Jeg var hos Hobro afdelingen i dag og første gang jeg var der inde kom jeg med meget mørkt hjemme farve i håret og siger det bare men på bare to omgange har mit hår aldrig været lyser de er mega sød... Mehr ansehen
Fredericia Vejlevej I dag var jeg heldig at kunne sætte mig direkte ind i stolen da jeg kom. Karen var igen klar på at trylle og gøre mit hår klar til vinteren. Blev klippet og fik lidt reflekser... Mehr ansehen
Min datter er i dag blevet klippet ved Frisør Hos Peter i Hobro. Hun vil gerne have lavet etager, så hendes lange hår fik et naturligt fald. Det forstod frisøren. Så det blev ligesom min datter ønsked... Mehr ansehen
HERNING. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Frisør Peter i Herning. Rose som var min behandler, var faglig kompetent, imødekommende og tog sig godt af mig hele vejen igennem behandlinge... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Frisøren Somner, Hos Peter i Haslev
Frisøren Somner, fra Hos Peter i Haslev, har jeg oplevet afstumpet og lettere irriteret når jeg under klipning,flere gange pænt forsøgte at fortælle hvordan jeg ønskede frisuren. Måtte få det justeret hos en anden frisør da jeg ikke var tilfreds.Efterfølgende bruger jeg en anden ansat i salonen, som lytter, giver sig tid og er hyggelig , dygtig. Dorthe
Jeg fik lavet en touch up balayage hos…
Jeg fik lavet en touch up balayage hos Sommer i afdelingen i Haslev. Planen var det skulle blive lysere og ligge op af mit eget og det skulle laves så udvoksningen ikke blev for voldsom.
Da frisøren var færdig var det gulligt /gyldent i toppen, og jeg spurgte i panik hvad man kan gøre ved det...og fik afvide af Sommer at jeg bare ku bruge silver shampoo, så det stolede jeg på og valgte at gøre det da jeg kom hjem, det resulterede så i at det blev meget værre! Så jeg ringede til Sommer og hun sagde ubehageligt til mig at det var min egen skyld, at jeg havde brugt silver shampoo. Jeg fik tilbudt at hun ku se på det og prøve at rette op på det, men min tillid er naturligvis hos dem fuldstændig ødelagt. Jeg har fået fat på chefen som tydeligvis ikke er frisør, men kun ser dette som en forretning, og tilbød kun at hvis der var en fejl så ville de rette den, men at give pengene retur er ikke en mulighed. Så det har været et dyrt bekendtskab at få rettet deres fejl op. De beklagede ikke over situationen eller prøvede at finde en løsning alle blev glade for. Det.har kostet mig ydligere 1300 idag at få rettet op på deres fejl, og der skulle både bundfarve, lyse striber og en kold toning for at ødelægge det gullige/gyldne der var i mit hår og jeg havde ikke(!) bedt om gyldent hår..
SVAR:
Så Sommer og dig er ikke professionelle nok til at ku indrømme en fejl? (Billeder er sendt) Og til at ku forstå at jeg fuldstændig har mistet min tillid til jer? Og ikke mindst forstå at hun fuldstændig har gjort mit hår piv grimt, og jeg ikke gik ud af salonen med det hår som jeg ønskede? Det er en smålig forretning.

Antwort von Frisør Hos Peter
Alessandra i Ringsted
Hos " Hos peter" i Ringsted fandt jeg Alessandra som er meget professionel, sød og giver hver gang nyt liv til håret .
She is the best :-)
Stor ros til frisør Line i Skive…
Stor ros til frisør Line i Skive afdelingen. Hun er rigtig god til at klippe mit hår. Alt personale er smilende og venlige når man kommer i butikken.
Et kæmpe tak til Alessandra, Ringstedet
Jeg fik lavet lyset striber i mit kedelige brun/gråt hår. Jeg er simpelthen så glad og lykkelig for den forandring🏆 Alle ansatte var glade og søde. Her kommer jeg igen♥️
Super service, hjælp og klipning af tykt og tungt hår. Er så glad efter at være blevet klippet, og har fået mange tips til hvordan jeg kan få lidt mere liv i håret. 5 stjerner til Mai-Britt i Horsens!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Alessandra
Fem stjerner til frisøren Alessandra I Ringstedet som altid efterlader mig mega tilfreds.
