Man føler sig meget velkommen. Håret bliver klippet perfekt HVER gang.

Kan kun anbefale Maibritt.

11. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har nu været forbi hos Peter i Viborg…

Har nu været forbi hos Peter i Viborg to gange for at få lavet striber. Jeg viser nogle billeder af hvad spil jeg kunne tænke mig, og de siger til mig at dette ikke kan lade sig gøre med mindre der er helfarve. Det ved jeg det kan. Men jeg siger så de har frie tøjler, og dette resultere i orange skær og striber der ikke kan ses i mit hår. Jeg ringer og får lov at komme igen så de kan fikse det. Har så i dag været derinde igen. Og fået lavet yderligere striber der skulle være tydligere. Dette er ikke resultatet. Man kan stadig ikke se spil i håret eller tydelige striber ! Og frisørerne er ikke lydhøre og kaster tilbage på billeder der er vist fra nettet af tanker. Men en ting er hvad kunden (jeg) viser af tanker, noget andet er at det er frisørens opgave at forklare og skabe det der tales om. Virkelig ærgerlig følelse og er virkelig ked af at have brugt så mange penge på noget der slet ikke kan ses 😭

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har lige været Hos Peter i Odense…

Jeg har lige været Hos Peter i Odense til en klipning ...der er store hakker og længde forskelle..hun klippede lidt her og lidt der .jeg gik ud af salonen med vådt hår. Jeg er godt nok skuffet og kommer ihvetifald ALDRIG igen...vil hellere . ikke anbefale stedet .efterfølgende ringer jeg ind og klager..Hun tilbyder at jeg kan komme ind og få det rettet..jeg tager retur . Hun kigger på håret og siger, frisører har forskellige metoder,, jeg beder hende glatte mit hår..hvor det så viser sig, der er forskellige hårlængder, og og ydvendige etager, lige vandret " etage klip " i nakken..Hun vil ikke indrømme..og hævder stadig det er HENDES metode at klippe på. Minus 5 stjerner herfra kommer ALDRIG igen..

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var…

Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var fantastisk! Jeg fik lavet mit hår krøllet, og resultatet blev virkelig flot. Servicen var fra start meget behagelig og professionel, og Maibritt, der lavede mit hår, var utrolig sød og tydeligt meget dygtig til sit arbejde. Man kan mærke hendes professionalisme og passion for faget. Mange tak til Hos Peter Horsens og til Maibritt for det fremragende arbejde og den venlige behandling – jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale stedet til andre.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var i salonen i Viborg for et par…

