Net gekochte producten die je weer wilt terug brengen omdat het product niet aan je eisen voldoen, worden niet terug genomen daar de verpakking geopend is en dat is een slechte zaak
Nooit wat kopen bij homeshop leeuwarden .slechte service eenmaal iets gekocht kan je niks meer omruilen .ook al heb je het product niet gebruikt . Dan zegt de eigenaar dat je het wel hebt gebruikt .... Mehr ansehen
Mijn voeding, en moederbord waren kapot, hebben ze er een nieuwe in gezet, maar wel een hele goedkope, komt niet overeen met mijn oude moederbord, usb aansluiting voorkant doet het niet meet, en h... Mehr ansehen
Homeshop-computers in Leeuwarden, daar wordt je echt op een goede en vriendelijke manier geholpen met jou PC problemen. Had een Medion pc (Aldi) welke nu in 4 jaar voor de tweede keer het moederbord... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Homeshop productions is een computerwinkel en een begrip in Leeuwarden. Groot assortiment, makkelijk bereikbaar en zeker niet duur...
Tijnjedijk 25, 8936 AB, LEEUWARDEN, Niederlande
- 058-2844000
- info@homeshop-computers.nl
- www.homeshop-computers.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Verstand van hardware!
Eindelijk een computerbedrijf die zijn afspraken nakomt. Snelle levering, duidelijke uitleg en tijd voor de klant. Deze computerwinkel weet waarover hij spreekt en ik blijf hier zeker klant. Een aanbeveling voor iedereen! Mijn reparatie is bij 3 andere winkels "gemaakt", maar uiteindelijk heeft Homeshop Computers het probleem gevonden en opgelost. Fantastische service.
gewoon een top bedrijf
gewoon een top bedrijf met mensen die er werken die er verstand van hebben en een toppie service
kom er al jaren

Antwort von Homeshop Computers