Hun rådgiver mig altid med stor professionalisme og moderne snit, som passer til mit ansigt og min alder 😉
En fantastisk butik, der altid byder dig velkommen med venlighed , god kaffe med hyggeligt selvskab.
Frisør hos Peter - Vejlevej, Fredericia
Selvom jeg bor i Århus, så vælger jeg altid at tage til Frisør hos Peter på Vejlevej i Fredericia for at blive klippet af Samira. Hun er så god til sit arbejde, og jeg har aldrig været utilfreds når hun har klippet mig. Kan varmt anbefale salonen og specifikt Samira. Tak for god behandling!
Bliver altid mødt med et smil og et…
Bliver altid mødt med et smil og et professionelt personale. Alessandra er super dygtig til at farve og klippe og farve og er yderst professionel.
Kan varmt anbefales.
TAK Horsens afdeling Majbritt
Horsens afdeling Majbritt. Mange tak majbritt for det smukkeste hår jeg har haft længe. Både klip og farve og endda klip af min søn klarede du, selvom det ikke var booket.
Hos Peter Næstved
Jeg var i dag inde i salonen i Næstved og skulle have lavet babyhighlights. Blev betjent af den sødeste og dygtigste frisør, som formåede at få mit hår til at være præcis den farve jeg ønskede. Samtidig gav hun mig en masse gode råd med på vejen i forhold til at holde mit hår sundt efterfølgende. Virkelig en god oplevelse og vil klart komme tilbage.
Super god service og hele den gode…
Super god service og hele den gode oplevelse værd, samira er min faste frisør og er super super dygtig
Ingen hæmninger
Jeg bad om at få klippet spidser, helt simpelt, men det var åbenbart ikke spændende nok, for frisøren tyndede ud og tilføjede etager. Jeg er så rasende!
Endnu en gang en positiv oplevelse dke
Endnu en gang en positiv oplevelse
Catharina i Randers
Altid i godt humør og godt arbejde 👍😀
Bjerringbro - Miah
Min datter på 11 fik den mest fantastiske oplevelse uden lige! Hun blev taget lige så seriøst, som hvis hun var voksen. Pigebarnet fik klippet 20+ cm af, og det var første store klipning, så det var virkelig rart at komme et sted hen, hvor hun kunne føle sig tryg.
Nu er min datter glad, tilfreds og korthåret.
Selve bookingen inden foregik via Ronja, som også var både sød og professionel. Jeg er træt af at de ikke kan få 10 stjerner!
Elsker det
Super sød frisør med top klasse behandling.
Elsker mit nye hår. 1000 tak til Mai-Britt i Horsens
Værste klip nogensinde
Værste klip nogensinde. Bedte om en Low fade, og jeg spurgte enda om hun vidste hvad det var hvor hun svarede ja, dog gik jeg stadig ud med noget der lignede en blanding af hentehår og gryde. Meget skuffende.
Klippede ALT for meget af
Jeg bedte om at få klippet spidser, og jeg får vist, at der kun bliver klippet et lille stykke af svarende til 5 cm. Da klipningen så er færdig og hun viser mig mit hår, så jeg kan se resultatet, er det blevet ALT for kort ift. ønsket - frisøren siger selv, at der lige røg 10 cm., hvilket langt fra var aftalen! Nu står jeg tilbage med noget hår jeg er ekstremt ked af, som har påvirket mig i 1 uge nu, da jeg nu står og snart skal til en vigtig begivenhed, hvor jeg er ekstremt ked af mit hår som det ser ud, og det er desværre billeder jeg skal se på resten af mit liv! Det er meget beklageligt og jeg er så ekstremt ked af det og berørt!
God service og fin klipning
God service og fin klipning, maibritt gav mange gode tips til styling, er meget tilfreds
Skulle prøve den nye frisør salon Hos…
Skulle prøve den nye frisør salon Hos Peter i Hobro. Jeg havde meget langt hår ned midt for ryggen og ville gerne have det klippet 10 cm op i etager.
Jeg går derfra med skulder langt hår og klippet i "etager" så det ligner noget en ikke uddannet frisør havde klippet.
Det var skuffende og skal nu igen vente på at det bliver langt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.