Jeg var i salonen i Viborg for et par uger siden, hvor jeg bare skulle have klippet lidt etager i mit ellers lange, røde hår. Jeg har forinden undersøgt hende, der skulle klippe mit hår, og ifølge deres Instagram havde hun 30 års erfaring i frisørbranchen - netop derfor valgte jeg hende. Jeg møder op, hun fortæller mig, at jeg har virkelig smukt og tykt hår, men om jeg ikke skal have tyndet lidt ud i det? Hertil svarer jeg udtrykkeligt nej, da jeg netop er så glad for mit tykke hår. Jeg får vasket mit hår og efterfølgende fortæller jeg, at det bare skal være lidt etager og ikke for meget af længden. Hun kommer hen til stolen med regnbuefarvede små elastikker og fortæller, at de er ved at blive oplært i etager eller lign.??????? Jeg stoler på hende, da hun netop har 30 års erfaring. Hun tørrer ikke mit hår (hvilket flere frisører efterfølgende har fortalt mig, at man SKAL når man klipper etager i så langt hår), og så begynder hun at lave en 10 totter med elastikkerne rundt i mit hår. Disse totter klipper hun så lige over på midten (det skal siges, at de er hulter til pulter og slet ikke ens i begge sider af min skilning). Da hun er ved at være færdig (5 min. har hun nok været i gang), bruger hun en saks til at klippe elastikkerne af mit hår, og her er jeg lidt nervøs imens… men herefter begynder hun så at bruge en saks hun kører ned af mit hår flere steder - først da jeg kommer hjem, finder jeg ud af, hun har tyndet fuldstændig ud i mit hår, hvilket jeg sagde NEJ til !!!! Da hun er færdig med at klippe mit hår (eller hvad hun lavede?), tørrer hun ikke engang mit hår, hvilket jeg må bede hende om. Hun tørrer det kun en smule, imens hun roser sit eget arbejde til skyerne (dette burde jeg nok have regnet ud var et tegn på, det ikke var helt godt). Jeg er ved at have det mærkeligt over situation og siger derfor bare at det ser fint ud, da hun spørger mig. Jeg tager hjem med halvvådt hår og får det tørret med en hårtørrer derhjemme. Herefter bryder jeg fuldstændig sammen. Jeg har aldrig set mit hår så grimt og ødelagt før. Hun havde givet mig en halv page uden på mit lange hår - altså noget der minder om et jellyfish cut. Jeg er helt knust, og eftersom jeg skal til fødselsdag dagen efter (det er lørdag, da jeg bliver klippet), bliver min mor i panik nødt til at kontakte en veninde for at få hende til at rette mit hår til. Hun er tidligere frisør og var i CHOK og simpelthen så vred på mine vegne. Hun måtte erkende, at det ikke kunne reddes. Ovenpå denne oplevelse vælger jeg at skrive en mail til salonen, og da jeg føler, jeg ikke får svar fra dem hurtigt nok ift. situationen, ringer jeg ind. Eleven lyder også helt chokeret, da jeg fortæller om den metode, frisøren brugte. Hun fortæller mig så, at det er en TIKTOK-METODE !!!! Jeg er åbenbart blevet brugt som frivillig hårmodel, hvilket jeg IKKE er gået med til. Jeg snakker senere med butikschefen, som aldrig har hørt om metoden - øhhh, hvordan er det muligt? Derudover fortæller hun mig, det er praksis, at man ikke kan få pengene tilbage overhovedet, hvilket for mig er mærkeligt. Hver situation er en konkret vurdering, hvorfor det ikke kan være fast praksis. Nå, men ift. min mail får jeg et passivt aggressivt svar tilbage fra chefen af kæden, og han sammenligner min situation med at få lavet negle? Jeg sender en lang mail (igen), og nu er jeg simpelthen blevet ghostet. Derudover finder jeg ud af, en bekendt har været derinde og har haft samme skrækkelige oplevelse som mig.
Jeg fraråder alle at tage ind til denne salon, og jeg ville ønske man kunne vedhæfte billefer, så folk kunne se det forfærdelige resultat og sikkert også flække af grin - ligesom mine veninder gjorde, da de så billederne.
Mit hår er stadig rædselsfuldt, og jeg er nødsaget til at få klippet nok 10-15 cm. af, for at få fjernet det kæmpe hak der er imellem de to længder, jeg har fået i mit hår.
Tak for at læse med.

26. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ikke andet end gode ord at sige…

Jeg har ikke andet end gode ord at sige om frisør hos Peter i Svendborg. Jeg er fast kunde ved shila, hun lytter og når man siger 1 cm, ved hun at man mener 1 cm, hun er ærlig, tålmodig og mega servicemindede. Jeg ved også hun har nogle fantastiske kollegaer, jeg fik et tip af hendes kollega ditte med hensyn til hårfarve og er ikke gået tilbage siden. Den salon er og bliver den eneste frisør salon, jeg er kommet ved, hvor jeg stoler 1000% på det arbejde der bliver udført.

15. September 2025

Hos Peter Aalborg

Hos Peter Aalborg

Jeg har været kunde i Aalborg, i flere år. Jeg er gået tilfreds ud af døren efter hver behandling og er altid blevet mødt af en imødekommende frisør. Hun har lyttet til mine ønsker og altid været åben for ændringer i forbindelse med mit hår. Hun taler lige ud af posen, og gøre det bedste for hendes kunder, og for at de få en dejlig og god oplevelse hos hende.

11. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds kunde går fra HosPeter i…

Meget tilfreds kunde går fra HosPeter i Aalborg.
Det er en dejlig betjening, lydhør af ønsker, har man lige en ting mere, bliver det gjort. Meget empatisk og glad frisør og er god til alle mennesker. Effektiv og dygtig frisør, der præcis ved hvad man ønsker.

6. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr